|
Post by Harmless Breeze on Feb 25, 2022 10:48:39 GMT 2
И да качва и да не кача Гуса, факт е, че профилът й е тотално замрял. В 99.99% от случаите всичко и е not sponsored, с какво да инфлуенсва точно тя?? И дори и да напише 2/3 "слова" по сегашната ситуация, надали ще имат някаква стойност. Тя е толквa out of touch с реалния свят... Не знам какво точно й стана на тази и защо такъв завой пое, но преди беше доста по-гледаема и слушаема от сега. Пепе само да не лъже, че не обича лиготиите, през повечето време се мазни на сторита, а сега тръгнала да ни обяснява друго **урочасах се, вече инста ме пука с реклами от Плесен и от други Свещяци.. аман
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 10:51:33 GMT 2
Гергуц имам чувството че мотамо е преписала някои от мненията, които си писахме вчера във форума. И твърди, че тази нейна онлайн излагация в инстаграм, било професията й като създател на съдържание 🤣 за да бъде нещо професия, не трябва ли да правиш пари от него? #notsponsored
|
|
|
Post by milamila on Feb 25, 2022 10:59:29 GMT 2
Любо е много по-добър в разследванията от Цанов, то вторият даже каков е разследвал?! Това с педофила с парти центъра са му го казали кой е, с насилника на майката с децата, се оказа, че и тя е такава, с хващането на педофилите са си на Ален и компания. Има пиперливи интервюта, но това не са разследвия, вика гости, които да кажат нещо или ги подлага на детектор. Цанов използва публична информация, която я има на три клика в нета или някой му казва нещо наготово, развитие няма. Докато Любо се занимава и разследва истински, намира неща, които няма кой да му ги каже, седи и рови с часове дали отнякъде няма да изскочат някакви данни. На Любо проблем му е егото и че го мързи, иначе има качества и му се отдава разследването. За материали на Цанов се иска смелост, има интересни попадения, както и се изисква много постоянство да качваш такива видеа регулярно, но със сигурност не мога да го нарека разследващ. За разлика от Цанов, Любо Жечев спазва елементарни журналистически принципи и правила, които правят видеата му много по-достоверни. Абсолютно е прав за Цанов, Алфа тиви, Възраждане и прочее. Щото Цановчето даде платформа на Копейкин... и ако се съгласяваш с Цанов, киро брейка и тн - може би е добре да се провериш за фашизъм.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 10:59:54 GMT 2
Ама за какви инфлуенсъри се имат, рекламни лица, лица с продуктово позициониране основно?! Не се оставям на тяхната преценка каква бъркалка да си купя, та камо ли да вземам предвид мнението им по важни въпроси от живота. Инфлуенсър ми била тя, боЗе.
|
|
|
Post by sweetpotato on Feb 25, 2022 11:09:29 GMT 2
Да, дайте да не пуишем за войната, а да си дъвчем и днес темите за тъпи рекламки. Защо? Наистина ли в дни като днешния Гана ви е интересна. Наистина ли Цанов ви е примера за журналист. Айде няма нужда да ми отговаряте. Толкоз от мен, нивото на дискусиите в тзои профил и без това е доста ниско, харесваше ми да си чеша езика ма баста.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 11:14:21 GMT 2
Заглавието на темата ясно показва какво се обсъжда тук. Няма норматив за брой постове на ден, така че не е нужно да се коментира насила, а само ако на някой му е интересно да обсъжда инфлуенсърите.
Сигурна съм, че има форуми и групи с темите, които ви вълнуват днес.
|
|
|
Post by smurfina on Feb 25, 2022 11:25:55 GMT 2
Гергана - Админите, няма ли да и' спрете достъпа на таз? Не стига че копи-пейст на всеки, който види в инстаграм, а сега и копи-пейст на мнения от форума. Гергано, намери си работа Пепа - не понасяла "лигни"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 11:34:24 GMT 2
Sweetpotato, ние пишем за войната, но в "Нещата от живота", има такава тема в този форум. Да ти "кажа", след пандемията и постоянното обсъждане навсякъде, сега нон-стоп се предава за войната. Не съм щраус да си зарявам главата в пясъка и да се правя, че не се случва нещо,да не съм притеснена, щом аз съм си добре. Изпатквам ако няма нещо, с което да се разсейвам, а само мрак, тъга, притеснение да превзема живота ми. Над нас явно е коридор, та онзи ден 5 хеликоптера профучаха, вчера 3,днес два изтребителя,тъй че няма как и да не усещам, че нещо се случва, какъвто и гьон да съм.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 25, 2022 11:42:33 GMT 2
Аз пък не виждам защо трябва да спираме да си коментираме Гана и всички подобни, заради нещо друго случващо се? Нещо общо двете неща имат ли?! Освен да спрем да си вършим и ежедневните задължениея и да говорим само за това, което се случва. А да са ни елементарни дискусиите, не мисля Тук сме, за да разпускаме. И без това ежедневието на нсяка една от нас е натоварено с всякакви неща.
|
|
|
Post by dynanamite on Feb 25, 2022 11:56:41 GMT 2
Значи Пепа НЕ обича лигни и лигави празници, но обича пр пратките и паричките, които идват от тях. Тежко е да си инфлуенсър и да ти се налага да пренебрегваш принципите си, за да свързваш двата края *сълза* 💔
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 25, 2022 12:36:56 GMT 2
Значи Пепа НЕ обича лигни и лигави празници, но обича пр пратките и паричките, които идват от тях. Тежко е да си инфлуенсър и да ти се налага да пренебрегваш принципите си, за да свързваш двата края *сълза* 💔 Сигурно затова така ѝ е разклатен вътрешния мир последните 2-3-5 години.
|
|
|
Post by addie on Feb 25, 2022 12:39:32 GMT 2
|
|
|
Post by teguhka on Feb 25, 2022 12:50:27 GMT 2
Попадали ли сте на този канал за интериор? Току що ми излезе и веднага се абонирах, не съм намирала канали конкретно за интериор до сега на български.Ще гледам и ще споделя впечатления. Мацката изглежда приятна. Аз миналата седмица попаднах на нея и питах тук във форума. На мен ми е приятно как говори, информативни видеа с добър монтаж.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 12:54:22 GMT 2
Давиз, ще го погледна. За момента и аз гледам само чуждестранни канали.
Галя с реклама на Самсунг. Не мисля, че има други адекватни реклами на Самсунг освен нейната, на Петканови и на Гала. Другите всички са с Айфон и се чудя, как не им е неудобно...
Ако ви е интересно, Гала е качила лайф с д-р. Паскова в канала на galasecrets. Темата е киселините за кожата.
Пепе не обичала "лигните"... Хммм Точно тя ли, която се лигави нон стоп във видеата, рийлсовете и дори снимките си?! За самата романтика е казвала, че не е фен още, докато беше с Филип 2. Но няколко пъти ми е правило впечатление, че ако той направи мил романтичен жест за нея, тя е наистина щастлива. Затова ми се струва, че се прави на силно момиче, но няма нищо общо с този образ и жадува за малко романтика. Но се съмнявам, че от Чехли можем да видим нещо подобно. Той изглежда като наааай-скучният човек на света. Не искам да съм злобна, казвам го искрено, не вярвам, че ще й стигне този живот, за да се почувства щастлива и удовлетворена. Единствено я виждам такава, ако работи много време над себе си, осъзнае грешките си и се промени.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 12:59:16 GMT 2
Гергана какво работи? Сериозно питам? Тези скъпи дрехи и Картие- та от седене на дивана ли ги плаща?
Малко да сменя насоката- Вас кой може да ви " инфлуенсне", измислих си я тази дума 😀😀😀 и да си купите нещо или да посетите даден салон примерно
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 13:12:11 GMT 2
Аз веднага признавам, че Теа ме е инфлуенсвала много пъти за различни неща: ББ крем на lumene (няколко пъти съм купувала и съм мн доволна), от my protein имам поне 20 неща, също са ми супер като качество, единствено от Mobilfox съм потресена какъв боклук са ми доставили и върнах кейса веднага. Даже може и да има някакви лайфстайл неща, които да съм заимствала от нея, но не се сещам. Имах момент, в който ми беше нужен iPad и се бях навила да наема през addit, но ми се размина ангажиментът.
и примерно ако търся лъскав и претенциозен ресторант, отварям профила на случайна дж*фра със силиконови протези и гледам къде е ходила. Така че понякога "преписвам" от тях
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 25, 2022 13:18:08 GMT 2
Тая тъпанарка when you wondering не знам си коя ме агресира. Написах и дълго послание, после трих, отказах се. Мислех да й го пратя и да я блокирам директно, без да й дам възможност да ми отговори. Камиончета и пясъчници, тая е тотално зле. Как не ги е срам и не се замилят малко пишейки тия дрисли? Отказах се обаче. Няма смисъл. Но все пак прочетох такива глупости. Поля и тя можеше да си спести глупавата тъжна снимка в асансьора, напиши кратък текст и толкова. Апелирам отделно да се пише за войната, който където иска. Аз лично по цял ден това слушам и изчетох бая материал. До там се докарах, че само се ослушвам при всеки шум, даже ми се причуват самолети и цяла нощ не спах. Душата ми се сви, изтръпвам само като чуя сирените. Комшийката ми сподели, че сънувала самолети и цял нощ не е спала. Само това ми е в главата. Добре ще е тук да се отклоним малко, да се разведри атмосферата. От друга страна това вълнува цял свят. И някак не може да се подмине. Но си има цели теми.
За Виктория няма да се очудя ако спечели, такиеа слуховете има. Аз съм почти сигурна, че ще е тя, въпреки, че съм втрещена. Щяла и в друго ралити да участва, няма празно там, няма спирка, егати жената, хитра лисица е тя.
|
|
|
Post by vivi on Feb 25, 2022 13:26:22 GMT 2
Аз също съм се инфлуенсвала от Теа - в нейн клип за грижа за косата научих за бондера за цъфтящи краища на philip kingsley и съм много доволна и си го ползвам, от старите видеа на Попова много се инфлуенсвах за грим ПРОДУКТИ, тъй като и моята кожа е доста светла, даже наскоро си бях купила едно трио за контур на revolution по нейна препоръка, което също се оказа голямо попадение.
По салони не ходя особено, но постове за ресторанти или кафета са ми хващали окото и съм посещавала, но не мога да се сетя за конкретни.
|
|
|
Post by lama on Feb 25, 2022 13:33:28 GMT 2
Мен са ме инфлуенсвали и съм била доволна от някои неща от други - не, но то всеки има различен тип кожа, коса.
Доволна съм от ББ Крем на Миша, не спирам да го ползвам вече две години, спирала на Сефора Size up и двете от Мариета. Лосионът на Ивана, ползвам си го лятото, шампоаните на Доори, обаче не ми понесоха.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 13:38:33 GMT 2
Супер лицемерен пост на тази с облеклата. Застанала със замислена физиономия пред сграда, за която сама пише че живеят хора с намкакви проблеми. Ами окей отивай и им помагай, защо използваш "дома" им като декор на малоумната ти фотосесия? Че и използваш снимката като протегната ръка да ти дадем точки колко си състрадателна и велика. Ами не, замислените кравешки погледи и шокиращи кадри с молещи се ръчички са абсолютно без-по-лез-ни в тази ситуация. Не са информативни, не призовават към конкретно действие, абсолютна самореклама на гърба на чуждите трагедии
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 13:41:44 GMT 2
When you wonder what to wear. Госпожата, която приема пандемията за двегодишна "игра в пясъчник"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 13:42:08 GMT 2
Аз питам, пък не казах. Понеже съм на вълна малко дете и майчинство- от drmodernmamy- книжки, играчки, продукти за детето като цяло; от Полина също детски неща, въпреки че в последно време ми дойде в повече мрънкането как няма време за себе си, а в същото не пропуска маникюр, фризьор, кафета с приятелки и прочие. От Радостна мама събирам идеи къде да водя децата, като цяло нея я харесвам, защото за разлика от другите е с образование, работи здраво, не само върху блога си, не го играе последна инстанция. Пирина за детски книжки, въпреки че мисля да я отследвам. На моменти ми се струва много високомерна и нагла. Стефи също за козметика и грим. Елица може да ме инфлуенсне за продукт или рецепта, и понеже обичам кафе и чаши за кафе, в списъка до дядо Коледа имам и чаша като нейната, Зори също за козметика 😀😀😀Абе следя доста момичета, набелязвам продукт, чета по форуми и купувам. Но го има и обратния момент- не ходя по места рекламирани от особи тип Джулиана Гани, Пепе-то, Златки, Моники, Капитонова и всякакви такива. Особена като видя някоя направена цялата с филъри, екстеншъни и директно подминавам всяка препоръка, то не ги и гледавам такива де. Не ми е понятно как човек като Джулиана или Златка Райкова, чиито деца са гледани от баби и бавачки е наеман да промотира детски кошари, колички и т.н.? Или хора с фасети избелващи пасти за зъби?
Последното разочарование беше добавка, рекламирана от Деа, кълне се в нея. Еми 60лв на вятъра. Тотална щета беше тази добавки и се кефя, че innah.k, дано не съм объркала името, си изрази мнението публично, че не вижда ефект от нея, а не си замълча.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 13:43:21 GMT 2
Коя е тази с облеклата? Супер лицемерен пост на тази с облеклата. Застанала със замислена физиономия пред сграда, за която сама пише че живеят хора с намкакви проблеми. Ами окей отивай и им помагай, защо използваш "дома" им като декор на малоумната ти фотосесия? Че и използваш снимката като протегната ръка да ти дадем точки колко си състрадателна и велика. Ами не, замислените кравешки погледи и шокиращи кадри с молещи се ръчички са абсолютно без-по-лез-ни в тази ситуация. Не са информативни, не призовават към конкретно действие, абсолютна самореклама на гърба на чуждите трагедии
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 25, 2022 13:44:21 GMT 2
Мен може да ме инфлуенсне само Зорница. Оставала съм много доволна от препоръчани от нея неща. За салони-никой, не вярвам много в известните салони, и там са тавали гафове. За коси-отново никой, знам повече от тях. Специално тая с камиончета като стил е потресаваща, та и за мода - не. Елица се обличаше хубаво преди. За грим имам позната, която с това се занимава-инфлуенсвам се от нея. Та до тук с инфлуенсването от тези кифли.
Най-редовно се инфлуенсвам от готварските канали, готвя по техни рецепти и се вдъхновявам. За мен "инфлуентсването" се състои точно в това-да се вдъхновиш от някой, от нещо и да го направиш и ти,това да ти донесе радост и удоволствие. Та по-добро инфлуенсване от готварските канали здраве му кажи! Това разбирам аз, полезно, приятно, да те накара нещо да направиш, да научиш.
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 25, 2022 14:24:28 GMT 2
От инстаграм се инфлуенсвам единствено за книги (основно детски, но и за мен също), защото живея в чужбина и онлайн само е трудно да прецениш дадена книга. За образователни игри за децата, също. Преди време имаше огромна рекламна кампания на натуралния крем на Dermax, поръчах го и досега съм го ползвала за няколко различни кожни проблема, но без резултат при мен. Честно казано съм малко разочарована, може би защото бях и с големи очаквания за него.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 25, 2022 14:39:19 GMT 2
|
|
|
Post by yanniehh on Feb 25, 2022 15:04:45 GMT 2
Гергана качила стори, че се чувства зле цяла седмица и споделя това, за да покаже, че животът и не винаги бил перфектен..Чудя се, кой изобщо си мисли, че нейния живот е перфектен 😂 Пълна комплексарщина и драпане за известност..
|
|
|
Post by rachelgreeb on Feb 25, 2022 15:07:52 GMT 2
Гергана качила стори, че се чувства зле цяла седмица и споделя това, за да покаже, че животът и не винаги бил перфектен..Чудя се, кой изобщо си мисли, че нейния живот е перфектен 😂 Пълна комплексарщина и драпане за известност.. Чувства се зле заради това, че разкрихме лъжата за пътуването ѝ в Париж.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 15:11:15 GMT 2
Гергана качила стори, че се чувства зле цяла седмица и споделя това, за да покаже, че животът и не винаги бил перфектен..Чудя се, кой изобщо си мисли, че нейния живот е перфектен 😂 Пълна комплексарщина и драпане за известност.. Също така ни уведомява, че е с разстройство. Бих качила снимка, ама нещо не ми се получава, някой ще ме просветли ли как се прави това
|
|
|
Post by pchelica on Feb 25, 2022 15:12:25 GMT 2
Гергана сутринта: “Не мисля, че е уместно в създалата се ситуация да ви занимавам с гримчета и парцалки.” Гергана следобед: “Два начина как да комбинираме сако в тоалетите си.”
|
|