|
Post by klaudia on Dec 3, 2021 12:09:10 GMT 2
Като видях Вели и Пепе колко много си приличат, се чудя Джовани дали не е кръшнал лекинко. Еднакъв поглед и секси излъчване. Какво си правите момичетааа и момчетааа. Ахахаха, шегувам се разбира се, но Пепе ми се струва, че си е правила нещо по лицето. Сякаш филъри има в устните или пък много обработка, но е различна.
|
|
|
Post by hriems on Dec 3, 2021 12:17:13 GMT 2
Ооо и аз смятам, че Пепе има филър в устните. Категорично.
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 3, 2021 12:40:20 GMT 2
Куклите, които показва Ивана, са с много добра идея. Само ако може някой да ми обясни защо кукла от ромски произход е приравнена с кукли, които страдат от различни физически и ментални проблеми? Да си циганин е болест, така ли излиза, или аз нещо вече се чалвам? Различията, различията...повечето инфлуцките са толкова надменни и невъзпитани, че и 1000 кукли по 50 кинта да им дадат, няма да се променят. Но да се върнем на куклите - радвам се, че само хората от ромски произход са били определени като различни. Защото ако бяха направили кукли от негроидната и монголоидната раса, те тогава щЕха да видят кон боб яде ли. В очакване съм и на кукла от арабски произход с миниатюрна чалмичка на главицата. Няма значение, че има много араби, които не са мюсюлмани - важното е да се правят нещата на килограм и хората да се слагат под общ знаменател. И също така някой да ме светне бебе на по-малко от година по какъв начин разбира играчката и кога възнамерява да напише академичен труд. Предполагам, че куклата с витилиго ще предизвика у него задълбочен интерес към изучаването на болестта, както и към социокултурния контекст, в който живеят хората с витилиго, както и как го променят. Горкият Флори, аз ви казах, че го готвят за Харвард За мен идеята е да се нормализира това, че не всички изглеждат еднакво. Примерно мен като малка са ме възпитавали никога да не соча и да не се смея на човек в количка, човек с бастун, на човек с кожа, чийто цвят е различен от този на моята. Не мисля, че да си циганин се приравнява на това да си болен. Преди време пак се коментираше Ивана и книжките - тук дружно й се бяха възмутили, че едва ли не Флори на 6 месеца има любима книжка. Аз тогава го разбрах, че Флори има любима книжка за гризане и лигавене. Ивана напоследък ме нервира, онзи ден пак нямаше видео и нито коментар по темата, нито нищо. Същевременно рекламките вървят. Честито бебе на съфорумката gorgeous - да е здраво и щастливо, а на теб бързо възстановяване! Леко раждане и на Welt! Грандето прави и тя влогмас, кой се беше изразил, че мучи - яко мучи, наистина! А на снощния епизод май кака й седеше отстрани и й помагаше да се изразява.
|
|
|
Post by angie1425 on Dec 3, 2021 12:41:09 GMT 2
Елица снима и качва нещо, само ако има общо с Бирк или фирмата му. А относно видеата и последната година или две, изглежда, че ги прави за нещо като семеен албум, а не за да са полезни на последователите и. Аз също имам магазин и когато сменяме мястото и го пренареждаме винаги се включва и приятеля ми, но никога едно стори не съм видяла от него да се изтъква, камо ли над 15, та това ме кара да мисля, че Елица просто държи да се покаже пред хората, че видиш ли е някому нужна.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2021 12:42:30 GMT 2
Чудна групичка са се събрали, коя, от коя по-грозно облечени.. 🤦🏻♀️😆 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Dec 3, 2021 13:08:25 GMT 2
Куклите, които показва Ивана, са с много добра идея. Само ако може някой да ми обясни защо кукла от ромски произход е приравнена с кукли, които страдат от различни физически и ментални проблеми? Да си циганин е болест, така ли излиза, или аз нещо вече се чалвам? Различията, различията...повечето инфлуцките са толкова надменни и невъзпитани, че и 1000 кукли по 50 кинта да им дадат, няма да се променят. Но да се върнем на куклите - радвам се, че само хората от ромски произход са били определени като различни. Защото ако бяха направили кукли от негроидната и монголоидната раса, те тогава щЕха да видят кон боб яде ли. В очакване съм и на кукла от арабски произход с миниатюрна чалмичка на главицата. Няма значение, че има много араби, които не са мюсюлмани - важното е да се правят нещата на килограм и хората да се слагат под общ знаменател. И също така някой да ме светне бебе на по-малко от година по какъв начин разбира играчката и кога възнамерява да напише академичен труд. Предполагам, че куклата с витилиго ще предизвика у него задълбочен интерес към изучаването на болестта, както и към социокултурния контекст, в който живеят хората с витилиго, както и как го променят. Горкият Флори, аз ви казах, че го готвят за Харвард За мен идеята е да се нормализира това, че не всички изглеждат еднакво. Примерно мен като малка са ме възпитавали никога да не соча и да не се смея на човек в количка, човек с бастун, на човек с кожа, чийто цвят е различен от този на моята. Не мисля, че да си циганин се приравнява на това да си болен. Да, сигурна съм, че по никакъв начин не са имали това предвид. Просто е супер странно да изтипосат кукла от ромски произход насред другите. Ясно е, че идеята е да не се делят хората и децата да бъдат научени, че има различни от тях и да го приемат, а след това и да се научат, че всяко дете има еднаква потребност да бъде приемано. Ако бяха разделили куклите в различни серии на база раса, етническа принадлежност или здравословно състояние, щеше да излезе, че лепят етикети. Просто темата е много сложна и деликатна. Въпросът е родителите да отделят време и да обяснят на децата за различните заболявания или каквито и други разлики, но да наблегнат на това, че всички трябва да бъдат третирани с приемане и емпатия. Много се отклони. Да не е спам - гледах Мики Златинова с покупките от черен петък. Тя има интересни хрумвания и я харесвам. Не е напрягаща, но и при нея консумеризмът е в повече. Блестящи вратовръзки и папийонки за мен са големо "не", но щом на нея ѝ харесват, няма лошо.
|
|
|
Post by komkama on Dec 3, 2021 13:13:11 GMT 2
Деси е пуснала предложенята за български художници на стори. Само на това има 3 предложения за Константина, на другите има още. Абе, тия хора наред ли са?! Константина прекопира дизайни, първо, и второ, те са на ниво рисуване и вино с приятелки. Никога не бих си го окачила това вкъщи, още повече пък и пари да дам. Сега пак и прегледах страницата, малко е избягала от жирафчетата, но все още нивото е доста ниско, за нещо, което не е просто хоби, а се продава [\spoiler] Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by welt on Dec 3, 2021 13:45:06 GMT 2
Пепе ми е също толкова нелепа в напъните си да бъде секси мацка колкото и Гергана. И двете се правят да изглеждат смешни вместо сексапилни.
Най-добрата маникюристка показва маникюри в днешния влог - старае се момичето, макар че не са мой стил въобще, но наистина има забележки по формата на ноктите (особено късите) и по изрязването на кожичките. На последната клиентка изглеждаха все едно аз съм ги почиствала. Иначе я разбирам относно драма здравословен проблем/собствен бизнес. И аз на нейно място сигурно бих работила , макар и неизлекувана напълно. Сигурна съм, че е безкрайно неприятно да си градил клиентела и име и изведнъж да си възпрепятстван да работиш. Щеше да е по-добре да потърси грешката и в себе си по отношение на подбора и задържането на персонал - патова ситуация е това - има клиенти, няма кой да го работи, връща се тя. Така де, за мен това е по-доброто послание от "молче, филмче, чайче".
|
|
|
Post by ddelyani on Dec 3, 2021 14:00:16 GMT 2
Деси е пуснала предложенята за български художници на стори. Само на това има 3 предложения за Константина, на другите има още. Абе, тия хора наред ли са?! Константина прекопира дизайни, първо, и второ, те са на ниво рисуване и вино с приятелки. Никога не бих си го окачила това вкъщи, още повече пък и пари да дам. Сега пак и прегледах страницата, малко е избягала от жирафчетата, но все още нивото е доста ниско, за нещо, което не е просто хоби, а се продава [\spoiler] Sent from my iPhone using Tapatalk И аз си помислих, Wtf, защо Константина😳!?.. Никога не би ми хрумнало да я предложа за бг художник.. Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Dec 3, 2021 14:12:32 GMT 2
Чудна групичка са се събрали, коя, от коя по-грозно облечени.. 🤦🏻♀️😆 Sent from my iPhone using Tapatalk Отдавна не съм се включвала, тъй като все чета със закъснение. Най-накрая ви настигнах… Честито бебче, gorgeous. Да расте здраво и любопитно. Леко раждане, welt! :-) Честита една година и на форума с немалко закъснение :-) Какво снимат Галя и ко? Нещо за моята козметика ли? Отдавна ми се струва, че Галя търси начин да се “завърне” в телевизията. Този подбор от мадами, който е привлякла около себе си, също ме навежда на тази мисъл… 🤔 Все пак нали най-голямата ѝ мечта е да бъде в телевизията, а Мари, Ромина и Маринкова са тясно обвързани с Нова. Давам ѝ +10 точки за това, че две от тях са от кръга “На кафе”. 😅
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 3, 2021 14:51:35 GMT 2
Елица снима и качва нещо, само ако има общо с Бирк или фирмата му. А относно видеата и последната година или две, изглежда, че ги прави за нещо като семеен албум, а не за да са полезни на последователите и. Аз също имам магазин и когато сменяме мястото и го пренареждаме винаги се включва и приятеля ми, но никога едно стори не съм видяла от него да се изтъква, камо ли над 15, та това ме кара да мисля, че Елица просто държи да се покаже пред хората, че видиш ли е някому нужна. Също и, че си е хванала страхотен и секси мъж, с пари, който има супер успешен бизнес и се развива добре, а и тя покрай него се вживява страшно много в картинката. Аз се кефя на Майкъл. Костюмите ми се виждат хубави и качествени. Просто ми изглежда, че Елица парадира много с чуждите успехи. И се върти само около тяхното семейство. Иначе е много хубаво, че има такъв мъж до себе си. Няма нищо лошо. Просто ако не е той тя не знам с какво ще се похвали. Съответно се хвали с него. Тя няма и реклами и партньорства,а има потенциал. Просто не се развива. И говорът й вече дразни много. Бавен и акцент се усеща.Като се сетя колко я харесвах. За инфлуенсърки и жени,парадиращи да разбират от мода тези млади мадами са се облекли изключително зле. Раздърпани, грозни дрехи, даже и коледен дух не носят. Пепето особено е като торба. Много кофти комбинации, не им стоят добре, ужасни са направо. Няма ли кой да им каже как да се облекат? Редактирам се, да ви информирам, че господин Филип Датския е в София,тагва се от хотел Балкан, качва сторитата от София и от самолета. Ще има гости пак у Пепини сигурно. Модерна фамилия са те.
|
|
|
Post by ani on Dec 3, 2021 15:28:44 GMT 2
Аз я следя от скоро. На мен ми е страшно симпатична и сладка.Изглежда много мило момиче. Засега съм гледала малко видеа, но ще й дам шанс, защото няма само спонсорства(даже не знам има ли и едно),има хубава професия, обича животните и страшно ме кефи как говори български, макар и развален. Деница така се е варосала на това клипче за инфлуенсърите. Била най- добрата в Пловдив 😀😀😀 Според клиентите, които като им гледам желанията за маникюр... не знам какво да кажа. За мен тези рисунки и шарени чертички, завъртулки и всякакви такива им мина модата. Каквото е нейното ниво, такова е и на клиентите. Верето, въпрос на приоритети 😄 първо усмивката, после шанелите 😁 съвсем нормално. Вчера попаднах на една девойка в ютуб. Майка и е българка, а бащата явно грък. Учила е вет.медицина в Стара Загора и в момента живее в Кипър. Говори интересно с акцент 😄 Казва се Roxanne Viktoros. Много е красива, но все още не мога да преценя дали ми харесва. Сякаш няма интересно съдържание за мен.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2021 16:01:12 GMT 2
Сиса е сменила името на канала.Вече е "Ния и Гоги". Малее тези девойки ко от коя по-зле облечени.Ужас направо.Никкво съчетание на дрехите.София Маринкова много я харесвам,ама няма никакъв вкус за обличане Пепе е облечена като трибагреника 😂
|
|
|
Post by healthy1 on Dec 3, 2021 16:22:28 GMT 2
Работят си, да 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2021 17:24:43 GMT 2
Работят си, да 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk Ъъ каква е тази с тъмната коса изглежда ужасно. Да не би да участва в това ново шоу за инфлуенсъри 🤣 Русото момиче е много красиво, но каква работа 🤣
|
|
|
Post by sweet96 on Dec 3, 2021 17:34:25 GMT 2
Работят си, да 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk Разгледах им профилите, стана ми доста тъжно. Момичето с тъмната коса изглежда супер нещастно на всички снимки, малко като "реших да пробвам да спя с чичаци, ама вече не искам, но не мога да се откажа от лукса и сега съм нещастна".
|
|
|
Post by healthy1 on Dec 3, 2021 17:44:20 GMT 2
Sweet96, мм да , а са само на 22 години 🤷♀️🤦♀️
|
|
|
Post by okay on Dec 3, 2021 17:49:50 GMT 2
Божичко, и двете изглеждат потресаващо евтино. Не знам как от Люлин 5 Евелин стигна до Луи Вютон и Кан. И от това, че всеки ден виси в Капитан Кук, ми става ясно с какво се занимават. Преди поне тя си имаше магазин за разни парцалчета, но явно вече не ѝ е необходимо. Бих казала, че приличат на елитни компаньони, но по-скоро на треторазрядни. В София конкуренцията е голяма, особено при по-младите.
|
|
|
Post by hriems on Dec 3, 2021 17:57:31 GMT 2
Божичко, и двете изглеждат потресаващо евтино. Не знам как от Люлин 5 Евелин стигна до Луи Вютон и Кан. И от това, че всеки ден виси в Капитан Кук, ми става ясно с какво се занимават. Преди поне тя си имаше магазин за разни парцалчета, но явно вече не ѝ е необходимо. Бих казала, че приличат на елитни компаньони, но по-скоро на треторазрядни. В София конкуренцията е голяма, особено при по-младите. А те не са ли точно такива? В описанието на Евелин преди няколко месеца пишеше "sugar", от което става повече от ясно.
|
|
|
Post by healthy1 on Dec 3, 2021 18:17:48 GMT 2
Колкото и да се крият на едно от сторитата на Тери от Дубай се вижда мъжа, очаквах да е по-стар 🤷♀️😃
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2021 18:39:55 GMT 2
Изгледах сторитата на @gall.ivanova. Нея я харесвам, но в случая за мен издребнява прекалено и не оценява това, че има доста поръчки. Тя има страничка в инстаграм. Плете и продава плетива. Та на сторита в личния си профил се оплаква как хората не пишели "благодаря" или не сийнвали изобщо, след като им отговаряла за цената на даден артикул. Споделяла е, че това е единствения й носител на доходи в момента. Също така се оплаква, че има прекалено много поръчки и не спи за да ги изпълни. Някои хора наистина имам чувството, че не оценяват клиентите си. Никой не я е хванал за врата и да й е казал да ги приема всички.
|
|
|
Post by theaxe on Dec 3, 2021 18:57:15 GMT 2
Полина пак ли е правила нещо на устните или е филтър? 🧐 Да не изскочат с някоя предколедна кампания на Дерма акт с Пепоната… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by smurfina on Dec 3, 2021 19:35:38 GMT 2
Изгледах сторитата на @gall.ivanova. Нея я харесвам, но в случая за мен издребнява прекалено и не оценява това, че има доста поръчки. Тя има страничка в инстаграм. Плете и продава плетива. Та на сторита в личния си профил се оплаква как хората не пишели "благодаря" или не сийнвали изобщо, след като им отговаряла за цената на даден артикул. Споделяла е, че това е единствения й носител на доходи в момента. Също така се оплаква, че има прекалено много поръчки и не спи за да ги изпълни. Някои хора наистина имам чувството, че не оценяват клиентите си. Никой не я е хванал за врата и да й е казал да ги приема всички. Аз се разочаровах от нея и я отследвах.За човек, който иска да му пишат "благодаря" на лично отговаря доста грубо, когато не и' изнася.
|
|
|
Post by abc on Dec 3, 2021 20:24:28 GMT 2
Гледам я понякога gall.ivanova, хубава жена, но се превзема на моменти в повече. Наскоро показа новата си къща, впечатлих се. Определено е правена с много пари и то не от плетене на шапки с помпони. Сигурно иска да се чувства полезна по този начин, ама надали са чак в такава нужда, на нейно място бих си гледала кефа повече.
|
|
|
Post by jeri on Dec 3, 2021 21:20:15 GMT 2
И аз видях сега тази Тери, красива е. На някои от сторитата има снимки на мъжа, млад и атлетичен е. Тя май си има сериозен приятел или си е имала.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 3, 2021 22:14:13 GMT 2
ХОРА! Пепе е украсила елхата с ДАТСКИ играчки! Създавали уют. ЖДНБ! 😱😱😱
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2021 22:25:18 GMT 2
Гал Иванова е доста груба наистина. Поръчвала съм три пъти от нея различни неща, като единият път беше за почти 150лв, въпреки това тя рядко отговаря, сийнва и т.н На базата на какво изисква толкова? Тя е от типа хора, които се мислят за по-добри от другите. За гримове ми спори и то вмъквайки неща тип “аз съм гримьор”. Аз също съм, скъпа, само че не го навирам на всички и точно тъй като имам опит в миналото, не смятам, че моят поглед и техника са единствените. Отследвах я след поредни тиради на тема ковид и мерки. Обвиняваше нещо хората, че в час пик ходили по магазини вместо вкъщи или с куриер. Ами не всички от нас имаме богати мъже, повечето работим и можем да отидем в магазина или мола само след работа, а до адрес са в работното ни време и не всички сме в офис … малко ми напомня на Попова- мисли си, че хората са й длъжни, само тя знае кое е вярно и само тя има чувство за хумор и умения. Язък за красивите очи както се казва :Д
А на мен лично някой като почне да мрънка колко не го оценили и колко били невъзпитани с него и ми се отщява да съм с обичайните си любезни обноски
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 3, 2021 22:34:28 GMT 2
Пробвах няколко пъти да я гледам Гал Иванова, ама тая бръчка ми избоде очите. Прилича ми много на Ваня Червенкова и чисто и просто ми е нелицеприятна. А пък такива не мога да ги гледам. Не е християнско, ама нали съм змия, ще ми простите.
Пепето изглежда доста щастлива на сторито с Фичо. 😄 За мен си има нещичко там и си съжалява за разпадналото семейство. Покрай Филяка я усещам някак си изнервена и все на тръни, а покрай Фичо сякаш балансирана и спокойна.. не знам, такова ми е усещането🤷♀️
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 3, 2021 22:42:00 GMT 2
И аз съм на мнение,че Пепа цъфти около датския. Около бавачката Макфифи прилича на някакво измъчено от живота мекотело от изкуствен материал. Липсва искрата,липсва любовта там.
|
|
|
Post by ggvt on Dec 3, 2021 22:43:07 GMT 2
Идвам петъчно да се възмутя от на Капитонова последния пост. Описанието е "5 съвета за мода", в същото време се снимала без сутиен да й се гледат зърната, много неприлично ми се видя. Гането пак за нейната къща за гости #notsponsored е споделила, че мястото е свободно за 8 и 9 декември, а в скоби уточнила, че е така, защото те са отказали резервацията си. Не мога да разбера това момиче в какъв филм се вкарва, понякога наистина ме хваща жал за нея. Няколко пъти я засичам в Пловдив, не съм я виждала сама, последния път беше в компанията на още едно момиче, явно някъде беше на shooting day, хвърли ми един поглед, че аз пък се бях наконтила хехе
|
|