|
Post by rachelgreeb on Feb 28, 2022 10:00:26 GMT 2
Unfollow за Нели и Ели. В началото ги харесвах, но заради постоянните антиваксърски сторита ми станаха супер неприятни. Лина е отследвах поради същата причина. Разбирам, че всеки има право на мнение, но човек трябва да има и 2 мозъчни клетки, за да различиш истински новини от глупости.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 28, 2022 10:24:14 GMT 2
Любо Жечев много е набрал на Цанов и скоро ще пусне видео с всичките му пропаганди и провокации. Нямам търпение. Ако в живота си съм давала много пари за глупости, то най-много съжалявам за 10-те лева, които платих за Пейтриън на Цанов, защото исках да гледам цялото интервю с шофьора на Денис Теофиков. То изтече 30 минути по-късно, така че пак щях да мога да го гледам.
|
|
|
Post by milamila on Feb 28, 2022 10:27:52 GMT 2
chichovilybo e избухнал със стори за инфлуенсърите. Евала на момчето!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 10:32:52 GMT 2
Аз не знам защо се очаква ютубърите да са полезни на всяка цена. Поне не го разбирам така, аз ги гледам изцяло за развлечение или просто, за да си знам защо хейтя някои от тях. Особено пък да им се доверя каква спирала да си взема примерно, ми то е все едно да си пусна рекламен блок и да очаквам обективност и някаква добавена стойност, няма смисъл. Стига ми качествено съдържание без превземки, не ми трябват да са полезни, а да са интересни.
|
|
|
Post by pringles on Feb 28, 2022 10:33:51 GMT 2
Любо Жечев много е набрал на Цанов и скоро ще пусне видео с всичките му пропаганди и провокации. Нямам търпение. Ако в живота си съм давала много пари за глупости, то най-много съжалявам за 10-те лева, които платих за Пейтриън на Цанов, защото исках да гледам цялото интервю с шофьора на Денис Теофиков. То изтече 30 минути по-късно, така че пак щях да мога да го гледам. Къде е изтекло?
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 28, 2022 10:42:57 GMT 2
Любо Жечев много е набрал на Цанов и скоро ще пусне видео с всичките му пропаганди и провокации. Нямам търпение. Ако в живота си съм давала много пари за глупости, то най-много съжалявам за 10-те лева, които платих за Пейтриън на Цанов, защото исках да гледам цялото интервю с шофьора на Денис Теофиков. То изтече 30 минути по-късно, така че пак щях да мога да го гледам. Къде е изтекло? Споделяше се свободно във Фейсбук и Инстаграм, даже ми го пратиха на линк. Ако искаш да го гледаш, ще го намеря, но не казва почти нищо повече от това в официалното видео, а нещата, които ги няма в клипа в Ютуб, бяха опровергани от бащата на Денис (че Денис има брат от първия брак на баща си - няма; че семейството е живеело в нищета и е нямало ток с месеци - не е вярно).
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 11:07:32 GMT 2
Любо Жечев и Цанов са двамата, които следя най-много и единствените, които наистина са ми харесвали. Говоря в минало време, защото както имат много добри попадения, така имат и своите издънки, за които не си затварям очите. Затова един конфликт между двамата ще ми бъде много интересен. Основната причина е, че за разлика от селски пръчки като Радост и тем подобни, двамата си имат акъл и конфликтът ще е на съвсем друго ниво.
За Любо бях писала преди няколко дни тук. Има страхотни разследващи видеа, но е факт, че някои от тях са за абсолютни баламурници, което не го прави толкова трудоемко и стойностно, но все пак казвам браво! Беше ми интересно, че засегна Слави Клашъра, който е от най-харесваните, но той не се трогна особено от видеото и продължи с пълна сила, че чак удари и 1 милион последователи. А Румен Виста разпродаде скъпите жилища и коли, които имаше и се премести с жена си на остров Бали и май продължава да трейдва успешно. В същото време Любо удари дъното с "Най-недомисленото шоу", цялата идея, изпълнение, отношение към участниците - абсурдно беше. Всички сме наясно, че подобен сеир се гледа и се харесва, но мислех, че му е под нивото да се прави на идиот за гледания. След това също имаше няколко абсолютно глупави видеа, които бяха в партньорство като това със стоенето на един килим. Да гледа малко Чуро и други по-креативни, за да види, как се прави. Не ми хареса и поведението му към Брейка, защото в конкретния случай Брейка се държа на положение и направи всичко, което Любо искаше от него. Брейка е скандален хейтър и в голямата си степен дрънка простотии (има и доста добри и верни изказвания обаче), но все пак се вдигна от Търново, каквото му каза Любо - направи го. Въпреки това Любо се държа много неадекватно, защото явно не очакваше, че развоя на събитията ще е такъв. И отново ми падна в очите с поведението си. Канала на Любо започнах да гледам, когато имаше 800 абоната и до ден днешен го следвам, но вече не пускам всяко негово видео. Подкаста с Розмари също ми харесва.
Цанов го открих доста след началото на канала му, никога не ми беше попадал. Алфа не съм гледала никога, затова нямах идея, кой е. Той ми харесва с видеата си, зачеркването на по-нестандартни и интересни теми, но при него политическата (умело прикрита, но все пак доловима) ме дразни и това са видеата, които са ми много love/hate. Разочаровах се, че покани Костя Копейкин, който за мен е дъното, от тогава вече гледам с други очи на него. За Волен не е говорил, но и той следва русофилската линия. Голяма част от видеата му са стойностни и интересни. За съжаление абонамента в Пейтриън не си струва, според мен. Гледала съм само едно видео от там и мога да кажа, че това, което беше в канала му, беше по-добрата част. За разлика от Брейка, който качва по 5 минути и реше изречението си на най-интересното, при Цанов същността на видеото е в ютуб. Не си заслужава абонамента.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 11:10:13 GMT 2
Николчето се смята за умна и за човек с различно мислене в сравнение с другите хора на нейната възраст и с техните ценности. Много интересно. Но също не ги упреква, всеки да си правил, каквото си искал. А тук така се смях на артистизма ѝ, че щях да се задавя.
|
|
|
Post by jane16 on Feb 28, 2022 11:14:29 GMT 2
Вие видяхте ли, че няма нито един магазин, който да предлага играчки Монтесори, според високите свръх изисквания на Фрийкшик?! Нито един!!! Не отговаря на нейната естетика и на нуждите на двумесечния Кай! Отново ще се наложи да поръчва от чужбина милата… Ей, Божее!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by bella on Feb 28, 2022 11:21:37 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Feb 28, 2022 11:45:30 GMT 2
Вие видяхте ли, че няма нито един магазин, който да предлага играчки Монтесори, според високите свръх изисквания на Фрийкшик?! Нито един!!! Не отговаря на нейната естетика и на нуждите на двумесечния Кай! Отново ще се наложи да поръчва от чужбина милата… Ей, Божее! Sent from my iPhone using Tapatalk Тази е пълно куку, като започне да слага и на бебето едни плетени шапки, които сигурно са за 1+ година и лошо ми става. Пък да не започвам пак темата с постването на кореми и гърди по сторита…
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 11:52:43 GMT 2
Вие видяхте ли, че няма нито един магазин, който да предлага играчки Монтесори, според високите свръх изисквания на Фрийкшик?! Нито един!!! Не отговаря на нейната естетика и на нуждите на двумесечния Кай! Отново ще се наложи да поръчва от чужбина милата… Ей, Божее! Sent from my iPhone using Tapatalk Коя е фрийк шик?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 11:54:24 GMT 2
Здравейте, следя форума от много време но сега за първи път се включвам с това видео. Мислех си, че вече нищо не може да ме изненада, но се случи.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 28, 2022 11:57:58 GMT 2
За мен Любо е един огромен комплексар. Това ми е мнението от години и няма да се промени. Съгласна съм с Аделина, че неговите велики разследвания с Ричко и други подобни, може да ги направи всеки, с малко повече свободно време и желание за ровене. От години го следя, още от “Сблъсък” и истината е, че се опита да пробие къде ли не и то винаги, крайно неуспешно… За мен има дозата завист към Цанов. ‘Що не беше толкова смел като го покани в подкаста?! Чисто мишле.. С Киро Брейка същата история. Цанов си има склонността да пропагандира разни неща, но ако се абстрахираш от тях, то в по-голяма част гостите му винаги са ми били интересни, а разговорите още повече. Аз от около година съм му абонат в Пейтриън и си гледкам с кеф.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 28, 2022 11:58:41 GMT 2
Андреа има нужда от помощ ,не знам как близките и не взимат мерки.
|
|
|
Post by Kikona on Feb 28, 2022 12:01:53 GMT 2
Вие видяхте ли, че няма нито един магазин, който да предлага играчки Монтесори, според високите свръх изисквания на Фрийкшик?! Нито един!!! Не отговаря на нейната естетика и на нуждите на двумесечния Кай! Отново ще се наложи да поръчва от чужбина милата… Ей, Божее! Sent from my iPhone using Tapatalk Коя е фрийк шик? instagram.com/frichic?utm_medium=copy_link
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 28, 2022 12:22:02 GMT 2
От два дни не мога да открия Гането в инстаграм. Понеже ме е блокирала я гледам анонимно от онзи сайт, но се чудя той ли се е бъгнал или Гането пак е сменила името на профила си?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 12:27:30 GMT 2
От два дни не мога да открия Гането в инстаграм. Понеже ме е блокирала я гледам анонимно от онзи сайт, но се чудя той ли се е бъгнал или Гането пак е сменила името на профила си? Същото е името, но няма никакви сторита, което май е странно за нея?
|
|
|
Post by Minnie on Feb 28, 2022 12:28:59 GMT 2
От два дни не мога да открия Гането в инстаграм. Понеже ме е блокирала я гледам анонимно от онзи сайт, но се чудя той ли се е бъгнал или Гането пак е сменила името на профила си? Там си е, името е същото, последният ѝ пост е от преди три дни. Не я следвам, но ми излиза в търсачката.
|
|
|
|
Post by jane16 on Feb 28, 2022 12:45:49 GMT 2
От два дни не мога да открия Гането в инстаграм. Понеже ме е блокирала я гледам анонимно от онзи сайт, но се чудя той ли се е бъгнал или Гането пак е сменила името на профила си? Там ѝ е профилът, но няма никакви сторита. Нещо се е умълчала. Защо ли?! 🤷🏽♂️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 12:52:03 GMT 2
Андреа наистина изглежда много зле и това не е от вчера. Изненадана съм, че никой от близките й не е предприел мерки. Подозирам, че тя е златната кокошка, която храни цялото семейство и затова се правят, че всичко е наред.
Любо не съм го гледала в Сблъсък, но споделям мнението, че е на всяка манджа мерудия и се опитва по всякакъв начин да привлече интереса към себе си. Като например постера, с който заставаше зад всеки от лидерите на политическите партии на изборите пролетта... Беше споделил, че е бил поканен за участник в Big brother all stars, приел е, обаче са му звъннали малко преди началото и са му казали, че ще вземат друг участник и той няма да участва. Виждам и аз голяма завист към Цанов, който си следва една линия на видеата и не изневерява на себе си, качва редовно и е един от най-гледаните в България. Старае се в обработката, темите, идеите, а също така и не е опрял до спонсорства и реклами. Вени, по темата, защо когато Брейка и Цанов бяха с него на живо, си мълча - има отговор в подкаста с Розмари. Той твърди, че един вид е опипвал почвата и е събирал материал. Беше чисто замазване на положението.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 28, 2022 13:00:39 GMT 2
Аз бях голям фен на Любо, обаче вече съм го отследвала в ютюб и не мисля да му въртя оборот както на Попова и Тейчеви - не съм им пускала видеата от септември. Ето го поредния злобен коментар на Любчо prikachi.net/image/QHT0RВ Любо няма капка колегиалност.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 13:06:42 GMT 2
Според мен Любо изобщо не може да бъде наречен журналист в смисъла на думата, който се влага за Цанов. Затова не очаквам колегиалност от него. Любо е завършил журналистика, но няма практика. Повече е обикалял ТВ студия, за да говори за инфлуенсърство и Къртицата. Същата история като Телешопов. Какво може да каже той за медицината?! Четох и други негови коментари тези дни, явно смята да претопля манджата. Видеото му май ще се върти около това, какво е правил Цанов в ТВ Алфа. В този ред на мисли със същия успех, Любчо ще стане за пълен резил, ако пуснат Къртицата... Не вярвам обаче, че Цанов ще отговори във видео на Любо, а подозирам, че може би ще го покани в студио "Дан Колов", за да поговорят. Макар и 2м. висок не го виждам Любо да отиде при Цанов, който всява респект дори и само на екрана. В този спор определено ще съм на страната на Цанов. Само заради всички добри дела и хора, на които е помогнал с канала си, заслужава огромни адмирации.
|
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2022 13:39:51 GMT 2
Любо няма топки да застане пред Цанов. 😀
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 28, 2022 13:53:17 GMT 2
Здравейте, следя форума от много време но сега за първи път се включвам с това видео. Мислех си, че вече нищо не може да ме изненада, но се случи. 2 минути, които никога няма да си върна. Ето заради подобни изцепки смятам, че хората, които хал хабер нямат от случващото се, по-добре да мълчат.
|
|
|
|
Post by ☀ on Feb 28, 2022 14:59:19 GMT 2
Кака ви Гана да не изскочи сега с истинско пътуване до Париж
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Feb 28, 2022 15:06:52 GMT 2
И замириса на бебе
|