|
Post by smurfina on Feb 26, 2022 15:04:27 GMT 2
Момичета, недейте така. Деа е хипер- мега- гига успяла. Все пак си беше поставила за цел да си купи апартамент до 30, ама не успяла и този месец бум два си взела. Да ѝ било като обеца на ухото. Къде сме тръгнали ние с нея да се сравняваме 🙄 Че тя тази (съжалявам, но никак не ми е известна, нито я следя) не живее ли някъде в северозападна бг? С такова впечатление бях останала от коментари за нея. Колко пък да са там апартаментите 🙄 едитвам се: нищо лично към района, аз също съм наполовина от там, но наистина не съм се интересувала какви са цените на жилищата там
|
|
|
Post by komkama on Feb 26, 2022 15:14:05 GMT 2
Коментирам темата тук, а не в "Нещата от живота", защото в случая обект на коментара ми ще е Деа/Рая. Кирил Петков ми е 50/50 все още. Думите, които се цитират от вчера, казани от него, са истина, ето и видео, в което към края можете да чуете, че сравнява Русия с "бензиностанция с ракети" на картата на световната икономика. Деа, която видимо има раздвоение на личността и комплекси до тавана, наистина е време да осъзнае, че мисленето й е крайно плоско и елементарно. За съжаление виждам тенденция хора, които са видимо простовати, да дават гласност на тъпотията си. Като си знаеш дереджето - мълчи си и не се излагай. При нея съм забелязала, че лудостта й граничи с тази на Гането, но Гането поне не се крие коя е. Деситолск беше споделила в стори днес, че не вижда, какво може да покаже в профила си в момента на фона на всичко, което се случва в света. Адмирирам подобно поведение! Видях много сторита по темата за войната и от Елица, която съчувства на хората за случващото се. Видеото с думите на Кирил Петков: И аз го гледах, думите му са малко извадени от контекста, говореше за икономиката на Русия. Не съм запозната с тяхното производство, но факт е, че са известни с петрол, газ и оръжия. Аз харесвам Петков, представителен е, но изглежда доста притеснен,когато дава интервюта и се изцепва тук там. Едит: сега прочетох, че Русия е един от най-големите производители на зърно. Oh well… За да не е офф, не обвинявам Пепето, че си живее. На нея просто отдалеч и личи, че е такава, иска живот и свобода, но млада се е излъгала да роди и явно е решила, че вече край - фемили фърст, а то като не ти идва отвътре, насила няма как да стане. Виждаме каква я надроби. Филяка, мога да му викам Скучняка, излгежда доса муден за темперамента на Пепе. Жалко, че са намесени три деца. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 15:20:19 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 15:40:37 GMT 2
Според мен майката на Пепе и бабите й го гледат НА Рударци. Явно и Сиена е там, защото само София показват, а Чехляка е с Пепе, както и бащата на Пепе. Другият вариант е да са разделили децата и Сиена да е на Рударци с майката и бабите на Пепон, а Матиас да е с неговата баба и дядо в апартамента на Пепе.
|
|
|
Post by jeri on Feb 26, 2022 15:46:25 GMT 2
За да не е офф, не обвинявам Пепето, че си живее. На нея просто отдалеч и личи, че е такава, иска живот и свобода, но млада се е излъгала да роди и явно е решила, че вече край - фемили фърст, а то като не ти идва отвътре, насила няма как да стане. Виждаме каква я надроби. Филяка, мога да му викам Скучняка, излгежда доса муден за темперамента на Пепе. Жалко, че са намесени три деца. Sent from my iPhone using Tapatalk Напълно съм съгласна, личи си, че просто тя си е по живота, не да стои и да готви и да се наслаждава на домашния уют като Хей Даниела, Елица. Активна е, иска приключения и преживявания. Ама тези деца искат грижи. Филяка си е скучен, бавен, чувството му за хумор също не ми харесва. Ок, с ф2 е било бурна любов, млада, направиха две деца, но защо след тази раздяла бързаше да ражда и да влиза в сериозни отношения. Човек трябва да си вземе поука от грешките, особено като намесва невинни същества. Виктория не ми е грозна, просто е обикновена и нормална като всички нас. За да е в тази среда, обаче трябва да хваща окото, няма силикон или устни, затова слага филтрите и става нещо по-така. Сега видях, че сте писали за Кирил Петков, не съм гледала телевизия изобщо, но наистина е смешно изказването му. Че Деа е селска пръчка, така е, може би изказването й не е на място, ама има някакъв резон.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 26, 2022 15:57:42 GMT 2
По мое мнение изказването на Петков е тъкмо на място - каза го в контекста на това, че Русия го играе голямата икономическа сила, но ако няма кой да им купи оръжията и газа, са яко закъсали. Да мълчиш, когато някой не е прав, защото е (или поне изглежда) по-силен, е абсолютно кокошкарски начин на мислене. Деа нали много говори за независимост, тя не се изразява само в това да си платиш сама наема и фризьорът.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 18:55:27 GMT 2
Аааа не, Наум и Теа ще са гости в предаването на Силвена Роу... Че ще им готви и кето, на тия двамцата дето муат главно боклуци..
На Радостина последното стори ми е малко защитаващо пак Русия и Путин...
Галчето явно не ѝ стигнаха 2 години да се научи как се носят маските, защото мисля че маската ѝ в Делириум е наобратно..
|
|
|
Post by Qyiana on Feb 26, 2022 19:21:41 GMT 2
Викито наела жена да идва да чисти всеки въорник. Че то какво има да се чистят на 45 кв.м. Щото тя се е скъсала да готви, прането е на химическо, живее сама.. И щото е супер заета, нали.. Бездейства по цял ден и се чуди само в кое салонче да отиде, каква вИчерка ще има и в кое риалити да се запише. От толкоз много дейности, съвсем логично е да няма никакво време да изчисти 45кв.🤯 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by ggl on Feb 26, 2022 19:24:37 GMT 2
Аз не следвам Виктория от доста време поради ред причини…,но сега исках да й видя сторитата и като я потърсих в търсачката и вече не ми излиза отгоре, а трябва да я търся надолу… само при мен ли е така?🤔 Дали не го е направила така за да не я солят покрай Ергенът?
|
|
|
Post by Qyiana on Feb 26, 2022 19:26:08 GMT 2
Аз не следвам Виктория от доста време време поради ред причини… но сега исках да и видя сторитата и като я потърсих в търсачката и вече не излиза… само при мен ли е така?🤔 Дали не го е направила така за да не я солят покрай Ергенът? Бяха споменали преди няколко дни, че Виктория е shadowban-ната. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Feb 26, 2022 19:27:54 GMT 2
Аз не следвам Виктория от доста време поради ред причини…,но сега исках да й видя сторитата и като я потърсих в търсачката и вече не ми излиза отгоре, а трябва да я търся надолу… само при мен ли е така?🤔 Дали не го е направила така за да не я солят покрай Ергенът? Може и да е, защото получи shadow ban. Беше пуснала картинка против Путин /че е несменяем/ и че въпреки че е рускиня, не иска война.
|
|
|
Post by Niki on Feb 26, 2022 19:30:23 GMT 2
Относно последното стори на Радост ми е интересно за каква пропаганда говори. Особено предвид мълчанието ѝ за действия на държавен глава на страната, в която тя живее през по-голямата част от времето си.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 19:30:40 GMT 2
Викито наела жена да идва да чисти всеки въорник. Че то какво има да се чистят на 45 кв.м. Щото тя се е скъсала да готви, прането е на химическо, живее сама.. И щото е супер заета, нали.. Бездейства по цял ден и се чуди само в кое салонче да отиде, каква вИчерка ще има и в кое риалити да се запише. От толкоз много дейности, съвсем логично е да няма никакво време да изчисти 45кв.🤯 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Мързела е голямо нещо, на студио 45 кв. да те мързи да пуснеш една прахосмукачка и да минеш праха и да казваш, че ти отнема по 3-4 часа е направо трагедия. Поне някоя жена ще си изкарва парички след като тая мързелана не иска да чисти.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 26, 2022 19:32:49 GMT 2
И aз бих си викнала чистачка когато живев сaмa, безумно ми е противно чистенето и тн . Само да готвя обичам .
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 19:39:19 GMT 2
Ако всички мислеха като нея, сега нямаше да се казва Деа/Рая, а Айгюл. Независимата тя По мое мнение изказването на Петков е тъкмо на място - каза го в контекста на това, че Русия го играе голямата икономическа сила, но ако няма кой да им купи оръжията и газа, са яко закъсали. Да мълчиш, когато някой не е прав, защото е (или поне изглежда) по-силен, е абсолютно кокошкарски начин на мислене. Деа нали много говори за независимост, тя не се изразява само в това да си платиш сама наема и фризьорът.
|
|
|
Post by ggl on Feb 26, 2022 19:43:55 GMT 2
Къде я търсите Виката тя е голяма работа, как така ще си чисти собствената мръсотия, да не е като простосмъртните. Да пуска пералня, да глади това е срамна работа за нейната особа!
|
|
|
Post by klaudia on Feb 26, 2022 19:45:55 GMT 2
Виктория каза, че иска жена да ѝ помага с чистенето на первази, прозорци и такива места, които не се чистят всеки ден. Но и на мен ми е странно, защото не е голяма площ и може и сама.
|
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:00:19 GMT 2
Аз директно я репортнах малоумницата Радостина, писна ми от нейните глупости ден през ден. Бе мълчи си там и не се излагай колко си ма****на. На косъм бях да ѝ напиша нали знеш къде е терминал 1, вземай си пацалите и изчезвай и към любимата ти Раша. Ама неее, нали трябва да дои държавата за майчинство и сега седи тука и се води, че "работи", че после да може да взима 1000 лв майчинство, че на нея са ѝ много важни нали... Мъжа ѝ сигурно за 15 минути на терена ги изкарва тия пари.
|
|
|
Post by Niki on Feb 26, 2022 20:05:39 GMT 2
Радостина е хейтър на почти всичко българско за мен. В Русия всичко е по-добро Само че когато трябва да отиде на доктор, все се връща в родната си страна. И след това излива 10 сторита с помия, колко ни е зле здравната система. Да, във всяко стадо има мърша, никой не отрича. Относно пенсионерите, които е засегнала в последните сторита- самата аз съм с наследствена пенсия и всички промени в пенсиите ги виждам от личен опит - в последните няколко години пенсиите единствено се повишават, от 4 години насам пенсиите не са падали. Инфлацията е в целия свят, горивата се покачват навсякъде, както и тока. Не знам, не обичам хейтъри, особено тези, които го правят за да се правят на интересни пред някаква аудитория. И Путин не харесвам, междудругото, който тя се опитва да не го подкрепи публично,само че го прави косвено с последните и тъпотии. Направо ми се доповръща.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:16:37 GMT 2
На Джойката не мога да ѝ хвана мисълта с това малоумно стори. Констатация ли е, решение ли е, оплакване ли е, подкрепяне ли е? Какво е точно, защото не се разбира нищо с тия празни приказки?
|
|
|
Post by Niki on Feb 26, 2022 20:19:27 GMT 2
Според мен възможната интерпретация е - в България си имаме достатъчно проблеми, че да мислим за проблемите на другите Типично по байганьовски - нека мислим само за собствения си г*з!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:21:03 GMT 2
И аз като живеех сама в тристаен имах жена за почистване. Роднини в мезонет също. Не виждам нищо лошо при положение, че има хора, които така си изкарват прехраната, а ние можем тези няколко часа да ги прекараме в нещо по- приятно и/или полезно. Само не знам защо вика парадира с това все едно е голяма работа. Аз не съм споделяла просто защото не го намирам за интересно или важно. Все едно на маса да говоря каква белина купувам :д Само да спомена, че на тоя селяндур бачорски жените във фирмата му имат ужасно дълги смени и недобри условия на труд. Почистват моя офис и още много други в сградата и вече си имаме с колежки 2-3 приятелки от тях и споделят. Само 1 се задържа повече от няколко месеца до година
Джой е същата тъпа крава като деа. Само за собствения си гъз. Не знам как сравняват бомбардиране и приравняване на дома ти със земята с общата мизерия в България.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:29:01 GMT 2
Според мен възможната интерпретация е - в България си имаме достатъчно проблеми, че да мислим за проблемите на другите Типично по байганьовски - нека мислим само за собствения си г*з! В нашия малък свят не знам дали има държава, която да не зависи от общото. Джойката ни оправи, освен да вземем да я турим на някой важен пост и да започва да действа. Джой фон дер Лайен.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:29:54 GMT 2
Не се ядосвайте на Джой, тя го е написала от своята гледна точка. Явно вниманието й може да се задържа само върху един обект/проблем, и не може да приеме втори, трети или пети проблем едновременно. Затова споделя върху какво ще се концентрира, очаквайки че и останалите страдаме от ограничена мисъл. Не съм експерт, но мисля че декоративните рибки споделят същия начин на мислене.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:38:30 GMT 2
Според мен Радостина е написала това стори за пенсионерите, за да отклони вниманието, че няма ясна позиция в конфликта между Русия и Украйна и за да се прави на интересна. Само, че вместо да събира пари само за кучетата продавайки парцалите си от преди 15 години, може да почне да събира и за пенсионерите, да отделя от заплатата си, нали работи, от заплатата на мъжа ѝ да дава, да иде в някой старчески дом да попита от какво имат нужда хората и да купи и т.н. Ама много е лесно иначе с чужди пари да се хвали по сторита, че били за приюта за животни като тя е дала 150 лв. дарение, мисля, че тази сума ѝ се беше откъснала. И аз обичам животните и им помагам, но обичам и хората и помагам и на тях, а не се правя на интересна по сторита! Айде да си вдига алчния нагъл лицемерен г*з и да заминава за където иска.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 20:42:45 GMT 2
Сигурно е гледала "Ничия земя", даваха един беден и ограбен дядо от Северозапада. Пардон, тя май не гледаше тв, нали Много е елементарна. Чудя се коя от двете квачки е по-зле, тя или Деа. То направо се не пипа там.
|
|
|
Post by ddv on Feb 26, 2022 20:50:47 GMT 2
Гледах новия влог на Деница. Голяма борба прави с този житен режим. Нали все пак идеята на поста е пречистване на ума и тялото, а тя очевидно го е правила само, за да свали килограми. Следи си всеки ден свалени грамове, вечер си прави Нескуик, а един ден даже не си приготвила жито, та яла само ябълки и орехи. Тъжно ми е за това момиче, прекалено е фиксирана върху теглото си и това не е здравословно. Наистина ми е тъжно за нея, дано онзи примат, който й е спътник в живота, да я посъветва, че не може да кара така винаги.
|
|
|
Post by milamila on Feb 26, 2022 20:55:37 GMT 2
Ако всички мислеха като нея, сега нямаше да се казва Деа/Рая, а Айгюл. Независимата тя Tая опорка с турските имена е точно толкова тъпа и малоумна, колкото инфлуенсърките.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 21:59:11 GMT 2
|
|