|
Post by butterfly on Feb 1, 2022 21:04:05 GMT 2
Относно тези награди топ 100 инфлуенсър - голяма безсмислица. Андреа Банда Банда има много откровени сторита по темата. И докато съм на вълна за нея - много добро впечатление ми направи, че ще дари хонорара си от кампания с answear.
Мила Роберт - не знам дали ви е направило впечатление, но на рождения на ден на Габчо имаше сторита от нея, на които се чува как казва, че й е писнало и иска да си ходи :Д ... може да не се отнася за партито на Габриел ,разбира се
|
|
|
Post by tiberia on Feb 1, 2022 21:11:02 GMT 2
Някой сеща ли се я коя тема(месец) е идвала Евелин да се кара тук? Много ще ми е забавно да видя какво е писала. Мен ми направи неприятно впечатление в единия влог, като показа картина, подарена и от последователка, а тя каза един вид, че я е разкарала и я подарила на майка си. Смисъл, момичето е дало пари за материали, рамка, постарало се е, отделило е време да подари нещо, на някой, който харесва и Ебелин моля ти се в ефира пред всички обявява, че се е отървала от него. Еми като не ти харесва и не ти трябва, хвърли го ако трябва, ама не го казвай на всеослушание да обидиш момичето!
И последно то има ли смисъл да коментирам това, че сто пъти каза, че майка и е купила нещо, подарила и е, дала е пари да си купи нещо, заедно са купили и тн като някоя 15 годишна братче
|
|
|
Post by ladybird on Feb 1, 2022 21:11:12 GMT 2
Тази Мила много се бута и тя, мернах я и аз на интрото за Сървайвър. А за Мила На Ваня Щерева какво сте гледали в Търси се и ви е станало мъчно? Аз никъде не съм я гледала, май само в черешката, където ми се стори голяма мърла и нечистоплътна.. Ваня сама си каза, когато Мила е била 5-6 годишна ги изоставя с баща ѝ,без предупреждение. Оправданието ѝ е ,че е искала да живее. Бащата също говореше за Мила с безразличие. В тийнейджърска възраст Мила решава да отиде при майка ѝ в София и тя вместо да я посрещне на гарата ѝ казала голяма си, знаеш адреса, оправяй се. В днешно време Мила казваше, че изпада в депресивни състояния,апатия, меланхолия. Това е отражение от детството и отделно двете не са много близки. Затова ми стана мъчно за нея.
|
|
|
Post by lama on Feb 1, 2022 21:22:02 GMT 2
В рекламата на Сървайвър дават Мила, Карин Околие и Ванко Пъмп & Рън. Поне са ги взели по спортни заслуги, а не тип Осипова във Фермата.
Ваня Щерева цял живот се изживява като тинейджърка, така беше хлътнала и по Тото. Само смени разни млади гаджета.
Биляна ме изненада, чак такова грубо отношение не е за вярване.
|
|
|
Post by kalea on Feb 1, 2022 21:27:01 GMT 2
Еми мутреса си е Биляна. 😂 Но и аз не очаквах, че освен семпла, е и грубиянка. И е хранителен контрол фрийк (ако сте ги гледали в Смени жената), но пък то се предава по веригата. Мъжът ѝ е чистофайник, но тя трябва да изчисти, налЕ, щото е жена.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 21:33:55 GMT 2
1-часов влог от леля Йокко и плаках с нея. Не е било никак лесно осъществявянето на книгата и всички ПР срещи, интервюта. Не е виждала децата си 3 седмици и си личи че е капвала от умора.
А изненадата накрая ме разплака! Създава благотворителна фондация "Имаш леля", самофинансирана от нея като дарява % от продажбите си от сайта. Иска не просто да дари пари на различни кампании, а физически и емоционално да помага и подкрепя тези деца без родители.
|
|
|
Post by The Judge on Feb 1, 2022 21:38:01 GMT 2
Новия скам на Еъбаутиу ме цапардос с Капитоновица и сега и Пепе. 10000 лв не знам какво, коментарите бяха от мъже и нямаше нищо общо с на Капитоновица фейса. Писна ми от тях.
Ваня Щерева е бездарна във всички поприща, в които е пробвала. Последно си купих от бижутата ѝ, в последствие разбрах, че е стартирала с една друга мадама и тя щедро я копира по думите на другата мадама. Не знам коя е била първа, но факт е, че едната има доста разнообразни неща, за разлика от другата.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 1, 2022 21:44:13 GMT 2
Никога не съм харесвала Биляна Йотовска. Даже грам не знам нищо за нея. Крайни безразлични са ми подобни персони. Аделина каза за секси снимките на Пепона, и аз идвах затова. Даже и на последната й снимка е с отвпрена уста, а на сторита само се кекерчи и кифлие по дискотелки и ресторанти, с отворена уста пак,вкарала един поглед, чак вулгарно, долнопробно излъчване, неудобно да ти стане, а после и смешно. Не знам какво й стана. Сигурно я тресе яко депресията. И всячески се опитва да се покаже като купонджийка, секси мама, и че не е само майка, ами още може да се забавлява. И какво като е с 3 деца, тя е успешна, известна и вършее из дискотеките. Сходно поведение съм забелязала у жени, които много набързо и млади забременяват, задомяват се, а после им се живее. Избива ги на тийнеджърсвто. Дали съм права не знам. Гледах на Милена видеото-нищо особено, и там си е бебешка и домакинска тематика, ама поне са автентични.
|
|
|
Post by ariel on Feb 1, 2022 21:48:16 GMT 2
Тази Мила много се бута и тя, мернах я и аз на интрото за Сървайвър. А за Мила На Ваня Щерева какво сте гледали в Търси се и ви е станало мъчно? Аз никъде не съм я гледала, май само в черешката, където ми се стори голяма мърла и нечистоплътна.. Ваня сама си каза, когато Мила е била 5-6 годишна ги изоставя с баща ѝ,без предупреждение. Оправданието ѝ е ,че е искала да живее. Бащата също говореше за Мила с безразличие. В тийнейджърска възраст Мила решава да отиде при майка ѝ в София и тя вместо да я посрещне на гарата ѝ казала голяма си, знаеш адреса, оправяй се. В днешно време Мила казваше, че изпада в депресивни състояния,апатия, меланхолия. Това е отражение от детството и отделно двете не са много близки. Затова ми стана мъчно за нея. Lol чак ме плаши, че е толкова близка с Александра. Дано ме черпи такива идеи от нея.
|
|
|
Post by abc on Feb 1, 2022 21:56:49 GMT 2
На щерева бижутата е възможно да копират bibikopoeva, но на втората са много по-прецизна изработка.
За наваксването след ранни бракове и деца и аз съм го забелязала, Пепе иска да компенсира, обаче си личи колко изгубена душа е.
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 1, 2022 21:58:31 GMT 2
Щерева винаги ми е била много неприятна, радваам се, че не съм само аз. Гледам влога на Йокко и с всяка минута я харесвам повече. Радвам се, че се появи такава фигура в българския Ютуб и ще повлече крак за още.
|
|
|
Post by milamila on Feb 1, 2022 22:01:17 GMT 2
На щерева бижутата е възможно да копират bibikopoeva, но на втората са много по-прецизна изработка. Имам няколко неща на Копоева, струват си всяка стотинка, много са хубави. Мила Робрет ми е неприятна отпреди няколко години, когато Волен Сидеров нахлу в НАТФИЗ. И някаква медия ще интервюира студенти, спират Милата ти Робрерт и тя си казва петте стотинки и почва да развива някакви теории, репортерката я прексъна и онази остана следвщаите 10 минути в обсега на камерата с една физиономия "Ама аз искам още да се показвам, дайте ме пак на телевизора". Блякс.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 22:06:27 GMT 2
Йотовска е много надута, а на какво основание не е ясно. На живо не е особено висока, има продълговато тяло и къси крака. Изобщо не ми допада на външен вид.
Не съм гледала на лелчето новото видео, но това за фондацията, което сте писали е много яко, браво! Вярвам, че наистина ще помага и не го прави просто така.
|
|
|
Post by magica on Feb 1, 2022 22:09:33 GMT 2
Ваня Щерева и Биби Копоева даже имаха общо ателие по едно време, после нещо се разделиха. И аз имам неща на Биби и не са ми мръднали, много хубаво са изработени. Ваня Щерева и дъщеря са като Катето Евро и син, изкачат от всяко предаване по телевизията. Супер досадни и инфантилни са ми. Не знаех историята, че Ваня е зарязала Мила като дете, тъжно …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 1, 2022 23:16:50 GMT 2
Няма вече #familyfirst. На мода е #officemode Sent from my iPhone using Tapatalk Като няма риба, и ракът е риба. 😉😁
|
|
|
Post by Vanillia on Feb 1, 2022 23:17:23 GMT 2
Еха, момичета близо бяхте до заглавието “ Letters to Anoinette’ destiny” Ще се говори много за Дания 😂😂😂 И как се раждат 3 деца през 2 години И Бтв и на мен ми прави впечатление, че тя много много не гледа Матиас
|
|
|
Post by vivian27 on Feb 1, 2022 23:22:17 GMT 2
Еха, момичета близо бяхте до заглавието “ Letters to Anoinette’ destiny” Ще се говори много за Дания 😂😂😂 И как се раждат 3 деца през 2 години И Бтв и на мен ми прави впечатление, че тя много много не гледа Матиас Пепето е написала, че ще завърши книгата на лаптопа където е почнала въпросните Letters to Antoinette, и после е написала Съдба? Демек търси нещо символично в това.. а не че това е заглавието на книгата и 😄
|
|
|
Post by nomade on Feb 1, 2022 23:22:41 GMT 2
Отново попадам на лайф на ТОП МАНИКЮРИСТКАТА, този път далеч не и отделих от времето си, но за кратката една минута, в която стоях ГОШУ не спря да говори отстрани, да се смее на коментари, да се пляска по челото и да повтаря “Мале, мале…”. Деница искаше да покаже някакви кецове, търтеят не и позволи. Деница, както винаги не знаеше нещо и той “Ама ти, сериозно ли бе!? Ма ти на колко години си, ма в кой свят живееш?”. Подозирам, че въпросният е абсолютен търтей, всезнаещ дървен философ, с множество комплекси. Като не се обаждаше и не се появяваше във видеата беше по-добре. И той е много toxic, някакъв безличен тип, който по цял ден ходи да пазарува, разходжа кучето и тук-там дава някое камионче под наем, мислейки си, че е открил топлата вода.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 1, 2022 23:23:53 GMT 2
Не е това заглавието. Друго се е опитала да каже “авторката”.. Даже не ща и да я коментирам
Едит: Вивиан ме е преварила
|
|
|
Post by Ахинора on Feb 1, 2022 23:31:49 GMT 2
Мен ми направи неприятно впечатление в единия влог, като показа картина, подарена и от последователка, а тя каза един вид, че я е разкарала и я подарила на майка си. Смисъл, момичето е дало пари за материали, рамка, постарало се е, отделило е време да подари нещо, на някой, който харесва и Ебелин моля ти се в ефира пред всички обявява, че се е отървала от него. Еми като не ти харесва и не ти трябва, хвърли го ако трябва, ама не го казвай на всеослушание да обидиш момичето! Това е ужасно Ако съм на мястото на въпросното момиче, би ми станало много тъжно. Толкова е невъзпитана и простовата тази Евелин, срамота.
|
|
|
Post by imasurvivor on Feb 2, 2022 0:02:56 GMT 2
Направих грешката да си пусна Сиса и да слушам още в началото, че Ния ревнувала и че хората отдолу я критикували, било много лесно да се говори, когато не си на мястото на човека.. Ами не, обикновено критикуват жени, които са минали през този път и са видели кое е правилно и кое не, има и такива като мен - нямам дете все още (останаха му още 2 месеца ), но с просто око се вижда отстрани колко нелепо се държи тя, както и колко грубо на моменти Ния. Не разбирам какво се оправдава, при положение, че повечето коментари са именно от други майки преминали през този път, никога няма да разбера защо решават да се показват, снимат и т.н., след като не търпят на критика. Edit: и да казваш, че детето ти се озлобява към теб и баща си, след като си му повишил малко тон, малко ми идва нелепо. Дай като ти прави напук цял живот да не му кажеш и дума накриво, много ми е интересно как ще се развие това дете по този начин, според мен ще си имат доста проблеми с нея.
|
|
|
Post by dareangel on Feb 2, 2022 0:14:31 GMT 2
Аз да си дам 5те стотинки за Биляна Йотовска. Като цяло имам доста неща от нея книги, дрехи и хранителен режим. Е не мога да си изкривя душата качествени са и за режима ми се обади лично, за да се уточним, много мила и уважителна. НО… в последно време стана много хард и в интервюта, и в отговори…също всеки нейн пост е спонсориран и никога не го казва, дъното беше когато рекламираше Кубети на фона на здравословния си начин на живот. И като семейство са ми анти конти след като разбрах за какво е лежал Димитър в затвора, а и също с някои от снимките на дъщеря ѝ. Та вече съм 50/50
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Feb 2, 2022 0:19:34 GMT 2
Изгледох Лелята с огромно удоволствие! Е тресна ги в земята, особено на финала на видето. Няма (б)ПЛЕСЕН,няма МЛЕСЕН, в ЮТ има нов шеф и това е ВАШ’ТА ЛЕЛЯ! П.п Последното изречение е от “Под прикритие”.
П.п2 Когато главният редактор на Сиела каза,че е отказал книгата защото е от инфлуенсър веднага се сетих за горките издания от на Гането лексикона,които още се опитват да пробутат дори на 30%намаление и все още търкат кошовете с намалени книги. И сега като се започнат едни заявки от всички,които копират лелята. Мимозка и тя да мисли нещо по въпроса,че е изостанала вече!!!
|
|
|
Post by The Judge on Feb 2, 2022 0:31:28 GMT 2
Точно за Копоева става дума, аз съм ѝ фен. Много оригинална. И неведнъж е твърдяла, че Щерева я копира и е причината да се разделят.
Аман от инфлуенсърски книги! Но пък Йокото с каквото се захване, ѝ се получава. Просто има бизнес нюх и енергия, която другите нямат.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2022 0:57:13 GMT 2
Хубаво че сте вие - сега разбрах и аз, че сами хосни има гадже. Изобщо не съм следяла и не знам кой е, освен някакъв с досадни постове и хубава визия, но на снимки се вижда едно красиво и нарцистично момче с една грозна като смъртта до него. А обикновено е обратното :д А лелята ме изуми. Наистина нямам думи, ето това е истински човек с възможности- такъв, който вече се отдава на помощ за нуждаещите се
|
|
|
Post by dareangel on Feb 2, 2022 1:16:45 GMT 2
Ами и аз изгледах ЛЕЛЯ и преди време коментирах тук, че не бих я купила….ами връщам си думите назад и при първа възможност ще е на рафта ми.
|
|
|
Post by emmilie on Feb 2, 2022 1:29:28 GMT 2
Абсолютно правя евала на Лелчи Йокко. Да, отракана е, остроумна е, всички помним средните пръсти във видеата, обаче тя за мен превъртя играта. Няма оправдания, няма мрънкане, само работа! Черешката на тортата беше фондацията “Имаш леля”, която ще създаде. За мен тази жена заслужава уважение. Признавам я.
|
|
|
Post by The Judge on Feb 2, 2022 1:34:24 GMT 2
И от мен адмирации. Ето, че има абсолютни истини и ситуации, в които "злобните" хора тука дават палец и скланят веднага глава. Може, значи, да се направи нещо смислено, стойностно и човешко от присъствието в тубата. Всичко е до това какво е СТОЙНОСТНО съдържание. Онези кляфки, колежките ѝ, ламнали за безплатни мостри, могат да се фърлАт от нЕкъде.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 2, 2022 4:35:00 GMT 2
Мила имаше назначена операция на кокълчета на краката.Малко преди операцията каза, че са и се обадила за проект или състезание (не помня с точност) и ще трябва да е отложи защото ще и попречи така и не каза повече нищо. След това започна да ходи на лазарна епилация да се чекне и снима гола от тази кошетка.Естествено от това не можеш да си помислиш,че се е записала за такова предаване,но малко по-късно обяви и че ще се наложи да отсъства от инстаграм за неопределен период.Зачопнаха снимките и тя изчезна и така и не се появи цяло лято.Появи се и започна да си снима космясалите крака и да пита и други ли като нея си оставят космите.После пък започна да казва,че яде много и ще станела прасе.Купи си панталони 5 Xl и ги беше нахлулите,маркери да си надпише тениска да не яде ,правеше се отново на интересна. Двамата с Ванко заедно се прибваха поне от сторита им в инстаграм бяха идентични.Той се показа поне с 20 килограма по-малко ,за разлика от нея тя си беше същата. И след всички тези събития си навързваш нещета.Тя отричане и казваше, че работела по един проект и не можела да снима,но вече си била с телефона и всичко щяла да снима. А на рекламата баш нея са я чучнали как медитира и преминава през един мост във въздуха.Ванко пък се разпознава по татуса на гърба,дават го да се бори на земята с някой.
Не знам,но аз си мисля,че са стигнали почти до финал двамата,защото те са появиха онлайн и снимките свършиха.Представям си да е понедителка😁.Снощи слушах Неделчо и Туджаров и той пък каза,че отпадналите играчи от Сървайвър ги водели в хотел и там стояли докато не се съберат повече за да пътуват заедно като група.Този Туджаров и той в някъв Сървайвър участвал.
Джаферович ще е водещ на онлайн предаване,но не разбрах къде ще го излъчват това.Щял да показва кадри от кухнята,първи реакции на отпаднали участници,по време на игрите нещо такова обясняваше в "Преди обед".За първи път щяло да има и такъв вид кадри.
|
|