|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 15:17:48 GMT 2
Косата на Деа е в много, много лошо състояние. Не знам, кой я е излъгал, че знае, как да се грижи за косата си. След фризьор косата й изглежда супер, но всички тук сме наясно, че след като се изкъпе и си я оформи сама, отново ще е същата метла. Тази дама ми е много неприятна. Научих за нея от тук, отворих профила й и бях доста изненадана, че може да се има за полезна. Информацията в постовете й може да се намери навсякъде и много по-подробна. Не мисля, че кожата или косата й са в добър вид, за да дава акъл. Това, че се крие и лъже за името си е малко странно, но не всеки има желание да се показва. Не вярвам, че е от комплекси, а по-скоро е странна. Малко ми е като с децата на Зорница.
|
|
|
Post by jeri on Dec 5, 2021 15:24:02 GMT 2
Косата на Деа, наистина е ужасна по това, което показа. Постоянно мрънка, онзи ден се обясняваше как тъкмо мислила да се покаже и гледала новото риалити, в което онази Вал е известна и има повече последователи от нея. Не съм си купувала нищо по нейните препоръки, но се чудя за карбоновия рилинг, резултатите наистина изглеждат добри за проблемна кожа. Като цяло ми изглежда жена с много комплекси, която живее в собствен свят, където е най-красивата, работеща и знаеща. Нещо като Гучи, но по-интелигентната версия.
|
|
|
Post by abc on Dec 5, 2021 15:38:31 GMT 2
Деа е пълна комплексарка, изкарва се много работна, а от хилядата сторита на ден си личи, че си клати краката и надали има каквато и да е работа. Съмнявам се и за правото, защото юристите, които познавам, са доста грамотни хора, за разлика от нея. Не смее да се покаже, защото преди многократно намекваше каква красавица е, а като й открихме профила със снимка, се видя колко е обикновена. Живее си с лъжливите фантазии досущ като гергуца.
|
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 15:49:56 GMT 2
Да живеят спонсорствата за РД на Амая, торта, фотосесия, много бачкат мама и тати ама даже една торта не може да купят неспонсорирано, срам и позор. Да живо и здраво детето и дано не наследи мързела на родителите си.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 5, 2021 16:10:55 GMT 2
И яз се зачудих защо Филип е само със София. Май ще излезе вярно, че тяхната връзка си е специална, тя си го познава повече, най-много време е била с него и са най-близки. За мен също е странно защо е само с нея, те си знаят логистики, тяхна си работа, то с три деца не е лесно, все са или само с момичетата или само с Матиас, страшни са схемите там. А и честно казано мен малко ме вълунават и са ми нсай-безинтересни, просто ми направи впечатление. Отново ще се повторя-жал ми е, че тези две момичета прекарват толкова малко време с баща си. Също бих искала да се съберат, но едва ли има шанс, те вече са се развели и едва ли ще стане работата. Пепа не случи на мъже-и двамата за са антимъже-Филяка е като момченце, женствен, припка покрай нея, а Датския е безхаберен, сладникав нехранимайко, който обича свободата и вятър го вее на бял кон. На Пепа й трябва алфа мъжкар, мъж на място, стабилен, който да е много, много по-напред от нея умствено, успешен, кадърен, с много постижения, да й стъпи на шията, да я видя тогава контролиращата принцеса. Ама няма.
Къде има снимки на тая коса на Дейчето, че ми стана интересно?
|
|
|
Post by lyra on Dec 5, 2021 16:40:00 GMT 2
Аз да попитам на Сладкиша дивана не е ли от ФеЙдом, не ФеЯдом. За модела да не говоря..И аз имам диван от там, ама може да не съм разбрала как се казват Палина нещо не изглежда тъй свежо както преди, да не би да ѝ е трудно с 2? Че помним какво разправяше като беше само с едно. Само Бохотата гледам напоследък. Интересно ми е дали след края на ремонта ще видим девойката с чиста коса.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 16:40:13 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 16:47:54 GMT 2
И аз гледах бохотата преди малко.Монито отново с мръсна коса,но това вече не ме изненадва.Това,което ме шокора бяха следите от мръсните лапички по новия им диван.
|
|
|
Post by astoycheva on Dec 5, 2021 17:15:07 GMT 2
Най-много ме бърка тва, че само тръби за тея масла Монито. Колкото и да е contradicted, етеричните масла са много вредни за дробовете всъщност. Това не се усвоява от организма, а се натрупва и наслоява както в порите на кожата, така и в алвеолите в дробчетата. Нз дали за това има толкова кофти акне. Дано не си маце лицето вечер с тея ‘лечебни’ масълца.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 3apa on Dec 5, 2021 17:17:36 GMT 2
Йоана ще ме умори ... То и аз си 'мамосвам' котките като съм сама с тях или най-много с МП, купувам играчки, катерушки и хубава храна, даже за коледен аутфит се бях замислила колкото да си направим хубави снимки ... Ама ПИЖАМА и горнище за над по-леките блузки за да ги разсъблича ... Има нещо не наред в това девойче и манията й да обгрижва я сестра си, я глутницата кучета ... Бохо-тата са си подобрили видеата. Преди видеата бяха ненужно дълги, като гледахме десет минути как мажат неща да речем и в десет видеа чакахме развръзка за това дали ще имат вече баня или не. Сега с бялата стая нещата се движат по-бързо, което ми харесва. Ще ми е интересно да видя какво ще се случва зимата при тях. ГерГучи и тези мераци за рождения й ден. Ужас просто. Попова с подаръците не ме изненада. Аз самата не обичам подаръците за рождения ми ден и дори не очаквам такива, но пък за другите поводи, че и без повод, гледам да правя наистина качествени такива. Е, аз предимно сама изработвам нещата, които подарявам, но това е друга тема Пепе на снимките от преди няколко страници ми заприлича на Бисера Иначе и аз предусещам скорошна раздяла с Трети и опити да се закачи пак за Втори ... Виктория - Napub ми е интересно какво ще си оправя. Имам спомен сякаш, че не си харесваше ушите ама може и да бъркам. Сякаш не вярвам да е носа или гърдите ама да видим.
|
|
|
Post by abc on Dec 5, 2021 17:59:20 GMT 2
Знам как всички тук приемат зле подканите за деца, но на Йоанка май й е време. Да разхождаш кучета в розова количка и да им обличаш пижамки...налудничаво е.👶
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 18:01:54 GMT 2
Добре бе, Сиса кой я кара да води на градина Ния като има новородено на 2 месеца, много ясно, че ще носи зарази и болести и на всичкото отгоре Сиса и тя седи в градината с бебето. И сега мрънка колко много били болни, ами то малко акъл трябва, че като имаш бебе не е желателно да го носиш тук там и каката да тръгва точно сега на градина. Сиса едва говори, но детето е постоянно върху нея и го целува, поне да си слага маска докато го кърми, че да не му лепне някой вирус. Ния тоя път направо му се изкашля в лицето докато го гушка..направо побеснях колко са безотговорни.
|
|
|
Post by annafox on Dec 5, 2021 18:19:04 GMT 2
Какъв е толкова този рожден ден на Гергана, на 30 ли става? То не беше Франция, не беше не знам си къде, направило ми е впечатление, че обикновено с годините хората все по-малко се вълнуват от рождения си ден освен ако не е юбилей. Всичките и' приказки за този прословут ден бих ги разбрала ако ставаше на 18. И то само тук чета за него, представям си ако и видя профила какво ще е.
|
|
|
Post by FugeeLa on Dec 5, 2021 18:19:52 GMT 2
Стана ми смешно какви коментари дават за себе си, че разполагали с пари и имали бизнеси, ама ако ги видял човек нямало да разбере, щото били много земни.. те да не се помислиха за милионери? Явно изкарват малко повече пари, от колкото са свикнали и са се помислили за богаташи🤷♀️ Явно искат да почнат такава поредица и целта им е да привлекат хотели, за да получават почивка на аванта. И двамата делят една мозъчна клетка- нито могат да говорят, нито да се изразяват нормално, той пък само я поправя и слага думи в устата, тя пък сякаш със страх говори, да не би да каже нещо грешно- абе с две думи ГоЛяМа сКуКа😁 И аз им слушах нелепиците.. Какви бизнеси, какви богаташи.. От двамата работи само тя. Другият по цял ден явно пере, чисти, домакинства, пазарува храна, лакове, основи, гелове, тампони без влакна и се пени от време навреме по клипове, които също така той обработва. Нормално работещо семейство средна класа. Купили са си чисто нов автомобил - добре. Но е от най-ниския клас на марката и е абсолютно базов като конфигурация. Как точно се определиха като хора, които имат МНОГО пари. Няма нищо скъпо по тях и около тях. А това, че постоянно го повтарят, не значи, че става истина. Буфнали се на Кемпински, а не знаят до спа-то в какъв вид се слизало. Супер ограничени млади хора. Да не говорим, че нямат никакви интереси и са крайно недейни и спрели. Типични селяндури са за мен, които са видяли някой друг лев последно време. Така се държат и говорят хората, които са нямали и драпат с всички сили да се види сега от всички, че разполагат с нещо. В този ред на мисли съм сигурна, че тук сред нас има доста хора, които притежават скъпи и доста по-скъпи автомобили, живеят в собствени жилища, пазаруват повече и много повече (не само парцали) и имат повече от 1 човек персонал. Ако ще си ги мерим, най-недобрата маникюристка в Пловдив може да си ги мери само с малките деца, които минават да й оставят сладки в салончето. Комплексари.
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 5, 2021 18:33:47 GMT 2
То добре да подканваме някой да има деца, ама въпроса е не само да се произведат едни душИ, ами да има на какво някой да ги научи, някой да им предаде нещо. Не просто ей така за спорта. Това не са кукли, че да замени кучетата с деца, че да има на какво да си играе розовата принцеса адекватно за годините си 🙆♀️ сори ама не се сдържах🤯🙈
|
|
|
Post by kpop19 on Dec 5, 2021 18:46:25 GMT 2
🙄🙄🙄
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 18:54:06 GMT 2
Пуснах новият влог на Попова, за пореден път посреща гости(баща си и другите ѝ брат и сестра) потресаващо зле, с брускети и френски макарони и то вечер. Попова от кога яде месо, нали се обесняваще преди как се отвръщава от месо. В единя ден яде сандвич с филе елена, а след 2 дена обеснява как не я привлича вече месото. Направо ме побърква с изказа си - направА, пратА, натоварА, седА..знам, че повечето софиянци го използват така ама за мен е дразнещо никога да не използват Я в края на думите. Изпращат ѝ пратка от Ейвън и вътре има спирала и часовник и тя подчертава, че единственият часовник, които има е от Ейвън и си го е купила сама (УООООУУУУ) и като отвори кутийката думите ѝ бяха: "аааа, това не ми харесва, не обичам златно на часовници и вътре да има рисувано". WTFFF?? Тя има един часовник иначе ама 1000 претенции, купи си тогава сама нов, недей чака на спонсорства.
|
|
|
Post by scalestone on Dec 5, 2021 19:08:57 GMT 2
Ама какво събиране на Пепка с втория? Моля ви се, ако не беше родила от третия някакъв мааааалък нищожен шанс, но вече няма как. А и нали тя искала развод и родителите й се съгласили сред някаква случка. Иначе и за мен тя още има чувства към втория, но няма грам мозък милата за всичко в този живот....
Бадурките правят Vlogmas, гледам ги тези дни, че отдавна не бях.
Алекс има колаборация с Парамидона. Нейна линия бански или поне така разбрах от инстаграма й.
|
|
|
Post by abc on Dec 5, 2021 19:14:44 GMT 2
Черен воал, свещи, букет- бррр, само на мен ли ни навява други асоциации, различни от рожден ден? Думите ми за Йоана бяха повече като шега, ясно е че да имаш бебе не се като да се лигавиш с кучетата си.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 5, 2021 19:24:32 GMT 2
Много се издразних на Сиси с това кашляне и целуване на бебето. Според мен Ния е по-добре да си стои вкъщи, защото няма да е добре бебе на 2 месеца да се разболее.
Пинко с пижамите и блузките за кучета ме уби. Чак толкова изперкала не мислех, че е, но положението е сериозно.
Гана с тази декорация за маса цял ден се занимава горката. А тя ми е по-скоро като за погребение, не за 28 рожден ден. Голямата професионалистка, която изпипва всеки детайл, поне да се беше лакирала, не стига, че ноктите са ѝ изпочупени, а и обелени. Да вземе да иде при най-добрата маникюристка в Пловдив, поне за диорския рожден ден.
|
|
|
Post by alexa on Dec 5, 2021 19:43:39 GMT 2
Според мен Филип е само със София, защото не може да се оправя сам с двете деца. Моя едвам се оправя само с едно 😂 а живеем заедно и е от ден първи с нас. 😁
|
|
|
Post by livia on Dec 5, 2021 19:54:13 GMT 2
Изумявам се на наглостта на някои хора - някакво лазер студио са откраднали картини на български артист и изнагляват до безобразност, след като той им пише.. Това си е направо за профила според мен.
Отделно днес salted lemons studio беше споделила това
някакви m trading крадат кулинарни снимки и ги представят за свои, та чак и си спонсорирали поста..
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 5, 2021 19:56:29 GMT 2
Нямам търпение за диорския рожден ден- с диорска торта и Ганка да припка с диорското сукманче 😄 Дано получи много диор подаръци, че на цялата подготовка ще е срамота да няма нищо по така луксозно. Кои ли ще са гостите 😄 няма да ги снима, че да не им навлиза в личното пространство, да.
Сиса не може да разбере, че не може да си слага мръсните покупки в седалката на детето си и че е нужно да поддържа някаква хигиена. В коментари под видеото спори с някаква майка, че си имала начин на гледане и не искала да изнежва децата- окей ама ако ще оставяш Ния да ходи боса, то не и позволявай да скача по дивана с босите си крака, където слагаш директно 2 месечното си бебе. Според мен нейния имунитет е паднал- доста стрес и се насъбра за толкова кратко време, а Ния нормално да носи вируси отвън, ама каквото и да и обясняваш тя си знае нейното. Отделно не ги виждам да ядат плодове и зеленчуци, карат само на месо и картофи.. вкарай поне някакъв зеленчук на детето🤷♀️
Евелин с мега тъпо видео 😄 отваря календара на Бенефит, ама го заснела веднъж и голямата професионалистка не го харесала, така че го презаснела и просто показваше продуктите един по един 😄 малко на Попова ми заприлича с тия мераци за професионализъм.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 5, 2021 20:15:50 GMT 2
Според мен Филип е само със София, защото не може да се оправя сам с двете деца. Моя едвам се оправя само с едно 😂 а живеем заедно и е от ден първи с нас. 😁 Да, това беше другата моя версия за нещата.
|
|
|
Post by zahir on Dec 5, 2021 20:48:02 GMT 2
Колко беден душевно трябва да е човек, че темата на празника му да е инспирирана от.. Парфюм!? Пък било то и Dior. Едно на ръка, че има къде, къде по-изискани, нишови, невероятни парфюми. Но това робуване на логото, на марката, на жалката потребност да брандираш къде каквото свариш и да се навреш в детско сукманче, само и само да му снимаш диорското етикетче лично на мен ми изглежда безумно..
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Dec 5, 2021 21:44:24 GMT 2
Точко същите асоциации и аз направих, ама то не съм очаквала нещо стилно са измисли Гергуца. Чудно ми е колко гости ще има, Валериана дори има повече приятели от нея.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 5, 2021 21:45:44 GMT 2
Ще сънувам кошмари довечера.
|
|
|
Post by diamond on Dec 5, 2021 21:47:51 GMT 2
Ще сънувам кошмари довечера. <button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button><button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button> Тъкмо с това идвах, но си ме изпреварила. Ох, майко, ослепях.
|
|
|
Post by imasurvivor on Dec 5, 2021 22:08:34 GMT 2
Оххх, Гано... За такава, за каквато се мислиш тоя рожден ден нямаше да го подготвяш у вас на килима, ами на някоя екзотична дестинация, може би... Сума ти народ пътува и си осигури нужното въпреки пандемията, теб все те е страх, но да излизаш в Пловдив на шуутинг дейс - няма страшно, там пандемия няма... Да знаете, гостите ще сме сигурно ние, мисля си, че сигурно ще ни изпрати специални покани в темата 🤣🤣🤣
|
|