|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 22:04:09 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 22:47:48 GMT 2
Подкастът на Любо и Розмари е много добър и го препоръчвам. Любо Жечев ще прави видео за Цанов, което ще ми е много интересно да гледам. Явно го подготвя от много време. Има и прогноза, какво ще е следващото видео на Цанов. Цанов качва всяка събота, така че утре ще видим дали Маг Любо е познал. Като цяло интересно се очертава да е, ако двамата влязат в конфликт. Не са глупави и няма да е като селските истории на инфлуцките.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 23:06:01 GMT 2
Леле. Виктория на тези снимки си е направо грозновата. На снимки мислех че има що годе правилни черти
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 23:11:28 GMT 2
Пускам Сиса и какво да видя, ходила била на контролен преглед и трябвало да ѝ правят снимка на зъбите, Сисо пак не си разбрала или пак лъжеш. Снимка на здрави зъби не се прави, значи имаш много проблеми. Ния имала малко проблеми с зъбите и тя и била запазила час и за нея, нищо че после като я даде отблизо на Ния почти и липва единя кучешки зъб. Сиса пак ще готви шкембе... Ния хвана одеалото на бебето, хвърли го на земята и почна да се пързаля с него, Сиса два пъти ѝ каза да го вдигне, но тя не я отрази и Сиса започна да снима малкия като пак му каза "ей,пацул". Ния стъпка с мръсните си крака одеалото и седя сигурно 1 час на земята, а Сиса реши, че някакъв кашон от пратка трябва да го сложи на дивана до бебето и да го отваря, там където бебето ѝ се въргаля цял ден, мизерия и чудо.. Ния постоянно крещи и Сиса не ѝ прави никаква забележка, че не трябва да се крещи нон стоп, а трябва да говори нормално, другото което супер много ме дразни е изказа на Ния тип "на Ния тоС, на мама тоС".. Сиса си искала от градината бързи тестове, защото как ще се охрарчи за такова нещо, първо каза, че са ѝ дали цяла кутия, после каза, че тя си я искала. Само Гошо е позитивен, Сиса каза, че за сега е отрицателна. Късно вечер Сиса даде на Ния да нагъва вафли..просто тия хора са пълен потрес как се хранят.
|
|
|
Post by elanli on Feb 25, 2022 23:11:34 GMT 2
Русия ограничава фейсбук за руснаците съотвтно и инстаграм. Много руски инфлуенсъри вече са постнали нови профили в национална социална мрежа. И наша Вика и тя. Но ето как за 1 ден всички тези гранд звезди на Инстаграм ще започнат от 0 и то пред по-малка публика.
|
|
|
Post by sunny on Feb 25, 2022 23:15:59 GMT 2
Ива , тази отчаяаната съпруга , винаги когато я видя как готви с тези ноктаци , ми се повръща. Сега отново на стори мачка с канджите си грейпфрут и го дроби там в чаша сок.
Като цяло много неприятна , мърлява , бърза да се омъжи (няма лошо) , но в това време в което живеем , Да имаш възможности и от мързел да останеш с 12 клас е срамота. Внимава само колко е надула г**а си, колко яйца да изеде и друго не я интересува. Още епитети заслужава ама айде …
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 23:54:46 GMT 2
Коя е Ива?
|
|
|
Post by muffin on Feb 25, 2022 23:55:36 GMT 2
Виктория има огромно чело, не бях обърнала внимания от толкова филтри дето пляска. Виктор ми е много симпатичен на мен, но Виктория предпочита старци с пари, за това и така го гледа с отвращение.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 26, 2022 0:00:24 GMT 2
Ива , тази отчаяаната съпруга , винаги когато я видя как готви с тези ноктаци , ми се повръща. Сега отново на стори мачка с канджите си грейпфрут и го дроби там в чаша сок. Като цяло много неприятна , мърлява , бърза да се омъжи (няма лошо) , но в това време в което живеем , Да имаш възможности и от мързел да останеш с 12 клас е срамота. Внимава само колко е надула г**а си, колко яйца да изеде и друго не я интересува. Още епитети заслужава ама айде … Доста добро определение.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 0:15:36 GMT 2
Гергана сутринта: “Не мисля, че е уместно в създалата се ситуация да ви занимавам с гримчета и парцалки.” Гергана следобед: “Два начина как да комбинираме сако в тоалетите си.” Гергана е пълно мазало .И поне тя ,ако мълчи и си мутне тъпите сторита за месеци наред ще е прекрасно. Продължавам да наваксвам ,че нямаше ме цял ден,че по задачи бях и с гости после се оправях ,а вие сте писали,писали.Нямате изчитане😍😂
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 26, 2022 0:32:07 GMT 2
Пускам Сиса и какво да видя, ходила била на контролен преглед и трябвало да ѝ правят снимка на зъбите, Сисо пак не си разбрала или пак лъжеш. Снимка на здрави зъби не се прави, значи имаш много проблеми. В чужбина (поне и при нас в Австрия) е практика като отидеш за пръв път на зъболекар, или при нов такъв, задължително първо да ти направят снимка на зъбите. На един от предните влогове (не и следя всички) забелязах, че Ния също казва "тоС", ами то постоянно това чува детето и се учи да говори като майка си. Верно, че всички използваме по някоя и друга диалектна дума от родното ни място, но Сиса пък хич не се старае дори да положи усилия малко от малко,поне за елементарни думи. Сигурно даже и не и е направило впечатление, че Ния се учи да говори неправилно.
|
|
|
Post by rachel on Feb 26, 2022 0:39:24 GMT 2
В TikTok някаква мацка Jackie.world е пуснала, че капитонова печели Ергенът, а ако събере 20к последователи в инста, ще каже и кой печели сървайвър 🤮 Съмнявам се да знае, чела е статиите по клюкарските сайтове просто. Тази е една простовата разгонена лелка, много пъти съм я засичала да пише злобни коментари в ютуб и инстаграм. Собственичка е на пиано бар и май са приятели с Хикен щикен. Поне да не ползваше официалния профил на барчето си като пише простотии, само си прави антиреклама. И на мен ми направила такова впечатление. Миналата година наехме вилата ѝ без да знам коя е, и малко след това ми излезе в тикток. Отдаде ни “луксозен” етаж. Такава мръсотия беше, не знам къде го е видяла тоя лукс. Супер захабено, неподдържано, и единият разклонител буквално се разпадна в ръцете ми. Ходих в пиано бара да дам капаро и беше супер зловещо място, миришещо на вехто. Всичките ѝ служители са чичковци, приличащи на извратеняци. Единствено човекът във вилата беше голям веселяк.
|
|
|
Post by monday on Feb 26, 2022 1:09:56 GMT 2
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 26, 2022 9:45:26 GMT 2
Ива, госпожа Кузманова, мис Фитнес, слугиня на господин Кузманов.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 26, 2022 10:38:01 GMT 2
Деа сериозно ли е толкова зле - как може Кирил Петков да наричал Русия "бензиностанция с оръжия", това, ако стигнело до ушите на Путин, България щяла да бъде заличена от картата Това момиче в коя мутренска паралелна реалност живее?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 11:17:17 GMT 2
Деа сериозно ли е толкова зле - как може Кирил Петков да наричал Русия "бензиностанция с оръжия", това, ако стигнело до ушите на Путин, България щяла да бъде заличена от картата Това момиче в коя мутренска паралелна реалност живее? Деа явно е заседнала във времената на Жоро Илиев и подобни мутряги. Толкова ѝ е капацитета на биполярната. Милата, Путин ѝ е най-големия страх, сякаш лично ще дойде и ако тя каже нещо лошо за него в инстаграма си, ще я намери тази анонимна мишчица и ще я убие.. налЕ. Дея-Рая намали мутренските сериали и филми за твое добро е. Скоро очаквам включване как трябва да боготворим Путин и тя вече има негов олтар..
|
|
|
Post by Почти безобидна on Feb 26, 2022 11:33:42 GMT 2
Хахаха и аз от това стори идвам. И преди имаше мутренски полъх от Деа, но сега съвсем. Не искам и да я виждам, достатъчни са тия ланци по нея и пършивата, но "много здрава" руса косичка. Да сме благодарни, че ни спестява цялата картинка.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 11:44:54 GMT 2
Излезе ми тази доста едитната реклама в инстаграм, ами истинският нос на Алекс си изглежда доста по-добре с него, отколкото сега постоянно с отворена уста като риба и говори все едно постоянно ѝ е запушен носа. http://instagr.am/p/CabjXbPtvzi
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 12:08:59 GMT 2
Снимката май не е много едитната, просто тя преди изглеждаше по съвсем различен начин. Ако скролвате мнооого назад се виждат снимки от периода, в който бяха в ББ и преди това. Няма нищо общо с Алекс в момента.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 12:14:30 GMT 2
Съмнявам се да знае, чела е статиите по клюкарските сайтове просто. Тази е една простовата разгонена лелка, много пъти съм я засичала да пише злобни коментари в ютуб и инстаграм. Собственичка е на пиано бар и май са приятели с Хикен щикен. Поне да не ползваше официалния профил на барчето си като пише простотии, само си прави антиреклама. И на мен ми направила такова впечатление. Миналата година наехме вилата ѝ без да знам коя е, и малко след това ми излезе в тикток. Отдаде ни “луксозен” етаж. Такава мръсотия беше, не знам къде го е видяла тоя лукс. Супер захабено, неподдържано, и единият разклонител буквално се разпадна в ръцете ми. Ходих в пиано бара да дам капаро и беше супер зловещо място, миришещо на вехто. Всичките ѝ служители са чичковци, приличащи на извратеняци. Единствено човекът във вилата беше голям веселяк. Тази в пълно куку. Обявява се за българска ким Кардашиян, Нарича се big booty (широк задник като палачинка не е буути, Джаки) и обижда известни жени по страници, а не се вижда какъв мърляв тюлен е и колко зловещо лице има стил Гана. Само като я погледна и пиано бара й си представям и вилата каква е. Ужасно. Много съм се чудила защо постоянно я засичам по коментари къде ли не на всяка манджа мерудия , пък то както винаги определенията ви са топ- разгонена лелка хаххаха
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 12:19:57 GMT 2
Интересна ми е тази мания по Ким Кардашиян. За мен изобщо не изглежда добре, а за тялото й да не говоря. Наясно съм, че има различни възприятия за красота, но както и тази Деси, която беше при Гала, да се обезобразиш и да изгубиш себе си, за да изглеждаш като някоя известна личност. Даже в случая тя май е известна само с изцепките си. Признавам си, че не съм се интересувала от Кардашияните, но чисто визуално Ким не изглежда добре в моите очи. В лицето е симпатична, но това сигурно е състояние след маса интервенции, а тялото й както казах е твърдо не.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 12:44:11 GMT 2
Пепето пак е гърмяла снощи, това ли е измислила като се отдаде на размисли за живота. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 13:10:35 GMT 2
Момичета, недейте така. Деа е хипер- мега- гига успяла. Все пак си беше поставила за цел да си купи апартамент до 30, ама не успяла и този месец бум два си взела. Да ѝ било като обеца на ухото. Къде сме тръгнали ние с нея да се сравняваме 🙄
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 13:10:50 GMT 2
На мен ми се струва, че Пепон кара пубертет сега. Споделяла е във видеа, че когато е била ученичка е била аутсайдер и затворена. Явно в момента е решила да се държи като тийн. Само не разбрах, защо й дойде тази идея след 3 деца...
|
|
|
Post by jeri on Feb 26, 2022 13:32:28 GMT 2
Деа къде е споделила това за апартаментите? Не я следя много редовно. Иначе Кирил Петков, ако е казал това, наистина е неадекватно. Пепе доколкото помня в Англия си е поживяла добре, купончета, мъже. Това й поведение сега е много странно, после ще ми твърди, че сами си гледат децата. Да бе.. Също и коментарите, че всичко с Ф3 е наред, бяха някак пасивно агресивни, което е нетипично за нея. Струва ми се, че е осъзнала, че е прибързала с ф3. Той е добър, емпатичен, но тя има нужда от фойерверки и някой, който да й е интересен, да й създава различни емоции, а не да стои кротко и да изпълнява.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Feb 26, 2022 13:34:27 GMT 2
Аз за коса само от instagram.com/lillyvanbrooklyn?utm_medium=copy_link има и тикток. За мен това е идеалната коса и е подобна като тип на моята. Тъмна коса оптически е нормално да блести, освен ако е някаква метла като на Гана, така че следва предимно такива мадами за коси. За козметика - декоративна Стефи, тя е номер едно и аз същоимам интерес към висок клас само. За дрехи честно казано никоя, защото имат различни от мен структури и нога само да си мечтая да нося техните свободни например дрехи. За книги също не следя, за бяла козметика съм се повлиявали от Палина и деа преди. За парфюми- денси и jaysdeen, вторият всъщност и за Бяла козметика. Кокошиното обичам да я гледам за модни находки, но не пазарувам такъв клас чанти и дрехи, та не притежавам нищо подобно. Ще използвам случая да я похваля, не знам защо е била приятелка с Гана, но е много свястна. Отговаря винаги и ми помагаше като имах повод да търся една чанта с всичко, свързано с такава покупка. В крайна сметка се отложи покупката на първата ми такава чанта, но тя е наистона много мило момиче. Печелила съм и палитра сенки от нея, на същия ден ми я прати и беше много хубава изненада Този път няма да съскам ,а и аз ще споделя,че също съм си писала с Кокото. Пратих и снимки на един шал на Burberry и я питах дали е реплика. Отговори ми бързо и ми каза да не си давам парите ,защото не е оригинален. Спести ми 120€ и много нерви,за което съм и благодарна. Някой разбра ли защо не са вече приятелки с Гането,че ми е много любопитно.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 13:48:20 GMT 2
Не знам Кирил Петков дали го е казал наистина, или по-точно какво е казал, но като цяло само м***умник ще се върже на такова заглавие. Коя сериозна медия цитира политици по този начин? Такова заглавие подхожда на махленски клюкарки, които обсъждат Джугани или друг подобен елемент. Освен, че Деа е видна бизнесдама, много заета, амбицирана, и разбира се с огромни авоари в банковите си сметки, тя има 5-6 висши образования. Така че просто няма как ние, елементарниците тука, да разберем мислите на един политолог, икономист, козметолог, бог знае какво (още не го е измислила, ама ще се похвали 100%), и най-важното: тираджийка. За последното й вярвам напълно, просто като чета философиите й и си я представям на тир паркинг да нагъва саламите и да разхожда Филип плейн токчетата с камъни и катинари 🤣 (За което няма нищо лошо, просто претенциите на русата метла не отговарят на тир реалността)
Не съм поддръжник, не искам да намесвам политика в тази тема, само искам да се възмутя на следното: на всичкото отгоре нарича К Петков "тъп". Може да не си съгласен с него по много направления, може да считаш, че не е бил честен или е лъгал в даден момент. Но като цяло точно тази дума описва повече нея, от колкото него
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 13:52:02 GMT 2
На стори го беше качила преди десетина дни. В началото много го харесвах това момиче. Говореше за личния си опит с козметиката и изведнъж какво ѝ стана, не знам 🙄 плюе всичко, от всичко разбира, последна инстанция по всеки въпрос. Хубаво е да разбере, че това, че има мнение не значи, че трябва непременно да го изкаже.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 14:06:11 GMT 2
Коментирам темата тук, а не в "Нещата от живота", защото в случая обект на коментара ми ще е Деа/Рая. Кирил Петков ми е 50/50 все още. Думите, които се цитират от вчера, казани от него, са истина, ето и видео, в което към края можете да чуете, че сравнява Русия с "бензиностанция с ракети" на картата на световната икономика. Деа, която видимо има раздвоение на личността и комплекси до тавана, наистина е време да осъзнае, че мисленето й е крайно плоско и елементарно. За съжаление виждам тенденция хора, които са видимо простовати, да дават гласност на тъпотията си. Като си знаеш дереджето - мълчи си и не се излагай. При нея съм забелязала, че лудостта й граничи с тази на Гането, но Гането поне не се крие коя е. Деситолск беше споделила в стори днес, че не вижда, какво може да покаже в профила си в момента на фона на всичко, което се случва в света. Адмирирам подобно поведение! Видях много сторита по темата за войната и от Елица, която съчувства на хората за случващото се.
Видеото с думите на Кирил Петков:
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 26, 2022 14:23:03 GMT 2
На мен ми се струва, че Пепон кара пубертет сега. Споделяла е във видеа, че когато е била ученичка е била аутсайдер и затворена. Явно в момента е решила да се държи като тийн. Само не разбрах, защо й дойде тази идея след 3 деца... Ми и теб да те чака Фифитко вкъщи и ти ще се чудиш къде да се денеш. 😃
|
|