|
Post by lucycrown on Mar 6, 2022 22:32:30 GMT 2
Пепеляшке, няма да го хареса, тя го прави по специална рецепта с няколко кондензирани подсладени млека и пляска още 1 кг захар. Не е вярно. Млякото с ориза го прави без захар. Впрочем, чудесен става по нейна рецепта.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 22:44:27 GMT 2
Е, то в кондензираното мляко има много захар. Затова дори и да не слага в млякото с ориз захар, то става много сладко заради захарта от кондензираното мляко.
|
|
|
Post by ariel on Mar 6, 2022 22:46:15 GMT 2
Не видях да сте обсъждали как Попова записва клип за модна къща без дори да й знае правилния начин на произнасяне. Хубаво, усетила се е в даден момент, но ако си професионалист, запиши го пак.
|
|
|
Post by mariak on Mar 6, 2022 22:51:08 GMT 2
Колко пък да не слага захар мама Сиси, онзи ден правих торта на работа и експериментирах с огледална заливка която се прави с кондензирано мляко, не знам дали скоро сте хапвали, но това е бомба просто! Облизах лъжичката и чак ми нагорча от сладост, камо ли пък да бутна 2! кофички на мляко с ориз 🤦🏼♀️
Тази жена всеки път си мисля, че е стигнала дъното, но с всеки влог доказва, че положението може да стане и по-зле. Как може са продължава Криси да ни разквазва (отдавна вече не ѝ въртя трафик, сори нот сори), че Ния буа круши след цяла вечер повръщане или пък продължава да тормози бебето и онази простата им майка да не го вижда това?!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 22:57:25 GMT 2
Aз като се замисля ,то детето може и да е падало от дивана , но тя надали ще каже . Дано естествено не е така .
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Mar 6, 2022 23:06:18 GMT 2
Мали...Пепа дори от самолета рекламира Инаесеншълс. Защо ли ми се струва, че все едно ще заплаче на тея сторита?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Mar 6, 2022 23:06:26 GMT 2
Аз Сиса доста пъти съм я питала в коментари защо Ния след градина седи със същите дрехи у тях и защо постоянно пипат малкият с мръсни ръце. Писала съм и за пъпчиците по лицето му, но отговор няма. И съм ги писала тези неща с умерен тон, но тя винаги ги подминава, защото е по-лесно..
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 23:08:28 GMT 2
И аз да се прибирам при Чехляка и един катун деца ще ми се плаче. Мали...Пепа дори от самолета рекламира Инаесеншълс. Защо ли ми се струва, че все едно ще заплаче на тея сторита?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 23:42:12 GMT 2
Колко пък да не слага захар мама Сиси, онзи ден правих торта на работа и експериментирах с огледална заливка която се прави с кондензирано мляко, не знам дали скоро сте хапвали, но това е бомба просто! Облизах лъжичката и чак ми нагорча от сладост, камо ли пък да бутна 2! кофички на мляко с ориз 🤦🏼♀️ Тази жена всеки път си мисля, че е стигнала дъното, но с всеки влог доказва, че положението може да стане и по-зле. Как може са продължава Криси да ни разквазва (отдавна вече не ѝ въртя трафик, сори нот сори), че Ния буа круши след цяла вечер повръщане или пък продължава да тормози бебето и онази простата им майка да не го вижда това?! Много ме изнерви с това видео и не знам дали скоро ще я гледам. Значи за себе си и за Гошо да е безхаберна колкото си иска и ако искат да се лекуват, но децата болни с температура, която не може да им свали и да не се обадиш на доктор и да даваш от сиропите на Ния на бебето, нищо че на етикета пишело 6 месеца+ ама важното е, че нищо не му било станало. Абе ти ненормална ли си, детето да не ти е опитна мишка, чакаш нещо да стане, че да отидеш в болницата ли, е**ти ма******та майка дето е. Явно за 2 години не е схванала, че корона вирус не е шега работа и не се лекува с парацетамол и сироп за кашлица. Иначе за малкият и аз си мисля, че е падал, но тя няма да го каже. Имам приятелки, който супер много си пазеха децата и се е случвало докато се обърне да вземе памперс и детето да тупне на земята, слава Богу без последствия. Само аз ли не съм пробвала това кондензирано мляко, никога не съм купувала такова нещо.
Edit:Пепе изглежда мега дърта и повехнала на последните сторита от самолета и до там ли докара да рекламира тия води, закъсала работа. И друго ми направи впечатлние, толкова си е бетонирала челото, че е станала като Галя. Та тя няма грам мимики вече с челото, не може да си мръдне веждите нагоре..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 7, 2022 0:06:32 GMT 2
Криси, мерси за сбития преразказ на мама циц. Не разочароваш Стана ми интересно и отворих клипа, прегледах го набързо, в лек потрес съм от Сиса, такова "самолечение" е най-опасно. Реших да видя коментарите, и е необичайно позитивно. Явно пак трие... Гледах сторитата на Де/Рая, е то как не може едно изречение без правописна грешка да напише! Дори и поста на КултАмелие е сгрешено смрдлика, а не смрадлика. Поне на бизнеса й да беше правилно написано Гал.иванова добре, че я махнах. Няма да я издържа пак да мрънка и беснее по сторита. То пък как не й омръзна за едно и също да се плюнчори... Ганка пак сама си го прави, какъв ген бе. На 28 си ,а на моменти изглеждаш като на 12 или на 72 (както по-горе бяха писали).
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 0:11:47 GMT 2
Криси, след коментара ти, отворих сторитата отново. Действително се е ботоксикирала жестоко... Отворих отново и видеото с майка й. Майка й 100% няма ботокс, а изглежда супер. Пепа съвсем е превъртяла. От момичето, което си правеше домашни маски с овесени ядки и мача, се докара до това, без дори да има нужда от него...
|
|
|
Post by okay on Mar 7, 2022 0:13:30 GMT 2
Гледах Кристина Ян и Адриана. Хубаво е, че Кристина сподели за състоянието на Нико. Мисля, че ще е полезно за майките, които не са се сблъсквали с това, и дано не им се налага, де. Адриана ми изглежда доста по-свежа, макар и все още толкова емоционална, в което няма нищо лошо. Гледах двете ѝ последни видеа. Това, което сподели за кариерното си развитие, първоначално реших, че е за програма Еразъм, но после се замислих, че тя няма как да остави детето само за толкова време. По-скоро става въпрос, че е одобрена да стане учител чрез "Заедно в час". Каза, че не знае дали може да говори за проекта, но ми стана толкова приятно да я видя усмихната и щастлива. Дано ѝ потръгнат нещата на жената,защото е добър човек и заслужава да се чувства удовлетворена от себе си. Само ми направи впечатление, че каза" гордея се ОТ себе си", а не "СЪС себе си", но нека не издребнявам.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by klaudia on Mar 7, 2022 1:09:52 GMT 2
А видяхте ли колко суджуци са направили Сиси? Предишния път пак бяха направили много и за кратък период ги изядоха. Сега наскоро Сиса каза, че пак ще правят, в днешното видео ги вакуумираха. Боже, боже, колко храна провират тия хора. Иначе няма вкус и мирис, но много ѝ се яде мляко с ориз. Ния ми се вижда много тъжна и сърдита, не че преди беше много весела. Зъбите ѝ почти са се разрушили, от ден на ден стават все по-зле. Много подмята Гоги, чак ми става жал. Както Сиса обясняваше, че Ния я боли гърло, нямаше и няколко минути и ядеше сладолед, хем студено, хем сладко. Оплакваше се от карантината, че не можели да отидат навън, все едно иначе ходят, добре, че трябва да води Ния на градина, иначе Гоги от хола няма да излезе.
Модерн мами разказвала ли е за второто раждане? Мисля, че има някакъв проблем с бебето, съдейки от поста ѝ. Колко по-рано е родила, знаете ли? Надявам се всичко да е наред с бебето.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 4:22:52 GMT 2
Криси, мерси за сбития преразказ на мама циц. Не разочароваш Стана ми интересно и отворих клипа, прегледах го набързо, в лек потрес съм от Сиса, такова "самолечение" е най-опасно. Реших да видя коментарите, и е необичайно позитивно. Явно пак трие... Гледах сторитата на Де/Рая, е то как не може едно изречение без правописна грешка да напише! Дори и поста на КултАмелие е сгрешено смрдлика, а не смрадлика. Поне на бизнеса й да беше правилно написано Гал.иванова добре, че я махнах. Няма да я издържа пак да мрънка и беснее по сторита. То пък как не й омръзна за едно и също да се плюнчори... Ганка пак сама си го прави, какъв ген бе. На 28 си ,а на моменти изглеждаш като на 12 или на 72 (както по-горе бяха писали).
|
|
|
Post by Adoralova on Mar 7, 2022 7:30:54 GMT 2
Изчетох всички 17 страници днес и наваксах с клюките. Мога да си легна доволна.
И аз започвам да си мисля,че Пепе и Ф3 няма да ги бъде.Или той е в депресия и не иска да се показва,или на нея й се живее и усети,че времето лети,пък на 30 вече с 3 деца,развод и неудовлетворяваща връзка..?! Дано греша,защото аз ги харесвам като двойка.
Йокко лелята е с голям късмет да попадне на точния човек.Казвате,че била предприемчива,рискувала,върти бизнеси.Така е,но тя,за разлика от много други хора,включително и ние,няма притеснения ако бизнеса й не провърви,все пак има солиден гръб и парите на Барт. И да не й провърви с парцалите,които шиеше,дреме й на шапката,че е загубила едни 20 бона инвестиция хипотетично.Те с Барт ще изкарат толкова за 2м продаване на сокчета на баламите в пирамидите. Ще захване друго,че трето..
Курсовете,на които се е записала са достъпни за всички явно,щом и тя с нейния английски ниво 5ти клас се класира.Явно си мисли,че като плати едни пари за един измислен курс,но с надпис Оксфорд и хората ще я вземат за нещо повече от селска пръчка.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 7, 2022 9:28:19 GMT 2
Ивана мисля да я отследвам, напоследък много червени точки натрупа
Кристина Ян и Адриана ще си ги пусна тези дни
Сиса - проста, та вдлъбната
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 7, 2022 11:11:10 GMT 2
Ох, айде и аз със сънищата с инфлуенсъри 😂😂 Сънувах как съм на снимачната площадка на Ергенът, и имаше състезание по фигурно пързаляне. И беше голям смях как всички падаха и никоя нищо не направи, а ергенът- хубавец беше по-отчаян от всякога
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 11:25:26 GMT 2
Капитонката отишла да се стопли за няколко дни в Йордания, жива да я оплачиш. 😄 Но пък евала, че си пътува всеки месец, съмнявам се да е сама, но с кого ли е? 🤭
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Mar 7, 2022 11:49:25 GMT 2
Анастасия на Капитонката приятелката е споделила, че е бременна.
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 7, 2022 12:00:16 GMT 2
Трябваше ми информация за козметичен продукт, гугълнах и един от първите резултати беше Agleu. Ами евала ѝ правя, че е покрила толкова много теми в канала си. Постигнала е нещо, което много малко в нашия Ютуб са се сетили да направят - да развие много теми в канала си и да не гони само актуалното. Вероятно постига някакъв приятен пасивен доход, дори и да не снима редовно.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 12:29:34 GMT 2
Зорница е може би единствената полезна влогърка. Капитонова, скрий се някъде. Тя ми е от любимките, но при нея вманиачаването ми идва в повече и е нещото, което ме отблъсква.
За drmodernmommy нещо ми се върти в главата, че тя и първия път беше родила преждевременно. Може обаче и да бъркам човека.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Mar 7, 2022 12:33:34 GMT 2
Сиса - война в 21-ви век?!!! Сесе и ти като Ивана не си чувала за Афганистан,Йемен,Сирия и други. Това със сиропа е МЕГА безотговорно. Все едно сок от портокал му дава. Споменавали сме тук, че е за социалните и доста от дамите са отричали да има нужда но тази постъпка е доста показателна за това как си гледа децата. Чудя се на Ния защо ѝ подаряват чорапи като е като Маугли вечно боса, катери се по дивана и къде ли не и после Сиса слага бебето там без постелка. ЧУДО,ЧУДООООО
Сладкишка - бозе,бозе и тя за първи път чува КОВАЧЕВИЦА И ЛЕЩЕН и не може да ги произнесе правилно.
Елица да не е бременна? Много е странна в лицето. Имам подозрения!
После се сърдят, че има хора като нас. Вие не можите едно вярно нещо да произнесете и едно адекватно мнение да дадете само имате едни голи претенции!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 12:40:42 GMT 2
Аз отдавна не бях сънувала нещо инфлуцките и хоп точно снощи.Сънувах,че Пепка ми е писала,че й трябвали луксозни облекла.Щяла да изпрати адреса си,за да й взема мерките и да й ушия нещо по поръчка.Отказах веднага, при което ми пише,че щяла да ме запознае с ф5,защото тя намерила ф4 и дрехите са,за да ги облече докато е на среща с него.В този момент ми пише Гергушка за колаборация с нея за shooting day,както и да снимаме някаква реклама за маска за коса,която възвръшала здравината на косъма и помагала за по-бърз растеж.И я попитах как така ще направи тази реклама като косата й е под всякаква критика и хората (зрителя) няма да повярва,че маската има някакъв ефект,а тя ми отвърна,че трябвало да съм спокойна,зашото щяла да сложи перука,с която ще изглежда,че има гъста и хубава коса.Съгласих се и й казах,че условието ми да участвам е да накара всички инфлуцки да държат долу лапите си от форума и лично тя ще го рекламира.Изгледаме с онзи поглед тип" ела с мен в пещерата и ме изяж",стреснах се и се събудих.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 7, 2022 12:43:20 GMT 2
Днешния аутВит на Гането е малко като нощница, ама по-скандалното е споделеният от нея в стори пост от 2019: http://instagram.com/p/BxK8HR2F4Pv Яко криндж е с тоя парфюм. 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 12:55:31 GMT 2
Днешния аутВит на Гането е малко като нощница, ама по-скандалното е споделеният от нея в стори пост от 2019: http://instagr.am/p/BxK8HR2F4Pv Яко криндж е с тоя парфюм. 😂😂 Малее, то е поглед, сексапил, изкушение, то е чудо и това тъмно червило.. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by klaudia on Mar 7, 2022 12:59:43 GMT 2
Деница е качила снимка с новото момиче, което работи в салона. Като ѝ разгледах снимките.. че тя го може колкото и Деница. При нея кожичките са изрязани до кръв, нито лака е нанесен добре. Кой им дава пари на тия "професионалистки", ужас, ужас
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 13:31:09 GMT 2
Галя на пук на нас показва “използван” крем на Лумене, защото не може да изхвърли половината нали, те няма да ѝ пратят нов. Даже опаковката е странно използвана и е идеално равна отгоре. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Mar 7, 2022 14:23:02 GMT 2
В този натоварен понеделник така се изсмях с глас, да си ни жива и здрава Гане Очаквам подобен клип и за наденички примерно, тип " Ооо Пепи " ...
|
|
|
Post by nomade on Mar 7, 2022 14:29:00 GMT 2
Гана най-накрая може да стане известна! Гледайки клипа, абсолютно си я представям за злата сестра-плашило в някоя евтина продукцийка.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 14:34:32 GMT 2
Зори е може би една от малкото инфлуенсърки, които го правят, защото им е кеф- не се прави на маймуна за едните пари, на зависи от тези доходи, качва, каквото на нея ѝ харесва, не пуска обидни за феновете си giveaway с хавлии и стекове вода. Реално, ако утре останем без интернет, не само социални мрежи, тя ще си има работа и доходи. Ама другите направо не ги виждам? Всичко им зависи основно от Инстаграм. Май само лелята успя с някакъв продукт да си монетизира славата, защото книгата можеш от книжарницата да си я купиш. Обаче Пепе-то, Гергучи, Галя Симеонова, Валчето и компания не знам какво ще правят. Те дали имат и един ден трудов стаж на нормална работа като всички останали? Как у къде ще се правят на маймуни? Къде ще си продават свещите за по 50лв, мърчовете и чудесиите. 🙄
|
|