|
Post by vivian27 on Dec 4, 2021 17:48:10 GMT 2
Гледах и аз ревюто на Деница и Гошку. Леко ме потресе цената от 40 лв за нощувка за кучето и 50 лв за дезинфекция 🤦🏻♀️ Отделно не разбрах защо не са оставяли Лейдито да стои в стаята и те да ходят на закуска- не е позволено от хотела или самото куче не обича да стои само.. Хотелът е доста скъп, а от това което видях, не е гига мега хипер лукс. Стана ми смешно какви коментари дават за себе си, че разполагали с пари и имали бизнеси, ама ако ги видял човек нямало да разбере, щото били много земни.. те да не се помислиха за милионери? Явно изкарват малко повече пари, от колкото са свикнали и са се помислили за богаташи🤷♀️ Явно искат да почнат такава поредица и целта им е да привлекат хотели, за да получават почивка на аванта. И двамата делят една мозъчна клетка- нито могат да говорят, нито да се изразяват нормално, той пък само я поправя и слага думи в устата, тя пък сякаш със страх говори, да не би да каже нещо грешно- абе с две думи ГоЛяМа сКуКа😁
|
|
|
Post by emmilie on Dec 4, 2021 17:49:27 GMT 2
Разбира се, че като всеки човек и мама Сиси си има за дялане, но аз също мисля, че е добра душа. Не е злобна, не драпа да е известна (до момента), гледа си семейството и си живее живота. За мен тя е пример за едно средностатистическо семейство, с всичките си проблеми, трудности и радости. Аман от луксозен живот, Моети, Ла мери и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 18:46:34 GMT 2
Такова чудо досега не бях виждала. На спа, в сауната, в парната баня, с телефона. Ей, утрепаха ме тия богаташи и то без професионално мнение, моля ти се 😂 Грам пА да не можеш да се изкажеш, човек, какво е това нещо, какви са тия хора. Много е бавнаааа хавата при тия двамцата, мммм, не е добре.
А пък за коментиращите, които пишат, че видеото е чудесно, направо не мога да си представя какви бръмбари им щъкат в главите. 🤨
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 18:53:30 GMT 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 4, 2021 19:03:53 GMT 2
Аз останах и потресена от това, че бяха дали на Лейди да пие вода от чаша, която им е оставена в стаята… Деница вместо да мисли коя бомбичка за вана да си вземе, да беше помислила повече за кучето. Не са ходили на закуска, защото там не можело да седят с кучето, а пък Лейди не можела да бъде оставяна сама (получава някакви пристъпи). Обичам животните, но чак пък да не мога да седна да се нахраня, щото кучето ми не може да само ми е малко налудничаво.
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 4, 2021 19:11:16 GMT 2
Лейдито получава пристъпи🙄 това значи ли, че и на работа я взима със себе си? Звучи ми много налудничаво честно казано. Да робуваш на домашния си любимец и да нямаш грам свобода.. тр и в спато бяха по отделно, явно единия винаги е компаньон на Лейди🧐
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 4, 2021 19:12:13 GMT 2
Сладкиша на стори по анцунг и разбъркана опашка, ама сложила супер подчертаната черна очна линия, като за парти. Нацели го веднъж тоя стил бе Мими! Или така или иначе. Смешна ми е много в опитите си, но после излиза, че е по-скоро отбиване на номера. Нито така, нито иначе. Тя хем е "направена", хем не е. Видеото е разбира се за почивката, интериор, рисуване и манджи.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 19:14:03 GMT 2
Хахаха, да, милото кученце даже си няма лична купичка. Дори при по-дълга разходка трябва да ѝ взимат принадлежностите за водица, какво остава при пътуване. Хич ги няма, значи!
На масажа с Георги е била Лейдито сиг. Същинска Лейди. Принцеса.
|
|
|
Post by ariel on Dec 4, 2021 19:29:50 GMT 2
Николчето също прави влогмас. Първият беше за украса в Джъмбо - благодаря. Сега попаднах на ден 4 - ходили до Одрин. Хвана ми окото и прецъках. В този първия момент обясняваше нещо, което не знаеше как се казва. Нещо като закрит базар, не се разбра нищо. Второто и последно за мен беше сцената, в която се включи майка й. Валери е зряла в сравнение с тази жена.
|
|
|
Post by veereto on Dec 4, 2021 20:01:05 GMT 2
Кученцето на Деница има епилепсия и от това получава пристъпи, ако е само в такъв момент май имало възможност за фатален край. Те затова не го оставят и на други хора. Не бих им се присмивала за такова нещо.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 20:18:44 GMT 2
Кученцето на Деница има епилепсия и от това получава пристъпи, ако е само в такъв момент май имало възможност за фатален край. Те затова не го оставят и на други хора. Не бих им се присмивала за такова нещо. Аз определено не се присмивам на болното животно. Епилепсията е сериозно заболяване, но епилептичния пристъп не води до смърт и освен това има предвестници, че скоро може да се случи такъв. За половин-един час няма какво да му се случи на животинчето, ако е само. А то сто процента някога остава само или когато ходи на груумър, едва ли стоят и чакат като пред кабинет в болница. Така че на мен идва малко прекалено това превъзнасяне. Давиз, най-добрата маникюристка в Пловдив. Деница.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 4, 2021 20:33:33 GMT 2
Лейди не я оставят изобщо сама. Дори пазарува само Георги, а Деница стои с кучето в колата. През деня до колкото знам кучето е винаги с Георги, тъй като не работи. Доста глезят Лейди, в месеца по няколко пъти я водят на подстригване и измиване. Струва ми се, че Георги много иска дете, но Деница не мисля, че скоро би се съгласила, може би затова той е толкова привързан към Лейди и си я гледа като детенце. Колкото и да обичам едно животинче ще се побъркам ако трябва да е постоянно с мен и да не мога да мръдна без него.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Dec 4, 2021 21:20:53 GMT 2
Не мога да понасям Деница и Гошко, но за епилепсията не сте прави, моето куче почина след епилептичен пристъп, цял живот няма да си простя, че не бях до него, така че ги разбирам. Нека съм луда, аз за кучетата си давам всичко, не го смятам като робство…
Пепе е много нелепа. Отдавна ви казах, че Фифи го използва, но си е влюбена до уши в датския принц. Много се излага тая жена.. така е, като не си дадеш време, а веднага търсиш заместник да ти запълва емоционалните дупки.
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 4, 2021 21:43:15 GMT 2
Извъртате ми думите с робството, ама няма значение. Не го следя това кралско семейство и затова попитах какъв е проблема с кучето и защо не го остават само. Защото когато не знаеш, че то е с проблеми изглежда странно.
Гледах Николчето в Одрин. Ходили на един мол закрит ама открит, ама не знаеше точно как се казва 😄 Да не се чудите мола е в открито пространство, за Марги аутлет става на въпрос. Майка и е потрес, като види камера само се джуни и праща целувчици 🤦🏻♀️ Новото гадже изглежда нормално, ама със сигурност не е, щом се е хванал с Никол.
И Сиса гледах- тя от всички недоразумения ще стане най-нормална. В тяхната къща обаче няма правила и Ния си прави каквото си иска и когато си иска. Ходи боса навсякъде и после скача по дивана, а Сиса директно слага бебето отгоре- ами постели му едно чисто чаршафче на това дете 🤦🏻♀️ нон стоп навряно до парното и пред телевизора, а Ния бяга около него и крещи..
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 21:48:47 GMT 2
Не мога да понасям Деница и Гошко, но за епилепсията не сте прави, моето куче почина след епилептичен пристъп, цял живот няма да си простя, че не бях до него, така че ги разбирам. Нека съм луда, аз за кучетата си давам всичко, не го смятам като робство… Пепе е много нелепа. Отдавна ви казах, че Фифи го използва, но си е влюбена до уши в датския принц. Много се излага тая жена.. така е, като не си дадеш време, а веднага търсиш заместник да ти запълва емоционалните дупки. 😔😔 Сори за кученцето, не знаех, че може да бъде чак толкова тежко след пристъп.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 4, 2021 22:22:54 GMT 2
Гошко май седи с Лейди дори и когато е на груумър. Според мен кученцето толкова е свикнало да има някой с него, че е възможно, ако сега го оставят за 5 минути то да получи пристъп. Не знам до колко сериозно е положението на Лейди, но понякога Деница изкарва някои неща по-големи от колкото са. Иначе тя не иска да има деца скоро, защото знаае, че бременните жени качват килограми, а от километри си личи, че това й е голям комплекс. Като знаем и как се опитва да не яде нищо, за да отслабне.. Гошко дори и да иска дете ще се задоволи само с кученце.
|
|
|
Post by lina on Dec 4, 2021 23:02:30 GMT 2
Гошко и Деница имаха лайф в Тик Ток преди месеци и казваха, че са правили опити за бебе някога. Но в момента точно не искат. Даже той избухна с някакви теории, че не искал дете в този неуреден свят.. Жалко, че не се пазят никъде тия видеа.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ani on Dec 4, 2021 23:02:44 GMT 2
Двамата богаташи ги спъва водата за 7 лв. Отишли в 5 звезден хотел с 200 лв на нощувка, но една вода я правят на проблем. Толкова прости, чя няма накъде повече. Умряха ми няколко мозъчни клетки, но и се забавлявах да им слушам глупостите. Георги се жалва, че не му е безплатна почивката.Още в началото почва с просенето. Разбирам да бяха направили хубаво ревю на хотела, ми аз не разбрах почти нищо, освен че има гардероб, перде, водата е 7 лв.,в мини бара има и безалкохолни, а не само алкохол, уличните лампи са красиви. Глупости, които не ти помагат в избора.
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 4, 2021 23:50:47 GMT 2
Розовата Йоана с ново видео. Била в Пловдив на снимки за ХМ и Етиту говорила за хюман дизайн🤦🏻♀️ Явно тая жена няма други теми за разговор. Йоана поръчала нощници на кучетата от Алиекспрес, защото тя спяла на студено и на кученцата пък им било много горещо под завивките и понякога и затова им взела пижами 🙄 После показа и кучешки анораци и каза, че може да им ги облича с блузки отдолу и като им стане горещо да им маха анораците.. накрая сподели цените на зимни кучешки якета- едното беше 30 лв от АЕ, а другото 80 лв от зоо магазин 😳 Няма смисъл да коментирам, за мен тая жена си има някакви липси и ги избива върху кучетата..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Dec 4, 2021 23:54:04 GMT 2
Гледах и аз ревюто на Деница и Гошку. Леко ме потресе цената от 40 лв за нощувка за кучето и 50 лв за дезинфекция 🤦🏻♀️ Отделно не разбрах защо не са оставяли Лейдито да стои в стаята и те да ходят на закуска- не е позволено от хотела или самото куче не обича да стои само.. Хотелът е доста скъп, а от това което видях, не е гига мега хипер лукс. Стана ми смешно какви коментари дават за себе си, че разполагали с пари и имали бизнеси, ама ако ги видял човек нямало да разбере, щото били много земни.. те да не се помислиха за милионери? Явно изкарват малко повече пари, от колкото са свикнали и са се помислили за богаташи🤷♀️ Явно искат да почнат такава поредица и целта им е да привлекат хотели, за да получават почивка на аванта. И двамата делят една мозъчна клетка- нито могат да говорят, нито да се изразяват нормално, той пък само я поправя и слага думи в устата, тя пък сякаш със страх говори, да не би да каже нещо грешно- абе с две думи ГоЛяМа сКуКа😁 Чак пък вече и “БиЗнЕсИ”… Тия тотално си повярваха. Деница ми е казвала, че Гошо дава бусове под наем (но така и не разбрах на кого са тия бусове?? отбягваше въпроса), имаше преди години и страница във ФБ за калъфи за телефони, но не беше много успешно. Тя рисуваше от време на време на дрехи, ама и това заряза… Сега дали Гошу още дава бусове под наем/или ги кара не знам 😂😂😂
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Dec 4, 2021 23:55:47 GMT 2
Нощница за куче…. 🥴
|
|
|
Post by baneri on Dec 5, 2021 0:38:12 GMT 2
В новото си видео Виктория Първанова (napub) споделя, че ще ходи в Турция за пластична операция. Не знам защо направо не си каза директно, че ще е поредната, която ще си направи ринопластика там. Че то това вече даже не е специално, то всяка инфлуцка мине се-не мине и оп, ново чипо носле. Очаквайте влогчета със шарени лепенки на носа като на Петканови. 🤡
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 5, 2021 0:45:40 GMT 2
Аз за якенце/дъждобран за кученца го приемам, ама нощницата ми дойде в повече 😂 както и тия преобличанки с блузки и няколко ката дрехи 😃 Според мен Съни не живее с нея. Те си знаят какъв им е филма, просто са странна двойка или по скоро предисторията им е странна 😉
|
|
|
Post by Adoralova on Dec 5, 2021 1:14:30 GMT 2
Днес се разписвам с няколко влогмас на Chanelette(първият канал в ЮТ,който последвах преди 6-7години) и на Сиса. Много добре си спомням как беше плюта тук Сисата миналата година почти по това време и гледай,12месеца по-късно вече е гледана и дори приета от нас.Още тогава ви казах,че до година - две ще е много по-гледана и разбрана,защото видеа като нейните вече искат хората,не розови филтри. Аз самата я гледам,макар че пропускам видеа и разбирам защо е харесвана.Просто жената представя живота такъв,какъвто си е -с хубавото,с лошото,със сивото ежедневие,с радостите и драмите.
Прави ми лошо впечатление как бебето е винаги пльоснато на дивана без одеалце отдолу и дори краката му висят от възглавницата.Опасно ми изглежда. Ния е все така нахална,но пък виждам голяма разлика в развитието й.Говори повече,някак повече слуша и не прави драми(поне не ни се показват).Ходи на градина с удоволствие.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2021 1:28:58 GMT 2
В новото си видео Виктория Първанова (napub) споделя, че ще ходи в Турция за пластична операция. Не знам защо направо не си каза директно, че ще е поредната, която ще си направи ринопластика там. Че то това вече даже не е специално, то всяка инфлуцка мине се-не мине и оп, ново чипо носле. Очаквайте влогчета със шарени лепенки на носа като на Петканови. 🤡 Тази не беше ли същата, която правеше видеа за selflove и това как да се приемаме такива каквито сме?! 🤡 Ще изчакам да качи следващо видео за да се уверя дали е ринопластика и задължително ще я попитам в коментар. Тя и Петканова обясняваше в едно видео със Сантра, че няма да си променя носа. Дрън, дрън та пляс. После искат да са харесвани от всички, но няма как да се случи. Комплексарщина отвсякъде. 🤮
|
|
|
Post by Adoralova on Dec 5, 2021 3:08:26 GMT 2
Когато видях новия нос на Петканова се сетих за темата тук и си викам "Сигурно са я разкостили заради операцията" Аз лично преди повече я харесвах,крив,гърбав,но й беше като запазена марка и дори смятам,че й отиваше.Сега е поредната с поредния нос по калъп. Аз също съм с ринопластика(имах много сходен на нейния нос) и ако трябваше да го правя сега,много бих се замислила дали е правилно решение.
|
|
|
Post by The Judge on Dec 5, 2021 3:40:54 GMT 2
Имаше една юкейска психарка, която беше дала над милион паунда за гардеробна и фотосесии на катерицата си Шугър буш. Нашата варненска селяндурка ще е следващата. Тоца Попо, при все че черпи с харизани бонбони, мислите ли, че ще кихне 3 стотака за подарък? Тази е толкова нищожна и проста душица, че сигурно дамските ѝ превръзки не са купени от нея. Да беше отделила едни 100 к от половин милион да си купи възпитание, стил и интелект. Ако Пепелджийска се събере с бившия ѝ мъж, ще я обявя за парцалеса на десетилетието. Не става дума за Ф8 дали заслужава или не, просто не се прави така. Ма то in general не се плодиш на вс 6 месеца от всеки 2-ри...де. Гане, ко стана, майна?! И тея като онея, дет решиха, че прифил на човек с истории как са го правили, не е полезен за енгейджмънта, и не ти платиха да идеш НА хотела? Еб%%% простаците са тия, мани ги, те не те заслужават-нито тебе, нито Диора ти.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Dec 5, 2021 8:31:30 GMT 2
Привеет! И аз като мама Сиси съм с две малки деца, но има кой да ми помага. Като я гледам нея и ми става жал. Мъжа ѝ не води ли Ния на градина? Няма студ, няма сняг, облича спящия Гошко и тръва. Оправна е. Показва нещата както са си. И на мен ми бяха правили същата "операция" на бъбреците, като нейната. Гадна работа. Но бях само с едното дете. А тя с две, как намира сили не знам. Абе,Попова не излиза ли от вкъщи? Все я гледаме как седи и говори, гримира се и готви. Голямо еднообразие. А при Пепе определено нещо се случва. Много рядко качва видеа. Смени цвета на косата.. Кога ще я издава тая книга?
|
|
|
Post by rachel on Dec 5, 2021 9:18:40 GMT 2
Привеет! И аз като мама Сиси съм с две малки деца, но има кой да ми помага. Като я гледам нея и ми става жал. Мъжа ѝ не води ли Ния на градина? Няма студ, няма сняг, облича спящия Гошко и тръва. Оправна е. Показва нещата както са си. И на мен ми бяха правили същата "операция" на бъбреците, като нейната. Гадна работа. Но бях само с едното дете. А тя с две, как намира сили не знам. Абе,Попова не излиза ли от вкъщи? Все я гледаме как седи и говори, гримира се и готви. Голямо еднообразие. А при Пепе определено нещо се случва. Много рядко качва видеа. Смени цвета на косата.. Кога ще я издава тая книга? Как се казва канала на мама Сиса, че все чета че пишете за нея 😄
|
|
|
Post by healthy1 on Dec 5, 2021 9:49:51 GMT 2
Отдавна не съм гледала Сиси, но ще си я пусна тези дни. Аз също съм с две деца(батко на 4г.и бебе на 5м.), не ми помага никой, само таткото естествено, но ако се прибере по-късно бебето вече спи, помага ако трябва да се пазарува нещо. Иначе аз правя меню за седмицата и пазаруваме събота или неделя и така имам всичко за седмицата, защото с двамата ми е много трудно да пазарувам. Разбирам я, но не я оправдавам, че не се кара достатъчно на Ния и че почти не чисти. Дано след като й мине от операцията да живне малко.
|
|