|
Post by bella192 on Feb 25, 2022 15:14:27 GMT 2
Гергана качила стори, че се чувства зле цяла седмица и споделя това, за да покаже, че животът и не винаги бил перфектен..Чудя се, кой изобщо си мисли, че нейния живот е перфектен 😂 Пълна комплексарщина и драпане за известност.. Също така ни уведомява, че е с разстройство. Бих качила снимка, ама нещо не ми се получава, някой ще ме просветли ли как се прави това Може да е яла някой развален охлюв в Париж 😂😂😂
|
|
|
Post by emmilie on Feb 25, 2022 15:14:31 GMT 2
Бързо оздравяване на Гергана, но не смятам, че някой си мисли, че тя има перфектен живот🙄
Интересно ми стана изказването на Пепе за 14 февруари. Не държа да ходя на уикенд почивки или ресторанти, конкретно за празника. Но пък и не мога да кажа на всички, които честват празника-ей хора, това е лигня. Що за изказ, що за отношение, предвид, че съфорумката прекраснo обобщи миналите години, как “лигаво” e отбелязвала празника- снимки, описания, сърца, любовни хаштагове.🤷🏼♀️
|
|
|
Post by veereto on Feb 25, 2022 15:26:02 GMT 2
Гергана качила стори, че се чувства зле цяла седмица и споделя това, за да покаже, че животът и не винаги бил перфектен..Чудя се, кой изобщо си мисли, че нейния живот е перфектен 😂 Пълна комплексарщина и драпане за известност.. Гергана като сгафи нещо или интереса към нея намалее и вади карата със здравето и търси съжаление. Дамата с апартамента има приятен глас и дава доста подробни обяснения, но апартамента ѝ ми идва твърде скучен и пинтерестки. Всички се стремят към изчитен интериор, което не е лошо, но им липсва индивидуалност. Винаги ще поставя под съмнение нивото на човек, който си е купил книги за декорация.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 15:52:49 GMT 2
Гергучи е видяла, че сте писали с информация относно селфи филтъра на Капитонката и е решила да го изпробва на последното стори с диарията. Но при нея дори този филтър е безпомощен 🥲
|
|
|
Post by plam on Feb 25, 2022 15:58:20 GMT 2
Дано Гергана не си снима и произведенията в тоалетната от разстройството,че вече кървища сме виждали по чаршафи. 🤣
|
|
|
Post by Minnie on Feb 25, 2022 16:07:15 GMT 2
От Зорница съм се инфлуенсвала и аз. Преди години си бях поръчала планер по нейна препоръка, витамин С на прах от dm пак от нейно видео бях видяла. Имало е и продукти, за които споделяме едно и също негативно мнение. На нея съм склонна да вярвам, но за големи и скъпи покупки не търся информация при инфлуенсърките. Рекламите "на кило" на някое заведение, кейсовете за телефони, козметика, техника, процедури, сладкарници и т.н. като ги видя по 100 пъти в Инстаграм от всеки втори ми действат точно обратното - избягвам ги. Харесват ми и предложенията на Стефи за грим, но не си купувам декоративна козметика от толкова висок клас и само си ги гледам
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 25, 2022 16:29:19 GMT 2
Минах днес случайно през Савини в Пловдив, и с моите приятели направо се потресохме от цените. 5.50 лв за малък сладолед, 7.50 среден 💀 То ми е ясно, че цените на всичко се качват, ама тя Савина се е пооляла.. Едно, че беше празно, ама как да си купиш от нейния, като от другите е много по-евтино. Ама какво да очакваш, с козунаците по 72 лева и хляба по 50. Тази година с какви ли цени ще им изскочи на златните й печива alfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1645799055c.jpeg
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 16:36:18 GMT 2
Аз за коса само от instagram.com/lillyvanbrooklyn?utm_medium=copy_link има и тикток. За мен това е идеалната коса и е подобна като тип на моята. Тъмна коса оптически е нормално да блести, освен ако е някаква метла като на Гана, така че следва предимно такива мадами за коси. За козметика - декоративна Стефи, тя е номер едно и аз същоимам интерес към висок клас само. За дрехи честно казано никоя, защото имат различни от мен структури и нога само да си мечтая да нося техните свободни например дрехи. За книги също не следя, за бяла козметика съм се повлиявали от Палина и деа преди. За парфюми- денси и jaysdeen, вторият всъщност и за Бяла козметика. Кокошиното обичам да я гледам за модни находки, но не пазарувам такъв клас чанти и дрехи, та не притежавам нищо подобно. Ще използвам случая да я похваля, не знам защо е била приятелка с Гана, но е много свястна. Отговаря винаги и ми помагаше като имах повод да търся една чанта с всичко, свързано с такава покупка. В крайна сметка се отложи покупката на първата ми такава чанта, но тя е наистона много мило момиче. Печелила съм и палитра сенки от нея, на същия ден ми я прати и беше много хубава изненада
|
|
|
Post by candygirl on Feb 25, 2022 16:52:00 GMT 2
jaysdeen ме зaпaли по най -вкусните меденки, които съм яла . Страшно съм му благодарна, че ми показа това магазинче .😍
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 16:58:02 GMT 2
jaysdeen ме зaпaли по най -вкусните меденки, които съм яла . Страшно съм му благодарна, че ми показа това магазинче .😍 Кои са те? Мен ме запали по дърпано свинско ;d
|
|
|
Post by muffin on Feb 25, 2022 17:07:31 GMT 2
Чакай сега, как така Гергана от понеделник само лежи в леглото, нали уж “беше” в Париж?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 17:16:34 GMT 2
Че тя Гергана преди 2-3 седмици се беше снимала пак с абокат в ръката, ако тези неща са верни май трябва да си обърне най-накрая внимание на здравословното състояние. Не е нормално през няколко седмици да ти има нещо, то вярно, че тя не изглежда здрава, а точно обратното, но няма да е зле да си пусни изследвания и да започне да се грижи за себе си, защото от инфекции в устата може да я удари на много други места.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 25, 2022 17:22:55 GMT 2
jaysdeen ме зaпaли по най -вкусните меденки, които съм яла . Страшно съм му благодарна, че ми показа това магазинче .😍 Кои са те? Мен ме запали по дърпано свинско ;d Както е Amelie нa Сaн Стефано , точно между него и химическото е.
|
|
|
Post by deny on Feb 25, 2022 17:24:23 GMT 2
Чакай сега, как така Гергана от понеделник само лежи в леглото, нали уж “беше” в Париж? Тя "замина" в петък и се "върна" в понеделник. Нищо не разбираш ти... То и аз се обърках - Париж, абокати, лежане вкъщи, пълен тюрлю гювеч.
|
|
|
Post by diamond on Feb 25, 2022 18:01:14 GMT 2
Сега видях, че Мария Андреева е сложила брекети. Аз не си спомням да е била с много криви зъби или такива, които да ми направят впечатление. Самата тя казвала ли е нещо по този въпрос?
|
|
|
Post by Amber on Feb 25, 2022 18:03:46 GMT 2
Според мен на Гергана историята, че от понеделник е с гадене, болки в корема и т.н. е пълна измислица с цел оправдаване защо не е в Париж ..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 18:13:00 GMT 2
На Гуси лъжливото овчарче нямам вяра,сори, след като е злоупотребявала на тема здраве неведнъж. {Spoiler} Явно аз съм някакъв особняк по темата с бг инфлуенсърите и какво са ми повлияли да си купя, да се възползвам като услуга и прочие. Че ме информират за новости, така е. Малка вметка, че нов климатик си взехме не по препоръка на Пепа, а на база мнение на доверен, разбиращ от това човек, Дайкин си ги знаех като марка още преди Пепа да колаборира, и все пак не е Дайкин. Като се огледам вкъщи, само един скраб за тяло по препоръка на Снежана има в банята. (ако тя се води инфлуенсър). Имам съмнения за сс на Лумене от Галя, ама не помня.Капитонова за една термозащита за коса. За Мариета и Зорница палец нагоре! Специално за козметика, едното място, в което поглеждам е irecommend. ru. След изчезването на блоговете, поне има форуми,фб групи, страници, мнения на съфорумки, чужди сайтове на всякаква тематика с потребителски мнения и познати хора.
|
|
|
Post by nomade on Feb 25, 2022 18:15:40 GMT 2
Гуца се прави на хитруша и даже на дежавю ми се появява сторито и след 2-3 седмици: “Приятели, почивката ми в Париж се провали, защото не се чувствах добре/влязох в болница/бях на системи и т.н.” 😂 Смешка.
|
|
|
Post by milamila on Feb 25, 2022 18:16:09 GMT 2
В TikTok някаква мацка Jackie.world е пуснала, че капитонова печели Ергенът, а ако събере 20к последователи в инста, ще каже и кой печели сървайвър 🤮
|
|
|
Post by ggl on Feb 25, 2022 18:20:26 GMT 2
Минах днес случайно през Савини в Пловдив, и с моите приятели направо се потресохме от цените. 5.50 лв за малък сладолед, 7.50 среден 💀 То ми е ясно, че цените на всичко се качват, ама тя Савина се е пооляла.. Едно, че беше празно, ама как да си купиш от нейния, като от другите е много по-евтино. Ама какво да очакваш, с козунаците по 72 лева и хляба по 50. Тази година с какви ли цени ще им изскочи на златните й печива alfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1645799055c.jpegЛятото бяха по 3,50, ако не се лъжа…
|
|
|
Post by pchelica on Feb 25, 2022 19:09:12 GMT 2
Гергана сутринта: “Не мисля, че е уместно в създалата се ситуация да ви занимавам с гримчета и парцалки.” Гергана следобед: “Два начина как да комбинираме сако в тоалетите си.” А между другото, тъкмо видях поста с комбинирането на сака… Защо в едната комбинация е с риза, сако, официален панталон и МАРАТОНКИ, а в другата е забравила да си сложи панталон? Гане, Ганеее…ще станеш звездата на Седмицата на висшата мода в Шекер Махала!
|
|
|
Post by klaudia on Feb 25, 2022 19:30:58 GMT 2
Пинко е качила видео в Инстаграм, някои движения с кръста са ѝ сякаш я удря ток. Никаква химия няма между нея и Стъни, големи дървета са и двамата.
|
|
|
Post by abc on Feb 25, 2022 19:51:07 GMT 2
В TikTok някаква мацка Jackie.world е пуснала, че капитонова печели Ергенът, а ако събере 20к последователи в инста, ще каже и кой печели сървайвър 🤮 Съмнявам се да знае, чела е статиите по клюкарските сайтове просто. Тази е една простовата разгонена лелка, много пъти съм я засичала да пише злобни коментари в ютуб и инстаграм. Собственичка е на пиано бар и май са приятели с Хикен щикен. Поне да не ползваше официалния профил на барчето си като пише простотии, само си прави антиреклама.
|
|
|
Post by KittY on Feb 25, 2022 19:53:10 GMT 2
Дано Гергана не си снима и произведенията в тоалетната от разстройството,че вече кървища сме виждали по чаршафи. 🤣 Някой пази ли снимка, че този момент с чаршафите съм го изпуснала и не мога така да стоя в неведение 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 19:55:01 GMT 2
Ох да ви се похваля и с моето прохождане в инстаграм , когато тъкмо си го инсталирах и не знаех кое как и колко наивно вярвах , че инфлуенсърките ти мислят доброто и споделят реални и лични мнения за продукт . Та първа ме инфлуенсна Ая с един шампоан розов на Лореал . Викам си и тя е руса и аз , готина е със сигурност споделя лично мнение . Та купих го и не видях полза , даже бих казал че за мен е боклук . После обаче започнах да харесвам тази и онази инфлуенсърка и видях , че и те са споделили че точно този шампоан върши чудеса с косите им . Е тогава вече мк светна лампичката , че лъжат и мажат … Ох стана много дълго , но се чувствам като дете което разбра , че няма Дядо Коледа . Тогава някъде к последвах Пепе с видео как да си избелим зъбите в домашни условия и си мислих колко свежа мадама е . Към днешна дата Пепе няма нищо общо с тогавашната визия и може би не е била толкова продажна . Гледам я само за сеир . Иначе Зорница , Мариета за среден клас козметика(не давам много пари , защото не се гримирВам).
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 20:32:36 GMT 2
Наша Вика казва, че имала само 1 коментар, който казвал, че лъже за ритуалите. 😂😂😂😂 Щото трие другите и защото не сме тръгнали да ѝ пишем и ние и да я сринем с земята. 😉 Иначе отива да вечеря с приятелките преди да започне епизода на Ергенът и си върза мазната, тънка косица на опашка, че да замаже положението. Цял ден нищо да не правиш и да не си измиеш косата, не го разбирам. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 21:15:43 GMT 2
Наша Вика казва, че имала само 1 коментар, който казвал, че лъже за ритуалите. 😂😂😂😂 Щото трие другите и защото не сме тръгнали да ѝ пишем и ние и да я сринем с земята. 😉 Иначе отива да вечеря с приятелките преди да започне епизода на Ергенът и си върза мазната, тънка косица на опашка, че да замаже положението. Цял ден нищо да не правиш и да не си измиеш косата, не го разбирам. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Тя Вика и друг път е показвала май доста ниска лична хигиена . Къпането не е приоритет май . Не гледам Ергенът , но влязох да чета коментари във фейсбук страницата им . Яко я солят и като цяло им е писнало отново да я гледат , а тя наща се цани и за трето предаване да участва .
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 21:20:52 GMT 2
Любо Жечев и Розмари с видео по темата за войната и мнението на Цанов, Костя Копейкин и Киро Брейка. Любо има много странна прическа, състарил се е с нея, дано бързо му порасне пак косата, за да младее.
|
|
|
Post by yoo on Feb 25, 2022 21:40:05 GMT 2
prikachi.net/image/QzehX Що така бе Викче?!? Нещо без филтърче си доста нелицеприятен пекинез, даже нещо ми бие на Гана 😂 А иначе Пепона е толкова п***то парче, не е истина. Поправих я на коментара ѝ за "скьорите" и веднага и нейният и моят отговор бяха изтрити 😩
|
|
|
Post by imasurvivor on Feb 25, 2022 22:01:07 GMT 2
Гледах влога на Сиса, че били с ковид, ами няма да коментирам нищо, ще изчакам разказ и ще споделям мнения, просто ми е адски зле на моменти, детето ти да има проблем със зъбите, а ти да го казваш съвсем нормално, да хвърляш на земята одеалото на детето и то да си стои там, после да му го дадеш, абе.. Трагичнооо За Гана аз си имам теория, че сега ще се изкара, че е преболедувала ковид сигурно, или някакъв грип, но наистина, когато опре до кокала веднага се хваща за здравето, адски грозно..
|
|