butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Dec 5, 2021 22:21:33 GMT 2
Не знам дали е същата съфорумка (butterfly), но в другия форум беше споделила тази песен на Алекс П.,която може да е химнът на инфлуенсърките Аз съм, да!😀😀😀 Много им подхожда, нали?🙈🤪 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 22:37:57 GMT 2
Ауу Алекс Петканова като я видях в Гласът на България да не е снимана под определен ъгъл, носа и изглежда все едно някой ѝ го е отрязал много грозно. Не е точкова чип, но е много малък и къс за нейното лице. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 23:00:06 GMT 2
И аз да си дам петте стотинки за Алекс Петканова. На мен ми беше много симпатична, но определено се е обезобразила. Не казвам, че изглежда зле, но не прилича на себе си. Попаднах на нейни снимки веднага след излизането й от Биг Брадър и няма много общо с вида й сега. За линията й с Парамидона - очакваше се, тя им е модел от началото. Бях видяла 2-3 от банските, които са на Парамидона в Алиекспрес. Не знам, дали са взаимствали те от нея, или тя от тях, но вече не ги намирам в Алиекспрес.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 5, 2021 23:02:07 GMT 2
Какъв е толкова този рожден ден на Гергана, на 30 ли става? То не беше Франция, не беше не знам си къде, направило ми е впечатление, че обикновено с годините хората все по-малко се вълнуват от рождения си ден освен ако не е юбилей. Всичките и' приказки за този прословут ден бих ги разбрала ако ставаше на 18. И то само тук чета за него, представям си ако и видя профила какво ще е. Тя няма нищо друго в живота си, за което да се вълнува - нито кариера гради, нито връзка има, нито деца отглежда…Като ѝ е толкова празен животът, нормално за един рожден ден да се превъзнася толкова
|
|
|
Post by lina on Dec 5, 2021 23:09:25 GMT 2
Пинко ще обикаля градове в България, за да показва коледни пазари, украси и Т.н. Помня миналата година, че бяхме писали как са много скучни влогмасите на ютубърките, а има толкова пазари, които могат да обиколят и покажат.. 😃 Е, тя искала в чужбина да ги обиколи, ама заради пандемията няма.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 23:16:53 GMT 2
Пепе ни отговори защо само едното дете е било при баща си. И трите деца се били разболяли миналата седмица, интересно кой ги гледа като тя вечно е някъде, я с Фичо, я с приятелки, я "работи" в някоя агенция.
|
|
|
Post by Vanillia on Dec 5, 2021 23:26:35 GMT 2
Ще сънувам кошмари довечера. <button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button><button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button> Тъкмо с това идвах, но си ме изпреварила. Ох, майко, ослепях. То да е само косата. Ами, кривия ѝ зъб, който моментално се набива на очи. Огромните очила, който въобще не се връзват на малкото и лице. Косата, да потресаваща е.
|
|
|
Post by welt on Dec 6, 2021 0:13:30 GMT 2
На Деница видеото за хотела поне е нещо ново, а не все същите чайчета, шоколадчета и глупости, обаче много си личи, че и двамата не са от най-интелигентните, речникът им е ужасно беден, а възпитание и обноски - нула. Не съм сигурна, че на нея говоренето не и е сила само защото току-що е приключила работа. Той ми изглежда като типичен селски бек, а тя чак ми е жалка, като я гледам как като каже нещо и го гледа, че да види одобрява ли. И той я прекъсва доста грозно "ама то това не е негативно, то е еди-кво си" и тя "м, даа". Иначе на външен вид е симпатично момиче, докато не си отвори устата. Видели се с пари и дай да го натъртят няколко пъти. Аз, понеже от маркови дрехи и обувки много не се интересувам и не мога да различа на пръв поглед пуловер на Онли и пуловер на Томи Хилфигър, Деница все ми изглежда развлечена, облечена в oversize пуловери и долнища. Нищо спретнато, женствено, елегантно. Ама то човек, който е спретнат, няма да очаква клиентките му да ходят пет-шест седмици с израснали нокти. За да не изляза хейтърка: намирам за много хубаво, че така присърце си взимат грижата за животинчето и си го водят, плащат и се занимават с него. Второто е, аз наистина смятам за страхотно, че Деница е доста работлива на фона на колежките-инфлуенсърки, които само си клатят краката и се правят на уморени, понеже са се изкъпали и са си оскубали веждите. Няма да посетя хотела обаче. За мен също седем лева за вода са безумие, да не говорим за пет лева за паркинг при 200 лева нощувка. Елементарно удобство е това, би трябвало да е включено в цената, най-малкото, че едва ли посетителите на 5-звездни хотели отиват до тях с влака. От розовата Йоанна направо тръпки ме побиват с това мамосване във всяко изречение. И ако от първо лице мога да го игнорирам, то да чуя и от друг човек да каже на кучето "чакай, че майка ти..."... Гадно ми стана чак,
|
|
|
Post by klaudia on Dec 6, 2021 0:18:27 GMT 2
Сиси набързо изтри коментарите, тя винаги е най-знаеща и най-можеща. Не приема чуждо мнение или съвети. Коментарите не мисля, че бяха груби, за да ги изтрие. По-скоро можеше да се замисли, че не винаги е права.
Гледах Николета, тоооолкова много филъри е сложила. Устните са ѝ огромни. Хареса ми, че във видеото каза, че с две деца с малка разлика е трудно, а не показва всичко розово. Според мен много добре си гледа децата, но пък има много помощ от майката на Николай. Бяха в Елхово, ще ходят до Турция, до колкото разбрах без децата. Всеки има нужда да разпусне.
|
|
|
Post by sweetpotato on Dec 6, 2021 0:38:12 GMT 2
Евелин се има за голяма професионалистка,презаснема видеа ит.н. а досега 3 пъти съм я питала нещо и 4 пъти не ми и отговаряла, а има само 8к последователи. Инфлуенсъри с доста по 8к са ми отговаряли на въпроси. Ай сиктир от такива професионалистки
|
|
|
Post by nomade on Dec 6, 2021 0:52:52 GMT 2
Не знам дали сте попадали на кака ви Вал в Тик-ток, но има 2 рекламки на Мейбълин и новите серуми на Гарниер. 😂🤡 Серума го слага върху гримирано лице + филтри… кога в реалния живот Валерито-Худа-Денона-Фенти ще си вземе серум на Гарниер?! Точно никога. 🤡
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Dec 6, 2021 0:56:50 GMT 2
Черен воал, свещи, букет- бррр, само на мен ли ни навява други асоциации, различни от рожден ден? И на мен ми направи впечатление същото - като на помен. Тотално лишена е от вкус, пък ако ще сто Диора да накичи 🤦♀️.
|
|
|
Post by The Judge on Dec 6, 2021 1:49:46 GMT 2
Гана на тая снимка е като онзи... Икебаната.
Погребалната декорация е тъпа, но пак е по-добре от Тоца и нейните картони и бонбони на аванта. Мамина златна вегетарианка! И бтв в София не говорим така, просто тя няма никаква речева и правописна култура. Ама нали... Англия...
Странно, ЙоаННННа нали познаваше хора, нали вирусът не е биг диъл, нали само с позитивно мислене се лекуваш, що не обикаля из Европа? Тамън ще разкаже и там как с мислене се справяш!
Абе, верно ли сме толкова идиотизирани, че тия са известни?
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 6, 2021 9:56:21 GMT 2
Щолена с видео 27 минути и прекъсвания за реклами през половината на видеото,еееее! Аман значи!
Попова е много неграмотна, не мисля, че хората от аСофия говорАт така, не ми е правило впечатление. Ако трябва да посрещна семейството ми/и то май за първи път /в новия ми дом с брускети, направо не бих ги поканила на първо място...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 6, 2021 11:27:22 GMT 2
Представям си как Гането ще тагва профилите на Диор на снимките с украсата 🤣 а от меркетинг отдела, ако изобщо я забележат, ще се маят и чудят защо аджеба някой лепи със силикон върху вази за 2-3 лева панделки от китайски реплики и ги тагва на снимки
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 11:34:11 GMT 2
Пепето и тя със спонсорирано ядене от H-eat.. дали ще има авокадо тост?🤔
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Dec 6, 2021 11:45:35 GMT 2
Пепето и тя със спонсорирано ядене от H-eat.. дали ще има авокадо тост?🤔 Sent from my iPhone using Tapatalk Имало коТидж сиринИ 😉😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 12:25:36 GMT 2
Не следя Валката, много инфантилна ми е, обаче съм гледала 2-3 нейни видеа. В едното видео не спря да хвали и да се кълне в мицеларния гел на Garnier (видеото не беше спонсорирано и мисля, че си беше нейно лично мнение). Имах по същото време този мицеларен гел в розовата опаковка с помпичка, но едвам го изразходих. Изключително много изсушава кожата. Най-вероятно на нея й харесва, защото слага 1 тон грим, но за мен е прекалено изсушаващ. Останала съм с впечатление, че скъпата й козметика е изпратена като пр пратка или й е подарък. Не мисля, че тя дава луди пари за Худа и Фенти. Може и да бъркам, но с такова впечатление останах от трите нейни видеа, които съм гледала. Не знам дали сте попадали на кака ви Вал в Тик-ток, но има 2 рекламки на Мейбълин и новите серуми на Гарниер. 😂🤡 Серума го слага върху гримирано лице + филтри… кога в реалния живот Валерито-Худа-Денона-Фенти ще си вземе серум на Гарниер?! Точно никога. 🤡
|
|
|
Post by mira on Dec 6, 2021 12:48:08 GMT 2
Днес в обедната почивка съм си пуснала Vlogmas на Мариета. За мен, за момента, това е най-приятният и разнообразен влогмас и го препоръчвам. След малко пускам и Boho Souls - и там ми е интересно как ще продължи ремонта по къщата. Жалко за липсата на други влогмаси, ако попаднете на нещо готино - споделяйте, че тези дни искам и съм се настроила да гледам!
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 6, 2021 13:29:19 GMT 2
Unfollow на Пепе, Поля, Нанси Карабойчева, МагиСан и Ева Веселинова - аман от реклами... Маги уж си взе детокс от социалните мрежи, но като предложиха пари веднага започна пак с рекламите...
|
|
|
Post by ☀ on Dec 6, 2021 13:32:52 GMT 2
Един мъж не те ли зАгърне, не е за тебе Каква мисъл, какво чудо. Кой ги мисли тези текстове изобщо
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 6, 2021 13:40:16 GMT 2
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Dec 6, 2021 13:42:04 GMT 2
Здравейте, прекрасни момичета! Честно от около половин година не съм следяла изкъсо изцепките на нашите родни инфлуенсърки. Ето, че декември ми се отвори свободно време и лека полека започнах да наблюдавам какво се случва из нашия инфлуенс свят. В кратко обобщение: никакво развитие! Валката си е все същата шматка-нови дрехи на килограм и модни съчетания, покриващи единствено най-новите тенденции в инстаграм; екскурзии в чужбина с главна цел снимки, тоалетчета; отново нищо съществено. Забелязвам, че напоследък попрекалява с грима и обработката на снимките. Естествено хубаво момиче е-няма нужда да прилича на всички останали. Елица-маникюри, авокадо, био лук, мама Бирк, хъсбанд Бирк, а тя самата в ролята на ратай, отговарящ за някои нетолкова подходящи за жена дейности по новите магазини на мъжа си. Да, знам, че много от нас често коментираме, че повечето инфлуенсърки са мързеливи и незаети, но тук казусът според мен е друг. Семейният бизнес на Бирк определено е печеливш и доходоносен-успяха да излязат извън пределите на Дания, отваряйки магазини в Стокхолм (и/или Осло?) и Хамбург. Или Ели се напъва страшно много, за да се докаже пред Бирк, че е трудолюбива и върши всякаква работа, или Майкъл е достатъчно стиснат, за да си наеме друг човек. По-скоро Ели сама се впуска и не го казвам дори с негативен знак, а по-скоро неутрално подхождам към тази тема, но изводът ми е, че и при нея е голям застой. Антоанета Попова въобще не съм я пускала, но само от тъбнейлите ми става ясно, че си е вкъщи нон-стоп и говори някакви глупости пред камерата, опитвайки си да се самоиронизира, за да бъде интересна. Като прочетена книга е и тя. Гането! За нея каквото и да кажа ще бъде малко, или пък много! На снимката с къдравата коса се смях с глас и направих инстантни асоциации с д'Артанян. Една шпага й липсва и ще бъде прекрасно допълнение към пиеса са "Тримата Мускетари". "Вдигам тост за това, че сме живи, че сме тук.." Рожденият й ден се превърна в най-чаканото събитие на годината! Първо щяло да бъде в Париж, но поради промяна в плановете щяла да празнува в "Бедуин", където също нещата не се получиха. СТранното е, че втората идея й дойде точно след клипа на Йоко, в който показа същото място, кеото е наела за празника на Барт. Толкова е луда Гергана, но всеки път успява да ме изненада с безграничната си простотия и безочливите лъжи. Александра пък съвсем се е обезличила с новия си нос, а за мъжа й да не говорим.
|
|
|
Post by healthy1 on Dec 6, 2021 13:43:14 GMT 2
Изгледах Сиси ама с превъртане, защото супер много се напрегнах, че не държи децата на разстояние едно от друго. Дано са били на лекар, защото не я чух да го казва. Тя поне можеше маска да си сложи, а не само да обяснява, че гласа й е пресипнал. Баткото ми края на септември беше болен с кашлица и изпи 2 антибиотика и чак след месец се оправи и колкото и да пазех бебето и да ги държех даже в различни стаи и далече един от друг се разболя и го лекувахме повече от 2 седмици. Даже в болница искаха да ни вкарат. И сега като я гледам Сиси колко е безотговорна направо не знам. Дано се оправят по-бързо.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 13:43:44 GMT 2
Тая не може да е по-неприятна фурнаджийска лопата 🤢
|
|
|
Post by ☀ on Dec 6, 2021 13:51:52 GMT 2
Вокси ! Добре дошла отново, мусакаджийке забавна Понеже последните дни само ви четох, но не успях да се включа в дискусиите за Пепе и посещението на датския принц у наше село, искам да споделя мнение как се виждат нещата отстрани. Нали се сещате, когато двама човека създадат семейство и някак все едно са посветени в тайнство, не смееш да ги прекъснеш и отдалеч се вижда как се гледат . Точно така ми изглеждаха на сторито на Филип 2, докато с Ф3 все едно са строго работни отношения, но от секса нещата между другото са стигнали до семейство. Това си е мое виждане и не казвам кой е по-добър или подходящ и т.н. Не е моя работа. Обаче ако видя Пепе и Ф2 навън определено ще се усмихна като гледам жената как грее, а мъжа разказва нещо, докато носи детето примерно. Кого, как и успяват ли да заблудят, те си знаят...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2021 13:54:28 GMT 2
Тая не може да е по-неприятна фурнаджийска лопата 🤢 Коментара вече е изтрит. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 6, 2021 13:58:03 GMT 2
Тая не може да е по-неприятна фурнаджийска лопата 🤢 Коментара вече е изтрит. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Очакваше се, но честно казано и аз бих го изтрила 🤣 не може да разваля розовия балон на датско-бургазката принцеса.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 6, 2021 14:14:11 GMT 2
Браво на Флорчо, от малък е работлив и помага за семейния бюджет. От малък да се учи да не чака на мама и тати. Все пак едно дете си е голям разход то памперси, пюрета, дрехи, разни други дреболии. Не ме разбирайте погрешно, знам, че всички инфлуенсърски деца заработват от деня на раждането си, просто не очаквах от Ивана да е толкова алчна и гладна за пари, че да използва така мечтаното бебе. Май забрави като се обясняваше и плачеше пред камера за аборта, татуировката със звездичка и толкова исканото дете, че постоянно прави реклами на негов гръб. Тя ако иска и задника си да продава, но детето не заслужава. Станала е толкова лакома, че само като има реклама качва нещо, в противен случай ни стори, ни пост.
|
|
|