|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 14:39:25 GMT 2
Гергана ме е блокирала без да съм ѝ писала, каквото и да е 😀 само ѝ гледам сторитата, даже пускам по някой лайк на постове, но нямам лични снимки и е решила, че е фейк профил 😀😀😀 тресе я яко параноята И друго се сетих- Деа реално как ще реагира на това, че е разкрита? Това значи да си признае, че чете във форума 😀 малко е в патова ситуация
|
|
|
Post by zahir on Mar 7, 2022 14:39:31 GMT 2
Гергана е направо страшна.. Това момиче няма капка усет как изглежда..
Капитонката пък в толкова тъпо парче. Отишла до Йордания, можело да идат до Петра или другаде, обаче тя предпочита да се пече на басейна и да хваща тен. Ъъъъъъ сериозно?!?? Да пътуваш толкова и да не видиш основни забележителности, а да се киснеш в локва вода в някакъв хотел? Супер куха хралупа.
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 7, 2022 14:42:14 GMT 2
Пепе нещо няма сторита от снощи. Явно Филяка не я е чакал с букет на летището.😁 Мама Циц изби рибата с тоя леген със суджуци. На всички им светеха очите при гледката...My precious...🙆 Според мен хич не са спазвали карантината и затова не е снимала толкова дни. А и изобщо не спомена как или кой им помага в пазаруването,което си е един от най-големите проблеми при изолация. Особено за такива чревоугодници като тях,които само заради храната живеят и се радват на живота.👎
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Mar 7, 2022 14:54:16 GMT 2
Моля ви влезте в профила на Петканова, има няколко качени снимки на корта, последната, която всъщност е клип, вижте Тъпотейче как стои като препарирано отзад, гледайки жално ахахахахаахаха гледах го 20 пъти
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 15:30:20 GMT 2
Змии такива, вие ли писахте? 😂 И аз не го разбирам това да седиш цял ден на плажа, да в БГ мога да си го позволя, защото и вечер мога да се разходя някъде и да видя нещо, но в чужбина ми е немислимо, но аз не бих и отишла само на дестинации с море/океан.🤷🏻♀️ img321.com/view/image/46828868-2e77-49c7-bc46-31dd46237dcbSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 15:40:41 GMT 2
Някой следи ли Даяна Ханджиева? Попадна ми нейн пост с куп снимки, на които позира с дечица от Африка, по-конкретно Уганда? От коментарите оставам с впечатление, че нещо е направила за тях, но от описанието под поста, не става ясно. Питам защото забелязвам една доста дразнеща (за мен конкретно) тенденция, като се отиде в някоя африканска държава, задължително да се пускат снимки с местното население и по-конкретно с дечицата, сякаш са някакви експонати. Извинявам се, ама аз като отида на почивка в Париж примерно, не спирам сите парижани, да ги моля да се снимам с тях и да поствам снимки после, та се чудя откъде идва този дренд за снимки с местното население на Африканските държави... Отишла е в Уганда, защото българин, който има фондация и помага на децата там ѝ е приятел и отдавна я кани. Тя седя близо месец там, разказа интересни неща как живеят хората, какво учат децата. Докато е била там е помагала като е учела децата на английски и с някакви други неща във фондацията. Местните пък са я учели да свири на инструменти, да се весели. Като цяло не виждам нищо лошо точно в нейния случай, не го е направила за цирка или лайкове. Всички много са ѝ се радвали, защото е бяла, радвали са се и на снимките. Ами, евела, не може да се отрече, че каузата й е супер. Но генерално, като видях какво й беше представянето във Фермата и как гледаше да се закачи за някой, за да й е удобно и да я бута напред във формата, не съм на 100% убедена, че снимките не са качена именно заради лайкове. Даяна е от тези жени, които много обичат да обясняват колко са down to earth, колко са над нещата и да се правят на много likeable, а в действителност са глътнали бастуна натегачки. Отново мое мнение, не го натрапвам на никого.
|
|
|
Post by muffin on Mar 7, 2022 15:42:00 GMT 2
|
|
|
Post by ladyinred on Mar 7, 2022 15:47:22 GMT 2
Shadowban-ът на Капитонката продължава с пълна сила - отследвах я още когато започна да се изказва “компетентно” за ваксинирането, но покрай коментарите тук и “Ергенът” ѝ отварям профила. Ами днес ми излезе най-отдолу, а написах 1:1 името ѝ. Потресаващ е фактът, че има няколко фен профила в инстаграм, които не знаех, че има, но излизат преди нейния. Само едно чехълче (визирам организма) може да отиде в друга държава, за да си топне крачетата в басейн и да не види нито една забележителност. Иначе се хвали, че е посетила 27 държави…
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 7, 2022 16:00:25 GMT 2
Моля ви влезте в профила на Петканова, има няколко качени снимки на корта, последната, която всъщност е клип, вижте Тъпотейче как стои като препарирано отзад, гледайки жално ахахахахаахаха гледах го 20 пъти Уникално е! Много се смях и аз.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 7, 2022 16:05:44 GMT 2
Моля ви влезте в профила на Петканова, има няколко качени снимки на корта, последната, която всъщност е клип, вижте Тъпотейче как стои като препарирано отзад, гледайки жално ахахахахаахаха гледах го 20 пъти Като някакво полезно изкопаемо е. Само дето не е и полезно.
|
|
|
Post by nomade on Mar 7, 2022 16:11:47 GMT 2
Милото Тейче-джудженце, какво ли си вика - “Ох, тая Алекс много добре изглежда, чакай да попия малко…” 😂😂😂😂😂😂 Чакам всеки момент и самоиронията и в стори.
|
|
|
Post by theaxe on Mar 7, 2022 16:18:55 GMT 2
Влизам да си взема и да ви дам дневна доза хейт Някои сторита и постове съм ги скрийншотвала предните дни, ама сега стигнах до тук. Започвам с “приказната” усмивка на приказна кухня с Ани. Отваряйте на собствена отговорност! Много филтър, много нещо и пак е ужас… img321.com/view/image/16c0130f-0460-4b34-961d-b1bddfd2afb3Анастасия на това стори все едно говори за приоритетите на Капитонка. Иначе сторито е от преди да обяви, че е бременна, имаше още няколко такива, всичките с текст на корема, мхммм img321.com/view/image/87568428-38ea-4449-ab87-3e69bd0f786aХейДаниела много назидателно ни казва, че тоя код за абаучу бил за нас! На нея нищо не ѝ носи! Айде бе… а безплатните парцалки img321.com/view/image/c1507a64-ce36-4b9f-9d18-8ef804e07d9aИ за финал - Галка в екипче на Голдберг, цените им са около 1500-2000лв. Качила наща клип с музика I can’t stop. Изсмях сА. Не става със скъпите дрешки, Галче, нито с инстаграм музичките, вземи го научи тоя карвинг. img321.com/view/image/14df563b-d550-4a1a-ba43-e7b8f15bd816
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 7, 2022 16:19:24 GMT 2
Пепа качила нов пост, и уау! Снимка с Ф3! http://instagram.com/p/CazdXf_NL72 Да ни затвори устите за връзката им Пукнах се да се смея на Алекс Богданска клипчето, и отзад Тейка. Изобщо не знае къде се намира и какво й се случва хахаха. За Капишонова- така става с многото филтри и фотошоп, хаха. В Гугъл ми излезе и снимка от мастършеф, аййй, че злобно пекинезче Абсолютно нищо общо на всяка снимка. Друга такава ми е Джулиана- тая жена може да качи 5 снимки и на всички да е различна.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 7, 2022 16:32:53 GMT 2
Ахахахахахахах вярно е голям смях Теа. Макар че и тя е с хубаво тяло. А Алекс супер много е отслабнала. На едно стори с картичка пише вече Богданска, а тя още е Петканова по второ име. Странна работа. Нали вече обявиха, че се развеждат.
|
|
|
Post by deny on Mar 7, 2022 17:01:56 GMT 2
Капиталова понеже се умори от много работа, та отиде в Йордания да си почива, по цял ден да лежи и да се търкаля по плажовете. Кухо, кухо, та дрънка. Ама, така е, като не правим ритуали, ежедневно на тръстиката и после хейт във форума. Не като нея-да си почива от процедури, масажи и спане до 11 часа на обяд.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 7, 2022 17:07:31 GMT 2
Златена на човек не прилича с тоя филтър...
|
|
|
Post by ggvt on Mar 7, 2022 17:20:24 GMT 2
Ахахахахахахах вярно е голям смях Теа. Макар че и тя е с хубаво тяло. А Алекс супер много е отслабнала. На едно стори с картичка пише вече Богданска, а тя още е Петканова по второ име. Странна работа. Нали вече обявиха, че се развеждат. Ако гледаш по името в инстаграм може и да не успява да си го смени, тъй като има синьо тикче. В едно гостуване при Цитиридис Диона беше разказвала, че иска да си смени името, тъй като вече е напуснала компанията "Алфа" (а в инстаграм се пише Диона Алфа) и не са й разрешили, защото с това име е получила синьото тикче и едва ли не са сметнали причината за неоснователна.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 17:21:15 GMT 2
Попаднах на старо видео на Капитонката с Анастасия и много смешно ми стана като обясняваха за разходите си.
Вика с навъсени вежди и пренебрежителен жест на ръката махна като каза "А коли, гориво, гуми, сервиз, въобще това са мъжки разходи, там не се занимаваме ние". Така и не разбрах освен своята енергия и позитивни реакции при получаване на подаръци, тя с какво допринася в едни човешки взаимоотношения.
Без извинение, такива жени са тумор в обществото и са опасни за себе си и за "семействата", които си мислят че градят. Много е забавно и лесно докато получат заветния пръстен, но като се появят 1-2 деца, нещата печално увяхват и се чудим кой идиот да вържем, за да покрие разходите. Само че идиотите не са толко идиоти, защото се сещат да хванат някоя 20+, а не 30+ че и с деца.
Схемаджийските й изпълнения с календари и гайд за стил може да й вържат някое левче, но не и придобивки като апартаментите на Деа 🤣
|
|
|
Post by mariak on Mar 7, 2022 17:31:22 GMT 2
Само една злобна мусакаджийка може да обърне внимание на Тъпотейче на видеото на Петканова/Богданска или както винаги казвам аз Петканска 😅
Пепе добре е качила снимка с Ф3 ама пак е и само със София, то бива бива да имаш фаворит ама да не поглеждаш другите изобщо.. малко ту мъч не е ли? 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 17:36:06 GMT 2
Ако Виктория е там сама или с приятелка може да няма пари за екскурзиите , та тя е такава скръндза . А може и да е на повикване или спинсора ѝ да е на бизнес среща там и тя само да виси в хотела . Ходила в 27 страни ама в хотелите , те в Мадрид по същия начин само търка леглото в хотела .
|
|
|
Post by okay on Mar 7, 2022 17:49:19 GMT 2
Е, аз нв знам какви очаквате от Капитоня. Не я гледам в ЮТ, но миналата година помня, че имаше влог от Кипър, който отново прекара само в хотела, дори не отиде до морето. Тя е толкова куха, че дори не ми е интересно да чета за нея тук (да НЕ се приема, че казвам какво да се пише, просто наистина не ми е интересно). Аз мисля, че ЮТ много западна. Преди гледах видеа много по-често, може би и защото харесвах повече хора, но вече я изгледам едно в седмицата, я не. Даже усещам, че това се отразява на активността във форума, и ми става мъчно. Не искам да ви изгубя, змийчета!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 17:51:55 GMT 2
Виктория е с мъж, видя се една космата ръка като снима масата за обяд, не мисля че е Виктор, тя си е с чичи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 18:45:16 GMT 2
Типична средностатистическа женичка е Виктория- фризьорче,тенче, да не сме дебели и това са й всичките интереси. Много кухо момиче. Поне красавица да беше като не е умна или интересна, ама жива и здрава
|
|
|
Post by haladriel on Mar 7, 2022 18:45:47 GMT 2
Това е спонсориран пост, все пак там са спали безплатно и няма как да скрие Фифи, нали официално като семейство отиват. Явно не са искали да подслонят целия катун и затова само със София. За мен лично има гръм в рая, това си е спонсориран пост.
Честито на Ани Джефри!
Капитонката ми е толкова безинтересна, нито едно полезно видео, само риалитита обикаля. Тя ми е най-противната инфлуенсърка.
Деа е хубаво нормално момиче, нищо необикновено, беше казвала, че всички мъже я сваляли, дори мъжът на съфорумка е изневерил с нея или нещо подобно, ами не го вярвам. Невзрачна ми е.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Mar 7, 2022 19:41:53 GMT 2
Деница е качила снимка с новото момиче, което работи в салона. Като ѝ разгледах снимките.. че тя го може колкото и Деница. При нея кожичките са изрязани до кръв, нито лака е нанесен добре. Кой им дава пари на тия "професионалистки", ужас, ужас Стана ми интересно как няколко часа след като споделих инстаграмът й тук всичките й постове бяха изтрити. На 100% съм сигурна, че имаше около 250 снимки на нокти, а сега има само 1. Някой май чете тук?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 19:58:47 GMT 2
И на нея правят опити да й хакнат профила като на Галчето
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 20:30:14 GMT 2
|
|
|
Post by deny on Mar 7, 2022 20:37:36 GMT 2
Геро, я бягай оттук, съсел такъв.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 20:40:10 GMT 2
Пепелджийска подметките на ботите ли си топли на една от снимките? Ще й се разтопят, ама контент да има... Иначе Филип 3 й е като съученик, ама контент да има... Гергана е плод на ДНК, РНК, ДСК, ВМК, КАТ и СЕМ едноврененно, но контент да има... Съсел, плача 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 20:45:02 GMT 2
ТъпоТейче на една снимка писала(описание ) колко е притеснена за ситуацията в момента и как се разсейвала да не попаднала в депресия,как и помагало търсенето на места,които да посети живот и здраве лятото и пролетта и,че това помагало много.Ии накрая тушш - реклама на очилата,които носи на снимките🤐😑.Толкова тъпо и малоумно,че оставам без думи Едит: Много странно гледа Тейчето в клипа на Александра.Има доста коментари под тази публикация,които пишат,че Тейка гледа злобно,изплашено и прочие
|
|