|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 22:17:56 GMT 2
Може ли някой да ме светне тоя Ванко от Сървайвър, какъв инфлуенсър е, никога не съм го чувала? Симпатично момче е и до сега не се проявява като типичният инфлуенсър.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 28, 2022 22:22:03 GMT 2
На Любо предаването беше само и единствено с цел пари. Единствената причина да си даде колата е, защото той сам каза,че е толкова почупена,че няма на кого да я продаде.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 28, 2022 22:25:43 GMT 2
Крисинка - Vanko Pump and Run. Инструктор е и е доста известен със силовите си и смазващи тренировки и “звездите”. Петканови ходят при него, Криско, Сами Хосни и други. Прави разни реклами.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 22:30:41 GMT 2
Стефан и Гала също ходят при него. На мен ми направи добро впечатление в Сървайвър и ми е фаворит за сега. Дано не ме разочарова.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 28, 2022 22:32:21 GMT 2
Ванко е инструктор по фитнес. С такава насоченост му е профила в инстаграм,но не знам,защо в Сървайвър е представен като инфлуенсър.На ази Мила и на нея и сложили заболекарската професия, а тя вече не се занимава с това. Я дайте фейсбук профила на тази Деа/Рая? Какво е това криене тя Джоли не се крие толкова,а е звезда.Тази девойка и тя за каква се е взела.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 22:33:26 GMT 2
Качете да видим Ели, тъй като профилът на Майкъл е заключен.
Много ми харесва Ванко от сървайвър. Разгледах му профила, но чак инфлуенсър..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 22:38:55 GMT 2
Качете да видим Ели, тъй като профилът на Майкъл е заключен. Много ми харесва Ванко от сървайвър. Разгледах му профила, но чак инфлуенсър.. prikachi.net/image/Qaz9b
|
|
|
Post by diamond on Feb 28, 2022 22:52:16 GMT 2
ДеРая ми писна да се хвали. Сега пък трето висше, свързано с хотелиерство. Досега не го беше споменавала, а тя обича да се самоизтъква. За другите 2 висши образования може и да е права. Но съм по-сконна да вярвам, че за нея важи в пълна сила сентенцията "Имам две висши образования: едно незавършено и едно незапочнато". Лъка на циклофрения, мила моя.
|
|
|
Post by okay on Feb 28, 2022 23:13:52 GMT 2
Господи, хората наистина ги пере сачмата и не го казвам с подигравка, ами народът наистина се побърква. Андреа не съм я гледала, само прочетох коментарите. Тя е за психиатър по моята скромна преценка. Деа и тя също, но при нея е и невероятната злоба, която изпитва незнайно към кого. Какви виШи, какви пет лева. Ако ще да си академик, ако не знаеш кога да си отвваряш и кога да си затваряш устата, и чеп за зеле не става от теб. Еле пък, ако наистина е завършила правУ, поне това да беше научила. Пълна откачалка е тази жена, даже се чудя какво толкова ѝ обръщаме внимание тук. Забелязахте ли как с изчерпването на "известните" инфлуцки, започнахме да коментираме все повече микро инфлуцки с микро мозъчета.
|
|
|
Post by ivkasmile on Feb 28, 2022 23:18:59 GMT 2
Ама Пепе наистина много рядко показва Матиас. Според мен Ф3 е с него в Бургас, докато тя се развява къде ли не.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2022 0:27:14 GMT 2
Ей, ергенинът яко е влезнал във филма, че е баш майстора. Снимал ми се с вратовръзката карайки сноуборд. Абееееееее, еййййй, гъзарю, да знаеш, че нормална жена няма да те погледне, красавецо неземен. prikachi.net/image/QrxHI
И с ръцете в джобовете, моля ти се. Охх, майчице мила.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2022 0:53:06 GMT 2
Ергенът е толкова желан мъж, колкото Телешопов е секссимвол...
|
|
|
Post by noclue on Mar 1, 2022 1:03:56 GMT 2
Ей, ергенинът яко е влезнал във филма, че е баш майстора. Снимал ми се с вратовръзката карайки сноуборд. Абееееееее, еййййй, гъзарю, да знаеш, че нормална жена няма да те погледне, красавецо неземен. prikachi.net/image/QrxHI
И с ръцете в джобовете, моля ти се. Охх, майчице мила.
Ма как бе, Пепчето ще го прилапка веднага, само да й падне 😀 не че тя отговаря на дефиницията за нормална жена де 😅
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:13:37 GMT 2
Хаха, да, да 😂 да си карат заедно сноубордче актьорчетата сладки.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:42:48 GMT 2
И ,за да не е офтопик,гледах Сиса.Голям тормоз пак Ния на бебе Гошко.И Сиса ккто държеше с една ръка в скута си бебето ,не й ли беше страх да не го изтърве,докато с същата ръка протяга да вземе чашата с кафе ,а с другата снима?Аз изтръпвах всеки път,за да не падне това дете и да се нарани. И не се спря да мърмори за тоя рожден ден на Ния да го отпразнуват и едва ли не като има болни и се отлага е краят на света.А и рожденият ден на Ния мина отдавна.Голямо мрънкане ,че се е провалило няколко пъти събирането.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:45:10 GMT 2
Антоанет Попова в поредно видео се оправдава, че не чете книги. Това момиче има дълбоки комплекси за мен и е редно да смени психоложката си. Вече толкова много си проличават несигурностите й и с тази самоирония само замазва положението. И все пак я намирам за добър човек - даряваше средства за животни, любимците са й спасени от улицата..
Дали инфлуенсърите не залязват? Забелязвам, че в последно време няма какво да се коментира.
|
|
|
Post by dilinika on Mar 1, 2022 1:48:32 GMT 2
Съвсем се изчерпаха повечето инфлуцки- не знам дали защото корона им секна ентусиазма и нямаше събития, но фейл след фейл.
Ивана дума не обели за видеото предишната седмица. Нали уж е много честна и откровена с почитателите си. Да беше написала поне 2 изречения. Някакси ми остава горчив вкус изказването “Сами си гледаме детето”. За жалост , мила Ивана, повечето ми познати и приятелки също са сами без баби/дядовци/бавачки и о, чудо някои от тях дори следват или гледат 2 деца едновременно, докато бащата е на работа. Просто нямат трибуна да го споделят и знаят, че друг вариант няма.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 1, 2022 2:00:42 GMT 2
Днес попаднах на видео на някаква Стела от Пловдив.Тази мома и тя като Герито си показа новите ботушки от промоциите на Зара,които е носила вече,но им виси още етикета.Тия хора що не си махат етикетите или носят ги известно време и после се мъчат да ги продават ли,връщат ли? Какви схеми са си измислили такива
|
|
|
Post by carolinebingley on Mar 1, 2022 8:11:19 GMT 2
Факт е, че от доста време няма вече какво да се гледа. Само Сладкиша и Ивана гледам, Аглю когато има видео и чат-пат Милена. Сладкиша уж по-нормални, земни и различни и ги харесвам.
Ми, не, и там вече е само едно и също-вилата, ремонти, манджи, декорации, разходки. Закривайте ги тия канали и си правете рекламите в инстаграм и това е.
Полина днес написала да не се сърдим на влогърите, че рекламират. Защото въпреки войната хората ходят на работа и влогърите и те, затова да не им се сърдят. Били нападани нейни колежки, че рекламират, а има война. Нищо няма за гледане. Изчерпаха се яко, нямат какво да снимат. Няма пътувания, няма събития, най-вероятно в "най-добрия вариант" ни чака поне яка криза, та не знам какво ще е положението. Иначе всички призовават да се помага, което е хубаво. По-добрият вариант е от празни приказки като Радостина и Деята.
|
|
|
Post by fif on Mar 1, 2022 8:29:54 GMT 2
Вече ги мързи да снимат видеа. На мен лично са ми и скучни повечето и всичко гледам с превъртане. Последно време едно заинтригуващо видео не се е появило. А тази дама frichic първо вчера постнала някакво стори на средата на мола как кърми бебето с гърди на показ (в мола нямаше ли стаи за смяна на памперси, да отиде дам да си го нахрани), второ е направила отделен профил, в който да продава износените неща на бебето. Определено имат твърде много свободно време тези хора. Ето, някой ако иска да си закупи, докато не са свършили. Че и цените са почти като от магазина. 😅
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Mar 1, 2022 8:51:55 GMT 2
Днес попаднах на видео на някаква Стела от Пловдив.Тази мома и тя като Герито си показа новите ботушки от промоциите на Зара,които е носила вече,но им виси още етикета.Тия хора що не си махат етикетите или носят ги известно време и после се мъчат да ги продават ли,връщат ли? Какви схеми са си измислили такива Не мога и да разбера къде побира всичко, което купува всяка седмица, но май ще се окаже, че някои неща ги връща. Супер антипатична ми е - голямо самочувствие, а всъщност е една средностатистическа консуматорска кифла. Като цяло има много злобно излъчване: prikachi.net/image/QrOg7
|
|
|
Post by dilyanad on Mar 1, 2022 9:23:08 GMT 2
Сладкиша е много дразнеща с това мекане. Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави и засмени!🌷🍀❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|