|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 13:02:23 GMT 2
Благодаря за новата тема. Напоследък си прекарвам времето вкъщи изцяло и ютуб ми е пръв приятел. Попаднах на този канал. : alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1638442836b.png Лично аз обожавам българската история, канала Българска история ми е любим и го подпрепям напълно. Та за канала на този господин, реших да му дам шанс, при което с всяко видео той иска пари, за да си купи камера, дрон, осветление, да пътува до еди къде си и очевидно го удря на просия, а видеата му са под всякаква критика, не знам с какви очи иска пари.. Моля админите да погледнат и за мен този човек е за профила в инста и ако може някой да ми даде идея към коя институция да докладвам, тъй като събира немалки суми от 1000+ лева.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 2, 2021 13:59:26 GMT 2
Боже, боже Деница била най-добрата маникюристка в Пловдив Добре ще е да има реална преценка за себе си. Нека първо да се научи как се режат кожички, без да бъдат наръфани все едно никога не са рязани, както и да се научи да нанася лак без да омазва вече наръфаните кожички. Да се научи да има уважение към всяка една клиентка (хай, Деница) и да не коментира с другите какво са си говорили с предишните момичета. Да не гледа да претупва и отказва декорации, когато са по-сложни и изискващи повече време, само, за да може да вземе още няколко клиентки. За шефка видяхме, че не става, защото е злобна както с клиенти, така и с работнички. Мога да ѝ покажа няколко момичета, които работят много по-добре от нея, но нямат такова самочувствие. Чудо, чудо самозабравила се лигла
|
|
|
Post by Libelle on Dec 2, 2021 14:02:57 GMT 2
Днеска нещо съм се активирала да съскам. Идвам от Влогмас на розАвата Йо и как започва влога:" сега ще поизчистя малко......." 2 мин по-късно нарежда украсата и направо.....бляк🤢🤢🤢🤢 мръсотия , прах, не знам как е чистила... отивам да си пусна бай Ганьовците докато чистя (хохо Йо) и после може пак да се включа... Дами, вас държа отговорни,че ще си ги причиня тези двамцата до после!
|
|
|
Post by veereto on Dec 2, 2021 14:30:35 GMT 2
Аз снощи понеже не се сдържах да изразя възмущението си, гледайте какъв отговор съм получила от Кузманови Какъв малък детайл бе, момиче, между площад и булевард има огромна разлика prikachi.net/image/eqGnbЕй, тва е, братче. Идиотите никога няма да потърсят грешката в себе си. Минималната обща култура и познаване как работи света въобще, не са от значение, когато се мислиш за the best. Пък ти, Джина, си гледай теб, какво им се бъркаш "до най-малкия детайл". Ааааа. Като им гледам отговорите на всички "звезди", че и Теа денс се обяснява под спонсорирания пост, се сещам само за израза "котка по гръб не пада", но в нашия случай е "инфлуцка по гръб не пада".
|
|
|
Post by Qyiana on Dec 2, 2021 15:02:40 GMT 2
Ей, тва е, братче. Идиотите никога няма да потърсят грешката в себе си. Минималната обща култура и познаване как работи света въобще, не са от значение, когато се мислиш за the best. Пък ти, Джина, си гледай теб, какво им се бъркаш "до най-малкия детайл". Ааааа. Като им гледам отговорите на всички "звезди", че и Теа денс се обяснява под спонсорирания пост, се сещам само за израза "котка по гръб не пада", но в нашия случай е "инфлуцка по гръб не пада". "Инфлуцка по гръб не пада, защото инфлуцка акъл няма". - Злобна форумска поговорка Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 15:04:53 GMT 2
Тя Пинкито си го е казала, хахА. Те всъщност са умни, ама понякога се държат глупаво. Мхм. Баси тъпизма нескопосан.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 15:09:03 GMT 2
Сори ама прилича на траверс с мигли. 😂 [\spoiler] Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 15:31:18 GMT 2
Г-Жа Кузманова е поредното кухо парче.И аз гледах влога им.Толкова са ограничени и двамата.Wtf Да не знаеш къде е ударението на известният площад.Не си ли слушала новини поне? Не си ли гледала предавания тип информационни от типа на Травел Тв или National geographic(и там понякога дават документални поредици за Франция)? Иначе голямата инфуенсърка,тръгнала да прави с мъжа си( и той льльо )влогове за пътуването им.Да бяха се подготвили поне малко да не се излагат така,зашото е глупаво и смешно.Срам ме е от такива хора.Честно. Реалитито с инфлуцките няма и да го гледам,че като гледам колко млади хора има,които ще са отишли да се излагат и че сигурно това им е най-голямото постижение в живота-лошо ми става.Особено за някой беше споменал тук,че дали в същото уеб предаване някаква се изказала,че я мързи за нещо или нещо от този род и (ако не греша). Welt- Честита радост.Пожелавам ти леко бременеене и леко и безпроблемно раждане .Дано всичко с теб и бебчето е наред❤️🥰🥰Само такива новини да се чуват Между другото като заговорих за Кузманови , сестрата на Радостин ще става майка.Вчера имаше някакво видео в ютюб и публикация в инстаграм,че чакат бебе.Да им е честито. Пинко и тя с 3 кучета+на сестра й едното ,как ще поддържат чисто не знам.То и така е пълна мизерия ,пък сега и с още едно -ужас.Имам чувството,че всяко свъртяно куче ще го вземат,а дали ще могат д го гледат-друг е въпросът.Направо приют да си отворят.Според мен животинки (повече от две )не е удачно да се гледат в апартамент,особвноако е под наем и ще става ужас вътре .Дано собственика няма нищо против,че ако е против да им повече от 4 кучета ще е бесен.Иначе кученцето е мега сладко.(поне тъмбнейла,когато видях).Не съм гледала видеата й и няма да и бутам гледания.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 2, 2021 15:37:46 GMT 2
Теа е няма такова просто парче. За справка едно от последното й сторита, на което си маца номера с червило на лист хартия понеже нямало къде да паркира. Само ултра мега гига ограничен човек би снимал подобна простотия и би я качил. Ми не,Тйече, не си оРгинална, простовата и ограничена си.
|
|
|
Post by gorgeous on Dec 2, 2021 15:47:20 GMT 2
Честит декември, съфорумки! Благодаря за темата! Нашата малка принцеса дойде на бял свят миналата седмица и още свикваме с новия режим, та имам доста да наваксвам с четенето
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 15:50:05 GMT 2
Честит декември, съфорумки! Благодаря за темата! Нашата малка принцеса дойде на бял свят миналата седмица и още свикваме с новия режим, та имам доста да наваксвам с четенето 🥰😍Да ви е жива и здрава малката принцеса.Вие също бъдете живи и здрави
|
|
|
Post by Qyiana on Dec 2, 2021 15:51:32 GMT 2
Честит декември, съфорумки! Благодаря за темата! Нашата малка принцеса дойде на бял свят миналата седмица и още свикваме с новия режим, та имам доста да наваксвам с четенето Жива и здрава да ви е, безгрижно и щастливо да расте!😍❤️ Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by astoycheva on Dec 2, 2021 15:56:48 GMT 2
Г-Жа Кузманова е поредното кухо парче.И аз гледах влога им.Толкова са ограничени и двамата.Wtf Да не знаеш къде е ударението на известният площад.Не си ли слушала новини поне? Не си ли гледала предавания тип информационни от типа на Травел Тв или National geographic(и там понякога дават документални поредици за Франция)? Иначе голямата инфуенсърка,тръгнала да прави с мъжа си( и той льльо )влогове за пътуването им.Да бяха се подготвили поне малко да не се излагат така,зашото е глупаво и смешно.Срам ме е от такива хора.Честно. Реалитито с инфлуцките няма и да го гледам,че като гледам колко млади хора има,които ще са отишли да се излагат и че сигурно това им е най-голямото постижение в живота-лошо ми става.Особено за някой беше споменал тук,че дали в същото уеб предаване някаква се изказала,че я мързи за нещо или нещо от този род и (ако не греша). Welt- Честита радост.Пожелавам ти леко бременеене и леко и безпроблемно раждане .Дано всичко с теб и бебчето е наред❤️🥰🥰Само такива новини да се чуват Между другото като заговорих за Кузманови , сестрата на Радостин ще става майка.Вчера имаше някакво видео в ютюб и публикация в инстаграм,че чакат бебе.Да им е честито. Пинко и тя с 3 кучета+на сестра й едното ,как ще поддържат чисто не знам.То и така е пълна мизерия ,пък сега и с още едно -ужас.Имам чувството,че всяко свъртяно куче ще го вземат,а дали ще могат д го гледат-друг е въпросът.Направо приют да си отворят.Според мен животинки (повече от две )не е удачно да се гледат в апартамент,особвноако е под наем и ще става ужас вътре .Дано собственика няма нищо против,че ако е против да им повече от 4 кучета ще е бесен.Иначе кученцето е мега сладко.(поне тъмбнейла,когато видях).Не съм гледала видеата й и няма да и бутам гледания. За пръв път влизам в профила на Г-жа Кузманова. То няма пост без реклама……не знам защо хората последват такива празни от съдържание страници….а за влога нямам думи. Изгледах 5 минути. Потрес. И тоя нейния мъж…както казаха по-нагоре, Ивчето му е килимче,,,пък иска да избухне милата…..мали мали gorgeous, бъдете здрави и се радвайте с беба Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 2, 2021 16:01:23 GMT 2
Честито бебе❤️
Ох, Кузманови са жив зян 🤣 Църквата не е ли против хазарта? Уж хора посветили се на религията и на църквата, а зарибени по уличен хазарт 🤦🏻♀️ Явно са и доста ограничени, щом не са чували за тая схема. Ходенето пеша изобщо няма да го коментирам. Половиният ден си го изхабиха в ходене, вместо да вземат хоп он хоп оф автобус и да обиколят половин Париж за един ден. В края на видеото и двамата изглеждаха премазани, изморени от студа и вървенето явно.
Супер съвети дадоха- да не ползваме таксита, а Убер- това смятам, че е логично и всеки един човек го знае, както и да не се хващаме на улични измамници😃
Ива иначе си беше взела дрехи за преобличане. Със зимни дрехи не върви да се снимаш пред Айфеловата кула😄
|
|
|
Post by scalestone on Dec 2, 2021 16:04:14 GMT 2
Честити радости на настоящата и бъдеща майка! Здрави бебчета и на двете!
Довечера мисля да прегледам Бадурките и Петканови.
|
|
|
Post by jane16 on Dec 2, 2021 16:25:56 GMT 2
Frichic ще се види в чудо като се появи бебчето с всички тези красиви, но безполезни и непрактични неща. Не видях да има повивалник в т. нар. fricnursery 😅 дрешките на закачалки на стенда абсурд да изкарат мн дълго.
|
|
|
Post by suede on Dec 2, 2021 16:26:21 GMT 2
Днес съм решила да посСсссъскам с вас, та, онзи ден видях Тейчеви НА МОЛ. Все съм си мислела, че са по - високи, а то градински джуджета като мен. Напазарували на Амая памперси от Лидъл, що тЕй, рекламните на Пуфис явно са свършили и пак за детето на евтинкото.
|
|
|
Post by lolla on Dec 2, 2021 16:27:42 GMT 2
Чудно, чудно. МадемоазелеТу избухна с много як Гивауей. Срок за теглене - 28.11, 200 лв ваучер за Икеа и бонбонки. Да де, ама днес след въпроси защо няма печеливши, мацката реши да коментира под поста си, че изтеглена е дама, която пък рЕзко явно и е близка. Сега ще питате що, аджаба (много красива дума, знам), си мисля така, и, явно не мога да губя (ужасТ). Айчето явно е фен на тази случайна дама. Постовете и преди година са харесани от нея. Добре де, фен, случайност, как да е, обаче няма стори, няма теглене, няма анонсиране. Що така, се питам аз и отговор не ща.. 🙃 Имам скрийншотове на всичко, just in case, защото лично аз вече не виждам публикацията след раздумката с MademoiselleAia
|
|
|
Post by pringles on Dec 2, 2021 17:00:25 GMT 2
Най-потресаващото за мен при Кузманови, е че са млади хора а не искат да изкарат висше... Представям си и тяхното ежедневие.. по цял ден да се чудят кво да правят, на какви китайски дрешки да лепнат надпис GENEZIS, че ако може младия бизнесмен да изкара някой лев, че скоро и нова кола трябва да купят.. Тя пък се чуди къде и как да се снима, че да му рекламира марката... Ясно е, че техните помагат, ама докога така..
|
|
|
Post by komkama on Dec 2, 2021 17:00:54 GMT 2
Гледах Поли Недкова. Видеото проследява една седмица от живота ѝ. Еми, супер интересно ми беше, следя я и в Инстаграм. Постоянно някъде ходи, постоянно нещо прави. Има личен живот, приятели, професия, хобита. Ето такива хора ми се се гледат, а не Тонка, за която влог е клип сниман на пода в хотелската стая или в кухнята вкъщи и която не си подава носа навън. Имам теория защо това е така. Освен, че е скучен човек с малък кръг от познати, преди време беше споделила, че в пика на паник атаките е имала страх от улици и не е излизала навън. Всички виждаме, че тя все още се бори с менталното си здраве и не е съвсем наред, та според мен има все още някаква агорафобия и затова се е окупирала вкъщи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Dec 2, 2021 17:15:41 GMT 2
Не знам какви фобии има Тоца, но не мисля, че това я извинява за непрофесионалното ѝ и нагло поведение в последната година. Пожелавам ѝ да излекува ума си, но възпитание няма как да си набави с каквито и да е психолози.
|
|
|
Post by plam on Dec 2, 2021 17:46:31 GMT 2
Абе,Пепе да не би наистина да взима частни уроци по секси поглед от Велиту 😂😂 Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 17:48:41 GMT 2
Открих ето този канал - Ти Да Видиш - Подкаст Момчето е син на актьора Атанас Атанасов и е завършил НАТФИЗ преди няколко седмици. Кани известни актьори и е свежарка. Последвах го.
gorgeous, честита рожба! Да расте здрава и щаслива! welt, лека бременност и леко раждане на новия член на семейството ви!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 18:02:03 GMT 2
Венета от Edgycuts и тя малко пресоли манджата с тая Исландия. Ходят там 2 пъти годишно, иначе живее в Пловдив. Манията започна преди 4 години някъде, съвсем случайно се озовахме на един чекинг с нея и мъжа ѝ на Летище София. Какъв втори дом, кви 5 лева. Иначе тя нали е сестра на FriChic, та би трябвало да сте подготвени вече за дозата превъзнасяне. Венета уж прави бебешки фотосесии, ама имайки предвид колко точно време е "някъде", явно само мъжът ѝ изкарва нещо. Иначе цените ѝ са баснословни, спрямо примерно една Нана примерно, която е институция в това. Едно време и двете работеха в семейната фирма на баща им, но разбрах, че е починал преди 2 години и станаха self employed. Аз ги следя от повече от 8г., та им помня всички истории. Ивелина я ънфолоунах последните месеци, че ми писна да гледам бебешките й покупки с тонове и бременния ѝ корем. 40-годишна инфантилна кифла. Кайра беше доста добре лансирано дете по всякакви фотосеси, моден аксесоар на майка си, но вече порасна и явно има собствено мнение по въпроса. Благодаря за разясненията . Нямам идея коя е Нана, на тази Ивелина сега ѝ отворих профила, но не ме грабва. Явно наистина на edgycuts мъжът ѝ осигурява финансите предимно, прочетох на онзи линк, който споделих, че бил в ИТ сферата, но какво точно нямам идея. Кузманови са ммного зле, с извинение. Като шарани си дават парите за глупости, не знам дали да ги пускам изобщо. Много се смях на снимките със секси погледа на Пепе и Вели. Те си приличат според мен визуално и по изказа, особено Пепе нахилена като каже "Здравейте, момичетааа".
|
|
|
Post by vansss on Dec 2, 2021 18:07:02 GMT 2
Изгледах това "риалити" на ikakvo и съм в тих ужас 😂. Половината дори не се бяха постарали да снимат както трябва, чуваха се ветрове, шумове, камерата беше обърната вертикално и т.н. Самите "инфлуенсъри" даже не ми се коментират. Не знам дали някой забеляза, но като представях мъжете, отдолу пишеше: може да Я подкрепите 🤭🤭🤭 А бе просто не знам защо всички така се излагат, честно.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 18:30:05 GMT 2
Честит декември, съфорумки! Благодаря за темата! Нашата малка принцеса дойде на бял свят миналата седмица и още свикваме с новия режим, та имам доста да наваксвам с четенето Честита рожба! Нека да е много здрава и послушна!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 18:44:25 GMT 2
Абе,Пепе да не би наистина да взима частни уроци по секси поглед от Велиту 😂😂 Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Направо чувам Пепе "Момчета..."😆😆😆
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 2, 2021 18:54:40 GMT 2
Момичета, поръчах и аз книгата на Миро, инфлуенснахте ме. Сега я чакам с нетърпение. 😁 Иначе идвах и аз да кажа, че видях, че сестрата и зетят на Радостин СИ чакат бебе. Откъде тръгна това "чакаме си бебе"? Май от Балан/все с Метростанцията го свързвам пък този... /, та мъжът на Ана е толкова неадекватен във видеото, кринджнах яката.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2021 19:17:40 GMT 2
Мама Сиси вече изнемогва с децата, Гошко един ден не иска да спи и тя нервничи, че нищо не можела да свърши, Ния не слуша и чакаха тати Гошко да си дойде, че да сготви. Ния ходи на градина за по 2 часа, но ми направи много кофти впечатление, че след като я прибра от градината цял ден седя със същите дрехи и се въргаля до бебето, пипа му биберона с ръце и после му го тика в устата. Мисля че Сиса трябва много да внимава с хигиената на бебето и да не дава на Ния постоянно да седи над главата му и да кашля върху него и задължително да я преоблича след градина, все пак там контактува с други деца и не се знае кой колко е здрав. За капак и нямали топла вода и явно сложи децата да си легнат без да ги изкъпе.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 2, 2021 20:04:12 GMT 2
Хайде пак, Елица - помощника на Майкъл
|
|