|
Post by Почти безобидна on Feb 27, 2022 14:30:21 GMT 2
Няма да споделям мнението си, не смятам, че е от значение в момента. Но също така съм крайно против к*хите лейки като нашите инфлуенсърки да се изказват по темата. Какво точно разбират пък те? Както нагоре казаха момичетата, Радка си беше и си остава т*по парче. Постоянно плюе по държавата, но дойде тук заради майчинството. Хубаво беше в Русия - нищо не правиш по цял ден, но щом дойде време да смуче от държавата е първа писта. Дейчето е пълен фарс, мутрите са ѝ още в главата, не можем да очакваме да живее в 2021. Като цяло много голяма част от тези момичета няма акъл за 50ст и според мен изобщо не осъзнават какво наистина се случва. Тяхното мислене стига само за кремчета и рекламки. Рядко ме впечатляват с тъпотата си, но колко трябва да си прост, за да пишеш "нека запазим спокойствие" и на следващия ден да подкрепяш използването на оръжията?! Сериозно ли?! Имам чувството, че като си легнат вечер и става формат ц и от сутринта на ново тъпотии на килограм...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 14:35:08 GMT 2
Какво мислите за Сара Драгулева (гаджето на Папи Ханс)? Преди малко ми излезе реклама на Saff Beauty, изглежда ми малко нечистоплътна и с тия устни ми напомня на една друга девойка - borislava_popovic, която пък не спира да си снима г*за… Прекалено голямо самочувствие, а според мен е доста куха горката И аз мисля, че има прекалено голямо самочувствие. Наскоро осъждаше хората, които слушали чалга и беше доста крайна, което ми се стори странно, предвид Папи Ханс какви песни прави. Тя самата е чаровна, но нищо особено и като актриса не ми харесва, не знам от къде го вади това самочувствие.
|
|
|
Post by monday on Feb 27, 2022 15:32:32 GMT 2
На Кухалерие новото видео с Мартин направо ме остави безмълвна, тези двамата са спрели менталното си развитие когато са били на 15 години. Гледах 2 минути и затворих, по принцип си я харесвам нея, знам, че не блести с акъл, но ми е симпатична, обаче това ми дойде в повече. Има ли някъде начин да проверя колко последователи е загубил някой в ИГ?
|
|
|
Post by ivkasmile on Feb 27, 2022 15:33:58 GMT 2
Аз тъкмо мислех да опитвам кето режима, имам 8 кг за сваляне и видеото на Зорница ме отказа? Имате ли тема, момичета, за такива режими? Ако не закуся и не обядвам под час направо ми става лошо от глад и ми е много трудно с тези гладувания. Пепе и по - точно Филяка съвсем се загуби.. Да видим дали ще се окажете прави с това преструктуриране.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Feb 27, 2022 15:48:54 GMT 2
Момичета, кои сайтове ползвате, за да видите статистика за ИГ потребители?
П. П. Сега видях, че и Monday се интересува от същото.
Докладвайте такива като Радост. В момента ИГ е много чувствителен към темата за войната и реагират доста бързо и адекватно, за разлика от други пъти.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 15:49:24 GMT 2
Пуснах новото видео на Евелин...12 кашона с покупки има, това не е нормално. 🙄 Обаче тя с тази прическа с плитки си личи колко тънка ѝ е косата и как и тя има някакви петна горе вдясно.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 15:50:17 GMT 2
Да, има такава тема със заглавие "Stay healthy - режим, спорт, диети, килограми". Аз тъкмо мислех да опитвам кето режима, имам 8 кг за сваляне и видеото на Зорница ме отказа? Имате ли тема, момичета, за такива режими? Ако не закуся и не обядвам под час направо ми става лошо от глад и ми е много трудно с тези гладувания. Пепе и по - точно Филяка съвсем се загуби.. Да видим дали ще се окажете прави с това преструктуриране.
|
|
|
Post by Kikona on Feb 27, 2022 15:54:56 GMT 2
Има ли някъде начин да проверя колко последователи е загубил някой в ИГ? Момичета, кои сайтове ползвате, за да видите статистика за ИГ потребители? П. П. Сега видях, че и Monday се интересува от същото. С регистрация в socialblade.com (може и с временен имейл от temp-mail.org/en/)
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 27, 2022 16:22:04 GMT 2
На Кухалерие новото видео с Мартин направо ме остави безмълвна, тези двамата са спрели менталното си развитие когато са били на 15 години. Гледах 2 минути и затворих, по принцип си я харесвам нея, знам, че не блести с акъл, но ми е симпатична, обаче това ми дойде в повече. Има ли някъде начин да проверя колко последователи е загубил някой в ИГ? В Social Blade. Трябва да си направиш регистрация, и можеш да гледаш и за Youtube, Instagram и други платформи.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 27, 2022 16:35:35 GMT 2
Интересни наблюдения от Social Blade в Инстаграм: - Деа за момента не губи последователи от изцепките си, но и ръстът е съвсем пренебрежим. - Джой обаче губи - всеки ден с изключение на два е била на минус, като за последния месец е -436 човека. Малка цифра на фона на 83-те и хиляди. - Капитонова е качила над 5000 за последните 30 дни, а вероятно щяха да са и повече без шадоубана. - при Гергана положението е трагично: -1000 за последния месец и нито ден с ръст. - Бояна Генова почти не е пострадала от скандала с нейното име - минус 500 последователи, но тя има над 140 хиляди.
Изводът: аудиторията е силно некритична към изцепките на инфлуенсърите. Така като гледам, основната причина за отследване е скука.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 16:38:55 GMT 2
Причиних си Сладкиша и то,защото исках да разбера аджеба какво и е било това,което преди дни или седмици беше споделила в инстаграм и тук коментирахме даже (петната,които са й се появили). Оказало се алергична реакция от някакво лекарство и за трети път й се е случвало,но този път нещата били малко по-зле.Но едно ме втрещи(така да го кажем). Хубаво,че разказа каква е причината ,но можеше да спести някои кадри (снимков материал),които са си просто ужасни и не са за гледане. Ето за това говоря : И за да не съм само съскаща. Това дете (сина й) само като го слушам как говори и ми се пълни сърчицето.Така сладко говори като голям човек направо,а май е на 2 годинки.Браво.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 16:59:46 GMT 2
Красива жена е, но май самочувствието й е прекалено голямо. Видах нейно стори, в което изказва мнението си за чалгата. Изненадах се много предвид песните, които прави Папи. Гледам я в "Братя" от първи сезон и с всеки следващ, ролята й става по-главна. Изненадах се, че има рубрика в БТВ, след като е от лицата на Нова, но и без това бяха само 2 епизода. Не разбрах и защо се крият с Папи Ханс толкова време... Какво мислите за Сара Драгулева (гаджето на Папи Ханс)? Преди малко ми излезе реклама на Saff Beauty, изглежда ми малко нечистоплътна и с тия устни ми напомня на една друга девойка - borislava_popovic, която пък не спира да си снима г*за…
|
|
|
Post by ddv on Feb 27, 2022 17:45:18 GMT 2
Не знам дали сте обсъждали сестрата на Радо Кузманов, но аз останах с окорени очи след прочетеното. prikachi.net/image/QQCv7prikachi.net/image/QQcXDПърво, остава ѝ около месец до раждането, може би е решила, че може да е активна до самия ден на раждането, но ми се вижда прекалено. Изложба в деветия месец и то по време на пандемия. И още, награда от Гивауей - достъп до baby shower party на бъдещото им дете. Има ли как да стане още по-странно всичко? Няма ли да пуснат награда и за присъствие в родилното?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 17:47:13 GMT 2
Какво мислите за Сара Драгулева (гаджето на Папи Ханс)? Преди малко ми излезе реклама на Saff Beauty, изглежда ми малко нечистоплътна и с тия устни ми напомня на една друга девойка - borislava_popovic, която пък не спира да си снима г*за… Преди да стане известна като гадже на папи я засякох на заведение с компания в София. Изобщо не ми е направила впечатление визуално ( а аз лесно се впечатлявам) , но ми направи впечатление как говори като типична шопска мъжкарана с много вулгарна и мъжкаранска реч и език на тялото, плюс физиономии и жестове с ръцете. Вижда и се във видеото за На котлон с нея- изказ на просто момиче. Говори само за напивания и ми е супер селяндурка. Тогава като се бяхме нацелили за ден в компания бях учудена как такава мъжкарана е модел. Папи иначе е интелигентен пич уж и не зНам защо е с тази. Дара поне даваше вид на забавна, а и е секси. Сара има моделско лице- малко като на съседка, но с хубав нос, правилни вежди и разстояние между зъбите. Според мен е точно тип, който в България харесват- тук на почит са простакеси, защото били истински и дори без папи пак би била харесвана според мен
|
|
|
Post by lama on Feb 27, 2022 18:15:41 GMT 2
Аз не виждам проблем в изложбата, но другото е абсурдно. Как ще разиграваш място за бейби шауър парти сред случайни хора. Защо си мисли, че някой освен близките й се вълнува от това. Поне да беше някоя от известните инфлуенсърки, да искат хората да се запознаят с нея.
|
|
|
Post by ariel on Feb 27, 2022 18:37:07 GMT 2
Сузи, Рени и Николаос направиха много смотано интервю с Деница. Сега се сетих да я гледам. Голяма мъка за всички, а Деница е приятно момиче по принцип.
|
|
|
Post by ani on Feb 27, 2022 18:43:14 GMT 2
Тази дама не ми е известна с абсолютно нищо. Усещам как предимно фенове на Ива и Радостин ще участват. Деа и Радост все едно са се наговорили. Една през друга ги пускат тези глупости.Каквото да стане, все пенсионерите намесват. Радост, като не й харесва родината, защо реши тук да гради кариера, а не остана в любимата Русия да се развива. Много да ми смешни, когато кажат "Аз имам най- готините последователи!Вие сте ми като семейство! " Обаче само ако им пишеш хвалебствие. Една критика, дори градивна и си блок. До тук със семейството! То и затова нямат приятелки повечето ни инфлуенсърки. В живота те са блокираните. Аз не виждам проблем в изложбата, но другото е абсурдно. Как ще разиграваш място за бейби шауър парти сред случайни хора. Защо си мисли, че някой освен близките й се вълнува от това. Поне да беше някоя от известните инфлуенсърки, да искат хората да се запознаят с нея.
|
|
|
Post by monday on Feb 27, 2022 19:40:02 GMT 2
Благодаря, момичета, сайтът е много подробен, беше ми полезен.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 19:48:15 GMT 2
Аз не виждам проблем в изложбата, но другото е абсурдно. Как ще разиграваш място за бейби шауър парти сред случайни хора. Защо си мисли, че някой освен близките й се вълнува от това. Поне да беше някоя от известните инфлуенсърки, да искат хората да се запознаят с нея. Абсурдно е и според мен.Не само,заради това,че никой освен семейството няма да се радва на това,но и по време на пандемия чужди хора.Не се ли притеснява малко и за нейното здраве?Все пак трябва да се пази най-много като е бременна .Абсурдно е.Толкова ми е нелепа Анна,че думи нямам .Имаше даже едно стоеи вчер как показва,че е в хола и показва къде е сложила всякакви бебешки покупки и се хили и пита"Кажете ми как да мръдна ?Зарината съм с покупки.Навсякъде е лудница и съм се заклещила"😑🤐🤷Поредното малоумно стори и неадекватно.Никой не го интересува дали се е ,заклещила в собственият си хол сред вещи,които са купили за бъдещето дете и каквито и да са вещи. За пореден път осъзнавам колко неадекватни могат да бъдат някои хора и да правят неадекватни публикации/сторита,които явно са да привлекат някакво внимание,зашото си нямат друга работа явно ,с която да се захванат.По-бива такова стори да го направи 15-16 годишен ,а не 26-27 г жена
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 27, 2022 19:59:56 GMT 2
Нямам нищо против да сме натурални, но Надежда я номинирам за най-натуралните снимки, клонящи към нечистоплътно излъчване. Как може да си качи такава снимка? Да, може да е мил за нея спомен, но не мисля, че за повечето ѝ последователи е мило. Косата й изглежда побеляла от тъпия филтър, който е сложила. ibb.co/dJTrrdC
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 20:23:16 GMT 2
Нямам нищо против да сме натурални, но Надежда я номинирам за най-натуралните снимки, клонящи към нечистоплътно излъчване. Как може да си качи такава снимка? Да, може да е мил за нея спомен, но не мисля, че за повечето ѝ последователи е мило. Косата й изглежда побеляла от тъпия филтър, който е сложила. ibb.co/dJTrrdCБаланови са мизерници на макс, не за първи път го показват. Редовно кухнята им е мизерия, все Калоян чисти, глади, готви, а Надка гледа детето, голямо гледане прави, че чак ноктите не му е изтязала. Вчера Калоян беше качил сторита как прави палачинки, а Надежда спи до 11 часа, после след закуска взела детето и излязла, а Калоян гладеше и някакъв му беше писал, че е чехльо и той Калоян да се направи на мъж беше качи снимката на момчето, което му е писало и написал "мъжагата". Ами много ясно, че отстрани така ще изглежда, но какво може да се очаква от две празноглави същества, те се имат за нещо повече от другите. За на Калоян всеки дневните сторита с малкия как разговаря просто няма да коментирм колко са излишни и как трябва да си ги спести.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 20:49:54 GMT 2
Аз пък не разбирам какво толкова в гладенето или каквато и да било домакинска работа, застрашава мъжествеността на някои хора. Даже ми прави добро впечатление, че балан го прави и се радвам, че нещата се променят
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 21:20:31 GMT 2
Мама Сиси вече и тя е с Ковид и познайте какво готви... мляко с ориз с кондензирано мляко.. Вместо да се вземат в ръце и да хапват в момента само здравословна храна, повече плодове и зеленчуци, те захар пак и въглехидрати..
Баланчо е качил сторита как цял ден оправя къщата, а Надка обработвала видео, милата..цял ден. Че те нейните видеа са по 10 минути, какво обработва толкова.. Няма лошо наистина, че Балан помага ама това да върши всякаква домакинска работа, а оная само да яде и да не пипва нищо за мен не е нормално.
Между другото на мен докато ми дразнеше на гърлото много добре ми се отрази яденето на един лимон, малко джинджифил и мед, толкова вкусно и хубаво ми беше и може да съм си втълпявала, но някакси ми облекчаваше гърлото.
|
|
|
Post by kalimera on Feb 27, 2022 21:42:44 GMT 2
Аз тъкмо мислех да опитвам кето режима, имам 8 кг за сваляне и видеото на Зорница ме отказа? Имате ли тема, момичета, за такива режими? Ако не закуся и не обядвам под час направо ми става лошо от глад и ми е много трудно с тези гладувания. Пепе и по - точно Филяка съвсем се загуби.. Да видим дали ще се окажете прави с това преструктуриране. Диетата е враг на отслабването.
|
|
|
Post by ladyinred on Feb 27, 2022 23:30:14 GMT 2
Пуснах последния клип на Евелинчето, в който спомена, че всичките ѝ покупки в Англия излезнали 12 кашона + кресло 😳😳😳. Ама много е лесно да си безработна и да харчиш парите на мама. Възмущавах се от една голяма пратка, която получи преди Коледа, но тук е надскочила себе си. Тя е една от най-големите консуматорки на боклуци…
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2022 23:54:27 GMT 2
Тото е качил видео с Любо Жечев.
|
|
|
Post by nomade on Feb 28, 2022 3:41:01 GMT 2
Наистина последното видео на Валери е под всякаква критика. Ако досега смятах Мартин за по-интелигентния във връзката, то вече са ми на един кантар, просто той няма такова широко поле на изява като нея. За мен това не е забавление, не е “лежерно” видео. Това е пълна тъпотия. По-добре Валерка да спре с клиповете в тубата и да качва само от пътувания. Не, че споделя кой знае какво ама поне тук-там има попадения с гледки. От близо 2 години въпросната няма нито едно видео с полезно съдържание. Въпросите тип анкета за 9 годишни могат да си ги задават и по време на ежедневното им излежаване на дивана по 4-5 часа.
|
|
|
Post by stelsko on Feb 28, 2022 7:56:39 GMT 2
Покрай събитията тези дни нямах време и желание да гледам влогъри,а и няма и какво да се гледа от родните звезди. Сега с кафето си пуснах Евелин да видя прословутите кашони с покупки,които се коментират тук. Още съм в началото на видеото, но проблема с фъфленето съм сигурна, че не е от големите устни. Освен,че има криви зъби,сега се забелязва,че и захапката е обратна. Тъжно е,че пълни кашони с вехтории , а не дава пет пари да оправи този проблем.
|
|
|
Post by anne on Feb 28, 2022 8:54:07 GMT 2
Днешните ми изводи :
Балан и Надка мързеланата -Дъно(Да се радва ,че Калоян горкия е толкова прост и явно влюбен и загубен за разлика от нея и я търпи,друг със сигурност не би търпял) Валери и Мартин -Дъно(Този мъж работи ли нещо въобще или работи за Валери, да и ходи по гъза !!! Залепен е като лепенка за нея) Пепе и Фичката-Трето Дъно.(Тук вече ми е жал за него.Пепе като тинейджърка го раздава,само дето изглежда като баба в лицето...)
|
|
|
Post by anne on Feb 28, 2022 8:55:03 GMT 2
Не мога да се сетя в момента дали има влог напоследък , който да изгледам от началото до край .Много са зле всички горките ...
|
|