|
Post by okay on Dec 3, 2021 23:03:00 GMT 2
Охх, Деситолкс ми е официално любимка. Като разказа за ситуацията с лекаря, все едно слушах себе си. Много е приятна за слушане, интелигентна и забавна. За маслиново дърво - аз съм избирателно суеверна и съм чувала, че не е хубаво да гледаш маслина, но е толкова сладка като се радва на нещо. При Пепа и Филип със сигурност има искра. Просто като съпоставя Филяка до Датския принц разликата е от земята до небето.
|
|
|
Post by abc on Dec 3, 2021 23:03:10 GMT 2
Определено ФилипЧо е бил инициаторът за развода, Пепка направо пърха около него. И датските играчки на елхата... предвиждам как Матиас ще развие 100процентова непоносимост към всичко що е датско като единствен с "обикновен" произход.
|
|
|
Post by alexa on Dec 3, 2021 23:46:11 GMT 2
Филипчо е изтрил всички снимки с Ева, а Ева е оставила само някакви стари.. мЕрише ми на раздяла тука.. А Филип и Пепун са в опасна близост 🤪 само аз ли надушвам интригата?
|
|
|
Post by flyme on Dec 4, 2021 0:04:12 GMT 2
Филипчо е изтрил всички снимки с Ева, а Ева е оставила само някакви стари.. мЕрише ми на раздяла тука.. А Филип и Пепун са в опасна близост 🤪 само аз ли надушвам интригата? Аз искам да се съберат. Харесвам датския принц, харесвам ги и като двойка. Пък и така ще има свеж материал за вльогове.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 0:45:09 GMT 2
Пепе е съвсем различен човек, когато е до Филипчао. Изглеждат си както преди - семейство. Почти ми е тъжно за бавачката Макфифи. Деси е голяма сладурана, надявам се, че ще възобнови канала си и ще качва отново. Рядко ми се налага да посещавам лекари, за щастие. Но лятото отидох за медицинско и получих подобно просташко отношение от личния ми лекар. Зарекох се, че на 1.12 ще сменя личния си лекар и направих точно това преди 2 дни. Подкрепям мнението, че Галя се опитва да се завърне в телевизията. Личи си всеки път, в който е на гости в някое предаване, че й липсва. Каква нова простотия ще очакваме от днешната фотосесия - нямам идея. Според мен ще е свързано с H&M. Всички обаче бяха облечени ужасно, факт! А Мари на Гала не знам, къде се бута и тя. Майка и постоянно дрънка в предаването си, че професията инфлуенсър е много нашумяла, но било добре да не се качват ей така просто снимки, а да има послание. Като знам нейното, какви ги качва... Няма как да пропусна за пореден път да направя следния коментар - не мога да разбера, защо в куизите, които правят в "На кафе" изобщо има капитани и това са гостите за деня. Ами то от Патрашкова и Юлиян Константинов, гласа на капитаните изобщо не се чува. Как не им е неудобно на сценаристите и не са й направили забележка до сега, акъла ми не го побира. А Георги Блажев ръси простотия след простотия в жалките си опити да е забавен и много, ама много се излага. Днес съм зла, правих мусака.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Dec 4, 2021 0:46:12 GMT 2
Герито така се изказва все едно работи на рецепцията в Бедуин.Интересно ми е не изпитва ли срам като ги пише тези неща и тагва и тяхната страница.Хората стоят и чакат Гергана да напише,че е свободно,за да го наеме някой друг.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Dec 4, 2021 0:52:20 GMT 2
Герито така се изказва все едно работи на рецепцията в Бедуин.Интересно ми е не изпитва ли срам като ги пише тези неща и тагва и тяхната страница.Хората стоят и чакат Гергана да напише,че е свободно,за да го наеме някой друг. Много интересно, нека заложа защо мадам Гучи я е отменила: а) нямала е да духне 2 000 кинта...то и 200 да бяха, с тоя живот на кредит, живот ли е ... б) самопредлагането на великата инфлуенсърка Гучи към "бедуините" е ударило на камък с) опции a) и b) са верни
|
|
|
Post by kalea on Dec 4, 2021 1:14:14 GMT 2
Дали са разделени Фичката и Ева? Малко ме хваща яд, ако е така, тя е много готина мадама. Не мисля, че той е голямо цвете за мирисане (не го коментирам като баща). За Филяка ще ми бъде много тъпо, защото да те употребят за фемили голс, е много гадно. Интрига, интрига, ама ако се разделят, той ще бъде много пре**ан. И Матиасчо при нея, и всичко останало. Има вина, че не си е постлал за него си, а се хвана на тая тъпа инфлуенсърска въртележка, но каквото сам си направиш.. Разбира се, това е в сферата на "фен" фикшъна. Със закъснение, но по повод оная снимка на Пепе с подозрителната уста, първата ми асоциация беше: fake job interview (ако има непълнолетни, да си запушат ушите!)😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 1:17:09 GMT 2
Попаднах на тази и други подобни в тикток - vm.tiktok.com/ZM8WRaWtb/ подозрително наподобяват видеата на тази и другите рич бичес на лафчетата, интонацията и дори кадрите на Кьосина , а аз я мислех за сравнително забавна :Д
|
|
|
Post by ddelyani on Dec 4, 2021 1:31:13 GMT 2
Йетйе тук е на седмото небе😁, грее..
|
|
|
Post by abc on Dec 4, 2021 2:36:53 GMT 2
Само от Филячко сторита няма, интересно дали той си кротува в другата стая, или е на кратка почивка в Бургас? Нищо чудно сега Антоанетка да се умилква на бившия в опит да си го върне, щом е свободен, и ако се съберат, да си направят четвърто🤣
|
|
|
Post by pchelica on Dec 4, 2021 7:06:56 GMT 2
Дано това дето го предполагаме, че Пепе още има чувства към Датски, не е вярно (колкото и сама да не си вярвам)…Просто Филип 3ти не заслужава да се окаже използван - момчето така хубаво се грижи за дечицата, ходи и по свирката на псевдо-датската принцеса…наистина би било мн тъпо, ако накрая той страда заради това, че мис Скандинавска прелест 2019 не знае какво иска от живота си…а Матиасчо, горкият, ако се озове насред датско семейство, да не си му на мястото…
|
|
|
Post by Adoralova on Dec 4, 2021 8:12:28 GMT 2
Съмнявам се,че Пепе изпитва чувства към Датския. Че те се виждат 2-3 пъти годишно,всеки поел по неговите си пътеки.Всички знаем колко фалшив е живота в ИГ - щастливи,доволни от живота хора по снимки,пък реално може дори да не си говорят..
Тези дни не съм гледала нищо.Все ангажименти.Този уикенд ще наваксам с мама Сиса(гледам,че си сменила името на канала),макар че ми е скучна. Теа и Наум евентуално.
Нямам претенции,че съм първа хубавица на Америка,нито че съм омъжена за младата версия на Брад Пит,но това гадже на розовата Йоанна е много грозно и въобще не си отиват като двойка.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 4, 2021 8:45:13 GMT 2
Тя и Йоанна не е най-голямата красавица, така, че според мен си отиват. Най-много ми вади очите в нея, както и Грандето този голям венец, поправимо е и не е нещо страшно, а Йоанна се зъби всеки път толкова пресилено като Гера и Попо. Също това русо не ѝ отива, с тъмна коса е сто пъти по-добре.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 4, 2021 9:00:22 GMT 2
Охх, Деситолкс ми е официално любимка. Като разказа за ситуацията с лекаря, все едно слушах себе си. Много е приятна за слушане, интелигентна и забавна. За маслиново дърво - аз съм избирателно суеверна и съм чувала, че не е хубаво да гледаш маслина, но е толкова сладка като се радва на нещо. При Пепа и Филип със сигурност има искра. Просто като съпоставя Филяка до Датския принц разликата е от земята до небето. Малко офф: моля, не ми казвай защо, защото и аз съм леко суеверна, но в къщата на едните ми баба и дядо има 2 маслини, едната е на около 40год. вече и е много приятно да имаш домашни маслини, правиш си ги както искаш Ще мина да погледна Пепе заради вас Чудя се какво да гледам, вчера нищо не ми беше интересно, гледах някаква чуждестранна влогърка как украсява, но беше адски претрупано, къде ги съхраняват после всичките тия неща не знам
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 4, 2021 9:06:30 GMT 2
Кралицата на ваканциите пак на ваканция. На таа инфлация откъде тея пари? Живи и здрави да са, ще плакнем очи! А Мартин нещо работи ли? Мислех си тези дни, че преди тя казваше във влогове, че го чака да се прибере от работа, а сега са все заедно, все са Вал, приятелките и Мартин_Мак.
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 4, 2021 10:02:26 GMT 2
Кралицата на ваканциите пак на ваканция. На таа инфлация откъде тея пари? Живи и здрави да са, ще плакнем очи! А Мартин нещо работи ли? Мислех си тези дни, че преди тя казваше във влогове, че го чака да се прибере от работа, а сега са все заедно, все са Вал, приятелките и Мартин_Мак. Ами Мартин е екскурзовод в Руал Травел доколкото знам. Затова и хич не се чудим на екскурзиите, на които са постоянно. Естествено, че работи, иначе как ще ходят по екскурзии. Явно и тя изкарва доста от влогърство, иначе просто не си обяснявам как се ходи всеки месец в чужбина. Аз като двойка ги харесвам. Точно са си един за друг. Смешно ми е как Мартин ходи да снима кифлите с полички и чорапогащници посред зима.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 4, 2021 10:04:05 GMT 2
Гледах мама Сиси, Ния отново ме изнерви, защото запъва бебето като кукла. Дърпа му краката, мачка го само му виси на главата, а Сиси никаква забележка не прави. Офка и пъшка, че Гошко не спи, как да спи като Ния само вдига шум и му се качва на главата. По-добре ще е да слага бебето в спалнята да спи на спокойствие. Но определено трябва да се прави забележка на Ния, за да свиква, че не може само да тормози бебето, да му бърка в устата, да му лиже ръцете и т.н
Гледах и Анелия от Англия, прави кратки видеа, но все пак качва. Готви бутчета без да махне перушината. Във всеки влог показва по някоя рецепта. Димитър ми изглежда кротък и лесно за отглеждане дете. Предпочитам да гледам мама Сиси и Анелия, пред захаросаните видеа на други влогъри.
|
|
|
Post by livia on Dec 4, 2021 10:05:02 GMT 2
Пепе ако се събере с Филип 2 ще бият турските сериали по драма и обрати. Не знам има ли чувства още към него, но към Филяка определено няма. А за Филяка изобщо не ми е мъчно - голям човек е, да е мислил преди да прави деца с прясно разведена, почти непозната жена. Но пък за Матиас ми е мъчно, дано не развие комплекси някой ден, че няма нищо датско у него. Добре, че поне е момче, представям си ако беше момиче как щеше да се чувства с двете датски каки.
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 4, 2021 10:26:34 GMT 2
Кралицата на ваканциите пак на ваканция. На таа инфлация откъде тея пари? Живи и здрави да са, ще плакнем очи! А Мартин нещо работи ли? Мислех си тези дни, че преди тя казваше във влогове, че го чака да се прибере от работа, а сега са все заедно, все са Вал, приятелките и Мартин_Мак. Ами Мартин е екскурзовод в Руал Травел доколкото знам. Затова и хич не се чудим на екскурзиите, на които са постоянно. Естествено, че работи, иначе как ще ходят по екскурзии. Явно и тя изкарва доста от влогърство, иначе просто не си обяснявам как се ходи всеки месец в чужбина. Аз като двойка ги харесвам. Точно са си един за друг. Смешно ми е как Мартин ходи да снима кифлите с полички и чорапогащници посред зима. Преди пандемията и аз знам, че работеше, но сега ми прави впечатление, че и в дневни влогове/в. Т. Ч. През делнични дни/са все заедно - на разходка, на кафе, да пият нещо топло, да похапват нещо вкусно. Гледам, че е качила някакво видео преди половин час, ама няма да го пускам сега, че имам да чистя.. Някои от нас от много задачки през седмицата, оставяме тая работа за уикенда... Така си мечтая за една маска на ръчичките, ама отивам да бърша прах.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 10:47:42 GMT 2
Абсолютно! Не изпитвам грам съжаление към Чехляка. Та това е мъж на 30, който съвсем ясно е видял, каква е ситуацията. Пепе плачейки по бившия си, с 2 деца, какво е очаквал? Не е необходимо да води повече от 2-3 разговора с нея и да види видеата й в интернет, за да е наясно, каква е ситуацията. Съвсем съзнателно се е набутал в тази ситуация, прави се на баща на момичетата, прави и трето дете. Затова и да е изоставен самотен, хич няма да го жаля. Пепон според мен си обича Филип Чао и макар явно да я е наранил, тръпка има и се вижда, как се държи в негово присъствие, как говори и т.н. Не ми изглежда само като "натривам носа на бившиа да види, какво е изпуснал". Жалко ако с Ева са се разделили, на мен ми беше много симпатична. Пепе ако се събере с Филип 2 ще бият турските сериали по драма и обрати. Не знам има ли чувства още към него, но към Филяка определено няма. А за Филяка изобщо не ми е мъчно - голям човек е, да е мислил преди да прави деца с прясно разведена, почти непозната жена. Но пък за Матиас ми е мъчно, дано не развие комплекси някой ден, че няма нищо датско у него. Добре, че поне е момче, представям си ако беше момиче как щеше да се чувства с двете датски каки.
|
|
|
Post by sunny on Dec 4, 2021 10:51:33 GMT 2
Защо кичиш с 10 празни торби Пандора елхата ? Какъв е смисъла ? Визирам Йоанна Тъпото. А… чакаме СИ бебе…. Мама и бебе рисуват … стори на Анна. Имам чувство че коя как забременее - изкукуриква.
|
|
|
Post by maggi on Dec 4, 2021 11:05:55 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 11:09:18 GMT 2
Пуснах си видеото на Попова за подаръците, които е взела. Нищо особенно не е взела, но се е хвърлила все на скъпи подаръци, което според мен не е важно за празниците, но това е лично мнение. И подаръците, които показа са като цяло от фими, които я спонсорират и не мисля, че ги е купила, а просто са ѝ подарени. На Джош отново е купула обувки, явно му се купуват само на Коледа и пак ми затвърди мнението, че той има само 1 чифт обувки.. 🤦🏻♀️🤔 За хора, които имат апартамент за половин милион е смешно мъжа ѝ да има само 1 чифт обувки, поне да му изпроси от някое спонсорство, а не да се обяснява колко е претенциозен и как се хвърля само на най-скъпото. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Dec 4, 2021 11:14:19 GMT 2
Да го жаля Фифитко? Вие майтапите ли се? Съгласна с adelina, мъж на 30 години!!! Не на 3, 13, 23... Матиасчо да му мисли, за него ми е кофти и за момичетата, защото тези неща малко или много си мисля, че оказват някакво влияние върху психиката им. Другите грам не ги съжалявам. САМИ са се докарали до там!
Ели днес е рожденичка! Желая й много здраве и щастие!
|
|
|
Post by 🌸 on Dec 4, 2021 11:15:29 GMT 2
Днес сигурно пак ще има shooting day 😂😂, но в Пловдив е доста мрачно и студено.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 4, 2021 11:28:59 GMT 2
Пуснах си видеото на Попова за подаръците, които е взела. Нищо особенно не е взела, но се е хвърлила все на скъпи подаръци, което според мен не е важно за празниците, но това е лично мнение. И подаръците, които показа са като цяло от фими, които я спонсорират и не мисля, че ги е купила, а просто са ѝ подарени. На Джош отново е купула обувки, явно му се купуват само на Коледа и пак ми затвърди мнението, че той има само 1 чифт обувки.. 🤦🏻♀️🤔 За хора, които имат апартамент за половин милион е смешно мъжа ѝ да има само 1 чифт обувки, поне да му изпроси от някое спонсорство, а не да се обяснява колко е претенциозен и как се хвърля само на най-скъпото. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk И тя, и Джош излизат рядко, не им трябват повече от един чифт обувки. 😂 Гергана е скандално неприятна в лицето. Точно нея мога да я определя като грозна, без дори и да се замислям.
|
|
|
Post by vansss on Dec 4, 2021 11:39:34 GMT 2
Не сте прави да казвате, че Сиси не прави забележки на Ния за бебето, напротив, точно когато му дърпаше крачетата, 10 пъти и направи забележка и не само тогава. Може да е всякаква, но се справя добре с децата според мен.
|
|
|
Post by 🌸 on Dec 4, 2021 11:52:24 GMT 2
Аз не защитавам Попова, но това че имат апартамент за половин милион според мен е нормално като имаме предвид цените на имотите, ремонтите и на мебелите. Не мисля, че трябва да бъде упреквана за това.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 11:57:21 GMT 2
То няма нищо лошо, че имаш такъв апартамент, но да нямаш посуда да си посрещнеш близките, но да трупаш всякакви ПРОДУКТИ от спонсори дето дори нямаш кога да използваш и постоянно да разправяш как мъжа ти няма дрехи и обувки е меко казано тъпо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|