|
Post by diamond on Feb 24, 2022 22:12:57 GMT 2
Гането кога каза, че ще пусне лайв със специалист на тема коса? Откакто го написа, си мисля, че е поредната нейна лъжа. В тик-ток също ми липсват видеата ѝ. А в последния, както и в инстаграм, често ми попадат видеа с т.нар. lip singing на някакви млади кифли на поп фол песни. Няма лошо, вживяват се в текста, но поне да се синхронизират със самото пеене, че е гротеска...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 22:33:00 GMT 2
Коя е тази Теди? 🙄
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 22:49:51 GMT 2
Pick me girl 🙂не може всеки да разбира от политика. На мен ми е основна част на образованието и интерес, но не е нужно за повечето хора да са наясно, за да са против войната. И е жалко и пошло в такива моменти да качваш такива работи ✌️ - писах на тая Теодора и съм дотам. Много тъпи хора има
Гергана от вчера не е била активна ми полазва инстаграм, много странно!? Може би е заета с Фотошоп на парижки шутинг дей !
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 24, 2022 22:51:19 GMT 2
Още едно разочарование от мен.Без да взимат страна всички чужди инфлуенсърки които следя споделиха номер за подкрепа чрез смс за децата в Украйна. В България не видях една да го прави...То и реалитата по тв си вървят, за разлика от всички други държави. Явно само ние сме над нещата.Жалко...сори,че се връщам на темата,но реално това вълнува инфлуенсърите по цял свят.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 22:59:45 GMT 2
Може ли да си представите ,ако Гергана наистина скочи с някакъв фотошоп от Париж , ша падна. 🤣
|
|
|
Post by amourrr on Feb 24, 2022 23:04:40 GMT 2
Момичета, нямам време да ви чета и не знам дали сте коментирали, но гледах един клип, на една, която твърди, че Капитонката печели Ергенът. Според вас възможно ли е, аз не виждам никаква химия между тези двамата?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 23:21:28 GMT 2
Наум голям водещ няма що 😂😂. Много се е преработил горкия. По четири реплики на епизод - "Дами, Виктор иска среща с една от вас", "Дами, ето го Виктор", "Дами, предстои церемонията на розата", "Виктор, време е да направиш твоя избор". 😂😂
|
|
|
Post by deny on Feb 24, 2022 23:22:32 GMT 2
Гера има нова профилна в Инстаграм с руса перука и шапка. Докарала се е катo парижанка, ама садо-мазо. Чак ме е яд, че не мога да видя снимката в пълен формат
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 24, 2022 23:24:15 GMT 2
Гера има нова профилна в Инстаграм с руса перука и шапка. Докарала се е катo парижанка, ама садо-мазо. Чак ме е яд, че не мога да видя снимката в пълен формат http://instagram.com/p/CVmu4o0sdI3 Е, мислиш, че не я е качвала ли? 😂😂 Да, необичайно неактивна е.. Верно да ти залипсва криндж
|
|
|
Post by deny on Feb 24, 2022 23:27:28 GMT 2
Майкооууу, е ся ще изкара камшика Тъкмо си помислих, че е размислила и почва да качва от Париж. Да се образоваме. И ние да видим нещо от тоя град.
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 24, 2022 23:30:12 GMT 2
Наум голям водещ няма що 😂😂. Много се е преработил горкия. По четири реплики на епизод - "Дами, Виктор иска среща с една от вас", "Дами, ето го Виктор", "Дами, предстои церемонията на розата", "Виктор, време е да направиш твоя избор". 😂😂 Хахах малко се губи наистина смисъла да има водещ. То може и Ергенът сам да си казва какво следва. Но може пък нататък да му е по-голяма ролята на Наум, но ако е това само - екипът яко са се прецакали и са дали излишна заплата. 😄 Ама на него сигурно му е било супер - хем "поработва", хем почивчица избута. Абе късметлия си е, кой като него така да се уреди.
|
|
|
Post by diamond on Feb 24, 2022 23:30:13 GMT 2
Между другото, аз също си мисля, че Гана може да се фотошопва и да покаже "снимки" от Париж в ретроспекция, подобно на една дама, която някоя от вас сподели наскоро. Като се сетя, лъжа беше и историята покрай сегашната ѝ профилна снимка - нещо увърташе, че не е перука, а наистина вече е руса и с къса коса. Но дори и в този си облик колкото и да се мъчи да го докарва секси на снимката, просто не ѝ е получава.
|
|
|
Post by muffin on Feb 24, 2022 23:31:34 GMT 2
Чудно ми е Наум какъв хонорар е взел за Ергенът. С неговите 3 минути слава в началото и края на епизода
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 23:37:54 GMT 2
Ъпдейт- Теди кифлата дето плюе кифли ми отговори на коментара към нейните малоумни сторита на човек с айКю на пиле, че съм имала снимка по сутиен и не знам какво е пошлост. Казах й, че по сутиен нямам, но и да имах- по-добре от глупава жена с нулева емпатия и в я блокирах. Доказа си, че е злобна и пик ми- акаунтът ми е без снимки и профилната е по бански, каквато имат повечето момичета (и тя има) само че аз имам големи … да не коментирам и че съвсем очаквано ( имайки предвид колко е “умна” ) не знае пошъл какво означава. Положението е от Трън та на глог с нашите инфлуенсъри. Нямам търпение да видя фотошопа на гергана. А вика днес е получила роза видях някакво стори.
по̀шлост
Значение на думата пошлост
пошлостта, мн. пошлости, ж. 1. Простащина, безвкусица. 2. Обикн.мн. Думи, които изразяват простащина. Говориш пошлости.
|
|
|
Post by jeri on Feb 25, 2022 0:40:04 GMT 2
Още едно разочарование от мен.Без да взимат страна всички чужди инфлуенсърки които следя споделиха номер за подкрепа чрез смс за децата в Украйна. В България не видях една да го прави...То и реалитата по тв си вървят, за разлика от всички други държави. Явно само ние сме над нещата.Жалко...сори,че се връщам на темата,но реално това вълнува инфлуенсърите по цял свят. Айде няма нужда от фалшива загриженост. Имаме си достатъчно българчета с болести и тежки съдби. Така че по-добре да превеждаме пари за реални случаи, отколкото за незнайно сметка, която не знаем как и къде ще се разпореди. Ама само да сме в тренда, нали. Толкова ми е изкуствено всичко, някой сеща ли се за Афганистан, Ирак в момента... Не. Мен Теди ми харесва и има нещо в главата. Не съм и' гледала днешните сторита.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 25, 2022 0:44:20 GMT 2
Нa мен Теди ми е aнти , за да правиш пародии се иска акъл и чувство за хумор , другото е простащина и трупана на популярност на чужд гръб. Да не казвам , че ми се вижда леко злобна.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 1:15:21 GMT 2
Хелоу! Реших да прегледам новата на Ф2 и от профил в профил стигнах до това 😃 Превъртете на 0:40: Ф2 вече и звезда по видео клипове ли е? Sent from my SM-G973F using Tapatalk Тази жена звучи потресаващо и изобщо не ми харесва как изглежда. Ама и тя е прекалено високо ниво за тоя, тя и датчанката ни е :д
|
|
|
Post by questar on Feb 25, 2022 1:25:14 GMT 2
Не е добра идея тези инфлуенсъри да изразяват мнение по важни въпроси. Wonder what to wear днес мярнах, че се е изказала, че в сравнение с войната пандемията била игра с камиончета в пясъчник... Това е малоумно изказване, предвид факта, че в "играта в пясъчника" много хора загубиха и губят семейства, близки и приятели. А тази wonder what to wear е толкова инфантилна за възрастта си жена, че по-добре да продължава с кринджавите си рийлси.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 3:25:07 GMT 2
|
|
|
Post by Adoralova on Feb 25, 2022 3:32:15 GMT 2
Aми права е до някаква степен. Путин няма да се оттегли и Украйна или ще бъде заличена(ще ги превземе и ще сложи негови си хора на власта,което е същото като да декларира,че Украйна е вече Русия) или Европа и Щатите ще се намесят и тогава вече ще летят ядрени ракети.Какво са Ковид и 6 милиона жертви пред атомни бомби,които хвърчат из небето?!
Имам мнение по въпроса,но ако бях инфлуенсър щях да изчакам ден,два преди публично да си споделя позицията.
Как не се намери някой да го гръмне или отрови този диктатор псайко Путин,та сега да не сме в това безумно положение с много невинни жертви.Много ми е мъчно и от вчера не съм на себе си.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 7:40:29 GMT 2
Казвам го без капка свян, дано Путин свърши като Милошевич, Чаушеско и Бен Ладен, в мъки. Изгледах сега протестите от над 50+ руски града, той дефакто няма подкрепата на народа си, но продължава да си вярва. Не виждам нищо лошо инфлуенсърите да изразят подкрепата срещу народа на Украйна, па макар и да не разбират нищо от геополитика, Путинизъм и войни. Никой не желае децата да израстват в заплахи и ужас.
|
|
|
Post by peacock on Feb 25, 2022 8:05:25 GMT 2
Вчера Радостната мама рекламира някакви хора които започвали свой бизнес и представят първия си продукт. Отварям и що да видя .. Колко уникално! Колко оригинално! Тая година какво остава на всички с тия свещи ? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by loraiv on Feb 25, 2022 9:07:24 GMT 2
Ох, здравейте! Не съм се включвала отдавна тук, само гадости ми сервира живота напоследък. 🤦♀️ Изпуснала съм всичко случващо се 😁 Пепе и Фифито да не са се разритали? С такова впечатление оставам с нейните сторитата..
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 25, 2022 10:03:21 GMT 2
Честно ли... 🤯🤯🤯 Някакви хора са почнали да се заяждат под същия пост защо Филяка не е с нея и тя отвръща. Явно пердето започва да пада. Гана чете форума денонощно. Пуснала анкета дали инфлуенсърите трябва да дават мнения по обществени въпроси и после 5 сторита романи защо вчера запазила мълчание. Ок, пак добре, че не мели простотии, но днес вече косвено засяга темата, което за мен си е пълно лицемерие, какво като вчера "мълчала"...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Feb 25, 2022 10:21:58 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 10:23:58 GMT 2
Пепето, кога сама си управлява профила май не е такова перде и май я дразнят коментарите, че не всичко е розАво в рая. antoinettepepe @mimeto_vileto Миме, @filyaka кара сноуборд с мен, докато се чудите къде е. 😅 И двамата НЕ понасяме 14 февруари и ‘лигните’ попринцип. Слънчев ден от нас и от мъгливия Боровец. 💋 Кой не понася 14 февруари бе, Пепето ли...хахаха я, Чехли да ѝ подари един букет със 100 рози дали няма да го наснима на 5 сторита и 10 поста. И я някой да ме светне тъпата мусаджийка какво е "лигните"?
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 25, 2022 10:25:31 GMT 2
И двамата не обичаме лигните попринцип. Каза госпожата, дето се лендзи като зелка, докато мильото търка кенефа. 😂😂😂
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 25, 2022 10:28:40 GMT 2
Нещо интересно под скЬорския пост на Пепе: 14.02 миналата година: Едит: хахаха, писали сме заедно сто човека. 😂😂 Няма други детективи като нас във форума беее! 😘
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 10:33:02 GMT 2
Таз' Пепа е толкова фейк, лъже, после забравя, маже, като фурнаджийска лопата е.
Гуси какво ще каже по темата с назрелия конфликт, тя знае ли Украйна къде е на геогр. карта?
|
|
|
Post by ☀ on Feb 25, 2022 10:35:04 GMT 2
Таз' Пепа е толкова фейк, лъже, после забравя, маже, като фурнаджийска лопата е. Гуси какво ще каже по темата с назрелия конфликт, тя знае ли Украйна къде е на геогр. карта? Тя написа 4-5 сторита с въпроси и и питанка само, за да знае дали МОЖЕ да качва нещо в профила или да си вземе почивка. Толкова й е капацитета. П.С 5мин. след мнението ми тя качва това Кръстопът...
|
|