|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 15:22:05 GMT 2
Според мен Капитонова си пише само съобщенията за това колко са ѝ успешни ритуалите, малко ми напомня на Гергана. То няма един дето да е казал, не ти работят ритуалите и точно пък с палене на свещи ти дават бонус цяла заплата или намираш в стар плик 300 лв. Колко трябва да си проС, че да не схванеш какво искат да ти кажат хората. Не, не трябва да започваш да си показваш простотията, а трябва малко да се замислиш, че продъшжаваш да се показваш като домашна чистачка, докато жена ти само спи и лежкунди… 🤦🏻♀️
ЕДИТ: Еййй, тая Радостина не се спря бе, не се спря с простотиите си, ясно ми е, че не харесва новото правителство, трябва ли ден, през ден да поства някакви простотии, за това няма и да спра да ѝ докладвам и плюс това малоумния профил. Няма такъв хейтър като нея, ай да си взема парцалите и да си заминава за Русия, че ми писна от нея.
|
|
|
Post by scalestone on Feb 28, 2022 15:40:28 GMT 2
А, моля, моля! Да сссси имаме уважението, първа аз писах за бебе при Ани и Мо! Ади, Любо е 190 см.
|
|
|
Post by teguhka on Feb 28, 2022 15:50:31 GMT 2
Според мен Капитонова си пише само съобщенията за това колко са ѝ успешни ритуалите, малко ми напомня на Гергана. То няма един дето да е казал, не ти работят ритуалите и точно пък с палене на свещи ти дават бонус цяла заплата или намираш в стар плик 300 лв. Колко трябва да си проС, че да не схванеш какво искат да ти кажат хората. Не, не трябва да започваш да си показваш простотията, а трябва малко да се замислиш, че продъшжаваш да се показваш като домашна чистачка, докато жена ти само спи и лежкунди… 🤦🏻♀️
ЕДИТ: Еййй, тая Радостина не се спря бе, не се спря с простотиите си, ясно ми е, че не харесва новото правителство, трябва ли ден, през ден да поства някакви простотии, за това няма и да спра да ѝ докладвам и плюс това малоумния профил. Няма такъв хейтър като нея, ай да си взема парцалите и да си заминава за Русия, че ми писна от нея.
В случая тук мога да се съглася със сторитата на Радостина за скандала, който направи с изказването си господин Петков. Като министър председател трябва много добре да обмисляш какво говориш, защото тези думи могат да доведат до последствия за цялата ти държава. Да не говорим, че не е редно и на профила си във Фейсбук да бъде с украинското знаме, защото отново е начело на държавата и предвид ситуацията не е много редно... нито имаме военни сили, че да се пъхаме между шамарите ( не говоря за помощта, от която се нуждаят бедните пострадали хора). За протокола само - гласувах за ПП, но започнах да съжалявам, защото ми се струва, че много си е повярвал.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 28, 2022 16:15:59 GMT 2
Рaдост ми е еднa от нaй-неприятните особи, не и следя профила , но има право да не харесва управлението . Има си позиция , защо да я докладвате ? Това, че в момента ни управляват хора, които нямат никакъв опит , не ни бранят интересите и искат оставка на други , които са много по-доказали се от тях , не е ли факт ? Човешко и нормално е да се предложи помощ на Украйна ,, но премиерът прекрачва всякакви граници и дано не ни въвлече в конфликт . Вече спирам да гледам новини и да се интересувам , мисля да си щадя прихическото здраве . 😀
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 16:26:00 GMT 2
И аз смятам, че Петков все по-често излиза неподготвен и изглежда все едно подценява всичко и всеки около него. Въпреки това ми стана смешно как Радостина се обръща към потърпевшите от неговото изказване, все едно някой афганистански дипломат ще отвори профила й и ще провери каква е официалната й позиция 😁 айде малко да слезе на земята - последна инстанция може да е само за дее*авайбс и 2-3 заблудени квачки
|
|
|
Post by ggl on Feb 28, 2022 16:48:09 GMT 2
Валчето се напила и цяла вечер милата повръщала и за това 3 дена я нямало и не качвала нищо🙄🤦🏽♀️
|
|
|
Post by plam on Feb 28, 2022 17:04:14 GMT 2
Валчето се напила и цяла вечер милата повръщала и за това 3 дена я нямало и не качвала нищо🙄🤦🏽♀️ Така го казва все едно била в болница две седмици 😂😂голяям филм. Ами като не може да пие защо го прави,божичкоо две чашки и повръщала цяла нощ. Това момиче трябва да приключи с "кариерата" си.
|
|
|
Post by okay on Feb 28, 2022 17:26:28 GMT 2
Горкото Валче, какви проблеми, какво нещо! Малко оффтопик, но и аз съм така като пия навън - ако пия дори и 2 чаши вино или друг алкохол извън пределите на дома си, прекарвам възсънна нощ знаете къде. Ако а съм си избрала виното и си го пия вкъщи, нямам проблем. Дали защото навън пия по-бързо и не ям стабилно, или защото алкохолът е гадно менте на повечето места, не знам.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 28, 2022 17:26:46 GMT 2
Нали говорят, че след 30 махмурлукът става по-силен (малко ми остава да го разбера от първо лице), Валчето не е свикнала явно Аз нея по принцип я харесвам, но не съм я гледала от една година сигурно... много ми доскуча.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 28, 2022 17:29:57 GMT 2
Вярно е .🤣
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 18:25:29 GMT 2
Валчето се напила и цяла вечер милата повръщала и за това 3 дена я нямало и не качвала нищо🙄🤦🏽♀️ Така го казва все едно била в болница две седмици 😂😂голяям филм. Ами като не може да пие защо го прави,божичкоо две чашки и повръщала цяла нощ. Това момиче трябва да приключи с "кариерата" си. Толкова инфантилно поведение,че думи нямам.Да не е на 15,че пуска такива сторита?Боже мой,какво се случва с инфлуцките?Последните две години си преъртяха играта и потъват рязко към дъното с нелепи изказвания и действия,които не им прилягат.То не са рийлсове,то не са изказвания,то не са лъжливи Ганкини изпълнения,и т.н и т.н
|
|
|
Post by abc on Feb 28, 2022 18:33:07 GMT 2
Галчето.иванова не й се отразява добре на нервите стоенето с плетки вкъщи. А уж това се смята за успокояващо занимание. Отново драми защо някой си не я следвал, а се осмелява да гледа сторита и пише. Ми заключете си профила, госпожа🙄
|
|
|
Post by amourrr on Feb 28, 2022 18:56:59 GMT 2
За коя нейна колежка говори Пинко? Били на различни мнения и другата я е отследвала... 🤨 Интересно ми е коя е 🤨
|
|
|
Post by Морско_момиче on Feb 28, 2022 19:19:05 GMT 2
Е за коя може - г-жа Имам мнение по всеки въпрос a.k.a. г-жа Най-накрая си харесвам фамилията. Проверих Пинко следва Джой, но Джой нея - не.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 28, 2022 19:23:20 GMT 2
Смешно е дa я отследва. Пинко не го знам за короната какви ги е писало, но сега се изказва меко и на място.
|
|
|
Post by welt on Feb 28, 2022 19:25:27 GMT 2
Напоследък нямам възможност да пиша и да чета, но искам да се включа с две неща.
Съгласна съм с Радост, че позицията на нашия политик звучи безумно и изказването е срамно. Съжалявам, но звучи като гласът точно на една част от българите, с които аз лично не желая да се отъждествявам и които създават лошото впечатление за българите сред чужденци. Би ме било срам, ако седим двамата с него на една маса и той изтърси тази глупост в компания. Няма да зная накъде да гледам.
Намирам поста на Полина за много добре написан, а това, че ще дарява нейната печалба за достойно. Колкото и време да е, колкото и да е като сума, каквито и да са ползите за нея.
Винаги може да се търси под вола теле, но точно в момента не мисля, че е удачно.
|
|
|
Post by Pushy66 on Feb 28, 2022 19:30:02 GMT 2
Обикновено когато съм гледала подкаста на Тото, този, който ме дразни, е самият той. В последния обаче определено Любо ми се стори по-неприятен. Демонстрира познания, малко надут, все връщаше топката към канала и видеата на Тото, не реагира на шеги. Не знам, наловко ми се стори цялото разговорче. Затвърди ми мнението, че е тегав човек. Иначе някои от видеата му са ми били много интересни и го уважавам за това.
|
|
|
Post by muffin on Feb 28, 2022 19:31:53 GMT 2
Полина от кога живее в България? Не я следя, но сега отворих профила ѝ, говори много добре и няма никакъв акцент.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 28, 2022 19:48:38 GMT 2
Обикновено когато съм гледала подкаста на Тото, този, който ме дразни, е самият той. В последния обаче определено Любо ми се стори по-неприятен. Демонстрира познания, малко надут, все връщаше топката към канала и видеата на Тото, не реагира на шеги. Не знам, наловко ми се стори цялото разговорче. Затвърди ми мнението, че е тегав човек. Иначе някои от видеата му са ми били много интересни и го уважавам за това. Любо го усетих по същия начин и с Мъци - все едно му е тегаво там, няма химия помежду им. Но пък на вечерите с Йоко, Пинко и Дзами беше отпуснат, в подкаста с Розмари също. Според мен просто не усеща всеки събеседник. А и Тото е тегав с всичките си прекъсвания, струва ми се, че Любо се опитваше да доминира в разговора и на няколко пъти, когато Тото тръгна да казва нещо, Любо най-безцеремонно си продължи мисълта.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 28, 2022 20:08:58 GMT 2
Галчето.иванова не й се отразява добре на нервите стоенето с плетки вкъщи. А уж това се смята за успокояващо занимание. Отново драми защо някой си не я следвал, а се осмелява да гледа сторита и пише. Ми заключете си профила, госпожа🙄 Ех, за коя се е взела тази госпожа? Къде пише, че за да си пиша с нея, трябва да я следвам? И не й ли омръзна във всяко стори да се плюнчи кой я е отследвал, защо я е отследвал, кога ще тегли победител гиваЛей, защо някакви си хора я тагват за гивалеи (и какви коментари само пише тази). И аз й бих ънфолола, да видим дали ще ме линчува на стори Радост е по-добре просто нищо да не казва, не разбирам защо всяка инфлуц винаги трябва да каже нещо, като дори в повечето случаи казват пълни простотии. И после се сърдят и блокират, ако някой (здравомислещ) ги "нахейти". ВалериЕто страшна работа, то мързел ли е, излагация ли е. Само да не почне и тя със снимков материал на оцапани чаршафи и тоалетни Ганюшка е необичайно неактивна, няма кринЧ от нея.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 20:10:14 GMT 2
Забелязах, че Сиена носи вече очила, не съм чувала Пепе да казва, че има някакъв проблем с очите. До колкото си спомням преди Пепе носеше очила, но не знам от гъзария или наистина е имала диотър.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 28, 2022 20:12:02 GMT 2
Забелязах, че Сиена носи вече очила, не съм чувала Пепе да казва, че има някакъв проблем с очите. Дали има възможност да ѝ ги слага само за сторита? Съмнявам се да са аксесоар, чак толкова вдлъбната надали е Пепе. Просто тя никога не е била "полезна мами влогърка", а просто сеирджийка, която си развява живота онлЯйн.
|
|
|
Post by Qyiana on Feb 28, 2022 20:19:45 GMT 2
Обикновено когато съм гледала подкаста на Тото, този, който ме дразни, е самият той. В последния обаче определено Любо ми се стори по-неприятен. Демонстрира познания, малко надут, все връщаше топката към канала и видеата на Тото, не реагира на шеги. Не знам, наловко ми се стори цялото разговорче. Затвърди ми мнението, че е тегав човек. Иначе някои от видеата му са ми били много интересни и го уважавам за това. Любо го усетих по същия начин и с Мъци - все едно му е тегаво там, няма химия помежду им. Но пък на вечерите с Йоко, Пинко и Дзами беше отпуснат, в подкаста с Розмари също. Според мен просто не усеща всеки събеседник. А и Тото е тегав с всичките си прекъсвания, струва ми се, че Любо се опитваше да доминира в разговора и на няколко пъти, когато Тото тръгна да казва нещо, Любо най-безцеремонно си продължи мисълта. И на мен Любо ми се струва много тегав човек. Дори като говори по телефона с някого, за когото прави разследващо видео, си личи колко много се дразни отвътре и как се пали. То нормално да се палиш, когато знаеш, че човекът отсреща се опитва да те излъже, но все пак Любо си е странен. И много непостоянен, за жалост. Все захваща нещо, не го довършва, разпилян ми се струва. И доста самонадеян. Риалитито му беше покъртително също..Капка мисъл нямаше вложена. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 20:44:27 GMT 2
Надка Баланова има видео за раждането, доста сухо видео като цяло, заучени фразички, но през цялото време я виждах с мустак не знам от светлината ли или просто кожата ѝ там е по-тъмна.
|
|
|
Post by scalestone on Feb 28, 2022 20:49:58 GMT 2
За изказването на Кирцата съм без коментар. Имах, де, колегите ми го чуха. Спукахме се е от смях, но и бяхме изключително възмутени този какви ги дрънка (дори и да е прав, не се говори така от политик!). Точка по въпроса! Добре, че не се срамя сега, че съм си дала гласа за този.
ВАЛКАТА!!!!!! Е мое ли да си толкоз проста гъска? Без извинение! Кого го интересува, че не можеш очевидно да пиеш и после колко дни и нощи ти е зле? Може ли на фона на новините от последните 5 дни, ти да ми обясняваш, че се се натаралянкала и т.н.? Идваше ми да й пиша, че една баба на 5-годишно дете се е опитала да го излъже, че гърмежите са фойерверки, а то казало, че е война това! На дете на 5 години му се променя живота и не е само то! Бременни раждат в метро, хора умират... Не ни стигна ковид, а сега и това! Толкова да си зле, че даже вече не намирам думи, с които да опиша колко е тъпа милата. Да, не е виновна за ставащото, но грам мозък да няма в тиквата си и да не прецени, че не е удачен момент за такива истории....
Ани Джефри ще я пусна тези дни, но още от видеото за багажа я заподозрях, че може да ни зарадват. Дано! Смятам, че са сладка двойка, Мо ми се струва готин човек и са хармонични в отношенията си.
|
|
|
Post by dilyanad on Feb 28, 2022 21:34:44 GMT 2
Много ме дразни Пирина с постоянното демонстриране на мнение по въпроса с Украйна, Полина и Виктория са много по-адекватни и ненатрапващи позицията си.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 28, 2022 21:49:20 GMT 2
Кирил Петков е бил дружка с Мадмоазел Ая ли? Иу. Иначе изказването е отпреди 3 дни и е извадено от контекст. Не вярвайте на всичко, което прочетете, особено от заглавия Деа е учила три висши освен някакво козметично образование, едното от които право. Предполагам, че управлението на хотелиерство е средното де. Не знам колко да ѝ вярвам, но ако е факт, е похвално.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 21:57:53 GMT 2
Добре, че на изборите не гласувах за ПП, че към днешна дата щях да умирам от срам. Няма такова фрийк шоу. Радост гласувала ли е на изборите? Ако да - тогава съм съгласна да дрънка простотии, колкото си иска. Ако не - да си трае и това е. Мъжът й не е ли в България в момента? Майкъл е качил снимка на Елица, явно са на вечеря. Изглежда много подпухнала. Галчето ще пуска колекция през май с collection cabo. И аз видях снимките на Сиена с очила, но не е ли много малка за очила?. Това според мен са очилата на Пепон, а Сиенка просто си играе и си ги е сложила, ето снимка: http://instagr.am/p/B2vyhLkBj8w
|
|
|
Post by ladyinred on Feb 28, 2022 22:02:02 GMT 2
Деа-Рая хубаво изброява какво е завършила, но е важно и къде. Имайки предвид разсъжденията и познанията ѝ, не ми се вярва да са някъде напред в рейтинговата система на висшите училища в РБ. Аз не изтърпях писанията ѝ през последните дни и съм сред отследвалите я. Преди, когато нямаше толкова последователи, беше полезна със съветите си. От няколко месеца само критикува и се държи арогантно. Не, мерси, ще пропусна.
|
|
|
Post by monday on Feb 28, 2022 22:12:06 GMT 2
Отворих инстаграма на мъжа на една наша много красива инфлуцка, умишлено не искам да казвам коя, та ми стана малко гадно за нея. В смисъл такъв, че той следва около 400 акаунта и то все на някакви к**воляви рускини, дето са се снимали по предници и задници. Много са ми противни такива мъже, обвързани пък точат лиги по откровено леки жени... супер гнусно ми е, а е масово срещано.
|
|