|
Post by fairy777 on Dec 5, 2021 10:26:12 GMT 2
Сега се замислих, че Полина никога не е показвала мястото където е фирмата й. Имам предвид, че има склад и пакетажно някъде за поръчките на топтрендс /китайска мечта/. За мен е странно да имаш собствен бизнес и да не го показваш в ежедневието си... Дори и да не е фенси локация /все пак е онлайн магазин/ за мен би било логично да показва и тази страна от живота си. Защо ли е така се чудя?
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 5, 2021 10:31:26 GMT 2
Мале, Балан бива ли да е такъв позьор.. егати досадника, направо не се търпи
|
|
|
Post by jeri on Dec 5, 2021 10:41:09 GMT 2
Наистина е странно това за бизнеса на Полина, ама той толкова се "разрастна", нали ние и хора, които да изпращат пратки и комуникират с клиентите. Чудя се дали и' излиза сметката с толкова разходи. Само на мен ли прическите, които прави на Амалия не ми харесват? Иначе изгледах и аз Йоанна и не възприемам това с пижамите е спящите в леглото кучета. Въобще в този апартамент с 4 кучета, 2 възрастни и безброй декорации и вещи, не знам как живеят. На кадрите от кампанията на h&m се видя Мари Константин отегчена и безжизнена да стои на дивана, иначе работата и' е много тежка нали..Пепе може да е пренавита, ама винаги има една енергия и живец.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Dec 5, 2021 10:42:54 GMT 2
Сладкишката в новото си видео - "Аз още преди малко казах на сладки... (сконфузени стонове)..на нашите приятели, че..." Явно много хора са я бъзикали за това със "сладкишите", но навикът си е навик.
|
|
|
Post by annafox on Dec 5, 2021 10:57:51 GMT 2
Аз Деница не я гледам, само спорадично ако вие коментирате нещо. Не ми е интересна, но определено има точки в моите очи затова, че работи и иска да се развива, а фактът че гледат Лейди с такава любов и отдаденост, въпреки че по някакъв начин тя пречи на социалния им живот, ги прави според мен достойни за уважение, а не за подигравка. Йоана вече е друга работа, също много обича животните си и се грижи за тях, но всички тези дрешки, колички, пижами!!! за мен минават границите на приемливото. А, нещо което ме смущава е как оставя да я ближат по устата и зъбите. Обожавам животните, не съм гнуслива, галя улични животни без да се страхувам, но като видя тякъв кадър направо спирам видеото.
Напуб-Виктория Първанова я бях гледала преди и ми беше направила добро впечатление с разсъжденияга си, даже се чудих как се е излъгала с Деян, който ми влезе в полезрението след едно тъпо видео, в което коментираше известни влогърки. Не я следя и нея, то аз кого ли и следя вече всъщност 😄 Изненадах се с тази новина за пластичната операция, аз лично не виждам какво ще си прави - сигурно нос, но той на мен ми изглежда добр. Всеки си носи явно демоните в себе си, просто ми е чудно как се решават на подобна стъпка хората, мен много би ме било страх.
|
|
|
Post by lina on Dec 5, 2021 11:12:58 GMT 2
Пуснах Гошко и Деница с ревюто за хотела и е тотален криндж всичко. Впечатляват се и от най-малките несъществени неща, имат обаче представа за себе си, че са някакви големи богаташи 🙄 ясно е, че правят това, за да ги канят безплатно, което е още по-жалко и тъжно. А Деница май не знае грам английски, като гледам как се чудеше на повечето неща какви са, а си пишеше на тях.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 5, 2021 11:14:17 GMT 2
Полина май е увеличила филъра в устните си. На последните сторита ми изглежда много зле, все едно има мустак. Не знам от филтрите ли е или се е получило от голямото количество.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 11:17:33 GMT 2
Привеет! И аз като мама Сиси съм с две малки деца, но има кой да ми помага. Като я гледам нея и ми става жал. Мъжа ѝ не води ли Ния на градина? Няма студ, няма сняг, облича спящия Гошко и тръва. Оправна е. Показва нещата както са си. И на мен ми бяха правили същата "операция" на бъбреците, като нейната. Гадна работа. Но бях само с едното дете. А тя с две, как намира сили не знам. Абе,Попова не излиза ли от вкъщи? Все я гледаме как седи и говори, гримира се и готви. Голямо еднообразие. А при Пепе определено нещо се случва. Много рядко качва видеа. Смени цвета на косата.. Кога ще я издава тая книга? Как се казва канала на мама Сиса, че все чета че пишете за нея 😄 www.youtube.com/c/%D0%9D%D0%B8%D1%8F%D0%B8%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0%B0
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 11:32:43 GMT 2
А Виктория може и балконя да иска да напълни Аз от нея не се впечатлих. Говори някви прониквания, които за мен не са близко до истината, но уж показва отношение и затова ѝ се кефят някои. Обаче на практика съвсем други ги върши. Ми, не стаа така. Прекалено драматизира и обръща голямо внимание на дребни неща. ОсобеНо ме напрягат хора, които търсят знаци от съдбата ежедневно и такива, които дават съвети от книги за самоусъвършенстване 😐 пак не стаа, просто животът не работи така и се губиш. Според мен.
|
|
|
Post by annafox on Dec 5, 2021 11:35:07 GMT 2
Точно и аз затова не продължих да я гледам, сякаш действията и' не отговарят на принципите, които проповядва.
|
|
|
Post by fif on Dec 5, 2021 11:40:45 GMT 2
Гуци в трескава подготовка за един невиждан Диор рожден ден! ibb.co/ncL88Nyibb.co/rZm8yQpibb.co/BjRz6tNibb.co/fF71hWZ Някак не ми се връзва Диор с продукти от Пепко (аз също си купувам разни неща от магазина, но не парадирам с ретро сакенца за по 2к лева). А Балан е показал проект на дневната, много ми мирише на спонсорство. Тъкмо щях да кача сторито и той го е изтрил. А днес пуска Надежда да отиде на фризьор, че е толкова заета милата, че не е ходила от юли месец. 😕 За Виктория - не съм й гледала видеото, но тя уж обясняваше в някакъв влог, че си харесва малките гърди, та ще си покаже. Но те с Деян постоянно ходиха на някви супер бюджетни почивки, а сега операция в Турция (до колкото им знаем цените по 10к лв за естетична операция май няма). Та много са ми интересни тези наши влогъри. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 11:44:52 GMT 2
И аз мисля, че Палина си е сложила пак хиалурон в устните.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 5, 2021 11:56:19 GMT 2
Дали Дерма акт нямат някаква колаборация с инфлуенсъри? Напоследък всички надуха джуки, ей така от нищото. Полина определено има сложен филър скоро, защото устните ѝ изглеждат огромни и с ефект мустак.
Гледах Ивана, обяснява за състоянието на кучето. Постоянно подпитваше Боби какво са му казали (Любовче, там какво казаха? Любовче нали така казаха) сякаш не ѝ е казал тогава какво се е случило, а чак сега разбира и тя. Кучето иначе е добре и не са му правили операция. Страшно много се лигави с Флориан и си преправя гласа на бебешки, което много ми дотегна. Мисля, че тези кадри са за семейството и нямат място във видеото. Отново си проси нов диван, че за 3г. бил доста захабен. До сега със всички реклами да си беше купила нов и да не се излага да проси. Не стига, че постоянно ни заливат с реклами, но когато се наложи да си купят нещо сами се започват намеците. "Препоръчайте ми това, искам да купя онова", белким се сетят от някоя фирма да им пратят. Като Тейчеви с леглото за Амая, до колкото разбрах от коментарите още не са купили. Търтеите чакат само авантата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 12:16:51 GMT 2
Не гледам Ивана от месеци, но не вярвам да е по-лигава и нетърпима от Полина, когато говори на руски на децата си с невероятно противен глас. Съчувствам на Ивана и Боби за преживяванията покрай появата на Флориан, обаче мисля, че обсебването не е най-доброто, което могат да направят за него. Надявам се Ивана да поспре с рекламите и да започне да показва нещо по-интересно. Ако няма какво да покаже, по-добре да не снима.
Полина не спира да мрънка, колко е изморена. Честно казано съм изненадана, защото тя има цяла орда съседки, които са разпределени по звена и й помагат. Тя и преди си е слагала филър, но май го е подновила сега. Не знам, дали е увеличила количеството или просто е сложен тези дни, но никак не изглежда розово положението. По-интересно ми е, дали предположението ни, че Пепон има филър ще се окаже вярно.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 5, 2021 12:19:25 GMT 2
Гергучи е много смешна, ще каже човек, че организира сватба, а всъщност организира РД-то си, на което ще бъдат приятелката-съквартирантка, сестра й и тя. Смях в залата.
|
|
|
Post by okay on Dec 5, 2021 12:41:22 GMT 2
Не мисля, че Ивана си просеше диван. А подпитването на Боби за мен по-скоро беше, за да предаде точните думи на ветеринар, защото той е ходил последните пъти сам без нея. Като цяло много скучен влог. Деница я гледам за трети път цифром и словом, но не се сдържах, след като тук беше доста коментирано видеото за Кемпински. Според мен са взаимствали идеята от Йокото. Не че е неин патент, просто така си мисля. Не съм чула друг влогър да прави това. Деница обича да пътува, но излиза, че никъде и никога не е ходила. Георги е ходил като малък някога на хотел. Двамата са впечатлени от "пиколото", което паркира колите. Явно в този момент валето е помагало с багажа на гостите, та са се разменили. Георги не се е притеснявал да ходи "като шанаджия" в хотела по къси гащи, а Деница се притеснявала да влогва. За водата съм абсолютно съгласна с Георги - печелбарството от вода и мен ме дразни. Като цяло и двамата трудно връзват смислено изречение, а в комбинация малко по-добре се справят. Те изкарвали пари, но не парадирали. Хората, които наистина имат финансов комфорт, никога няма да кажат, че изкарват пари, но не парадират. И двамата са лишени от каквито и да е обноски, финес, елегантност, изисканост и лукс (пхахаха, Гуца и Йоца, с вас ги сравнявам). Пределно ясно е, че са измъдрили тази поредица само и само някой да им плати да отидат в хотела му. Не вярвам това да се случи, но в България нещата са толкова извратени, че няма да се учудя тези словесно немощни индивиди да почнат да обикалят и наистина да им плащат. В един идеален свят не би трябвало въобще да се показват в интернет. Радвам се, че се грижат за Лейди толкова много, и не са я върнали, както някои наши познайници направиха. Няма да споменавам имена. Според мен не са лоши хора, а са достатъчно прости, за да си вярват, но мисля, че нещата им се получават. Щом салонът ѝ върви, въпреки че тя има такова отношение към клиентките и персонала си, значи може би прави нещо, както трябва. Мисля си, че в тяхната връзка Георги е източникът на идеи, а тя е лицето. Той ми се струва по-отракан, да не кажа нахален, и явно се допълват.
|
|
|
Post by baneri on Dec 5, 2021 12:41:38 GMT 2
Ох, не знам как се прикачват снимки тук, така че само ще кажа, че Гергучи е на една от първите страници на новия каталог на дрогерия lilly. Цитирам: "Гергана комбинира ролите на инфлуенсър и писател...и т.н.". Няма ли срам това момиче да се нарича 'писател', че тя не беше ли издала някакъв лексикон, това не е художествена литература... И защо изобщо ще ми я дават нея като личност за пример, какво червило е избрала баш 'инфлуенсърката', изглеждаща като трол и без всякакъв естетичен вкус. Точно от нея съвети - не, мерси. Толкова ли се свършиха инфлуцките, че именно нея да ми изтипосат. То не че каталог на дрогерия е кой знае колко престижно поле за изява, ама на нея и това й е много.. А за Виктория /napub - най-логично ми е да си оправя носа. Ще удари дъното по лицемерие, ако наистина си слага гърди, защото в основата на нейните "self-love" и "how to adult" видеа стоеше именно тази тема, за малките гърди. Аз даже се чудя дали изобщо е физически възможно да й се сложат импланти на нея, с оглед на това, че е има - няма 40 кила. Няма ли да има някакви здравословни предпоставки, то тялото й не е пригодено за тежест в тази област.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 12:45:13 GMT 2
И аз видях проекта на дневната на Баланови, доста пари трябва да вложат, ако не е спонсорирана, но съм на 90% сигурна, че мебелите ще са Виденов ( все пак ги рекламират) и самата дизайнерска фирма също е спонсорирана. Абе като цяло ще гледат всичко да е далаверка, че да минат възможно най-тънко, все оак това са едни от най-големите търтеи.
Гергучи е пълна трагедия с нейните Диори, украси, тематики на парти вкъщи с 3-ма човека. Не знам някой от родата няма ли да се сети да му помогне на това момиче и да го заведе на психиятър.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Dec 5, 2021 12:54:13 GMT 2
Поля беше слагала филъри при Каляшева преди и определено не беше сполучливо. Като количество не беше много, но устата ѝ беше крива и на бабуни.
|
|
|
Post by fif on Dec 5, 2021 12:59:00 GMT 2
И аз видях проекта на дневната на Баланови, доста пари трябва да вложат, ако не е спонсорирана, но съм на 90% сигурна, че мебелите ще са Виденов ( все пак ги рекламират) и самата дизайнерска фирма също е спонсорирана. Абе като цяло ще гледат всичко да е далаверка, че да минат възможно най-тънко, все оак това са едни от най-големите търтеи. Гергучи е пълна трагедия с нейните Диори, украси, тематики на парти вкъщи с 3-ма човека. Не знам някой от родата няма ли да се сети да му помогне на това момиче и да го заведе на психиятър. Sent from my iPhone using Tapatalk Понякога тези визуализациите много лъжат. Да, тази изглежда хубава, но в крайна сметка с какъв бюджет ще я направят е друг въпрос. От столове до столове и мека мебел има разлика. Пердета също, материал за изработка на кухнята, само един плот колко може да варира в крайната цена - термоплот или технически камък, така че нека хората не се лъжат по лъскавата снимка, а да се види крайнкя резултат. Само ме дразни как Балан само се бие в гърдите колко е успял и накрая ще е смешно половината апартамент да е минал под спонсорства…
|
|
|
Post by imasurvivor on Dec 5, 2021 13:11:25 GMT 2
Dea вчера беше качила стори, в което се оплаква, че от Лили дрогерии забавят пратката и' от черния петък и беше качила отговор от Лили, което започваше: "Рая Иванова,....", направих скрийншот и след две минутки беше изтрито А преди все говореше, че Рая била сестра и'... Мда, от името на сестра си получаваш, от нейно име изпращаш...
|
|
|
Post by alexa on Dec 5, 2021 13:19:38 GMT 2
Не разбрах само Гергуцана защо толкова се точи за този рожден ден? С компания куче и съквартирантка аз не бих се пънала толкоз.. сестра ѝ е ясно, че няма да присъства. Ще ѝ прати някой Филип Плейн по Еконта и айде.
Деница ми е много смешна и жадна за пи ар пратки и спонсорства.
Онзи ден гледах някакви сторита на Йокото. По принцип я харесвам, ама стила ѝ ми е точно, като на “леля”.
Тръпна в очакване Телешопови да излязат с няколко реклами от рождения ден на Амая. Торта, украса, подаръци.
Edit: забравих да отбележа, че Петканова ми е много секси с новата колекция на Paramidonna 😋
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 5, 2021 13:25:09 GMT 2
На мен ми хареса много новото видео на Сладкишите. Обаче ми прави силно впечатление голямата обсебеност да се променя и предекорира непрекъснато, а нещата не са им стари. Толкова ли нищо не ти харесва в дома ти, толкова ли все искаш да си в тренда? И дивана естествено е като на Милена😃или поне доста сходен. Голяма мания да се декорира. И аз обичам, и на мен ми омръзва всичко много бързо. Но при тях е постоянно сякаш. А, и разбрах едно-лимита на диваните изглежда е 3 години 😃😃😃 Иначе този път в края на видеото с прическата на леки вълни и очната линия изглеждаше добре, отива й така. Съгласна съм и за хотела и нещата, които каза за малките деца. Безумно е за две годишни да искат такива суми. Не е сериозно. Да, измрънка, на някои няма да им хареса, ще изкритикуват веднага, но за мен е правата тя в случая. Точно Сиси и Мими са гледани и харесвани, защото не са уау модерни влогърки с хилядите претенции. Сиси обаче за мен е скучна някак нямам нервите да я гледам. Ивана питаше Боби, защото не е била там. И да даде достоверна имфорюация. А като млада майка е напълно възможно и да позабравя и да е разсеяна,което никой не отчита, но се случва изключително често през първата година (аз бях така). Скучен влог, много лигавене, все Флори, Лори... Чак обсебена не е. Ама идва в повече. Много се забатачи тя. Много скучновато и едно и също при нея. То и при повечето е така.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 5, 2021 13:25:38 GMT 2
Деа се пенявеше на стори преди няколко месеца, че никога не поръчва и приема пратки от нейно име, телефонен номер и адрес. Винаги други хора ѝ взимат пратките и поръчките. Реално Деа ли е или Рая нямам представа. Такава анонимност никъде не съм виждала до сега. Направи ми впечатление, че косата ѝ е страшно суха и изгоряла, а тя твърди, че е супер здрава и жизнена, което е супер смешно, защото всички видяхме каква метла си отглежда.
|
|
|
Post by kalea on Dec 5, 2021 13:38:30 GMT 2
Нощница за куче не го разбирам това. Ако температурата в стаята е ок, няма нужда. Якенце за навън - да. Аз гледах кучето на едни приятели няколко пъти и рових в нета да се образовам за тези сладури. Ако кучето пребивава в топло помещение зимата, козината му почва да линее, когато навън е студено. Леко неестествено се получава, но затова има якенца и гушкави стопани :3
|
|
|
Post by The Judge on Dec 5, 2021 13:43:36 GMT 2
Хахаха като не искаш да те знаят кой си, не прави бизнес със соц. мрежи. И там малко на шизофрения бие.
Тези Paramidonna, или както са, ги отворих онзи ден за 1 път и видях Ивомила. Снимките бяха отблъскващи, категорично няма фигура за модел тя, респективно трудно биха ме убедили да си купя нещо. Дано не са повечето като мен 😉
Гане, тия, ДЕТ Диор им е религия, не си правят украсата сами 🤣
Кучетата са терморегулират. Не са създадени да ностя рокля и пижама. Толкова ли е трудно да зацепят някои неща... А тя в тоя кошер сега сама ли живее? Щото изглеждаше малък ап, а говорите за 4 кучета вътре-и онази цицорестата Невинност ли е там?
|
|
|
Post by Nicole on Dec 5, 2021 13:43:59 GMT 2
Деа навсякъде се бута за пратки, прави ми впечатление ,че тя не използва нищо на Medik8 , но се скъсва да ги препоръчва. Марката е много хубава 80% от козметиката ми е от нея,но да не си се докосвал до нещо и да препоръчваш на хората … Скептична съм към подбудите! И друга нейна изцепка от преди 1-2 седмици . Рекламираше процедура за лице и показа покъртително лоша кожа, за да се оправдае - нарочно я била оставила така ,че да види ефекта от въпросната процедура . Еми … скептична съм. 😆 А пък хората които търсят мение,съвети и препоръки от нея са ми още по странни.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 14:43:03 GMT 2
Да, казва се Рая. Според мен като нищо след преглед с психиатър да се окаже биполярна или с някакво друго разстройство на личността, защото просто не е добре
Ивомила изглежда страхотно. Парамидонна обаче са страшни боклуци. Толкова тънки материи и всичко прозира, бях се подлъгала и върнах и трите бански, моя приятелка реши да си остави единия- златният с триъгълници, носеше име на някоя от Кардашиян и те. Не може да се влезе във водата с него-прозира изцяло и се виждат зърна и всичко дори на сухо, а като се намокрят все едно си без дрехи. По средата на деня си сложи риза, защото й беше некомфортно без дори да е влизала във водата как прозира, като се изпразни плажът влезе във водата и излезе криеща се с ръце. Пълни боклуци
Палина не виждам да има големи устни или мустак- все така ужасна и с дълги устни ми е😬 тези филтри правят грамадни устни, но няма да се учудя и да е сложила- за мен тя е от малкото, които имат нужда, но не се справят добре тези, при които ходи.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 14:55:38 GMT 2
Много ми е чудно защо само София е с Филип, къде е Сиена? Съмнявам се да е болна като майка ѝ снощи беше по заведения с приятелки, но защо само едното дете е с него? 🤔
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 5, 2021 14:56:16 GMT 2
Не разбирам с какво толкова е компетентна Деа. Косата ѝ изглежда ужасно, стърчи навсякъде. И не, не са нови косички от cultamelie. Просто е за ножица. Моята коса, която последните 8 години всеки месец бива третирана с червена боя(дори цвят светофар съм докарвала) изглежда по-добре. Не знам защо ще изглежда така ако спазва нещата, които пише и прави маски. Аз правя и виждам резултат определено.
|
|