|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 21:59:52 GMT 2
Деница: взех си ГУХАНА пшеница.. тая първо да се научи да чете няма да е зле, защото на опаковката пише ГРУХАНА..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 22:02:48 GMT 2
Не съм мислила, че ще го кажа, но тук съм съгласна с розовата Йонко.
|
|
|
Post by abinem on Feb 26, 2022 22:04:42 GMT 2
Гледах новия влог на Деница. Голяма борба прави с този житен режим. Нали все пак идеята на поста е пречистване на ума и тялото, а тя очевидно го е правила само, за да свали килограми. Следи си всеки ден свалени грамове, вечер си прави Нескуик, а един ден даже не си приготвила жито, та яла само ябълки и орехи. Тъжно ми е за това момиче, прекалено е фиксирана върху теглото си и това не е здравословно. Наистина ми е тъжно за нея, дано онзи примат, който й е спътник в живота, да я посъветва, че не може да кара така винаги. Амин! Дано и малко мозък и дойде в главата и спре да бъде такъв меркантилен консуматор.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Feb 26, 2022 22:10:25 GMT 2
Гледах едно видео на Зорница (Agleu). Много ми се вижда променена. Напълняла, бузи, корем, всичко. Преди май беше на някакъв хранителен режим но вече не е и ѝ личи.
|
|
|
Post by yoooobooo on Feb 26, 2022 22:54:14 GMT 2
Радостина направо счупи тъпомера! Розовата има един плюс от мен. Много добре го е написала, както никога.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 23:02:42 GMT 2
Не съм мислила, че ще го кажа, но тук съм съгласна с розовата Йонко. Аз също съм съгласна с Пинко .Джойката да вземе да мълчи,защото това,което пльосна като мнение на стоеи не е в момента уместно з казванв.Да, и нашата държава има кусури и трябва и тях да оправим,но по ягодите що за тъпо изказване е това?Има по-голям проблем от пенсии,пари,нашата здравна систем и прочие.Човешки животи си отиват и то невинни,заради действията на някакъв човек,който за мен не е наред в днешно време да се действа по този начин .Аман от тъпи изказвания.Преди всичко сме хора м**** му стара ,а като такива трябва да си помагаме, независимо от расата,цвета на кожата и прочие.Да помагаме в такъв момент като този.Много е лесно да се шерват кученца и котенца и да ревеш на стори как трябва да им се помогне,а хората?Те трябва да умрат ли?Не само украйнците,ами дори и е - Афганистан и навсякъде що има такива действие и невинни си отиват.Идва ми на Джойка да й отговоря,но ще си замълча,не ми се занимава с човек като нея,която не гледа по-далеч от носа си.
|
|
|
Post by sisi91 on Feb 26, 2022 23:13:07 GMT 2
Гледах едно видео на Зорница (Agleu). Много ми се вижда променена. Напълняла, бузи, корем, всичко. Преди май беше на някакъв хранителен режим но вече не е и ѝ личи. Беше на кето диета над 3 години, има клип, в който обяснява защо е спряла.
|
|
|
Post by nomade on Feb 26, 2022 23:22:15 GMT 2
Оправданието с бедните баби ми е любимо. Като нямат какво да кажат и почват едно и също като развалени станции.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 26, 2022 23:25:21 GMT 2
Йоана е яхнала метлата, но с право. Абсолютно вярно е всичко, което е написала. Споделила е и видеото на Любомир Жечев по темта. Чак изпитвам шок, че най-адекватно реагираха Капитонова и Пинко. Първата даже си носи последствията заради мнението си. И защо Виктория е с шадоубан заради меме точно в периода, в който профилът ѝ може да събира активност (покрай Ергенът), а сръбската плескавица Деа и руската трофейна жена Радост - не? Деа споделила и коментар за украинските унижения към България... колко просто и кухо същество трябва да си, че да съдиш по постъпките на група гамени, каквито има във всяка държава, за цялостното отношение на една държава? Изумява ме с всеки изминл ден.
|
|
|
Post by diamond on Feb 26, 2022 23:31:27 GMT 2
Дееба Вайбс и ТъпоДжойче са ми толкова противни, че не намирам дори епитети, с които да ги опиша! Сторито на тая т*па м**рла Джой е повече от малоумно. Браво на розовата Йоана за нейното стори! Много хубаво го е казала. Дея/Райка продължава в сторита - да сме спрели да я плюем. Еми няма, сори. Ти си никоя, че ще те слушаме. Точно Дееба Вайбс и оная смо**на кифла ще ми наливат акъл какво да мисля за войната. И двете са доказателство, че простият човек с трибуна е опасен. Каквато и да е причината за войната, за Бога, това е ВОЙНА, бе па**и т*пи! Мне, не, нямам думи! Честно да ви кажа, аз бих качила сторито на Радост в профила с коментар, подобен на този на Йоана. И не, не ми пука, че бременна, това не е оправдание да си безсрамно т*п и да се правиш на интересен докато в момента се случват неща, за които само сме учили някога по история.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 23:32:19 GMT 2
Йоанна е права.Не ти пука за чуждите тегоби, за жертвите?! Ами ако Путин не спре само с Украйна? Къде ще си бъркаш кремовете драга Деа ако ти избомбят двата апартамента, а може би на Тодорова ще ѝ е ок да ражда в мазето на болницата или в Софийското метро? *Това най-малко..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 23:42:19 GMT 2
Не съм очаквала друго от нереализиран модел и футболна съпруга. Ромина Тасевска е същата история, но сега с работата си в "На кафе" не е толкова зле. Все пак едно е да си всеки ден в телевизията и да общуваш с различни и интересни хора, а друго е да правиш микроблейдинг и да хейтваш в нета.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Feb 27, 2022 0:15:48 GMT 2
Тая иди*тка без извинение като твърди, че българският народ е отговорен да реши тия проблеми, що не даде няколко примера как точно да ги решим. Тъпи клишета и празни думи на килограм. Хубаво, мъжът ти работи в Русия, няма да осъдиш действията срещу Украйна, ама нямаш ли две мозъчни клетки в тая кратуна да мълчиш поне. Повръща ми се от теб и такива като теб, Джойке! Качвайте я в профила, нямам вече никаква търпимост към такива, пък били те и бременни. Хора умират, светът вече не е същият, тя ще ми насажда вина, че бабите в Бг били бедни, пък видиш ли аз съм се запритеснила за украинците. Ми не можем само собствените си задници да гледаме, Джой, някои виждаме и по-далече от тях. Ще оставим на теб да се погрижиш за някои от тия проблеми като уведомиш аудиторията си за конструктивни начини как това да се направи и какъв точно ще е твоят принос. Другата куха кратуна Деа няма и да я отварям, че ще вдигна кръвно.
|
|
|
Post by lol4e on Feb 27, 2022 10:20:29 GMT 2
Какво мислите за Сара Драгулева (гаджето на Папи Ханс)?
Преди малко ми излезе реклама на Saff Beauty, изглежда ми малко нечистоплътна и с тия устни ми напомня на една друга девойка - borislava_popovic, която пък не спира да си снима г*за…
|
|
|
Post by lol4e on Feb 27, 2022 10:54:54 GMT 2
Какво мислите за Сара Драгулева (гаджето на Папи Ханс)? Преди малко ми излезе реклама на Saff Beauty, изглежда ми малко нечистоплътна и с тия устни ми напомня на една друга девойка - borislava_popovic, която пък не спира да си снима г*за… Още не си видяла гъзещата се зъболекарка (teodorattodorovaa), тази Борислава е направо монахиня пред нея. Порових (или направих, не съм сигурна 😂) грешката. Струва ми се, че без позите, няма да има толкова бомбшел ефект…
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 11:28:28 GMT 2
Зъболекарката с голия задник я приемам, стига да се държи професионално в кабинета и да не прави пломби по прашки 😁 Но ми е смешно някои жени като качат силно разголена и сексуална снимка и се правят, че има някаква по-дълбока причина освен търсене на внимание. Например зъболекарката има пост на задника си с описание "качих това за да си напомня, че искам пак да вляза във форма" 🙄 На такива снимки предпочитам емоджи праскова, по- искрено е някак
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 27, 2022 12:19:52 GMT 2
Гледах едно видео на Зорница (Agleu). Много ми се вижда променена. Напълняла, бузи, корем, всичко. Преди май беше на някакъв хранителен режим но вече не е и ѝ личи. Зорница беше на кето хранене повече от 3 години. Обаче много прекали и в един момент не можа да издържи и е започнала да хапва въглехидрати и е напълняла. И е имало е обратен ефект при нея, защото е изгладняла за въглехидрати и за всичко, от което се е лишавала и сега си е върнала кг. Тя сама си каза, има цяло видео по темата. Дълго време спазваше много стриктно, а там хапнеш ли мако въглехидрат отгоре и се връщаш в изходна позиция. И все повече ти се яде и така бавно и славно малко по малко почваш да хапваш от всичко забранено и качваш много бързо. Така в станало при нея. И аз на няколко пъти бях така, докато не разбрах, че кето просто е крайно неподходящ режим и въобще не е панацея. На снимките, които качи наскоро има доста голям корем. Качила е към 10 кг, ако не и повече. Каза, че спира кето, че е яла каквото си иска и по много в един момент и така ги е качила. Много е различна, но важното е да е здрава, че тя малко с тези крайности нейните не е съвсем добре това. Много рядко взе да качва тя. Съвсем се изгуби, явно няма време. Масово хората много напълняха покрай Ковида и хоум офисите.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 12:27:19 GMT 2
Гледах видеото на Зорница. Видимо има бузки, но в тяло ми изглежда съвсем добре. Бях много изненадана, че е решила да прави кето в продължение на години. Този вид хранене често води до противопоказания. Имам познати (странно, но основно мъже), които са се подлагали на кето и след 6-8 месец спират. Харесвам я като цяло.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 27, 2022 12:46:39 GMT 2
Е, сега не е някаква супер пълна съвсем нормална си е. Но тя беше толкова изпосталяла и толкова слаба и нямаше грам корем, че на фона на това промяната е видима. Джойката е толкова проста. В стремеж да е оригинална с пише пълни глупости. Мрази собствената си Родина и само плюе, говори лошо за съраната си и хоп накрая черешката на тортата е цитат от Смирненски, който отново е против Родината. Браво Джойке! Да, имаме куп проблеми, но там хора умират и се крият в бункери 21 век, деца бягат с майките си, сбогуват се с бащи, синове, съпрузи, спят по метрото, бебета от болница недоносени ги местят в бункери раждат в метрото, хората бягат и живеят в страх. И сравнява несравними неща. Тъпа гъска! Що не ходи да се следи в Русия и да ражда там? Щото не й изнася. Няма нищо да им пиша на тия, макар едва да се сдържам. Също така тази Дея като държи да се изказва за всичко ще си търпи хейта и всички последици от глупостоте, които пише, защото ние ще се сдържим, но някой друг няма и ще ги нареди набързо и съвсем основателно. Аман от такива вече!
|
|
|
Post by lyra on Feb 27, 2022 12:51:38 GMT 2
Последните дни са ужасни..чакам член на семейството, който се евакуира и ми иде да плесна всички дето се правят на много умни..Особено Радостина..Кво като мъжът й играе в Русия..да си ходи там като е толкова хубаво..А що я жалите не знам. Нито се знае, че е бременна, нито е специална. Браво на розовата Йоанна, много правилно мнение. Сядам да гледам Бохотата и Мими, че се напрегнах.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 12:55:21 GMT 2
Здравейте,чета от доста време във форума, пиша за първи път. Подразних се от сторито на Радост Тодорова,относно войната и това,че в България сме си имали наши проблеми, писала е за пенсионерите ни, бедността и т.н. Не смятам,че има нормален човек,на когото да не му пука за проблемите в България,но какво общо има това с войната в момента? В момента съм бременна и това ме прави още по емоционална, заради което й написах коментар. Тя, изключително в нейн стил се почувства длъжна да ми "размаха пръст" словом. Мислех да я попитам, да не би да е проруски настроена,но реших,че да замълча ще бъде по-добре.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 12:58:12 GMT 2
Забележете! Тази злобарка е била МИС БЪЛГАРИЯ?! Не е ли редно да се застъпи за позицията на България само заради този малък факт?! Изключителна комплексарка. Като гледам с какви скъпи дрехи и аксесоари се носи, искам да я питам (май и тя чете тук), колко пари изпраща на баба си и дядо си всеки месец? edit: Мим, доколкото знам вече можем да добавяме само снимки чрез линк, защото сме запълнили мястото. Аз използвам ето този сайт: prikachi.net/Качваш снимките от чата, след това копираш линка и го слагаш тук в коментар.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 13:03:25 GMT 2
Не знам как да кача скрийншот от дискусия ни,за това го копирам .
Аз: Оф, Радост, понякога човек запазва достойнството си ако просто замълчи. Не се чувствай длъжна да се изкажеш по всяка тема. Близо до България се води война, просто прояви емпатия, никой няма нужда от философстване . Моля те, не се чувствай и длъжна да ме затапваш ,просто замълчи.
Радост: Войната се води на тази територия от 2014-та година, но явно сега разбрахте какво е емпатия? Вие сами се “затапвате”, мадам. Благодаря за улеснението в подпора ми на хора тук ❤️ Четете повече, мислете повече и действайте повече. Кухите статуси, злобата ни един към друг и насаждането на омраза не са съпричастност! Чао!
Аз: Чао,чао.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 13:06:45 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 13:09:26 GMT 2
Радостина за мен е за профила, то бива, бива наглост ама това нейното е върха и продължава да бълва сторита. Никой не е казал, че не му пука за състоянието в БГ и да имаме си много проблеми, но това не значи, че не трябва да помогнем на народа на Украйна, който не е виновен, че толкова уважаният от Радост руски президент е пълен ненормалник и реши да направи война в 21 век и вече има хиляди невинни човешки жертви. Или за Радостина е по-важно да се прави на светица и да плямпа за кученца, мученца, пенсионери и какво ли още не. Точно тя дето е мръсен комсуматор и до оня ден най-важното ѝ решение за седмицата беше кое якенце да си купи от 700 лв. ли или от 1000 лв., тя тия пари защо ги харчи за дрешки, защо не ги дари на някой дом, на някой сиропиталище, а си разпродаде дрипите от ХМ за по 30 лв. дето даже оригиналната им цена сигурно не е била толкова? Ааа да, защото е комплексарка и предпочита да се облече в марки, нищо че няма грам вкус и прилича на маймуна.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 13:10:49 GMT 2
Радост е права само за едно - войната наистина се води от години, украинците нападаха руското население в отцепилите се в момента области. Проблемът там е отдавна. Дано се разберат, безумно е да умират хора и да се руши по този начин.
Извън това, къде се загуби лелчето? Нали в петък летя до дестинация изненада и никаква я няма от тогава.
|
|
|
Post by okay on Feb 27, 2022 13:12:54 GMT 2
Боже, тази Радостина е яко тъпо парче. Дори не смятам да коментирам, вие всичко сте казали. За Зорница - изглежда мноооого добре, много свежа и здрава. Хубаво е, че се е отказала от тази мания по кетото. Видеото е реклама на ремикс. Не бих пазарувала от втоеа употреба, не ми допада идеята никак. Сао прввъртях да видя какви дрехи си е взела, защото дълбоко не ме вълнува как да продам дрехи в този сайт, или как да купя. Само чух, че Зорница казва, че било "лесно и интуитивно" да вземеш оферта от Ремикс. Как интуитивно, бе жена? Трябва да се уповавам на интуицията си, за да разбера дали ще ми дадат оферта ли, уе? Ай, шА мА Убидиш. Гледах последния влог на Поли Моли. И тя говори за някакви френски стилове, за някакъв невероятен хотел. Като видях снимките, не са нищо особено. Няма такова нещо като "френски стил", как не го разбраха. Някакво подтвчение на определен стил, да, но "фрвнски стил" не. И тя и Йоана Пинко трябва да си сверят часовниците.
|
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 13:24:05 GMT 2
Аз в този случай съм съгласна с нея- хората са станали много лицемерни за жалост. Да, ужасно е, отвратително е, че се води война, но е права- на хората защо не им пукаше и не надигаха вой, когато там умираха хора, убити от украинското правителство? За мен повечето коментари и мнения по темата(говоря общо, а не конкретно за някои) са по-скоро лицемерни и цинични, и са базирани най-вече на политическите влияния в момента.
|
|
|
Post by smurfina on Feb 27, 2022 14:06:58 GMT 2
Какво мислите за Сара Драгулева (гаджето на Папи Ханс)? Преди малко ми излезе реклама на Saff Beauty, изглежда ми малко нечистоплътна и с тия устни ми напомня на една друга девойка - borislava_popovic, която пък не спира да си снима г*за… Прекалено голямо самочувствие, а според мен е доста куха горката
|
|