|
Post by deny on Feb 7, 2022 23:24:03 GMT 2
Гергуца си измисли ново пътуване, което ще отмени в последният момент, този път до Париж. Геро, я не си измисляй, ти нито ваксина имаш сигурно, нито ще тръгнеш да даваш толкова пари, че да отидеш в Париж. Ти така и в Италия щеше да живееп ама още търкаш дивана в Пловдив. Иска явно да се изживява като Емили в Париж... Аа, може и да иде до Париж Гуцито. Има билети по 8 евро в посока, като няма ваксина, ще си направи антигенен тест и е тя. Уви, хич не е лъкшари да идеш до Париж тези дни, хахахаха. Ще се наснима пред марковите магазини и туй то, друго няма да видя тя от Париж-а.
|
|
|
Post by okay on Feb 7, 2022 23:24:47 GMT 2
Гледах видеото на Мики за апартамента. Беше полезно в сравнение с всички други глупости, които споделяха нейните колежки. Хората в коментарите очакват очевидно някой да им заговори в цифри и да каже конкретно за кое колко е платил. Ами, не. Никой няма да го направи, и аз самата не бих. Никой не иска да споделя толкова липна информация и смятам, че така е редно. Само една Попова се излъга да говори в цифри и си понесе негативите по този повод. Съгласна съм, че не е задължително ремонтът да ти излезе 50 % от стойността на жилището. Ако имаш толкова пари, няма лошо - това е чудесно, че можеш да развържеш кесията, както се казва. На мен лично ми беше интересно да чуя товс за кредитните консултанти към банките и как ти връзват ръцете. При Мики не ми харесва това, че често говори неправилно. Едно, че използва много чуждици, но това не е фатално. Но да каже "искам да направя един аргумент"... Ъъъ, ко каза, ко? Както и да е. В сравнение с всички други тя е приятна за мен и има интересни идеи.
|
|
|
Post by pchelica on Feb 7, 2022 23:34:02 GMT 2
Ние хубаво коментираме Пепе, че все още иска да е с Датския Принц и я пращаме при него, ама кво правим, ако той не я иска? Така и не стана ясно кой е инициирал раздялата - тя може да продължава да е влюбена в него, само че ако на него не му е приятно с фейк захаросаната Йетйе, парашутът пак не би и се отворил за нещо дългосрочно, колкото и къси поли да носи и колкото и да се кипри за него… Ева му създаваше домашен уют - готвеше, прекарваха време вкъщи заедно…Пепе ще го влачи по брънчове и ще бодат суши от фууд панда…
|
|
|
Post by mariaflower on Feb 7, 2022 23:58:01 GMT 2
Пепе тъкмо да си помислиш, че не може да е по-голям hot mess express и тя пак успява да надгради. Не знам за нейната, но на Филяка бъдещата автобиографична книга ще е златна мина.
|
|
|
Post by mariak on Feb 8, 2022 0:29:40 GMT 2
Идвам да се оплача и да ви ревааа! Току що разбрах че Диарията на Гери ме е блокирала!! Това е пърия ми блок, рева та са късам! 😅
Ще си прережа вените с някой лъкшъри нож на Ермес!
П.С аз дори не я следях 😂🤷🏼♀️
|
|
|
Post by pilenceto on Feb 8, 2022 0:48:09 GMT 2
Изгледах част от неделното видео на Ивана за покупките за новородено и според мен не е съвсем закъсняло, тъй като тя казва кое е било полезно и кое не са използвали. Може и да е позакъсняла с видеото, но все пак би било от полза за някой, който се двоуми.
|
|
|
Post by lama on Feb 8, 2022 1:14:12 GMT 2
И на мен ми хареса видеото на Ивана, едно от малкото полезни нейни видеа напоследък, но трябваше да не са до една година, а тя каза, че още две такива ще прави. Не всеки се интересува от бебешки неща, а да направи три такива като дори четири видеа не прави в месеца, е прекалено. Би било подходящо, ако качваше като Попова по две видеа на седмица.
Също така ме изумява всеки път като каже, че щяла да довършва поредицата за бременността ѝ. Мина твърде много време, да го беше пуснала навреме. Да измисли нови идеи.
|
|
|
Post by peacock on Feb 8, 2022 1:42:08 GMT 2
Това велико огледалце на Пепе го има в miniso за под 10 лв. Голямо прехласване, голямо чудо... Скучна е вече много. Друго се чудя. Сега екипа на " Откраднат живот" снима нов сериал. Дали са поканили наум или той се снима само в Ергенът?
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 8, 2022 3:51:50 GMT 2
Чудя се дали да си ги пусна тия кокошки Ивана и Попо... Пропуснах за великата ваничка да кажа, че тапата за водата мерeла температурата, направо сензационно, а аз будалата си купих термометър патенце за 3 лева на Canpol Babies. Много съм зле, съфорумки, помагайте: DMS STOKKE VANA! Хаха искрено ме разсмя. 😄 И ние имаме такъв най-обикновен, само че мече😆. Ама 'брандовете' какво ли не измислят като уж 'екстри' само и само да пробутат нещо. Както и с бебефона й, който разликата с предния модел е отново ...термометър (ех тези термометри 😄) Нямам намерение да гледам каква е разликата в цената, но тя щом го спомена може би има. А дори не мерил и коректно като сравнявала с обикновен стаен. Лошото е, че доста майки така се подвеждат, именно по инфлуенсърките, че ако нямат еди какво си и край - не си осигурил всичко едва ли не. А то не е така. carolinebingley много точно го каза. То затова и фирмите се надпреварват каква нова щуротия да измислят, само за да се купува дадена стока.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 7:48:19 GMT 2
Гергана като е изпоблокирала един куп народ, кой си мисли, че ще я следи? Та чак ползва обръщението "Приятели". Може би затова започна да пише постове на английски, защото българската сцена й отесня.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 8, 2022 8:32:28 GMT 2
Аз пък имам теория, че Пепе освен, че подражава на Алекс и Галя иска да се отдалечи малко от семейния образ, който продава заради книгата. Вече съм на 90% сигурна, че е нещо свързано с блога й и затова така набляга да показва, че е сама на почивка, на кино. Всичко е внимателно организиран ПР ход, хем повече трафик, хем насочване на образа й към по-различен типаж, който присъства в книгата. Тази жена ми е толкова объркана, че чак не е приятно за проследяване. Последно какво си ?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 9:47:54 GMT 2
Tual, е как какво е?! Пепе ходи да търси себе си през седмица, но още не се е намерила, затова не може да ти отговори и няма как да спре да се лута между различните образи. В 5 сторита ще показва децата, как играят, как ги води на йога и как е супер мама. След това обаче ще има 5 сторита с отворена устичка, дък фейс и къса пола, естествено без Чехли.
Ивана не е близнаци, а е телец.
Телешопов не е в каста на сериала "Лъжите в нас". И по-добре! Гледах няколко интервюта с актьори, които ще участват и никой не го спомена. Ще участват Васил Бинев, Йона Буковска, Орлин Павлов, Диана Димитрова, Владо Пенев, Радина Думанян, Дарин Ангелов. Като цяло почти целият каст е от "Откраднат живот". За щастие без гномчо. Като водещ не си го представям, очаквам по-голям провал и от актьорската му игра.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 8, 2022 9:57:06 GMT 2
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 8, 2022 10:06:47 GMT 2
Не е Сиена според мен.
|
|
|
Post by mariaflower on Feb 8, 2022 10:06:48 GMT 2
Не, но прилича на датската им братовчедка. Сиена няма сини очи.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 8, 2022 10:13:52 GMT 2
Изгледах част от неделното видео на Ивана за покупките за новородено и според мен не е съвсем закъсняло, тъй като тя казва кое е било полезно и кое не са използвали. Може и да е позакъсняла с видеото, но все пак би било от полза за някой, който се двоуми. Не е закъсняло. Тук повечето очаквахме видеото от последните й седмици като бременна, защото тя даваше заявки, че това ще качи. Сега видях и тик ток имала вече Ивана. Пепе и Датския са се развели, какво събиране, какво пет лева. Няма да го бъде това. Поне аз не вярвам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 8, 2022 10:22:48 GMT 2
Ивана не е близнаци, а е телец. Ади, началото на юни е, Близнаци е. Не че е жизнено важно де. Иначе на мен като родител на 5-месечно бебе, минал вече през новородения период, видеото на Ивана ми беше абсолютно излишно и безполезно. Не защото нямам нужда от такова, а защото съм минала през това и знам, че просто няма нужда от много от нещата или поне не от скъпите им варианти, които тя показа.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 8, 2022 10:42:28 GMT 2
Ивана е Близнаци, да. Чак се чудех защо ми е симпатична. Валери е Дева, Йоко е Козирог, Гергучи е Стрелец, Пепето е Близнаци, Деница е Козирог, Богданска е Водолей... други?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 10:42:36 GMT 2
Тая пък голямата професионалистка, дето работи по 1 седмица в продължение на 3 месеца и беше тооолкова изморена и натоварена.. 🤦🏻♀️ Иначе забрави и тя кто бълваше всякакви реклами до ореди да забременее и съм сигурна, че след появарчра на бебето пак ще бъде така. Добре, че е Гошку да ти предложи лъкшъри лЯйфстайл, че иначе не те виждам Радостино. Радвай се докато още изкарва повечко пари от футбол, че после има да ревеш, че ти се налага да работиш. Sent from my iPhone using Tapatalk Attachments:
|
|
|
Post by ☀ on Feb 8, 2022 10:46:15 GMT 2
Ивана е Близнаци, да. Чак се чудех защо ми е симпатична. Валери е Дева, Йоко е Козирог, Гергучи е Стрелец, Пепето е Близнаци, Деница е Козирог, Богданска е Водолей... други? ...Попова е лъв, Мариета е рак, Виктория скорпион, Симеона скорпион, Ипси скорпион, Бибонс овен, Анелия Лондонска лъв, Евелин телец, Магисан скорпион, Теа скорпион, Деситолкс везни, Галя везни.. Чак е плашещо че ги помня
|
|
|
Post by kalea on Feb 8, 2022 10:50:58 GMT 2
Радост се стреми както винаги да е различна, уникална и да изпъква. Само че ако не го носиш в себе си, няма как да го изобретиш. Седяла е Бог знае колко време, за да "натамъни" текст, публикуван в социалната мрежа, чрез който говори колко безсмислена е социалната мрежа. Oh the irony. Като не е зависима от инстаграм, да го изтрие, а не да говори глупости. 🤣 Толкова много си хейтва някой път последователите, че ако не бяха рекламите, човек наистина би следвало да я пита защо аджеба ѝ е този публичен профил.
Аз пък не искам да се спира достъпът ми фейсбук или поне ще се надявам да има време да се "преместя" с моите познати някъде другаде, защото с някои от тях само там си общуваме. Има и много полезни групи с много информация, какво ще се случи с тях евентуално? Да не говорим за инициативите за благотворителност.
Иначе съм съгласна, че инфлуенсърите ни имат нужда от леден душ, риалити чек и да понамалят самочувствието. 😁
|
|
|
Post by wonderwoman on Feb 8, 2022 10:56:47 GMT 2
[ Някой да коментира това, аз ни моа... ibb.co/WkrZ72jПосле що не мога да кажа нещо градивно за никой...ми, то при такъв матрял, братче.. [/quote] Ако разгледаш профила в ИГ badassmotherbirther този кадър ще ти стори направо цензуриран. 🤣
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 8, 2022 11:08:16 GMT 2
Тая пък голямата професионалистка, дето работи по 1 седмица в продължение на 3 месеца и беше тооолкова изморена и натоварена.. 🤦🏻♀️ Иначе забрави и тя кто бълваше всякакви реклами до ореди да забременее и съм сигурна, че след появарчра на бебето пак ще бъде така. Добре, че е Гошку да ти предложи лъкшъри лЯйфстайл, че иначе не те виждам Радостино. Радвай се докато още изкарва повечко пари от футбол, че после има да ревеш, че ти се налага да работиш. Sent from my iPhone using Tapatalk Колкото и да не я харесвам Радост, много добре го е написала даже. Аз също се усещам пристрастена към ИГ и то буквално в безсмисленото скролване, сакън да не изтърва нещо 😅 Така че, да - съгласна съм с нея и донякъде се надявам да ги спрат, защото наистина губим (осъзнато) ценно време, което можем да насочим в друга посока. Частта за инфлуенсърите, които лежат на лесни парички от реклама също си е така. А и все ги критикуваме, че живеят в розов балон и не по/казват нещата такива, каквито са. В случая Радост го прави и пак сме недоволни (да не се разбира като критика, просто констатация).
|
|
|
Post by grigorova on Feb 8, 2022 11:20:13 GMT 2
Ивана ще се вихри и в Тик Ток. Направила си е профил там. Радостина като е толкова отворена и твърди, че социалните мрежи са излишни, защо не си махне Инстаграма? И тя до онзи ден рекламираше всичко, от което можеше да изкара пари, полза или облага. Да се радва, че мъжът ѝ още е футболист и имат сравнително охолен живот, че после ще се чуди къде във Враца да се хване на работа. На Гането защо в описанието на профила ѝ има Plovdiv - Milan? Нещо съм пропуснала. Да не е хванала някой горещ и сексапилен италианец? Мислех си, че и бездарникът Шопов ще е част от този новия сериал, ама за щастие няма. Аз не гледам български сериали, защото навсякъде се повтарят едни и същи физиономии – Юлиан Вергов, Луиза Григорова (ама тя нещо изчезна напоследък), Асен Блатечки, Яна Маринова и още 2-3 лица, които си са редовни на екран макар че декламират като петокласници. На Тейче устните ѝ са ужасни. Изобщо не е трябвало да ги блъска с никакви филъри, защото тя си е хубава по принцип. Кой ги лъже тези момичета, че стават по-красиви с тези гадни джуки?
|
|
|
Post by umma on Feb 8, 2022 11:26:45 GMT 2
Това, което е написала Радост, 99,99% се припокрива с писанията й, както и на "колеШките" й в началото на пандемията.
Замислих се, обаче,че книга, написана от Свещяка, но не с редактор Господарката, със сигурност би бил печеливш ход.
А въпроната CEO на Плесен ако иде до Дания, най- много да допринесе за естествения прираст с ново полудатчанче. Е тогава вече Матейко не го мисля. Направо го виждам в някоя бургаска детска градина и мама да идва да го вижда някъде между спорнсорираните почивки лятото. С полудатчаните, разбира се.
Между другото, сякаш Романо и МарИ отдавна вече не идват през седмица на посещения до трамвайното депо.
А Елица как обяви, че Майкъл има.................... Ковид и че и тя има........................... Ковид- все едно признаваше или за нещо много срамно, или за извършено тежко престъпление. Имам чувството, че единственото нещо, което ще изстреля набързо, ако някой ден въобще се стигне до там, е ДА- то на сватбата.
|
|
|
Post by nomade on Feb 8, 2022 11:27:19 GMT 2
Ивана ще се вихри и в Тик Ток. Направила си е профил там. Радостина като е толкова отворена и твърди, че социалните мрежи са излишни, защо не си махне Инстаграма? И тя до онзи ден рекламираше всичко, от което можеше да изкара пари, полза или облага. Да се радва, че мъжът ѝ още е футболист и имат сравнително охолен живот, че после ще се чуди къде във Враца да се хване на работа. На Гането защо в описанието на профила ѝ има Plovdiv - Milan? Нещо съм пропуснала. Да не е хванала някой горещ и сексапилен италианец? Мислех си, че и бездарникът Шопов ще е част от този новия сериал, ама за щастие няма. Аз не гледам български сериали, защото навсякъде се повтарят едни и същи физиономии – Юлиан Вергов, Луиза Григорова (ама тя нещо изчезна напоследък), Асен Блатечки, Яна Маринова и още 2-3 лица, които си са редовни на екран макар че декламират като петокласници. На Тейче устните ѝ са ужасни. Изобщо не е трябвало да ги блъска с никакви филъри, защото тя си е хубава по принцип. Кой ги лъже тези момичета, че стават по-красиви с тези гадни джуки? Шопов набара на хляба мекото и вече даже в актьорските среди няма да се подвизава. Той 1 месец в Турция, всичко му беше уредено, та опищя всичко, какво остава за някоя роля, където няма да има привилегиите, каквито имаше там. Той вече е инфлуенсЯр, не го търсете за филмчета. 😎
|
|
|
Post by m12d on Feb 8, 2022 11:51:32 GMT 2
Някой знае ли какво работи приятелят на Деница маникюристката?
|
|
|
Post by tiberia on Feb 8, 2022 11:53:39 GMT 2
Някой знае ли какво работи приятелят на Деница маникюристката? Имал бус/бусове, които дава под наем на частно и отделно се занимавал с акции на борсата.
|
|
|
Post by klaudia on Feb 8, 2022 12:05:00 GMT 2
Някой знае ли какво работи приятелят на Деница маникюристката? Мъжки вариант на Севи. Чисти и пере. Деница нали е голяма богаташка, защо този толкова желан и скъп телефон го е купила на изплащане, нали има много пари или само на думи е богаташка
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 8, 2022 12:05:24 GMT 2
Аз пък не се надявам да спрат Инстаграм и Фейсбук, защото много творци ще загубят поле за изяви, безброй групи за продажби, реклами, клиенти и т.н. Всеки си гледа от неговата камбанария. За мен пристрастяването не е от приложенията, а от нас самите. На Радост нали професията е много сериозна.. Те много професии са обвързани тясно с мрежите, ама това не ги прави несериозни.
|
|