|
Post by Rosemary on Feb 2, 2022 12:38:49 GMT 2
Не я следя и може да съм получила погрешно впечатление, че Йокко всичко прави сама. В смисъл няма голям екип, който да върви по петите и....както една Пепе, която си е намерила поредния мухльо да и върши работата. А тя само да ражда деца и да се глези.
|
|
|
Post by abc on Feb 2, 2022 12:38:56 GMT 2
Фондациите не получават ли финансиране от ЕС като НПО? Не съм гледала все още видеото на лелята, но не искам да прибързвам с ахкането и охкането. Ако наистина й текнат едни пари, а после тя да си ги "усвои" както е решила.. част от тях може и наистина да е за деца, а останалото? Да не забравяме, че и приемното родителство на хартия е блогородно, но реално почти всички го правят за пари.
|
|
|
Post by pilenceto on Feb 2, 2022 12:50:51 GMT 2
Елементарно търсене в Гугъл показва, че домове за сираци все още има или е имало до съвсем скоро. Естествено, че Йоана може и да лъже с други цели. Но да организираш море за 4 дни, дори и да си извън България, не изглежда невъзможна задача. В крайна сметка все отнякъде трябва да се започне.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 2, 2022 12:51:30 GMT 2
За Биляна Йотовка съм чувала как е "пребила от бой" любовницата на мъжа ѝ в Младост.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 2, 2022 12:56:09 GMT 2
Йотовска е много надута, а на какво основание не е ясно. На живо не е особено висока, има продълговато тяло и къси крака. Изобщо не ми допада на външен вид. Не съм гледала на лелчето новото видео, но това за фондацията, което сте писали е много яко, браво! Вярвам, че наистина ще помага и не го прави просто така. За Йотовска и преди време бях писала, че е с купени последователи, всеки, който скролне ще го забележи. Не знаех, че е надута, но ми прави впечатление, че често пуска промоции, което значи, че не върви кой знае колко. Реших да го проверя на верния сайт- помощник, и да.. почти 30% фалшиви последователи.. prikachi.net/image/5TiiI
|
|
|
Post by offthegrid on Feb 2, 2022 12:59:57 GMT 2
Я да си дам и аз петте стотинки за родния инфлуенс, че и без това вече седмица подпирам дивана, а не съм ги гледала много много, че хванах да гледам - От местпрестъплението Вегас, новия сезон и им зарязах креативните прояви. NJ напоследък забелязвам колко е проста, всякаш преди покрай децата не се показваше толкова, но след разходката и до София, и в сторитата и в клипове ми е точно дива селска пръчка видяла се в пари. Лелята ме разчувства,но аз превъртях накрая на клипа като разбрах от вас, дано наистина направи фондацията и помога на тези деца емоционално, не съм изцяло против тази показност за добри дела, защото колкото и да е ти да се похвалиш, на един човек да повлияеш да помога също пак е нещо. Аз почнах активно да дарявам и да бъда доброволец след като видях филма за Изоставените деца на България от дома в Могилино, Слава Богу домът вече беше затворен , но по-света още съществуват такива места. Чак сега видях на Тоца влога и ако трябва да съм честна ми хареса, някакси беше по-спокойна и разтоварваща, дано продължи в този дух и през годината. Отивам да гледам Влогдон, дано покаже някоя покупка за дома, че аз общо взето само за тях я гледам. Ако не ви се дават 50лв за свещ от Плесен, тези, които показа от ТKmax са страхотни и ароматизират колкото Bath&Body Works, a даже и след доставката с GGBG излизат по-малко от 30 лв.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 2, 2022 13:15:39 GMT 2
Евала на лелята за каузата, НО няма да тръгна да й купувам книгата само за това. Книгата сама по себе си няма стойност. Надявам се да продължи каузата си във времето и да не се окаже поредното чудо за 3 дни. Някой спомена,че в началото Сиела са отказали да я издадат....Ами едва ли! Или ако са отказали, то то е било чисто и просто от гледна точка на финансов интерес. Но след като са осъзнали, че и те ще са напред с материала покрай леля и са я издали. Защото, хайде да не се заблуждаваме, леля НЕ е Джейми Оливър, че да предлага истинско качество в кулинарен аспект. Подобно да онези кретени, които издадоха Гана. Чисто и просто на базата на предполагаема печалба...а не че този идиотски лексикон има истинска стойност и че им се занимава с куко като Гергана.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 2, 2022 13:16:09 GMT 2
Книгата на Мишел Обама вече половин година е част от декора на Иваниния хол. Втръсна ми вече с тази книга. От доста време й с е каня иначе. Ама то досадна вече стана с нея. По сторита е едно и също. Тази класация на инфлуенсърки кой я прави, за какво е? На коя позиция са Ивана и Валерито? Кои още влизат там? Може жи линк?
Напълни съгласна съм с горния коментар, разбира се, че няма стойност. Издателството е бизнес като всеки друг и там се гледа какво ще се спечели.
|
|
|
Post by blueeyes on Feb 2, 2022 13:18:28 GMT 2
Момичета , рядко пиша, но винаги ви чета. Много по- интересни сте от всички “звИзди”.
Някой знае ли каква е innah k. ? Бюти в/блогър ли е? Бизнес ли е ? Вино ли ? Раздава го много компетентна по всички теми. Ама нищо не разбрах .
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 2, 2022 13:28:02 GMT 2
Сутринта получих дозата си стрес и реших да ви направя съпричастни с мен, та и има блокирани от въпросната госпожа, затова БАУ от мен! 😅 Пп. : отварянето на линковете е на собствена отговорност! ibb.co/nz7KVzmibb.co/QvLDCXS
|
|
|
Post by abc on Feb 2, 2022 13:33:56 GMT 2
innah k. доколкото помня, е приятелка на Полина, появяваше се в темите ни под името Бамбина да я защитава. И в профила ни в инстаграм редовно кудкудяка
|
|
|
Post by dilyanad on Feb 2, 2022 13:40:17 GMT 2
Харесвам лелчето, харесва ми отношението и към живота или поне това, което показва! Краят на влога и ме разплака! Желая и успех!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Feb 2, 2022 13:47:04 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Feb 2, 2022 13:47:24 GMT 2
Ау, вярно за сешоара и косата! Забравих го, но се смях много!
Дали е умишлено това с фондацията, времето ще покаже! Свикнахме да не вярваме на никого, който направи нещо добро публично, а не мисля, че трябва да е така! Един човек да се замисли над лелините думи, един да дари кръв, заради Дани, пак е добре! И нещо, което сега се сетих. Ако имаше толкова много корист в леля, според мен тя в заглавието на клипа щеше да спомене и за фондацията. А той е само "Книгата". И предвид, че е над 1 час може много хора да не го догледат до край видеото. Та това, ако беше някоя друга смятайте как щеше да си именува клипа само и само да има гледания.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2022 13:48:48 GMT 2
Здравейте!Не съм писала досега,но ви следя от самото начало Домове за сираци има,като вече някои се водят: (ЦНСТ)Център за настаняване от семеен тип за деца без увереждания.В моя малък град има такова,даже наскоро им дарих дрехи.Тези домове,които затвориха са СПИ(Социално-педагогически интернат),като доколкото знам е останал един,който функционира все още. Колкото до Йоана ,аз я следя,интересна ми е,а и съдържанието й е разнообразно.Поздравявам я за каузата и ми се иска да вярвам,че е искрена и наистина ще направи нещо по въпроса.
|
|
|
Post by magica on Feb 2, 2022 13:49:18 GMT 2
На Йокото харесвам съдържанието, нея не. Книга, в която има рецепти за ябълка с фъстъчено масло и целина с фъстъчено масло, няма как да купя. Съжалявам, абсурдно е. Хербалайф и здравословен живот в едно изречение е пълен смях. Да, да, знам че е казала,че трябва спорт и хубава храна. Просто на мен тея МЛМ схеми са ми адски противни. Също тя бая преувеличи за нелекия си живот в Белгия и как спели с децата на матраци, ходели те пеша километри, дрън дрън. Аз поне не ѝ вярвам. Иначе съм съгласна, доста трогателно е това с фондацията, но ще замълча и искам да изчакам малко да видя развоя на събитията. Видеото го изгледах с превъртания, просто тоя навик дето има да се хилосва малко ме напряга мен лично.
|
|
|
Post by fallon on Feb 2, 2022 13:49:35 GMT 2
Леля е хитра, но не е лъжкиня. Не знам къде е живяла преди 10 години, когато е пратила цял дом за деца на море, но няма никакъв проблем да е организирала набирането на средства там, където се е намирала и после да е превела дарението. Имам приятелка в Канада, чиято майка е много активна в тоя род благотворителности и редовно набира с приятелките си и дарява за някаква кауза някъде по света.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 2, 2022 14:00:28 GMT 2
Как обаче сякаш инстинктивно дори казваме ' дано леля направи нещо ' /не е упрек/, като всъщност всички можем да се включим ! Само трябва човек, който да организира и систематизира къде какво има да се прави и вярвам, че всеки може да се включи с нещо, ако дадената кауза му е на сърце.
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 2, 2022 14:01:58 GMT 2
Също така, ако не си спомняте, в началото на "кариерата" като инфлуенсър на Йокко, тя промотираше едно приложение Share the meal и даваше гласност на такива неща. Не съм гледала видеото, но съм склонна да вярвам, че го прави от добра воля и е наистина добър човек! Просто светът стана толкова лицемерен, че вече се съмняваме във всяко добро дело. Винаги, когато даден човек споделя, че е помогнал за някаква благотворителност се започва с коментарите "Защо го споделяш? Златен медал ли искаш? Ако искаше да помогнеш за някаква кауза, нямаше да го споделяш в социалните мрежи, а ще го направиш тихо и кротко само за себе си." и подобни. Но когато даден човек със сравнително богат начин на живот не споделя дали дарява пари, почва да бъде осъждан "Ти имаш много пари, защо не даряваш? Защо не показваш, че даряваш, ако въобще го правиш?". Така че аз не виждам нищо лошо в начинанието на Леля, даже се надявам повечето инфлуенсъри да изкопират това нещо, отколкото как се занимават децата им, с какво си играят, какво си купуват от Пепко или Джъмбо и тн.
|
|
|
Post by mira on Feb 2, 2022 14:02:53 GMT 2
Идвам от влога на Леля за книгата. Не вярвах, че ще ми е интересно да гледам 1 час, но ето, че стана точно така. Тази жена успява да ме ентусиазира, краят определено беше неочакван. Евала! Помня как в началото не я харесвах, а сега гледам почти само нея. И да, мисля, че ме убеди да купя книгата - заради каузата и защото ми разведри скапания ден.
И още едно приятно видео - на Лора от Лора Травелс за Северозападна България. Кефи ме как си следва линията, няма реклами, няма неизпълнени заявки, обикаля си и си хапва жената. Дано има повече гледания.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Feb 2, 2022 14:09:27 GMT 2
Май се разсъхнаха нещата с Полина и сега Инна го раздава приятелка с Деа. Как пък все такива се намират и "неочаквано" си пасват? Иначе да, бизнес, вино, коса и каквото се сетиш още. Манджа с грозде и в крайна сметка нито едно не е до край.
|
|
|
Post by ddelyani on Feb 2, 2022 14:19:37 GMT 2
И аз гледах влога на Йокко и ме развълнува. Харесвам това нейно качество, че е деен човек. Браво за това, че с каквото се захване работи здраво, за да има успех. След това ми излиза на стори това: prikachi.net/image/5Txnl и ми стана толкова смешно.. Едната действа за постигане на целите си, другата чака на свещите да и привлекат парите (и шугърдадитата), жалко.. Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by candygirl on Feb 2, 2022 14:21:59 GMT 2
Не изгледах цялото видео на Йоко , но и правя евала и преди съм го казвала -дейна, весела , енергична . Не бих си купила книгата и понеже си гледсм рецепти в интернет.
|
|
|
Post by smurfina on Feb 2, 2022 14:23:57 GMT 2
Добре де, Тото как го търпите? Колкото и да ми е интересен даден гост, когато Тото започне с неговото повтаряне на думи и "даа" не мога да довърша клипа. С Хазарта, когато беше - същата работа + прекъсване. Не всеки става за водещ.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Feb 2, 2022 14:38:29 GMT 2
Адмирации за Йоко!
На другия полюс Деси Стоянова обмисля да си направи профил в Пейтриън, за да качва клипове на тема финанси, опит, развитие и образование. Ама тя за каква се взе!? 😂😂😂 От години говори едни и същи неща в своите видеа, а именно-това, че е била в Америка, право, Бургас, София, нови парцали. Да ме говорим колко безотговорна и непоследователна е спрямо последователите си. Продаде един канал, създаде друг, същевременно не качва редовно. Как въобще допуска, че някой би дал десет лева, за да слуша нейното бла-бла. 😂
|
|
|
Post by fallon on Feb 2, 2022 14:41:45 GMT 2
Също така, ако не си спомняте, в началото на "кариерата" като инфлуенсър на Йокко, тя промотираше едно приложение Share the meal и даваше гласност на такива неща. И аз от леля разбрах за Share the meal и оттогава месечно им дарявам.
Някой да ме светне какво стана със стария канал на Десито Стоянова? На кого го е продала? В началото я следях, почна обещаващо, но това качване и после триене на видеа е изнервящо и така отказа много хора да я следват, включително и мен.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Feb 2, 2022 14:51:47 GMT 2
fallon, Десислава Стоянова си продаде канала и сега се Марина ikakvo или нещо от сорта. Някакви варненци го държат и имаха няколко криндж конкурса. Дори в единият Йоана Розова журираше. 😂
|
|
|
Post by diamond on Feb 2, 2022 15:05:32 GMT 2
Браво на леля! Много ме изкефи името - "Имаш леля". Така се прави, когато си човек с влияние - може да го използваш за много хубави цели, а не само да трупаш ПР пратки или за собствена изгода. Това е един чедесен пример за всичките ни инфлуцки, от голямата част от които не става нищо.
|
|
|
Post by fallon on Feb 2, 2022 15:06:16 GMT 2
Тоест си е продала последователите, така ли да разбирам?
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Feb 2, 2022 15:06:48 GMT 2
Точно.
|
|