|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 17:26:39 GMT 2
Е не Попова това наистина ли го е написала, че изпитва мигновено удоволствие от телевизора, защото е един бутон. Представих си я как натиска копчето на дистанционното и обръща очите от душевен оргазъм и се разтреперва от екстаз 🤣🤣🤣. Тази наистина е малоумна. Я зък,че баща й толкова пари е дал да я изучи и да я прати тук и там,а тя да е толкова ограничена,колкото човек прекарал цял живот в горно нанадолнище. Но факт е,че и близнаците изглеждат също толкова бедни от към обща култура,че и се гордеят от факта,че не са научили в немска паралелка . Скандални са и тримата. Наистина не знам Джош какво прави с нея. Погледът й е празен като на гълъб честно. Патраши, Попо не го е написала.Каза го във видеото и предавам думите така,както ги каза😂 П.с.Какво ми става напоследък,не знам.Извинете ме,но публикувам ли нещо и после 1000 грешки си откривам и поправям .
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 17:49:57 GMT 2
Я кажете кой е този филтър, който Виктория използва, че съм от блокираните Деа, или каквато е там - няма работа в профила на форума, само ще и' помогнем за трафик към профила. Аз също не разбирам защо е толкова коментирана пълна е (извинявам се на животните за сравнението ) Moon moths by Sasha_soul_art, пробвай го ще останеш доволна как би изглеждала след пластични интервенции и професионален грим.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 24, 2022 17:58:04 GMT 2
Любо e интелигентен и кaто цяло имa интересно съдържание .не съм фенкa нa Цанов, но се старае и качва доста често , а Любо-от дъжд на вятър. Зa мен поведението му спрямо участниците беше дъно и се изложи жестоко . Кофти характер имa, много е язвителен и според мен и завистлив .
|
|
|
Post by smurfina on Feb 24, 2022 18:18:27 GMT 2
Я кажете кой е този филтър, който Виктория използва, че съм от блокираните Деа, или каквато е там - няма работа в профила на форума, само ще и' помогнем за трафик към профила. Аз също не разбирам защо е толкова коментирана пълна е (извинявам се на животните за сравнението ) Moon moths by Sasha_soul_art, пробвай го ще останеш доволна как би изглеждала след пластични интервенции и професионален грим. Всъщност не останах доволна явно е за определен тип лица, аз по принцип съм с дръпнати очи и имам изразени скули (не силно, но ги има) и този филтър ме съсипа но определено пипа много, ясно защо Виктория си го използва
|
|
|
Post by mariak on Feb 24, 2022 18:20:32 GMT 2
Днес най-доброто изказване-не изказване което видях за случващото се е на Ралица (жената на Лъчо от СкандаУ). Като цяло е една от инфлуенсърките, ако може да я наречем така, които най-много харесвам, много пъти съм си писала с нея и определено ми изглежда най-нормалната и умна от всички 🤷🏼♀️ Трябва да добавя и че поне не продава детето си (а можеше много добре да печели)
Тая Деа е на всяка манджа мерудия, братче, космоса да изчезне тя пак мнение ще изкаже 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by lolla on Feb 24, 2022 18:31:57 GMT 2
Толкова цинично мнение на Теди.. нямам думи. Според нея никой, освен ако не е завършил МО или Политология, няма право да коментира назряващия конфликт. Нима трябва да съм завършила, за да кажа аз, или който и да е, че не желая война? Че не желая да ме е страх за мен, семейството ми? Че не желая да виждам неясното бъдеще за детето си? Абсурдна е.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Feb 24, 2022 18:33:08 GMT 2
Момичета, снощи най-накрая намерих време да изгледам Ергенът. Искам само да попитам останалите дами дали виждат Пепка в образа на момичето,което взе розавата роза ? Само като я погледна и виждам Пепа след няколко години с още няколко неуспешни опита за руса коса.
Другото видео, което ме потресе беше ПОПО и изборът ѝ на рокля за балът на близнаците. Моля ? Тази си задели за друг повод бабешка рокля(синята) и не могла да ѝ устои,че и си се представяла е нея на рождения си ден.Не мога, това е момиче на 26 ако не се лъжа. Плюс това с това телце и тези глезени такъв модел дори не трябва да си помисли да мери. За останалите също, с това телосложение не е за кройка по тялото дори и да успява да влиза в рязмер М. Отделно рокля,която е 2 пръста над коляното казва,че е ПРЕКАЛЕНО КЪСА? Споделете в коментарите в мен ли е проблема?
|
|
|
Post by candygirl on Feb 24, 2022 18:34:56 GMT 2
Нa Виктория сa и писaли защо пожелавала да са добре украинците щом е рускиня .😂 хората не са добре.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 19:23:27 GMT 2
Мама Сиси е снимала положителен тест за ковид, но дали е нейн или на Ния не се знае. Иначе цял ден снима едни мекици, да живее диетата, фаста и 6те кг. дето уж свали, вече си ги е върнала със сигурност.
|
|
|
Post by ggl on Feb 24, 2022 19:28:09 GMT 2
Гледах на Desislava Stoyanova видеото за разграждане на филър, доста полезно и интересно.
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 24, 2022 19:30:38 GMT 2
Цял свят гърми,мама Циц разбира се върти питки😄😕 Аз ви казах,че дори и между бомбите щеше да мине за онова агнешко за РД на Гошко🙆
|
|
|
Post by ggl on Feb 24, 2022 19:40:22 GMT 2
Гледах седмичния влог на Рускинчето🙄 Няма никаква мотивация тя си го каза, а и то си личи доста… Топката на Оливия била от Русия, не думай😁 все едно нещо рядко срещано където само там го има, така го каза…
Според мен този букет за 14 Февруари тя си го е купила да се показва🤣
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 19:44:21 GMT 2
Цял свят гърми,мама Циц разбира се върти питки😄😕 Аз ви казах,че дори и между бомбите щеше да мине за онова агнешко за РД на Гошко🙆 Мама Сиси сигурно не е лош човек, но цялата фамилия са изключително примитивни. Освен яденето абсолютно нищо не ги интересува. Като роми са ми. Пускала съм ги няколко пъти големия Гошко си гледа аквариума повече от децата, Ния е като малко пещерно човече, майка ѝ и говори, тя само стои и глда с празен поглед и иска да яде сладолед или да бърка в устата на малкия Гошко, мама Сиси вечно е на диета, но вечно ядат някакви гнусни неща, които не знам как изобщо ги ядат. Само яденето ѝ е в главата, изключително грозно впечатление ми прави, когато нарича детето си п*цул. Скоро очаквам бебе номер 3 и я виждам вече 150кг.. Колкото и грубо да прозвучи такива същества не заслужават деца, какво им дава? Да имат 1000играчки, подслон и храна, но какво от това, когато им липсва каквото ѝ да е възпитание, представа за живота и се гледат по примитивен начин, който се върти около ядене и толкова… Съжалявам, че съм груба, но днес не съм яла мусака,ч и аз правя фастове, ама не като мама Сиси и съм заядлива.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 19:45:45 GMT 2
Аз пък искам да кажа едно браво на Капитонова. Момичето си каза, че не разбира от политика, но изрази мнение. Знам, че не искате тук да се говори за войната, но точно днес да пускаш сторита с кремчета като Галя и Александра или малоумните въпроси на Валери за мен е недопустимо за зрели хора, които се водят, че имат влияние в обществото.
|
|
|
Post by imasurvivor on Feb 24, 2022 19:57:53 GMT 2
Мама Сиси е снимала положителен тест за ковид, но дали е нейн или на Ния не се знае. Иначе цял ден снима едни мекици, да живее диетата, фаста и 6те кг. дето уж свали, вече си ги е върнала със сигурност. Вече не се и учудвам честно казано, най-неприятно ми е заради Гошко, милото дете с постоянните целувки от сестра си, за която няма елементарни хигиенни навици, сега и ковид...
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 24, 2022 20:07:20 GMT 2
Абе какво му става на Любо Жечев - съвсем изтрещя. От него очаквах някакъв по-двустранен аналиЗ. Та ние купихме морално остарелите самолети на американците за милиони, той ще говори,че 10%обслужват Русия. Не ми харесва как е намесил Цанов и Киро Брейка. Имам чувството,че едва ли не завижда на Цанов за нещо. А с киро брейка отношенията им се изтъркаха вече. Преди харесвах Любо,но вече го виждам само като един меркантил, изключително заядлив и доста повярвал си. Лично аз му бих хикса след отношението към Луна и как дори след като Киро Брейка му дойде на крака за детектора при човек,който Любо сам беше избрал пак започна да се опитва да се изкара прав. Държа да подчертая,че не харесвам нито Киро,нито Цанов. Но вече и Любо не харесвам, а след тоя пост направо щв го отследвам. Добре му го е написал човека отдолу, ама Любо е толкова самовлюбен,че никога няма да види чужда гледна точка. prikachi.net/image/QjXd3Тук не съм съгласна. Любо е написал всичко много точно - в парламента ни е пълно в русофили, които ще извадят от 100 кладенци вода, за да оправдаят Путин. Не знам дали гледахте клипа на Цанов с анимирания Тодор Живков. Не разбирам как млад човек може да милее по комунистическа България. С това видео окончателно затвърди негативното ми мнение за него. Още носим последствията от онези времена, а той ще се прави, че взима интервю от Тодор Живков...потрес!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 20:10:09 GMT 2
Ох момичета , още онзи ден ми направи лошо впечетление Валери какви тъпи въпроси пита из инстаграм . Беше нещо за повръщане върху идола си 🤦🏼♀️.Аз също съм на мнение да не споделя мнение , щом не разбира . Но бива ли бе мам.а му стара в ден като този да пускаш тоооолкова малоумни сторита . Един ден без сторита няма да ти стане нищо . Тази верно е мега гига тъ.а. Не харесвам Виктория , но похвално , че не коментира теми от които не разбира . Аз също съм прясна мама и тази жена с лютеницата направо не я разбирам как може да си изтипоса така детето в нета . Отделно , че ми е ужасно гнусно . Самата идея за басейни и малки бебета ми е някак гнусна , сори нот сори .
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 24, 2022 20:12:10 GMT 2
Капитонова е със shadow ban, защото беше публикувала картинка, че човек не може да избира 4 неща - пол, раса, сексуалност и президентът на Русия… някое злобарче е репортнало и Инстаграм го е изтрил. Все едно не е така.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Feb 24, 2022 20:17:46 GMT 2
Толкова цинично мнение на Теди.. нямам думи. Според нея никой, освен ако не е завършил МО или Политология, няма право да коментира назряващия конфликт. Нима трябва да съм завършила, за да кажа аз, или който и да е, че не желая война? Че не желая да ме е страх за мен, семейството ми? Че не желая да виждам неясното бъдеще за детето си? Абсурдна е. Много точно казано! Тя тази Теди не беше ли същата, която осмиваше съвременния български инфлуенс?! Само дето конкретно в тази ситуация считам, че действително проявява грозен цинизъм и излишна демонстрация на самочувствие, правейки я да изглежда по-нелепо и от въпросните инфлуенсъри, на които постоянно се подиграва. Да добавим и задължителният инстаграм филтър, който в случая е крайно неподходящ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 24, 2022 20:21:43 GMT 2
Толкова цинично мнение на Теди.. нямам думи. Според нея никой, освен ако не е завършил МО или Политология, няма право да коментира назряващия конфликт. Нима трябва да съм завършила, за да кажа аз, или който и да е, че не желая война? Че не желая да ме е страх за мен, семейството ми? Че не желая да виждам неясното бъдеще за детето си? Абсурдна е. Много точно казано! Тя тази Теди не беше ли същата, която осмиваше съвременния български инфлуенс?! Само дето конкретно в тази ситуация считам, че действително проявява грозен цинизъм и излишна демонстрация на самочувствие, правейки я да изглежда по-нелепо и от въпросните инфлуенсъри, на които постоянно се подиграва. Да добавим и задължителният инстаграм филтър, който в случая е крайно неподходящ. Sent from my iPhone using Tapatalk И като толкова се вълнува и разбира от политика,защо не каже сега какво се случва в Афганистан и с талибаните.Наистина ние имаме свойството да забравим за такъв вид новини,но надали и тя е в час със случващото се там в момента.Много ме дразнят такива хора,които уж много знаят,но всъщност яхват вълната на поредната злободневна тема.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 20:26:06 GMT 2
Дами не искам да обиждам никого,но нали тази тема е създадена да се забавляваме. Много тежко стана тук и което е по-лошо нападаме хора когато дават мнение,че не разбират и защо са го дали и публично и отново сме недоволни,когато хората си въртят питки. То реално кое е правилното? Днес всички са изнервени ясно е,обаче станахме и ние като Радост - без да сме много компетентни да съдим. Дайте да се върнем в по-лекия тон. Там сме експерти.
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 24, 2022 20:33:26 GMT 2
А каква е историята на тази гал Иванова. Откакто някой я сподели тук за мляскане я гледам по сторита раздава правосъдие 😁😄То да те е страх да гледаш братче. Така и не й хванах мляскащите сторита. И на мен това ми е ужас да го слушам,било то на живо или в нета...Ама тази е доста бойна мадама...та ми е интересно ако някой има повече инфо за нея.😄
|
|
|
Post by abc on Feb 24, 2022 20:34:29 GMT 2
Тази Теди изглежда досущ като другите кифли, но много държи да се разграничи от тях и да се покаже като пич. Май има измислено и име за такива - Pick me girl.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 20:38:06 GMT 2
В моя защита да кажа , че го казах това за Валерката за днес и събитията да , но Боже Господи верно тя пита някакви тотални небивалици . Не знам на колко години е , не ми се рови ,но по -голям инфaнтил в родния инстаграм живот не съм виждала . За да не е само спам ще кажа , че още ме изумява как Гергана нищо не каза или по точно как ѝ се размина още една лъжа . С това , че едва ли не го пазела за себе си . Пък знаеш ли може и наистина да си вярва , че е била в Париж и да изскочи с някоя покупка от там . Тогава вече ще съм в шок .
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 24, 2022 20:38:21 GMT 2
Момичета, снощи най-накрая намерих време да изгледам Ергенът. Искам само да попитам останалите дами дали виждат Пепка в образа на момичето,което взе розавата роза ? Само като я погледна и виждам Пепа след няколко години с още няколко неуспешни опита за руса коса. Другото видео, което ме потресе беше ПОПО и изборът ѝ на рокля за балът на близнаците. Моля ? Тази си задели за друг повод бабешка рокля(синята) и не могла да ѝ устои,че и си се представяла е нея на рождения си ден.Не мога, това е момиче на 26 ако не се лъжа. Плюс това с това телце и тези глезени такъв модел дори не трябва да си помисли да мери. За останалите също, с това телосложение не е за кройка по тялото дори и да успява да влиза в рязмер М. Отделно рокля,която е 2 пръста над коляното казва,че е ПРЕКАЛЕНО КЪСА? Споделете в коментарите в мен ли е проблема? На Албена Денкова на мен ми прилича Деница.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 20:39:11 GMT 2
Гергана защо спря да качва видеа в youtube. Кринджът ми липсва.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 24, 2022 20:40:06 GMT 2
Тази Теди изглежда досущ като другите кифли, но много държи да се разграничи от тях и да се покаже като пич. Май има измислено и име за такива - Pick me girl. Точно щях да пиша, че Теди е pick me girl и я усетих отдавна. Ще се повторя, но влизаше тук, пооплю Каляшева (която ѝ е правила устните) и не повече от 2 дни в Инстаграм я похвали на стори. И други пъти съм я хващала в "издънка", но тя и като цяло се отдръпна от инфлуенсърските среди, така че няма смисъл да ѝ се изтъква всичко. Хванеш ли "нишата" да оплюваш масовката и да показваш, че си различен, шансът да се издъниш е много по-голям, ако просто си себе си и показваш това, което ти харесва, без директно да нападаш другите.
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 24, 2022 20:46:49 GMT 2
Щом Делириум почнаха да изпращат козметика и предоставят промокод на Алисия... няма какво да кажа повече!
|
|
|
Post by ddv on Feb 24, 2022 21:56:17 GMT 2
Деска Стоянова пак е ограничила видеото, което е качила преди три дни, за разграждане на филъра. Деси, добре ли си?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 22:06:53 GMT 2
Деска Стоянова пак е ограничила видеото, което е качила преди три дни, за разграждане на филъра. Деси, добре ли си? Онзи ден дори в канала нямаше никакво съдържание
|
|