|
Post by Minnie on Dec 6, 2021 14:19:44 GMT 2
Много се смях със сравненията на Гергана с къдриците, на ми прилича на Мили Ванили 😂
ItsJudyTime са разкрили пола на бебето и пак ще имат момиченце. Те още от първото май искаха момче, но ще си имат пет дъщери.
|
|
|
Post by FugeeLa on Dec 6, 2021 14:25:02 GMT 2
Мусакаджийки такива, признайте си коя беше Много хубаво са им сипали на богаташите. Виждали са те хубави коли и хубави дрехи.. Явно наистина смятат, че малката им базова тойотка и дрехи от пазарски странички, в които продават едни и същи безвкусици, са върха на сладоледа. Много имат да вдигат левел докато стигнат момента, който илюзорно са си нарисували в главите. prikachi.net/image/eXxvJНе мога да си обясня Сиса как не прави забележка на Ния, която е непрекъснато навряна в бебето, целува го, кашля в лицето му.. Няма нужда постоянно да се целува толкова малко бебе и то при положение, че очевидно са болни. Дори и да не бяха болни аз лично не бих позволила такова тикане в новородено или пък двумесечно по цял ден.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 14:27:07 GMT 2
Джуди още като се роди сина на Ейми и Джулиън говореше,как винаги си е мечтала за момченце.Уж след Лиа нямаше да има повече бебета,но да им е живо и здраво.По традиция предполагам,че ще го кръстят с N.Те си спазват реда J K M L .
|
|
|
Post by klaudia on Dec 6, 2021 14:37:42 GMT 2
Богаташката е изтрила коментара Колко лесно се получава да имат само хвалебствия под видеа и постове.
|
|
|
Post by baneri on Dec 6, 2021 14:38:38 GMT 2
Попова ще ми рекламира сервизи за хранене и тем подобни принадлежности на стори в инстаграм... Алооу, мис картонени чинийки, първо си купете за Вас. Направо да иде да се скрие някъде, то бива-бива...
|
|
|
Post by amelie on Dec 6, 2021 14:55:30 GMT 2
Чудя се аз, Гергуца като каза, че няма да обработва термично косата си вече и топла вода ли имаше предвид?
|
|
|
Post by ☀ on Dec 6, 2021 15:08:19 GMT 2
Ох тези двамата с посещението на хотела са като излезнали от пещера 4мин ги изтърпях само. И вместо да се оплакват, че в България с куче не можеш да правиш нищо и да пътуваш, да вземат да влезнат в групата " На почивка с куче " и да видят на колко много места могат да отидат и то не само у нас, но и в чужбина. Ограничени млади хора, намерили са се.
|
|
|
Post by Libelle on Dec 6, 2021 15:18:11 GMT 2
Из дневника на едно инфлуенсър бебе:
8:00 До сега не ме показваха в лице, ама рекламодателите плащат повече за партньорство с бебе в лице. Та имаме план да направим видео и те да ме покажат. После спокойно ще си заработвам.
10:00 Мама ще снима нова кампания и трябва да се усмихна широко. Ще показваме книжки и аз макар, че съм само на 4м , ще трябва да се включа в семейния бизнес. То не са памперси, пюрета..всичко било скъпо. Така казват.
11:45 Двете ми сестри много се радват на камерата, особено по-голямата. Ще трябва да взема урок от тях и на мен как да ми се случват нещата по-лесно
13:00 Кака си идва от градина. Не си изми ръцете,пипа ме и кашля. Дано някой да й направи забележка. Няма да е мама, тя е заета да снима.
15:15 Мама и татко спят пак до обяд. Ще взема да направя един рекламен пост , че ако не съм аз кой ще ги хрантути.
Следва продължение...
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 6, 2021 15:27:25 GMT 2
Основен проблем на Деница и Гошку е, че не могат да се изразяват добре. Искали са едно да кажат, ама го казали по тъп начин и то излязло трето. Иначе за мен да си купиш кола, не е някакъв лукс, аз бих инвестирала в имот. Сега докато са без деца, могат да пътуват и да откриват нови светове. Дано се възползват от финансите си по най-добрия начин Не ми изглеждат лоши и злобни, по скоро са ограничени и не би следвало да ги гледаме в ютуб, просто защото нямат какво да предложат. Напоследък гледам и Надежда Велкова. Снима си за разнообразие. Малко ме дразни, че използва чуждици, но не е лоша 😃 Иначе честито на всички именници! Честит празник и на бургазлии ❤️
|
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 15:51:20 GMT 2
Галчето пак иска да задаваме въпроси на модна тематика, няма ме, изчерпахме се вече. Какво толкова може да ги питаш всеки месец.. аман!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by suede on Dec 6, 2021 15:52:40 GMT 2
Ох, гледам Бохотата от самото начало, ама пусто не мога да се абстрахирам колко са мърляви. В началото ги извинявах с липсата на баня за вечно мазната коса на Мони, но баня отдавна има, а тя е все така с олиото по главата. А в последното видео моята Монк душа направо загина като седнаха на чисто новия диван с мръсните си работни дрехи, та после и кучето с тях. И не разбрах в крайна сметка защо поне 1 ръка някакъв латекс не й сложиха на тая стая, подът през цялото време и след миенето беше бял от прахта. Разбирам, че правят ремонт е трудно да имаш дори една чиста стая, но това си е чиста мърльовщина.
|
|
|
Post by jane16 on Dec 6, 2021 15:57:21 GMT 2
Аз не мисля, че Ивана пуска рекламите защото имат нужда от пари. Боби все пак е ИТ, те са доста добре платени в повечето случаи, не е Junior, и според мен си имат доходи. Това за спестяванията го каза, за да онагледи долу-горе с каква сума трябва да разполагаш готова за целия този път. Мисля, че просто ѝ се работи Мама-инфлуцка.
|
|
|
|
Post by ani on Dec 6, 2021 16:17:11 GMT 2
Деница отваря коледния календар на Дъглас. И се почва едно прескачачане и изрязване на кадри, след всяко отваряне на прозорче. Хубаво че Гошко е зад камера да й превежда, че тя и шампоан не знае как е на английски. Как успяват такива хора, ей това не мога да го разбера.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Dec 6, 2021 16:25:25 GMT 2
Гергана като Мили Ванили, това е велико!!!😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 6, 2021 17:07:42 GMT 2
Току що отследвах Ивана и от инстаграм. Колкото и да ми е земна, до гуша ми дойде вече от тези реклами. Това с дрехите в мола за Флори преля чашата. Нищо интересно и полезно не намирам в нея. Колкото и да е търсена за реклами, наистина вече се олива с експлоатацията на детето. Останалото са и тъпи рийлсове и аутфити.
Бохотата си ги следя с удоволствие - различни са и са ми много земни, но наистина са много мърляви. Косата на Мони едно на ръка, но целия този безпорядък, както и кочината в спалнята им, много ми се набиват на очи. Както казах и по-рано, дано да е заради ремонтите и липсата на мебели, но надали...май са си такива. И това с прашните лапи по новия диван беше отврат. Ясно е, че няма как да ограничат животните, че е прашно навсякъде, но поне едно одеяло/покривало да му бяха метнали. Иначе ме кефят.
Нели от Mrs.Nellie.Bee се завърна в инстаграм, а тези дни започна отново и с видеата. Започват да ремонтират някаква стара къща, явно наследствена, и ще споделя как върви ремонта и напредъка. Много я харесвам нея и се надявам да продължи да снима.
За мама Сиси - според мен в момента е по-активна в ежедневието, не лежи толкова на дивана. Да, Ния постоянно се вре на бебето, но не виждам как може да я ограничи, предвид възрастта на Ния. Това, че Ния носи вируси от градината - ами неизбежно е! Поне в близките 1-2г ще е така, докато си изгради що годе имунитет. Не може да я спре от градина за 2г. Иначе Сиса ми се вижда сравнително спокойна - прави забележки на Ния, но не нервно, ами спокойно и обяснява. Както и продължава да се занимава с Ния и да я включва да помага, за да не се чувства пренебрегната от бебето.
За всички останали се информирам от вас 🙂
|
|
|
Post by kalimera on Dec 6, 2021 17:07:49 GMT 2
Аз не мисля, че Ивана пуска рекламите защото имат нужда от пари. Боби все пак е ИТ, те са доста добре платени в повечето случаи, не е Junior, и според мен си имат доходи. Това за спестяванията го каза, за да онагледи долу-горе с каква сума трябва да разполагаш готова за целия този път. Мисля, че просто ѝ се работи Мама-инфлуцка. Според мен парата идва от Ивана. Не зная кой пусна слуха, че Боби е ИТ и е добре платен. Аз много не го вярвам. Само като си спомня как набиваше като невидял на безплатните почивки в Боровец, Рожен, Мелник, Кьолн и видеото от Париж спонсорирано от Wizzair.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 6, 2021 17:14:29 GMT 2
Аз не мисля, че Ивана пуска рекламите защото имат нужда от пари. Боби все пак е ИТ, те са доста добре платени в повечето случаи, не е Junior, и според мен си имат доходи. Това за спестяванията го каза, за да онагледи долу-горе с каква сума трябва да разполагаш готова за целия този път. Мисля, че просто ѝ се работи Мама-инфлуцка. Според мен парата идва от Ивана. Не зная кой пусна слуха, че Боби е ИТ и е добре платен. Аз много не го вярвам. Само като си спомня как набиваше като невидял на безплатните почивки в Боровец, Рожен, Мелник, Кьолн и видеото от Париж спонсорирано от Wizzair.
|
|
|
Post by lyra on Dec 6, 2021 17:31:30 GMT 2
И аз я отследвах Ивана. Прекалено ми е еднообразна и все не мога да разбера за кучето или детето говори. Боби, горкия поне се е наяждал на почивките, че вкъщи главно треволяци има. Валката, дано си е поспала наобяд, че с тоя тежък нощен труд..
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Dec 6, 2021 17:39:23 GMT 2
Днес гледах два влогмаса на Йоанна, исках да чуя за новото кученце и да видя хотела в Пловдив. Малко се обърках от обясненията. Видяла Тифани и се влюбила в нея. Обмислила нещата, ама същевременно нарича решението си емоционално и импулсивно. По едно време сподели, че докато размишлявала, започнала да разглежда обяви за чихуахуа, та да си вземе такова, понеже свикнала с породата и приела, че иска трети домашен любимец. Да, но осъзнала, че иска само и единствено Тифани. И защо е гледала за други, не е ясно. В крайна сметка оставя всичко в ръцете на съдбата, като решава да отиде отново до зоомагазина и да вземе Тифани, ако тя още е там. В ръцете на съдбата, защото кученцето можеше вече да си има друг стопанин, нали. Ами, не успях да разбера кога, как и защо е решила да се сдобие с още едно кученце. Признавам, че жената се грижи за домашните си любимци. Нещо повече, тя се грижи за тях като за деца- мамосва ги, имат лични гардеробчета, диванчета, легълца, пижамки, количка и каквото още се сетите. Пинчерът ми ще пусне сълза на заден фон, има си само две елечета за зимните разходки по късно. Каза, че взимането на куче е важно решение, защото ангажира човек за 10-12 години. Харесва ми, че го спомена, важно е тези неща да се напомнят при наличието на млада аудитория. Май този декември няма да гледам влогмаси, освен ако някое заглавие не ме привлече.
Бихте ли ми споделили някое видео за приготвяне на супер вкусни коледни сладки, да направя нещо по ваша препоръка, а не на онче-бонче от интернет?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 17:42:59 GMT 2
Аз не мисля, че Ивана пуска рекламите защото имат нужда от пари. Боби все пак е ИТ, те са доста добре платени в повечето случаи, не е Junior, и според мен си имат доходи. Това за спестяванията го каза, за да онагледи долу-горе с каква сума трябва да разполагаш готова за целия този път. Мисля, че просто ѝ се работи Мама-инфлуцка. Боби е фронтенд, доколкото помня, изкарва пари, да, но все пак ако Ивана не докарва никакви доходи е малко трудно с дете, кредит, да заделят някакви спестявания, сметки и т.н. В техния случай е по-добре и двамата да работят. Иначе Ивана вече тотално не я гледам, даже ми е леко антипатична напоследък. Валери както и очаквах, едно бързо уикендче да наснима нещо коледно и айде чао. Толкова е скучна вече, супер повърхностна е.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 18:09:43 GMT 2
Извинявам се за поредното мнение, но не се сдържам. Джой показва на стори отвратителната украса в София пред театъра и написала "Браво на община София за "невероятната" украса", факт, украсата е потресаваща, както всяка година, но общината не е София, а е Столична. Джойче, ти нямаше ли тука апартамент?
|
|
|
Post by mimsi on Dec 6, 2021 18:23:47 GMT 2
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 6, 2021 18:25:04 GMT 2
Ееее, Сиса прекалява вече. Току що гледах днешното видео и не спира да се вре в лицето на бебето кашляща и постоянно да го целува по бузките. Ния я оправдавам, защото е малка, радва се на Гошко и не разбира, че може да го зарази, но Сиса няма никакво оправдание. Далеч съм от мисълта да стои с маска, но поне да не му се вре постоянно в лицето.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 6, 2021 19:10:52 GMT 2
Давиз, имаме общо хоби. Нареждам се за рецепта. На Полина устата е ужасна. Много зле е направена. Отдолу само е уголемена, иначе е разтегатната и голяма като форма. Беше си добре без филъри сега се набива много. И е много грозно. Как не вижда не знам. Нали на нея всичко й е най. Боби си е яшен, не виждам връзка между професията му и това, че си хапва. Какво да прави, както казахте само треволяци в къщи. Ивана рядко готви нещо за него. Гледа предимно себе си, той яде веганско+ саламче да замезва. Ако иска нещо си го готви сам, това поне аз съм забелязала. Той по почивкии и спа ако не яде къде😃. Пък и там традиционно човек си се изкушава.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 6, 2021 19:14:18 GMT 2
Аз не мисля, че Ивана пуска рекламите защото имат нужда от пари. Боби все пак е ИТ, те са доста добре платени в повечето случаи, не е Junior, и според мен си имат доходи. Това за спестяванията го каза, за да онагледи долу-горе с каква сума трябва да разполагаш готова за целия този път. Мисля, че просто ѝ се работи Мама-инфлуцка. Боби е фронтенд, доколкото помня, изкарва пари, да, но все пак ако Ивана не докарва никакви доходи е малко трудно с дете, кредит, да заделят някакви спестявания, сметки и т.н. В техния случай е по-добре и двамата да работят. Иначе Ивана вече тотално не я гледам, даже ми е леко антипатична напоследък. Валери както и очаквах, едно бързо уикендче да наснима нещо коледно и айде чао. Толкова е скучна вече, супер повърхностна е. Винаги е по-добре с 2 заплати, но Боби изкарва около 10 000, от което 2 000 да им е вноската по кредита, 1 000лв. за сметки и им остават 7 000 за живот, при положение, че Ивана си стои основно вкъщи, колко пък трудно да им е? Според мен не им е чак толкова наложащо, просто Ивана не иска да изпуска вълната, защото после е трудно връщането.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 19:14:52 GMT 2
Давиз, ще съм ти много благодарна да споделиш рецептата в кулинарната тема За Симеона и аз разбрах от Давиз, последвах я и за мен е най-красивата от инфлуцките. В нея това, че е естествена много ми допада. Включих се и в giveaway-я й. За Банда Банда съм по-скоро негативно настроена. Съгласна съм, че поднася рекламите по по-интересен начин от другите, но просто не мога да се абстрахирам от това, което излиза от устата й, когато я отвори. Това момиче не може да каже едно цяло изречение без да се запъне. Беше няколко сезона в "На кафе", а нито може да каже нещо смислено и важно, нито да говори гладко. Не е виновна тя, че са я държали там, но за няколко години, можеше поне да опита да оправи говора си и да не ръси само глупости. Което няма да е зле да направят и останалите от панела.
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 6, 2021 19:15:47 GMT 2
Уф брутално е това с болните Циц и Ния и бебето. По кадрите към края си личи колко е болна Ния. Едва гледа детето ама се завря в бебето подобаващо... Циганска работа... Малко на естествен подбор ми прилича. Ако тва не оцелее, друго ще направим, мислене🤯🙆♀️🤐😵
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 19:17:24 GMT 2
Сиса е мега безотговорна спрямо бебето, дори не прави и минимална забележка на Ния да не се вре толкова много в него, защото е болна. Ния си бърка в носа, търка сополи и после пипа бебето, отвратително просто. Не знам защо не заведе Ния на доктор, а само се опитва да я лекува с домашни сиропи, тя кашля изключително много. Снимка и чудо.. www.facebook.com/bulgariahm/photos/pcb.889273605111454/889273548444793/
|
|