|
Post by tsvetentse on Dec 4, 2021 12:01:17 GMT 2
То няма нищо лошо, че имаш такъв апартамент, но да нямаш посуда да си посрещнеш близките, но да трупаш всякакви ПРОДУКТИ от спонсори дето дори нямаш кога да използваш и постоянно да разправяш как мъжа ти няма дрехи и обувки е меко казано тъпо. Sent from my iPhone using Tapatalk Да, това е наистина тъпото, и аз съм съгласна тук. За маратонките на Джош разбирам, мъжете изначално имат по-малко обувки, а той като взима чифт за 300лв,трябва поне 2-3 сезона да издържи, тъй си мисля. Че нямат купен един сносен сервиз, обаче, не ги оправдава нищо.
|
|
|
Post by abc on Dec 4, 2021 12:01:47 GMT 2
Гергана напоследък все къдрава, мисли си че с обема от къдриците ще прикрие оредялата коса. Обаче в корените се вижда истината.
Мартин по-често взе да се появява във влогове, не мисля че ходят служебно по тези дестинации, може би някаква отстъпка ползват. Той нали е от заможно семейство, съфорумка е казвала, че взимат и наеми от други апартаменти. И с нейните доста добри хонорари, вероятно всичките им пари по пътувания заминават. Няма лошо, млади са и без никакви ангажименти.
|
|
|
Post by okay on Dec 4, 2021 12:03:51 GMT 2
Аз не защитавам Попова, но това че имат апартамент за половин милион според мен е нормално като имаме предвид цените на имотите, ремонтите и на мебелите. Не мисля, че трябва да бъде упреквана за това. Попова не е упреквана за това, че има апартамент за половин милион, а затова, че е циция, освен когато не ѝ се предостави нещо безплатно. За Джош самата тя е казвала, че е пестелив, в което няма нищо лошо. Има лошо да си пестелив тогава, когато нямаш възпитание и вкус, не се съобразяваш какво говориш пред камера, и си кух на дамаджана. И не, апартамент за половин милион винаги ще е лукс. Ако да искали и могли да си позволят само гарсониера, обзаведена от Виденов в Люлин 6, щяха да си купят това. Цените на имотите растат всяка година, но човек със знания за инвестициите (и пари в кеш), може да спазари добри цени. Та Попова отгоре на това, че е изключително проста, нагла и неграмотна, е станала и надута, скучна и олелчена, а е на 27. Така че не, никой не я съди за половин милион - имали, дали (и това не е така, но да не издребнявам), а за това че дори подаръците за близките ѝ са безплатни. И да, огорчаващо е някои от нас да сме доста над нейното ниво, да имаме добри професии, но да взимаме далеч по-малко пари само защото не искаме да си продаваме абортите и изневерите, като същевременно се лендзим психопатски в камерата с двете си думи речников запас. Но какво да се прави, и ние някой ден ще стигнем до апартаментите по милион, тя инфлацията си върви, нема грижи.
|
|
|
Post by Cherry on Dec 4, 2021 12:07:53 GMT 2
Тази Тери не я зная, но Евелин вдъщност си ляга с не чак толкова по- големи от нея за пари. Последният , за когото знам беше към 38-9, което да кажем, че е приемлива възраст. Колкото и да се крият на едно от сторитата на Тери от Дубай се вижда мъжа, очаквах да е по-стар 🤷♀️😃
|
|
|
Post by livia on Dec 4, 2021 12:30:37 GMT 2
А представяте ли си Пепе и Датски да се съберат точно когато излезе книгата за развода им и общите свещи с Филяка? По-добър маркетинг няма да има, макар че при тениските не сработи, сега ще е обратното.
|
|
|
Post by astoycheva on Dec 4, 2021 12:49:59 GMT 2
Пепе се държи като всяка жена, чието сърце са разбили. Очевидно Филипчао изглежда 0,5% по-добре от оня дъждовен червей Филяка (мое мнение едт, мн са ми гадни и двамата). Сега Пепка вижда Филип сингъл (няма препятствия) и почва да разбира, че всичко е било емиционално и насилено с Фильо. Той, милия, е просто жертва на нейната любовна драма. Сега да не кажете, че защитавам Филип - той е абсолютен фъкбой. Пепа му е била в краката и му е станало безинтересно та си тръгнал. Сега Ева го е наритала и се върнал при сигурното. Жалко, жалко, че това се вижда в социалните мрежи, или още определени като техните работни места….там където работиш не си показваш оная работа! 😒😒😒
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 4, 2021 12:50:06 GMT 2
Писах коментар под поста на Филяка как така София е в другата стая, като на сторитата виждаме, че е с баща си. Е, блокирана съм 😅
|
|
|
Post by Nicole on Dec 4, 2021 13:01:28 GMT 2
Гледах влог на мама Сиси и каза, че Гошко е започнал да плаче и не иска да спи,Ния си е палава - не слуша (нищо ново) и тя си поплакала … Много ми стана жал за нея. Събра й се доста и реално няма човек който да й помага ,но не реве ,че мечтата й е да спи (Полина ,здравей). Прави забележки на Ния като тормози бебето,но не е прекалено груба което е добър подход. 🙂 Днес съм много добра дължа го на мой мУж , който ми донесе закуска в леглото. 😝
|
|
|
Post by scalestone on Dec 4, 2021 13:02:35 GMT 2
Писах коментар под поста на Филяка как така София е в другата стая, като на сторитата виждаме, че е с баща си. Е, блокирана съм 😅 Не те е срам!!!!! Днес ще си без мусака! Гледам Валката... все едно и също. И преди като си качвала всеки ден, сега какво се е променило? Какви толкова ангажименти имаш, че не казваш? Снощи гледах Петканови и Бадурките. Габчо е уникален сладур! Толкова естествено дете откъм държание, пълни ми душата! Алекс и Дани според мен от показаното са страхотни родители. И това си личи, няма пози, стойки, нагласени кадри. Бадурките гледах само с Oh Polly hail. Перфектни тела има, коси, очи и устни.... Днес ще си пусна и другите им последни видеа. Мисля и Ани Джефри да видя. Нея също я харесвам.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 4, 2021 13:05:21 GMT 2
Гледах видеото на Попова. Някои от подаръците или са й предоставени от колаборации, или просто са ПР. Аз не познавам човек, който да дава такива големи суми за коледни подаръци. За рожден ден - добре, но за коледен подарък... И като цяло видеото за мен е безполезно, както и за повечето хора. Много добре знаем стандарта в България и как покрай Коледа хората не се втурват да купуват най-скъпите подаръци, а по-скоро нещо тематично и на символична цена. Малко лети в облаците сякаш, че някой като тях ще тръгне да купува нещо за по 100-200-300лв. за подарък на приятел.. Не й държа сметка на парите, не ме и интересува изобщо колко струва апартамента й. Казва, че видеото е с цел да е полезна, обаче не е така.
|
|
|
Post by /*/ on Dec 4, 2021 13:15:26 GMT 2
Този път само кака Вал ли се нави и прави влогмас? Вече почти всички са ми на един пангар и рязко спрях да гледам какви ги вършат и по-точно каква нова проста, та проста реклама ще ни пробутват, за да си плащат търтейския начин на живот, ми не мерси. От време на време си пускам нещо. Ето сега видеото на Корея мамата ме разчувства силно и ми докара и на мен сълзи в очите. Милата, толкова се радваше и беше трогната от неочаквания колет от България. Истинско, неподправено, като дете в сладкарница беше, нея продължавам да я харесвам и гледам. Не ме напряга, не ми е неприятна като другите корейки, показва си жената истинския живот с плюсовете и минусите. За Пепа, каквото и да сътвори няма да ме учуди, никак. То при нея всичко се върши първосигнално и без грам мозък и мисъл за последствията от действията и как това ще рефлектира върху собствените ти деца. Датския принц-жабок явно се усети, че лошо, лошо при Пепа, ама всичко му беше на аванта. Търтея си живееше на гърба на жената и родата и, и си му беше супер. Ся като се сблъска с реалния живот и това, че трябва да се бачка яката в любимата Дания и рЕзко се сети за старата изгора. Тя милата само и това чака, за Филяка не ми е мъчно. Да е мислил като се е хващал на това хоро.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 4, 2021 13:25:14 GMT 2
Теа тези дни орева света, че Амая се буди вечер и след това цели 2 часа не може да заспи. Горките те с Полина, само те имат деца, които не спят. Тейчеви даже се хвалиха, че Амая спи по цяла вечер без да се буди, няколко дни ставала, и о, драма голяма. Полина не си ли води график вече, за да учи Амалия да заспива и да се храни в точната минута. Или с две деца е трудно и няма време за таблични и графики. По-трудно е сега да трие сол на главите на майките, когато и тя не се справя. Един път не чух Сиси да се оплаче, че не се е наспала, а няма човек, който да ѝ готви и чисти. Много им се радвам, че двамата с Гошко се оправят сами, а не разчитат на баби и съседки да им дундуркат децата и да им чистят.
Кралицата колко козметика помъкна с нея за кратката почивка, че аз общо нямам толкова. Все е много заета, горката, как се справя с такова натоварено ежедневие. И още се чудя как взима толкова важно решение дали да пият чай или шоколад, миличката тя, не е лесно да бездействаш цял ден.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 13:26:06 GMT 2
Ама Криси, това се нарича минимализъм с грижа към природата Как не си разбрала?! Джош има 1 чифт обувки и гостите се посрещат с еднократна посуда. А самата Попова изобщо не е зарината с гримове и дрехи нисък клас, но много на брой Пуснах си видеото на Попова за подаръците, които е взела. Нищо особенно не е взела, но се е хвърлила все на скъпи подаръци, което според мен не е важно за празниците, но това е лично мнение. И подаръците, които показа са като цяло от фими, които я спонсорират и не мисля, че ги е купила, а просто са ѝ подарени. На Джош отново е купула обувки, явно му се купуват само на Коледа и пак ми затвърди мнението, че той има само 1 чифт обувки.. 🤦🏻♀️🤔 За хора, които имат апартамент за половин милион е смешно мъжа ѝ да има само 1 чифт обувки, поне да му изпроси от някое спонсорство, а не да се обяснява колко е претенциозен и как се хвърля само на най-скъпото. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 13:28:33 GMT 2
Викито нещо много ку*****ко държание има откакто се завърна. Не знам дали кара чичо да ревнува какво изпусна или просто това ѝ е държанието попринцип ама то не са къси поли, голи снимки, злобно позиране, пеене на чалга песни от колата.. Преди уж срамежлива го раздаваше и даже в къси рокли не се снимаше, а сега само с къси рокли и поли я виждам по сторита, все повече ме кара да мисля, че чичо не е в картинката. Как няма един Q&A да разберем някоя клюка, че няма да издържа да започне Ергенът.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Dec 4, 2021 13:44:41 GMT 2
Викито нещо много ку*****ко държание има откакто се завърна. Не знам дали кара чичо да ревнува какво изпусна или просто това ѝ е държанието попринцип ама то не са къси поли, голи снимки, злобно позиране, пеене на чалга песни от колата.. Преди уж срамежлива го раздаваше и даже в къси рокли не се снимаше, а сега само с къси рокли и поли я виждам по сторита, все повече ме кара да мисля, че чичо не е в картинката. Как няма един Q&A да разберем някоя клюка, че няма да издържа да започне Ергенът. Руската мутреса пуска Q&A, ама според мен удобно ще пропусне тия въпроси😂 Деница е пуснала видео, в което оценяват Кемпински в Банско. Идеята според мен е на Георги, както и името на поредицата, защотото на Деница мозъка ѝ стига само до поръчки от АбаутЧу и изтъкване как тя била най-добрата маникюристка в Пловдив🤣Той Георги ми изглежда по-интелигентен от нея де😁Общо взето всички мъже на инфлуцките са по-добре от тях. Савата на Мими, Боби на Ивана, другия Гошко на Евелин-все работливи и сръчни. За съжаление Пепа пак тук не е уцелила, нейния Фифитко даже не влиза в класацията😂
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 13:45:30 GMT 2
Ами като я виждам Пепе каква е и как нахокаха в клип как Фичо си гледа децата, кой знае когато ги е взимал с Ева как му е пилила на главата. Представям си, че и доста се е мешала там. Изглежда ми като обсебваща бивша, която няма да остави бившия да е щастлив с друга, нали все пак му е родила две деца, а никоя друга все още не е. Голям цирк са там. На мен пък ми е жал за Фифи, колкото и смотан да е, вярвал е на тази жена, всеки прави грешки, бил е до нея и т.н. и тя ако го използва, отврат.
Валери е в Италия, очаквам после да идат и до Дания, предколедно, януари някоя екзотична дестинация и всичко пак отначало. Трябва да ви кажа, че пътуванията, които правят са по-бюджетни, отколкото изглеждат, евтини билети има постоянно, както и хотели, апартаменти. Предвид и колко малко хапват...Така, че почти всеки с малко доход над средния, който не изплаща кредити и не мисли за деца и работи хоум офис или за себе си, може да си позволи такива уикенди и екскурзии. При Валери ме дразни, че не показва нищо интересно и вълнуващо от местата, които посещава. Всеки път е едно и също - Валери пие оная гнус със топчетата, Валери и Мартин си делят пържола, Валери снима залез и т.н. Все едно застава пред фототапет и се снима, това е, никаква емоция, нищо любопитно, нищо интересно. Ми скочете с парашут, идете на рафтинг, посетете нещо малко известно, опитайте нещо ново, говорете с някой местен, толкова възможности има, но не, едно и също. Така колкото и дестинации да посещава на мен винаги всичко ми изглежда еднотипно, защото просто само фона се сменя и на кака Вал дрешките, нищо друго интересно.
|
|
|
Post by jeri on Dec 4, 2021 14:01:21 GMT 2
И аз мисля, че в момента има много евтини билети и нощувки за екскурзии. Трудно е с времето за работещите, но Валери го има в излишък. Скоро не съм я гледала, но за Италия може и да погледна. Изгледах и Йоанна, скука, но този спа хотел изглеждаше добре. Оправихте ми деня с коментарите за Фифитко.🤣🤣🤣 Дано все пак няма още преструктурирания, че децата съвсем ще се объркат. Не мисля, че и Пепе би постъпила толкова безотговорно. Иначе ако щеше да обърка само нейния живот би се върнала, личи си. Филип 3 трябваше да е по-отговорния като са се взели, ама явно е бил много влюбен. Тейче и Полина и мен ме дразнят с мрънкането си за някакви дребни проблеми, а дори не съм майка. По това, което са показали имат спокойни деца и помощ, така че не разбирам каква им е драмата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 14:04:21 GMT 2
След като бавачката Макфифи е блокирал съфорумката, която му е написала такъв коментар, изглежда темата за него е болна. Явно нещата не са чак толкова хепи, колкото се опитва да ги изкара Пепе. За приключил брак след 2 деца и 4 години връзка (пък може и 3 да са), доста странно поведение от страна на Пепе. Не виждам да проявява особена грижа и любов към Чехляка, за сметка на това е винаги нагласена и направена, когато Филип 2 идва. Понякога наблюдателите от страни виждат повече от хората, които са в дадената ситуация. Както стана ясно и развод, и нова връзка, и дете са били констатирани от дамите тук, много преди Пепе да даде гласност. Кратко и точно ситуацията ми изглежда - Филип 2 е оставил Пепон, тя си хваща Филип Поредни, играят си на семейство и естествено дете, защото само това дала живец на Пепон (да бременее и да ражда, естестевно документирано). Има чувства към Филип Чао и Чехляка е просто заместител, примерния човек до нея, какъвто Филип 2 не е бил.
|
|
|
Post by nomade on Dec 4, 2021 14:07:33 GMT 2
Деница Василева: “Ако не гледате дрехите ми, няма да се и разбере, че изкарвам пари…аз съм си скромен човек.” Смях в залата! 😂 Точно като ти гледам дрехите - разбирам, че комплексите са големи. Едно е човек да е ценител на дадени марки, да пазарува от тях, да умее да ги съчетава и съвсем различно е да си натрупал някой лев и като луд с автомат да купуваш всичко, на което с огромни букви е изписано дадената марка, щото видиш ли, ако я пише само на етикета няма да разберем колко се е изръсила най-добрата маникюристка в Пловдив. 🥲
|
|
|
Post by abc on Dec 4, 2021 14:31:07 GMT 2
Язък за 76 професионални фотосесии, документиращи лудата любов на Пепка и Фичо3. Пристига Номер 2 и разваля розовият сценарий.
|
|
|
Post by okay on Dec 4, 2021 14:36:03 GMT 2
Филяка не го съжалявам и аз. Не е на 17. Той ми се струва като човек, на който нещата не му се получават. Само прочетете текста под последната снимка в профила му. Всяко дете се забавлява по различен начин, а това е кулинарна та книга на Лидъл. Навън е малко мрачно, а в Белгийско Конго спечелиха комунистите. Гошо на Сиса е приятен, а Бойко Борисов се завръща. Точно по този несвързан начин ми звучат всичките му (аз съм виждала два цифром и словом) рекламни постове. Просто горкия не съм видяла да го бива за нещо, да има някакъв талант. То и Пепа е така, но продава децата, макар че и тя не става за актриса. За мен това между тях е било случайно, за него е печалба от тотото, а за нея е било с цел по-лек преход и да натрие носа на Датския. И си мисля, че не са планирали Матиас, който ми е най-сладкият от всички дечурля.
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 4, 2021 15:03:41 GMT 2
От известно време Азов и Мъци се бъзикат, че това е годината на разделите, но ако и Филяка и Пепе са се разделили, това ще е просто черешката на тортата. До момента имаме: Крис Танев и Аниста, Никол и Пикпук, Сандев и Стела, Джулиана Гани и Илиян, Ицака и Ивана. И евентуално Капитонка и чичо.
|
|
|
Post by ariel on Dec 4, 2021 15:08:06 GMT 2
Честито на бременните съфорумки. Надявам се да мине леко до финала 💋 Да не е спам, много ми харесва отново проекта на Андреа Банда Банда за коледните игри. Личи се, че при нея планера съдържа нещо смислено. В същото време категорично не смятам, че трябва да води рубрика по телевизията. Напряга ме дали ще успее да си поеме въздух. Предпочитам Галя 😒 Днес е международен ден за писане на писма до Дядо Коледа - пожелавам си да съм Валери.... Целият ноември съм работила два уикенда и неделите на другите уикенди в месеца. Може би декември ще имам италиански уикенд?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 15:11:18 GMT 2
Сиса е качила нов влог и тъй като нямали нищо за обяд и нямало нищо за ядене вкъщи си поръчала китайски НУДЛИ. Ния нагъва преди обяда някакви бисквити и после Сиса се чуди защо не иска да яде манджи. Направи ми лошо впечатление, че не изми ръцете на Ния преди да я сложи да яде и цялата и уста беше омазана с бисквити. Тя и косата ѝ изглежда доста мръсна и рошава и си личи, че не е къпана и сресвана няколко дни. Сложили са първите ваксини на Гого и вечерта вдигнал температура. Сиса купила поредните коледни простотии, само харчи пари за някакви украси дето няма къде да сложи даже. Ния продължава да е много рязка с движенията си докато е бебето, така се тръшна на леглото до бебето, че можеше да падне върху него. Сиса не можела да сгъне дрехите, защото децата не били слушали. Ния пак се разболява май, кашля и има хрема.
|
|
|
Post by Nicole on Dec 4, 2021 15:46:12 GMT 2
Сиса роди преди месец,преди около седмица имаше операция за премахване на камък, (всеки преживял знае какъв ад е) гледа бебе и дете на две и половина, (и най-добрите деца си имат кофти период в тази възраст) ,чисти ,готви,пере и т.н … Не е края на света ,че няма обяд и е поръчала храна!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 17:00:36 GMT 2
Елица има рожден ден днес. Да е жива и здрава, и нека бъде щастлива!
Филипчао е качил стори, как София яде пържени картофи в леглото и ги топи в кетчуп. Очаквам Пепон да обясни въз видео, как бащата на момичетата не се справя в отглеждането им макар и само за 2-3 дни през няколко месеца.
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 4, 2021 17:01:38 GMT 2
Най-после се абонирах за Сиси. Досега отказвах да го направя, но ми става все по-симпатична, макар и обикновена . За мен си гледа добре децата.
Опитах да гледам Валери, скука.
Мисля, че на Попова подаръците не са истинските за семейството и. И това комбиниране за коледни подаръци не го разбирам.
Относно Пепе, смятам че още има тръпка към Чао. Филяка за мен живее на гърба на Пепе и децата и, така че да си носи последствията!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 4, 2021 17:08:57 GMT 2
Деница: ние не сме професионалисти в това, а любители. Т.е. не са професионалисти на хотели :Д :Д Тази поредица май наистина е по идея на Георги, Деница не може да се изкаже без него повечето пъти. Чувствах се неудобно докато ги гледам.
Мрън-мрън 300 мл. вода струвало 7 лв. Еми, вие сами отивате на някакъв скъпарски хотел, какво очаквате? Аз само в началото като чух 40 лв. за това, 50 за онова и ми стана ясно.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 17:11:22 GMT 2
Деница: ние не сме професионалисти в това, а любители. Т.е. не са професионалисти на хотели :Д :Д Тази поредица май наистина е по идея на Георги, Деница не може да се изкаже без него повечето пъти. Чувствах се неудобно докато ги гледам. Тая има огрооомни кракаааа.. И ми умряха няколко мозъчни клетки докато превъртях видеото, личи си, че и двамата са много ограничени горките и са като диви селяни отишли за първи път на СПА.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 4, 2021 17:22:32 GMT 2
След като бавачката Макфифи е блокирал съфорумката, която му е написала такъв коментар, изглежда темата за него е болна. Явно нещата не са чак толкова хепи, колкото се опитва да ги изкара Пепе. За приключил брак след 2 деца и 4 години връзка (пък може и 3 да са), доста странно поведение от страна на Пепе. Не виждам да проявява особена грижа и любов към Чехляка, за сметка на това е винаги нагласена и направена, когато Филип 2 идва. Понякога наблюдателите от страни виждат повече от хората, които са в дадената ситуация. Както стана ясно и развод, и нова връзка, и дете са били констатирани от дамите тук, много преди Пепе да даде гласност. Кратко и точно ситуацията ми изглежда - Филип 2 е оставил Пепон, тя си хваща Филип Поредни, играят си на семейство и естествено дете, защото само това дала живец на Пепон (да бременее и да ражда, естестевно документирано). Има чувства към Филип Чао и Чехляка е просто заместител, примерния човек до нея, какъвто Филип 2 не е бил. Не искам да им се бъркам, написах коментара, тъй като се издразних на рекламата😅 всички знаем,че ни лъжат, редно е да се постараят малко повече обаче. Писах само, че София е с баща си, а не в другата стая. И дума не е ставало за Пепе... Прави му впечатление обаче, че Сиенка не е с Ф2, явно все още не може да свикне с него.
|
|