|
Post by ladyinred on Feb 24, 2022 14:51:35 GMT 2
Деа най-компетентната по всички теми се изказа: Най-добре щеше да е да си говори за кремчетата, които тества преди всички (освен бизнесдама, юрист, не знам си какво още, не знаех, че е И дерматолог), а не да показва колко е неграмотна.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 24, 2022 14:57:51 GMT 2
Аз ви предизвиквам да пробвате филтъра, който слага рускинчето Кожата е блърната, овалът на лицето е оформен, леко е повдигнато нослето, очите се издължават тип котешко око и се отварят леко, горната устна се повдига и устните са по-сочни. Да не забравим, че има контур и руж. Ехеее, да живее естествената красота. Ма няма грозен нали, нефилтриран само Аз си направих снимка със и без филтър, е за паспортна няма да мине определено..
|
|
|
Post by sweetpotato on Feb 24, 2022 14:58:09 GMT 2
гледах някакво много сладко стори как Дани явно връща Габриел на Алекс и малкият ѝ беше купил цвете, което ме навява на мисълта, че раздялата им е доста цивилизована и човечна. Извървяли са дълъг път от панаирите и хвърлените куфари до тук, браво - детето го заслужава
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:02:16 GMT 2
Деа най-компетентната по всички теми се изказа: Най-добре щеше да е да си говори за кремчетата, които тества преди всички (освен бизнесдама, юрист, не знам си какво още, не знаех, че е И дерматолог), а не да показва колко е неграмотна. Ето това “нещо” е за профила. По мое мнение тази черна станция трябва да се постави на място и да се види от широката публика Деа/Рая биполярната какви глупости дрънка по всяка тема, или как лъже и си измисля, може да е конкуренция на Гергана по лъжи и фантасмагории. Според нея нека мълчим, щото нали заради Путин и да сме добре, както знаем “преклонена глава, сабя не я себе”, но ти т*по същество, помисли ли за хората, невинните , които умрат, нека и те не закачат Путин и да си сложат края сами, за да е по-лесно?! Какво ще кажеш? Изключително си пр*ста, ако админ сметне да ме редактира или трие, ще отиде и на лично съобщение и без това. Плоска си и си малоумна до няма и къде, гледай си кремовете, живей си в измисления свят, където си “кралица” и толкова, не си компетентна да се изказвашжпо тези теми, никога няма да бъдеш, бедна си душевно, бедна си умствено.. едно егоистично злобно същество, което мисли как то да е добре…. Елементарна си!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:09:47 GMT 2
На Деа малоумното стори няма да го коментирам даже. Както винаги заема някаква абсурдна гледна точка и говори небивалици само за да се прави на интересна. Ама искам да попитам, аджеба, защо не споменава великите брандове Avant и Saff, за които ни проглуши ушите миналата година? Как така Saff беше най-великото шафраново изобретение, а днес не само че не го споменава, ами и възхвалява техен конкурент? Ей затова й нямам доверие дори на козметичните дрънканици - защото единствената константа освен Манията й за величие, са похвалите към култ амели (защо ли)
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:10:32 GMT 2
Любо Жечев: Преди ми беше любимец, но след пропадняшкото "шоу", което направи, рязко си промених мнението за него. Качеството и стойността на видеата му взеха съвсем друга посока. Подкрепям мнението на Патраши за Цанов. Според мен Любо завижда на Цанов и това се усеща от много време. Една от причините е реализацията като журналист, което Любо така и не е направил. Доколкото разбирам е имал малък стаж в БНТ, където (по негови думи) се е изпокарал с целия екип. След това е бил в канал 3 при Сашо Диков, но май е било за малко. Не знам, дали има и 2 години професионален стаж. Втората причина е, че каналът на Цанов е значително по-успешен от този на Любо и не му се налага да прави реклами, като кара 4-ма човека да стоят на кръгъл килим. Честно казано съм изненадана от мнение, което бях прочела тук, че на Любо му се отдават повече разследващите видеа отколкото на Цанов. Видеата на Любо преди бяха супер, но е факт, че хващаше все хора, които са абсолютни баламурници и не е трудно да ги спипаш, че лънготят хората. Не ми хареса и смешното поведение на Любо, докато в БВП гостуваше Цанов. Не беше толкова силен и вилен, докато той стоеше пред него. Киро Брейка си го гледам. Съгласна съм с много от нещата, които казва, както и не съм с другата част от това, което говори. Все пак казва много верни неща и за разлика от масовката не съм видяла нито веднъж да излъже. Също ми беше направил добро впечатление с детектора на лъжата с Любо. Държа се мъжки и не видях да е шмекерувал. Имал е и други прояви като това да хвали някого, а после да излезе и да каже, че е сбъркал в преценката си и си е променил мнението.
|
|
|
Post by cupcake on Feb 24, 2022 15:12:15 GMT 2
Напълно съм съгласна с коментара ти и не мисля, че имам какво да добавя. Деа отдавна си показва колко е злобна и проста (още поне откакто бяха тези сторита срещу Зай), обаче напоследък става все по-нагла в желанието да се изкара компетентна по всеки въпрос. Тъжното е, че сама се е провъзгласила за експерт в козметиката (а знанията ѝ са базови at best) и хората ѝ вярват, обаче да бута, че е уникален експерт в правото и международните отношения (все едно дипломата от СУ е някакво брутално постижение) вече е на ново ниво и се моля хората да не я виждат като някакъв капацитет в темата… Деа най-компетентната по всички теми се изказа: Най-добре щеше да е да си говори за кремчетата, които тества преди всички (освен бизнесдама, юрист, не знам си какво още, не знаех, че е И дерматолог), а не да показва колко е неграмотна. Ето това “нещо” е за профила. По мое мнение тази черна станция трябва да се постави на място и да се види от широката публика Деа/Рая биполярната какви глупости дрънка по всяка тема, или как лъже и си измисля, може да е конкуренция на Гергана по лъжи и фантасмагории. Според нея нека мълчим, щото нали заради Путин и да сме добре, както знаем “преклонена глава, сабя не я себе”, но ти т*по същество, помисли ли за хората, невинните , които умрат, нека и те не закачат Путин и да си сложат края сами, за да е по-лесно?! Какво ще кажеш? Изключително си пр*ста, ако админ сметне да ме редактира или трие, ще отиде и на лично съобщение и без това. Плоска си и си малоумна до няма и къде, гледай си кремовете, живей си в измисления свят, където си “кралица” и толкова, не си компетентна да се изказвашжпо тези теми, никога няма да бъдеш, бедна си душевно, бедна си умствено.. едно егоистично злобно същество, което мисли как то да е добре…. Елементарна си!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:16:33 GMT 2
Аз ви предизвиквам да пробвате филтъра, който слага рускинчето Кожата е блърната, овалът е на лицето е оформен, леко е повдигнато нослето, очите се издължават тип котешко око и се отварят леко, горната устна се повдига и устните са по-сочни. Да не забравим, че има контур и руж. Ехеее, да живее естествената красота. Ма няма грозен нали, нефилтриран само Аз си направих снимка със и без филтър, е за паспортна няма да мине определено..Брутален е, днес ми бяха звъннали по инстаграм и го сложих и бях ехаа, колко съм яка и тунингована. После като го махнах и се видях бяха малко изплашена, сигурно и с Капитонката е така.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:17:25 GMT 2
Деа е тотална злетачка. До момента не съм видяла адекватен пост от нея. Не мисля, че е за профила, защото е г-жа никоя. Няма дори 10к последователи. Нямам идея, защо тук е толкова коментирана, след като няма никакво съдържание. Не я бях чувала до преди месец-два, когато прочетох тук и погледнах профила й. После се оказа, че май не е с всичкия си и се представя за някой, който не е. Просто едно wanna be, което не заслужава такова голямо внимание.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:17:36 GMT 2
Гледах видеото на Тонка "24 часа без телефон ,телевизор ,лаптоп" и накрая викаше "Оф,тая слабачка,не може да хване някоя книга ?'' "И Тонка в монолога си отговори следното :Ами не,не мога ,защото не ми е навик и е нормално всички хора сме така.Мозъкът ни е така програмиран на всички да протягаме към това,което е по-лесно...". Не Тонке,грешиш ,че е на всички мозакът прпграмиран така.Това,че твоят е така,не означава,че и на сотаналите е по същият начин.Ако имаш желание от раз може да вземеш книга ,вместо да се излагаш в социалните мрежи и да си оползотвориш времето с нещо полезно.А,и както каза ,че предпочитала да гледа клипове на някакви чуждестранни влогъри и чуждестранни подкаст ,защото така научавала нещо интересно и полезно и за човека,попринцип също.Моля?!И какво е полезното да научиш зa някого.Пусни си някоя телевизия като "national geographic", "discovery " и прочие и тогава ще научиш нещо интересно и полезно.Пусни си някои канали,които наистина могат да ти покажат нещо полезно,интересно и да си обогатиш общата култура . И още от Тонка" Разбира се,че ще избера телевизора пред това да чета книга.Ще изпитам удоволствие разбира се от четенето на книга,но то няма да е толкова бързо и мигновенно, колкото да си пусна телевизора.Един бутон!" Мда,аз ще кажа една дума само -мързел.Един бутон да пуснеш телевизора ,но не коства и нищо да отидеш и да вземеш някоя книга,няма да се счупят краката ,дори и електронна книга да е -пак е един бутон .А не да подпират някакви книги -списания вазите и декорациите.Книгите не са само за декорация,ама инфлуц няма да го разберат това.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:21:08 GMT 2
|
|
|
Post by pringles on Feb 24, 2022 15:26:22 GMT 2
Feb 24, 2022 15:10:32 GMT 2 adelina said:
Любо Жечев:
Преди ми беше любимец, но след пропадняшкото "шоу", което направи, рязко си промених мнението за него. Качеството и стойността на видеата му взеха съвсем друга посока.
Подкрепям мнението на Патраши за Цанов. Според мен Любо завижда на Цанов и това се усеща от много време. Една от причините е реализацията като журналист, което Любо така и не е направил. Доколкото разбирам е имал малък стаж в БНТ, където (по негови думи) се е изпокарал с целия екип. След това е бил в канал 3 при Сашо Диков, но май е било за малко. Не знам, дали има и 2 години професионален стаж.
Втората причина е, че каналът на Цанов е значително по-успешен от този на Любо и не му се налага да прави реклами, като кара 4-ма човека да стоят на кръгъл килим. Честно казано съм изненадана от мнение, което бях прочела тук, че на Любо му се отдават повече разследващите видеа отколкото на Цанов. Видеата на Любо преди бяха супер, но е факт, че хващаше все хора, които са абсолютни баламурници и не е трудно да ги спипаш, че лънготят хората.
Не ми хареса и смешното поведение на Любо, докато в БВП гостуваше Цанов. Не беше толкова силен и вилен, докато той стоеше пред него.
Киро Брейка си го гледам. Съгласна съм с много от нещата, които казва, както и не съм с другата част от това, което говори. Все пак казва много верни неща и за разлика от масовката не съм видяла нито веднъж да излъже. Също ми беше направил добро впечатление с детектора на лъжата с Любо. Държа се мъжки и не видях да е шмекерувал. Имал е и други прояви като това да хвали някого, а после да излезе и да каже, че е сбъркал в преценката си и си е променил мнението.
Извинявам се, че ще е малко "празен" пост, но това, което е написала adelina по-горе, напълно припокрива моето мнение за нервака-комплексар Жечев. Нямаше да мога толкова добре да го опиша. За Киро Брейка също споделям на 100% - не го гледам често, но когато го пусна рядко казва нещо, с което да не се съглася. Напълно на място си говори, макар и той да подскача като младо петле.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 24, 2022 15:27:28 GMT 2
Може ли Деа/Рая или коятоетам да спре да прави такива изяви? На кого му пука баш за нейното необразовано и некомпетентно мнение? Тая жена си търси постоянно какво да коментира, а най-големият проблем (поне според мен) е, че пише страшни глупости. Понякога е по-добре да си замълчиш, особено като защитаваше онзи клоун Бояна..Тия инфлуцита не мислят изобщо какво качват, споделят и какви "размисли" предоставят на аудиторията си, и кога получат съответния "хейт" от последователите си все не са разбрали, не са дочели, било си тяхно мнение и т.н. Постваш провокативни слова и очакваш да няма отговори ли??
|
|
|
Post by jane16 on Feb 24, 2022 15:33:27 GMT 2
Фрийкшик наистина изтипоса Кай чисто гол в стори. В тези басейни не им ли слагат гащички за плуване?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sweetpotato on Feb 24, 2022 15:35:16 GMT 2
Любо Жечев: Преди ми беше любимец, но след пропадняшкото "шоу", което направи, рязко си промених мнението за него. Качеството и стойността на видеата му взеха съвсем друга посока. Подкрепям мнението на Патраши за Цанов. Според мен Любо завижда на Цанов и това се усеща от много време. Една от причините е реализацията като журналист, което Любо така и не е направил. Доколкото разбирам е имал малък стаж в БНТ, където (по негови думи) се е изпокарал с целия екип. След това е бил в канал 3 при Сашо Диков, но май е било за малко. Не знам, дали има и 2 години професионален стаж. Втората причина е, че каналът на Цанов е значително по-успешен от този на Любо и не му се налага да прави реклами, като кара 4-ма човека да стоят на кръгъл килим. Честно казано съм изненадана от мнение, което бях прочела тук, че на Любо му се отдават повече разследващите видеа отколкото на Цанов. Видеата на Любо преди бяха супер, но е факт, че хващаше все хора, които са абсолютни баламурници и не е трудно да ги спипаш, че лънготят хората. Не ми хареса и смешното поведение на Любо, докато в БВП гостуваше Цанов. Не беше толкова силен и вилен, докато той стоеше пред него. Киро Брейка си го гледам. Съгласна съм с много от нещата, които казва, както и не съм с другата част от това, което говори. Все пак казва много верни неща и за разлика от масовката не съм видяла нито веднъж да излъже. Също ми беше направил добро впечатление с детектора на лъжата с Любо. Държа се мъжки и не видях да е шмекерувал. Имал е и други прояви като това да хвали някого, а после да излезе и да каже, че е сбъркал в преценката си и си е променил мнението. Аз пък мисля, че Цанов никакъв журналист не е, а едно продажно леке и подлога. Видеата му са силно драматични, пълни с глупости и теории на конспирацията. Не мога да разбера какво му харесват хората. Киро Брейка изобщо не мисля и да го коментирам, той не е дъно, а надолу. Любо си има недостатъчци, но той от изброените е единствения, който се доближава до журналистическо разследване
|
|
|
Post by cupcake on Feb 24, 2022 15:43:47 GMT 2
Абе тия хора имат ли акъл? Не знам в басейните какво им дават, обаче няма ли две останали функциониращи мозъчни клетки да осъзнава какви изроди педофили има в интернет? И не, не съжалявам за тона си, това е безотговорност. Фрийкшик наистина изтипоса Кай чисто гол в стори. В тези басейни не им ли слагат гащички за плуване? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 15:43:50 GMT 2
Е не Попова това наистина ли го е написала, че изпитва мигновено удоволствие от телевизора, защото е един бутон. Представих си я как натиска копчето на дистанционното и обръща очите от душевен оргазъм и се разтреперва от екстаз 🤣🤣🤣. Тази наистина е малоумна. Я зък,че баща й толкова пари е дал да я изучи и да я прати тук и там,а тя да е толкова ограничена,колкото човек прекарал цял живот в горно нанадолнище. Но факт е,че и близнаците изглеждат също толкова бедни от към обща култура,че и се гордеят от факта,че не са научили в немска паралелка . Скандални са и тримата. Наистина не знам Джош какво прави с нея. Погледът й е празен като на гълъб честно.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 15:47:38 GMT 2
Джош може би няма идея, колко точно е елементарна. Все пак каквото и да си говорим между тях винаги ще има езикова бариера по един или друг начин. Попова буквално не мога да си я представя, как е завършила гимназия в Англия, а след това висше в Австрия. Това момиче е скандално. Наистина е жалко, че семейството й е дало толкова много пари, за да се изучи, а от цялата работа тя е на това ниво. Близнаците винаги, когато са участвали във видеа, са били също толкова елементарни като нея. Странното е, че нито един от тримата не се притеснява, че е тъп на гъба и дори не го прикрива, а това е достояние на маса хора в нета...
|
|
121 posts
Member is Online
|
Post by dilinika on Feb 24, 2022 15:48:52 GMT 2
Тази г-ца или г-жа (за първи път отварям профила ѝ) не знам къде живее, явно в свят без педофили и с личен басейн и първокласна хигиена.
Как ще пуснеш снимка на най-милото ти, чисто голичко в публичното пространство? Писах ѝ коментар на стори, очаквам блок в най-скоро време.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 15:55:00 GMT 2
Ади, съгласна съм за езиковата бариера. Още повече,че като й гледам капацитета на Попова не мисля, че английският й е кой знае какъв 🤣🤣🤣 продължавам да стоя зад думите си,че пише на бг с повече грешки от Капитонова. Ама поне да не прави такива изказвания,че истината съвсем лъсва. И мен нашите са ме изучили в Англия и ако пишех с толкова грешки,баща ми щеше да поиска да му върна парите 🤣🤣🤣 иначе,ако сме сериозни аз поне мисля,че отношението към четенето се възпитава от ранна детска възраст от родителя - ако се изпусне този момент става доста по-трудно детето да се запали.
|
|
|
Post by klaudia on Feb 24, 2022 15:59:20 GMT 2
Много ми харесват диетите на Ани от приказна кухня и на мама Сиси. То мекици, пици, пържени картофи, шоколади. Ако с тази храна и това количество успеят да отслабнат, ще пробвам и аз диетата им.
Забелязала съм другите инфлуцки/влогъри, които водят децата си на плуване, че са с памперс за плуване или бански. До сега не съм виждала чисто голо бебе в басейн. Да не се чуди ако му докара някоя инфекция, все пак е на 2 месеца.
Николета много се пенявеше, че гледа децата сама и само от време на време води децата при баба им. Напоследък имам чувството, че много ѝ липсва живота преди децата. Разните спонтанни пътувания, курсове, фитнес, а децата вечно при бабите.
|
|
|
Post by lama on Feb 24, 2022 16:06:15 GMT 2
Любо е много по-добър в разследванията от Цанов, то вторият даже каков е разследвал?! Това с педофила с парти центъра са му го казали кой е, с насилника на майката с децата, се оказа, че и тя е такава, с хващането на педофилите са си на Ален и компания. Има пиперливи интервюта, но това не са разследвия, вика гости, които да кажат нещо или ги подлага на детектор.
Цанов използва публична информация, която я има на три клика в нета или някой му казва нещо наготово, развитие няма. Докато Любо се занимава и разследва истински, намира неща, които няма кой да му ги каже, седи и рови с часове дали отнякъде няма да изскочат някакви данни.
На Любо проблем му е егото и че го мързи, иначе има качества и му се отдава разследването.
За материали на Цанов се иска смелост, има интересни попадения, както и се изисква много постоянство да качваш такива видеа регулярно, но със сигурност не мога да го нарека разследващ.
|
|
|
Post by nomade on Feb 24, 2022 16:08:52 GMT 2
Тая комплексирана овца Рая да вземе да се скрие някъде. Противно човече, което навсякъде опитва да пробута елементарното си мислене. Работи си там, козирувай на Любимия, харчи си смешните пари и изчезвай от инстаграм. Много станаха шматките, дето си мислят, че са хванали Господ за шлифера!
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 16:20:24 GMT 2
Любо го unsubscribe-нах днес. Винаги съм го хвалела, защото му сече пипето им има нюх да търси и синтезира информация. В същото време обаче е безкрайно заядлив смятам дори отмъстилен и когато реши да се кара с някого става доста краен. Според мен именно това е една от причините да не се задържи никъде като репортер. Не гледах реалитито, но гледах запис,кпйто той сам пусна да обеснява на приятел идеята си за реалито и каза нещо братлее ще изкараме много пари и това не ми хареса. Стори ми се,че търси просто парите, а не качество.
Не съм пускала никога брейка,но Цанов чат пат гледам и поне за мен някои от нещата,които снима са доста тенденциозни и показват само 1ната страна - пример видеото за абортите.
Въпреки всичко това, Любо ги е канил и двамата и двамата са идвали. Когато бяха там той далеч не се държа толкова отворено. Плюс това Цанов обясни връзката си с Алфа тв колко е истина и колко не е - той си знае, но Любо я прие. Какво иска повече освен пак да влезе в тренда някой от 2мата ако се излъже да му отговори не знам. Не мисля,че Цанов е толкова прост, че да му се върже. Любо е като заядливо детв в детската градина, най-добре да го убиеш с мълчание и игнор. Ниска топка излезе Любче, а толкова ти симпатизирах.
|
|
|
Post by ggl on Feb 24, 2022 16:24:33 GMT 2
Не стига, че Еличка качва снима веднъж на високосна година, ами в коментарите са я направили на нищо за тия грозни обувки😁😁
|
|
|
Post by lama on Feb 24, 2022 16:28:10 GMT 2
Любо може да е в тренда, ако качва редовно, с такова качване няма как да стане. Същото е и с лайфстайл влогърките, които гледаме. Печелят тези, които са редовни. Някои се опитват да започнат след година почивка и не ми се получава. Трябва си труд и постояноство. И ако за влогове е лесно, то за други материали се иска подготовка.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 16:40:04 GMT 2
Радостина може и да си е изтрила сторито от ИГ, но във ФБ ѝ седи. Според мен не е за профила, все пак го е публикувала снощи, шега е. Днес по-добре да запази мълчание.
Напоследък няма нищо за гледане в ютюб, лелчето чакам да хване на някъде поне да има нещо интересно.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 16:41:59 GMT 2
Точно парите търсеше, както и в много други от видеата му, които са в партньорство с фирма/бррррранд. В случая той само спечели от това предаване, без да вкара почти никакви пари. Хората, които бяха част от екипа бяха доброволци, т.е. не са взели пари. Участниците не са били там срещу хонорар, къщата беше предоставена от собствениците й безплатно, а реквизитите му бяха скръб... Беше страшна простотия, но имаше голяма гледаемост. Това е както с реалититата по телевизията. Ето да вземем Ергенът. Абсолютна простотия е, всички го плюят, но всички го гледат и го коментират.
|
|
|
Post by lama on Feb 24, 2022 16:50:58 GMT 2
Аз не мисля, че е спечелил много от това шоу, все пак наградата беше неговата кола, ако я беше продал, не е малка сумата. "Шоуто" беше ужасно, Любо се държа неуважително към участниците и особено към победителя. Надцени се, че може да направи такова предаване и че е толкова лесно.
Ще ги видим сега и Павел и Ицака с Къщата на инфлуенсърите, засега само Капитонова са обявили, но забелязвам, че се подготвят от месеци, а не като Любо.
|
|
|
Post by smurfina on Feb 24, 2022 17:06:24 GMT 2
Я кажете кой е този филтър, който Виктория използва, че съм от блокираните Деа, или каквато е там - няма работа в профила на форума, само ще и' помогнем за трафик към профила. Аз също не разбирам защо е толкова коментирана пълна е (извинявам се на животните за сравнението )
|
|