|
Post by plam on Dec 1, 2021 22:22:43 GMT 2
[/URL] Много странни асоциации ми изпъкват в главата при вида на тези снимки. Малко Гергучи... Само се чудя, какво и е на устата? [/quote] На мен малко ми прилича Пепе вече на оная Вели Георгиева където прави еротични поздрави 😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Dec 1, 2021 22:24:03 GMT 2
Ивана в стори препоръчва книги като коледни подаръци. Добре, това е много хубава идея и добре, че си партнира с Ориндж. Обачее, самите заглавия. Пффф! Готварската на Силвена Роу, две чик-лит и две заглавия по нашумели сериали/филм. Много ни се разминават вижданията за литература. Но, може би търси неща, които са по-масови. Ако не знаете, можете да подарите готварската книга на Силвена Роу на човек, който има отношение към добрата и вкусна храна. 😅 А Бриджъртън на човек, който обича сериали. Мхм. И все пак - по-добре една книга, дори и чик-лит, отколкото нула. Много смешно ми стана как набързо си издекламира това за книгите. Бриджертън е страхотна поредица, а сериала е супер добър. Даже е един от малкото, който не ме разочарова след като съм прочела книгата(което почти винаги е така). Чакам с нетърпение последната книга. Обаче тя нищо задълбочено не каза, освен неща, за които и сами ще се сетим. На Сладкиша коледното видео не е ли ново? Аз останах с впечатлението, че е от тази година. Че няма идеи-няма Те бяха и на спа сега. Сигурно ще има и затова влог. Но са си украслили двора много хубаво.
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 1, 2021 22:32:26 GMT 2
Мариета ме разочарова. Във видеото с празните опаковки повтори думата продукт 184630 пъти. Сега в първото за влогмас дава идея за подарък красива книга, за да може човек с усет към красивия детайл да си я ползва за декорация. Мариета, спри да общуваш с Продукта, само ще спечелиш.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2021 23:03:00 GMT 2
Някой следи ли edgycuts? Каква ѝ е историята, какво работи, гледам сега пак са в Исландия и ползва думи като "вкъщи", "елхата до фитнеса миналата година...", къща ли имат там? Помня, че доста време прекараха там. Лятото пък май си купиха в Гърция някаква къща. Та ми е интересно с какво се занимават точно. Присъединявам се към питанката. 😊 Аз я следя от сагата с вулканите. Това в Гърция май им беше почивката. Май си живеят в Исландия, но работят дистанционно. Не съм сигурна, та ако някой знае повече да сподели. Сега видях в профила ѝ този линк, интервю е, май ще разберем повече eva.bg/article/39352-Monokhromno-siyanie
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 1, 2021 23:05:04 GMT 2
Пред тия криндж инфлуенсъри предпочитам мама Сиса и Пепе😂 Алеле майко, след като чух 16 годишната Ванеса да обяснява как обича всичко разкошно, лъскаво и скъпо и как е била предавана и си е патила от добротата си, вече мога да си направя харакири. Едит: на 12:45 загубих още мозъчни клетки.
|
|
|
Post by welt on Dec 1, 2021 23:12:25 GMT 2
Пепе изглежда странно и вече грам не мога да я объркам за млада майка, за каквато се пишеше преди година-две. Ужасно се състарила, русото я прави да изглежда още по-измита и изпита, филтърът хич не помага, нито пък опитът за сластен поглед и късата поличка. На мен винаги ми е била симпатична на външен вид, но сега на нищо не прилича.
Надежда на Баланчо изглежда страховито на последната снимка, на която рекламира жирафчето Софи. Не знам с какъв акъл си качва подобна снимка.
Много ми стана смешна компилацията от снимки на Гергана, криеща се от слънцета. Мерси за забавлението.
Аз тази година ще гледам влогмаси. Стоя си вкъщи вече в очакване на новия член на семейството, уча магистратура, домакинствам и ще ползвам нашите влЬОгърки за разлечение и повод да чеша език в темата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2021 23:14:58 GMT 2
Инфлуенсърското "искам да съм полезна на всички" е като желанието за световен мир на едновремешните участнички в конкурсите за красота. Виктория не си прави услуга, като се асоциира с тези заблудени патки в "предаването".
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2021 23:23:24 GMT 2
Омг, още с водещия са направили фатална грешка, да не говорим за участниците начело с Деница Тъпица. Абсурд това нещо да набере скорост и някой да го гледа. Сто про ще е по-тъпо и от "Моят стил" или каквото беше там.
|
|
|
Post by Libelle on Dec 1, 2021 23:27:00 GMT 2
Телешопова пак прави спонсорирани постове без да го обозначава. Последните й рекламни такива са все неотбелязани.Не се научи и изнаглява вече....
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 1, 2021 23:35:39 GMT 2
Ох леле хора, не знам защо си го причиних това с 40те инфлуенсъра, честно. Последната беше ученичка и каза, че нямала никакви хобита, освен ако мързелуването не можело да мине за хоби. ПОТРЕС!
Wannabe певицата я познавам задочно от университета, малко се разочаровах, че се е обърнала към този формат, защото за мен това си е истинско закопаване.
|
|
|
Post by The Judge on Dec 1, 2021 23:41:03 GMT 2
Тренира Попото неуморно. С мазните манджи и филиите хляб, до 7 мин кардио на ден. После втъква телеса в тесни клинчета, прещипано на макс, повдига се на пръстета и снима 600 пъти да изглежда слаба. Тия от Май протеин са пълни дебили и продуктите им само на циганите в парка не са ги пратили. Да им имам спортния бранд.
Пепе е готова за филмова кариера в друга сфера обаче. Така с отворените устета, заголила краче-всеки филм започва с подобен кадър.
Гергана е едно жалко, кухо уонаби и нищо повече.
Ивана... За Чернобил имаше подобно изказване.
Мариета като цяло е симпатипна, но "приятелството" ѝ с оная кухавела яко я дискредитира.
|
|
|
Post by muffin on Dec 1, 2021 23:45:42 GMT 2
Тя пък Теа написала ако имат въпроси да ги пишат в коментарите, и на нито един коментар не е отговорила
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 2:39:00 GMT 2
Изгледах най-накрая Кузманови в Париж. Боже, колко невероятно прости са! Откъде да почна... - Ива: "...да посетим площада Шанз-ЕлИзе". Площад?!?! ЕлИзе?!
- Отне им цял ден да видят Айфеловата кула, Триумфалната арка и да обядват. Изгубиха час и половина още сутринта само за да стигнат от хотела до Кулата. За обществен транспорт като метро и автобуси явно не са чували. Вярно, хубаво е да вървиш, за да се потопиш в атмосферата на града, но да загубиш толкова време по разни сиви улички извън красивите части е чиста проба глупост. Още толкова време, загубено обратно в същата посока. Писали са къде им е хотела - проверих, точно до него има метро, водещо ама баш в пешеходната зона около БУЛЕВАРДА Шанз-ЕлизЕ
- Ядоха суши, бургери и пица, вместо да опитат нещо местно. Защо си се юрнал на другия край на Европа, ако няма да опиташ едно от най-важните неща в местната култура, а именно кухнята? Никой не те кара да ядеш охлюви, ама някое друго кроасанче, лучена супа, плато сирена с виното...
- Хванаха се като абсолютни балъци на тая измама с топчетата и загубиха 90 евро. От 17 минути влог, 10 минути мрънкаха по темата. Тия 90 евро можеха да отидат за скромен, но хубав обяд (или вечеря) в някое местно бистро.
- За това, че не са ваксинирани, нз как да коментирам. Здравната тема настрана, знаете ми мнението, ама толкова да си тъп, че зорлем да си разваляш почивката, мислейки къде и кога да идеш на тест, за мен е просто...
За хотелската стая е напълно нормално да е мъничка, на мен въобще не би ми пречило това. Все пак наистина са там само за едно спане и къпане, важното е да е чиста и с хубаво легло, понеже човек след дълги обиколки е изморен.
Ама за останалото тия двамата наистина ме оставиха без думи - типичните прости хора, отиващи някъде, ама без да знаят точно къде и защо. Личи си кой как е възпитаван, уви.
|
|
|
Post by haladriel on Dec 2, 2021 3:12:30 GMT 2
Много са ограничени Кузманови… Отишли в Париж и вместо да се насладят се оплакват, бай ганьовци. Че и на играта с топчетата са се хванали, удариха дъното, ако въобще има такова при инфлуенсърите. Това надминава подялбата на сладоледа на Джош и Попова хахахахах.
Пепето се е боцкала, дори и едната ѝ ноздра е по-малка от другата, а устата крива като на Памела Райф. Скоро да очакваме значи вльог партньорство с дерма акт.
Аз няма да се учудя, ако Капитонова и в Ергена е играла, този канал икакво разполага с много малък бюджет и не ми се вярва да са ги държали месец на хотел например.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 3:29:55 GMT 2
Ако чета книга по филм, винаги първо чета книгата и винаги след това оставам разочарована от филма. Така се случи с "Вината в нашите звезди" Конкретно тук, филма повече ми допада от книгата. Кузманови не знам защо си ги причиних. Само им въртя трафик. Умряха ми няколко мозъчни клетки. Предлагам да съберем пари и да подарим на Тонка един розАв речник. БлагодарЪ за вниманието!
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 2, 2021 7:03:50 GMT 2
Честит декември! Благодаря за темата! Всички са много изморени и не им е до влогмас, представям си, ако наистина ходеха на работа!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 2, 2021 8:12:16 GMT 2
Изгледах най-накрая Кузманови в Париж. Боже, колко невероятно прости са! Откъде да почна... - Ива: "...да посетим площада Шанз-ЕлИзе". Площад?!?! ЕлИзе?!
- Отне им цял ден да видят Айфеловата кула, Триумфалната арка и да обядват. Изгубиха час и половина още сутринта само за да стигнат от хотела до Кулата. За обществен транспорт като метро и автобуси явно не са чували. Вярно, хубаво е да вървиш, за да се потопиш в атмосферата на града, но да загубиш толкова време по разни сиви улички извън красивите части е чиста проба глупост. Още толкова време, загубено обратно в същата посока. Писали са къде им е хотела - проверих, точно до него има метро, водещо ама баш в пешеходната зона около БУЛЕВАРДА Шанз-ЕлизЕ
- Ядоха суши, бургери и пица, вместо да опитат нещо местно. Защо си се юрнал на другия край на Европа, ако няма да опиташ едно от най-важните неща в местната култура, а именно кухнята? Никой не те кара да ядеш охлюви, ама някое друго кроасанче, лучена супа, плато сирена с виното...
- Хванаха се като абсолютни балъци на тая измама с топчетата и загубиха 90 евро. От 17 минути влог, 10 минути мрънкаха по темата. Тия 90 евро можеха да отидат за скромен, но хубав обяд (или вечеря) в някое местно бистро.
- За това, че не са ваксинирани, нз как да коментирам. Здравната тема настрана, знаете ми мнението, ама толкова да си тъп, че зорлем да си разваляш почивката, мислейки къде и кога да идеш на тест, за мен е просто...
За хотелската стая е напълно нормално да е мъничка, на мен въобще не би ми пречило това. Все пак наистина са там само за едно спане и къпане, важното е да е чиста и с хубаво легло, понеже човек след дълги обиколки е изморен.
Ама за останалото тия двамата наистина ме оставиха без думи - типичните прости хора, отиващи някъде, ама без да знаят точно къде и защо. Личи си кой как е възпитаван, уви.
+1 за всичко, и аз се инзнедах като чух, че ще вървят 1 час, но вече им оставали само 40 мин. Ок...Пълна ганьовщина ми лъха от тях. По повод стаята - аз съм била в подобна малка и просто колкото и да е за едно спане и къпане, на мен не ми беше удобно, само да се завъртя и се удрях в нещо /нещо събарях,оттам и мнението ми. Иначе и аз не съм фен на хвърлянето на огромна сума за нощувка /Продукт, здр/. И това с топчето и купичката и всички последвали обяснения.. Няма да си гледат кефа, ами ще се обясняват на камерата как са ги обрали, че и ние да си взимаме поука. Е, няма що.
|
|
|
Post by kalimera on Dec 2, 2021 9:17:29 GMT 2
Аз тази година ще гледам влогмаси. Стоя си вкъщи вече в очакване на новия член на семейството, уча магистратура, домакинствам и ще ползвам нашите влЬОгърки за разлечение и повод да чеша език в темата. Лека бременност,welt!
|
|
|
Post by smurfina on Dec 2, 2021 9:50:17 GMT 2
Честита нова тема!
Тия двамцата с топчетата няма да си ги причиня, но съм съгласна за стаята с тях. Аз също не обичам да давам много пари за едното спане, но пък когато съм на почивка държа наистина да ми е удобно, да се чувствам добре. Не говорим за стая тип студио, но поне нормална стая, в която не се налага да се прескачаме.
|
|
|
Post by abc on Dec 2, 2021 10:26:11 GMT 2
Гледах влогмасите на Валери и Йоана, Валката отново е със старото си интро, вече не знам коя година подред. Нямало и да качва всеки ден, защото е много заета сигурно. Иначе и при двете ми хареса, че нямат отваряния на адвент календари в края на видеата, писнали са ми тотално.
|
|
|
Post by suede on Dec 2, 2021 10:45:36 GMT 2
Венета от Edgycuts и тя малко пресоли манджата с тая Исландия. Ходят там 2 пъти годишно, иначе живее в Пловдив. Манията започна преди 4 години някъде, съвсем случайно се озовахме на един чекинг с нея и мъжа ѝ на Летище София. Какъв втори дом, кви 5 лева. Иначе тя нали е сестра на FriChic, та би трябвало да сте подготвени вече за дозата превъзнасяне. Венета уж прави бебешки фотосесии, ама имайки предвид колко точно време е "някъде", явно само мъжът ѝ изкарва нещо. Иначе цените ѝ са баснословни, спрямо примерно една Нана примерно, която е институция в това. Едно време и двете работеха в семейната фирма на баща им, но разбрах, че е починал преди 2 години и станаха self employed. Аз ги следя от повече от 8г., та им помня всички истории. Ивелина я ънфолоунах последните месеци, че ми писна да гледам бебешките й покупки с тонове и бременния ѝ корем. 40-годишна инфантилна кифла. Кайра беше доста добре лансирано дете по всякакви фотосеси, моден аксесоар на майка си, но вече порасна и явно има собствено мнение по въпроса.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Dec 2, 2021 11:30:07 GMT 2
Сега ще си ги пусна сектата Кузманови, на български не го ли казваме точно Шанз-елизе булеварда, явно и аз съм била цял живот в грешка, хем съм била доста пъти там 😒😔
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 11:37:14 GMT 2
Тя пък Теа написала ако имат въпроси да ги пишат в коментарите, и на нито един коментар не е отговорила "Честно казано, за първи път видях такъв *филтриращ смесител* като се нанесохме вкъщи". И как го е видяла като във видеото моделът е съвсем различен (с двоен чучур). Ок, сигурно е филтриращ и все пак, ще извъртим нещата по 200 начина в името на рекламката. И като е била толкова очарована още тогава, защо не спомена още тогава, че е Grohe? Или въпросните трябваше да кихнат определена сума пари, че да може Тейче с 3те висши да ги отрази. Да не говорим, че ми се струва, че е стъпила на нещо, за да може плотът да й идва на нормална височина. Джъстис отново ми оправи вечерта с коментара за Попо, хилила съм се като тиква няколко минути. Кухата Теа даже не може да се изрази като хората, какво да очакваме да тагне спонсора. “Като се нанесохме вкъщи” , доста по-добре ще е ако беше написала като се нанесохме в новият ни апартамент. 🤷🏻♀️ И само да я светна, че не само Grohe имат филтриращи системи за вода, даже един обикновен Аквафор ги имат, но откъде да знае тъпото ни Тейче като тя не вижда по-далеч от носа си и е станала тотално килимче на Наум. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by amelie on Dec 2, 2021 11:50:37 GMT 2
Иначе тя нали е сестра на FriChic, та би трябвало да сте подготвени вече за дозата превъзнасяне. Ясно защо като ѝ погледнах фийда и получих дежа ву. Стил и оформление - 1:1.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 12:21:10 GMT 2
От H&M явно са решили да използват всички майки с момчета, за да направят реклама и изпращат един и същи модел дънки на майките. Същата реклама като тази на Галчето днес видях в профила на актрисата София Маринкова. Не бяха снимани от БилиТУ на Филети, но текста беше по-адекватен от глупостите на Галя.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 12:29:09 GMT 2
Хаха, изгледах Кузманови, заради вашите коментари. Мерси за споделения криндж 😂 толкова ги е яд, че са загубили кинти, че чак половината видео говориха за това и се оправдаха. Толкова са ограничени, смотани, свидливи. Въобще що за напрегнат живот е да делиш стотинката на 100000, но в същото време да пръскаш пари по измамни, улични схемички знаейки, че са такива и после да ревеш. Ама га яди ни рива, нали. Пеша ходят половин ден, очевидно, за да спестят. Ся как ще ги избият тия 90 евро 😂 Охххх, направо искам да ходя да им бия два шамара да се освестят и да ми се махат от главата, че ми врят нервите от такива идиоти на дребно.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 12:35:39 GMT 2
Аз снощи понеже не се сдържах да изразя възмущението си, гледайте какъв отговор съм получила от Кузманови Какъв малък детайл бе, момиче, между площад и булевард има огромна разлика prikachi.net/image/eqGnb
|
|
|
Post by welt on Dec 2, 2021 12:36:07 GMT 2
Аз тази година ще гледам влогмаси. Стоя си вкъщи вече в очакване на новия член на семейството, уча магистратура, домакинствам и ще ползвам нашите влЬОгърки за разлечение и повод да чеша език в темата. Лека бременност,welt! Благодаря много! Frichic и на мен ми е досадна с превъзнасянето и текстовете към снимките и.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 12:44:34 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 12:53:55 GMT 2
Аз снощи понеже не се сдържах да изразя възмущението си, гледайте какъв отговор съм получила от Кузманови Какъв малък детайл бе, момиче, между площад и булевард има огромна разлика prikachi.net/image/eqGnbЕй, тва е, братче. Идиотите никога няма да потърсят грешката в себе си. Минималната обща култура и познаване как работи света въобще, не са от значение, когато се мислиш за the best. Пък ти, Джина, си гледай теб, какво им се бъркаш "до най-малкия детайл". Ааааа.
|
|