|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 15:56:09 GMT 2
Гергана била младолика..хахахах Божеее, мили Господи (Сисе върни се вече), та тя без грим е като бабичка, това че като плясне някой филтър и ѝ се изглажда кожата, не значи, че изглежда млада. Тя Гергана е чела тук, че сме коментирали, че е недоразвита и изобщо не е секси и че е като дете, а тя го е възприела, че е младолика 🙄😂😂.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 16:04:28 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 16:04:48 GMT 2
Видео с квас има. Била го снимала и обработила, обаче смятала, че рецептата й не е съвсем правилна като стъпки и едва ли не, не смее да го качи. Мен ако питате, тя просто не може да приеме критика и я е страх от това, че може някой да й напише коментар от сорта на "Това не се прави така, а се прави еди как си". Сами виждате, колко неуверена е. Но колко пък психически нестабилен трябва да си и неуверен, че подобно нещо да те притеснява. Ани от "Приказна кухня с Ани" постоянно има кликбейт заглавия, които не отговарят на видеото, изглежда доста зле (в моите разбирания), не всички нейни рецепти се получават, но не й пука като гледам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 16:10:58 GMT 2
Ъъ, и аз не се виждам в роклите на изложението, където е била Елица. Та с тези гигантски торти с какво ще се придвижват тез ми ти булки? С автовози ли? Някой коментира за секциото на Златена. Не съм раждала и по това, което съм гледала в ЮТ, съм останала с впечатление, че в България наистина "можеш да си избираш", а то какво било. Явно заблуждаващата информация ни залива. Влоговете на Златена за ремонта ми бяха интересни, харесва ми как им се е получила кухнята. Само не знам дали е добра идея да направиш детска стая в помещение, което е било предназначено за кухня от гледна точка на влагата. Тя самата каза, че избивала на стената, където е изхода за мивката. За отношенията им с Люси - за нас като странични хора е странно, защото тя не беше обявявала, че са двойка, докато не забременя. Като гледам са си заедно, щом си ремонтират жилището, нищо чак толкова шашкащо няма за мен лично. okay, това е защото много лекари го предлагат или се съгласяват с пациентките, защото в общия случай това е по-лесно и за тях. Планира се дата няколко седмици по-рано, лекарят знае, че си в оперативната програма, не виси да те чака часове да родиш естествено. Когато е "по взаимно съгласие", лекарят все ще си измисли причина да обоснове решението за такова родоразрешение. Но има и лекари, които отказват да го правят, други успяват да убедят пациентките, че не си заслужава коремната операция. Моята АГ беше безкомпромисна и до последно казваше, че ще чакаме за естествено, но по медицински показания при мен се наложи секцио. Аз затова се изнервих на Златена - това, че нещо се прави, не значи, че е предвидено да се прави по този начин, а тя твърдо заяви как в България родилката имала право да избере. Няма това право. Има възможност лекарят да се съгласи, но има и реален шанс да я отпрати, ако не опита или не успее да я разубеди.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Mar 6, 2022 16:13:26 GMT 2
Иванака къде беше 10 години когато имаше война в Авганистан ? Голяма лицемерка излезе и изписала един чаршаф оправдания.Мерси много ме трогна!
Гергана почерпила вдъхновение от кампанията на Сефора и Пепе и хоп 2 сторита за норматив. Тя нали работи само с баундове,на които вярва и харесва и едни от тях са Сефора. Те са единствените, които ѝ изпращат пр пратки защото все още познава бивши колежки. Да не ми разправя глупости. И питам защото не се спряха на Гането и майка ѝ вместо Пепка и Силвето ? Нали Ганчето е много успешна чак и мениджър си имала хахахах. Сега снимката с майка ѝ е доказателство какво дъно е, иска ѝ се да е на мястото на Пепа и успешната и красива майка ама пак греда ако иска и цялото тяло с диор да си татуира никой пак няма да я взима за реклами, не става и това е ! Милитата къде изчезна? Най-добрата ѝ приятелка ?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 16:14:41 GMT 2
Някой следи ли Даяна Ханджиева? Попадна ми нейн пост с куп снимки, на които позира с дечица от Африка, по-конкретно Уганда? От коментарите оставам с впечатление, че нещо е направила за тях, но от описанието под поста, не става ясно. Питам защото забелязвам една доста дразнеща (за мен конкретно) тенденция, като се отиде в някоя африканска държава, задължително да се пускат снимки с местното население и по-конкретно с дечицата, сякаш са някакви експонати. Извинявам се, ама аз като отида на почивка в Париж примерно, не спирам сите парижани, да ги моля да се снимам с тях и да поствам снимки после, та се чудя откъде идва този дренд за снимки с местното население на Африканските държави...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 16:26:06 GMT 2
ibb.co/Tq8F21sibb.co/c3zC5HZwww.facebook.com/profile.php?id=100001169570061П.С Не знам за Гал Иванова, хора. Смисъл според мен наистина знае много за козметиката, състави, кое за кого би било подходящо и вече само заради това я следвам, но много, ама много ме напрягат тези чатове, които качва и ако не й хареса какво са й написали, отговори с 108386391 изречения и накрая “не искам да говоря с тази дама, айде чао”. Ми не го възприемам това. После защо брандовете избирали еди-кои си некомпетентни инфлуенсъри с филтри да им рекламират гримовете. Не казвам, че е ОК, ама кой да изберат? Сърдита назидателна леля ли? Естествено, че ще изберат лъчезарни хора, каквато тя изобщо не е (че повечето си нямат хал-хабер от козметика и грим и се мажат с каквото им падне съм съгласна). И като цяло това съдене на хората кой помагал, кой не и тези призиви са ми много в повече, ако някой иска да помогне, ще и без 100 сторита, свързани с кампании и чатове с последователи, в които се изтъкваме какъв добър човек сме и колко помагаме. Всеки избира какво да качва, ама нападайки хората няма да има повече последователи и пак никой няма да работи с нея - логично, нали? Гал и от състави нищо не разбира- не я интересували и гледала бранда как описва продукта. За грим нищо интересно няма- особено като има хора като Таня. Има стотици ако не хиляди акаунти онлайн с много добри гримьори, говорещи за скриване на пори, гневни бръчки (упс), как да се борави с паднал клепач и т.н. Не знам защо се има за полезна- гримирам се 16 години и като студентка работех като гримьор 1 година и нищо интересно не съм видяла при нея. За бяла козметика пък съвсем. Много намусена лелка и се мисли за над всички. Хората, които са емпати, не са избирателно проявяващи това чувство. Сиреч не съдят различните и не им се ядосват- опитват се да ги разберат и виждат в тях какво би могло да ги кара са бъдат примерно злобни. Примерно аз гледам Гана и не си мисля какво уонаби е, а колко ли е тъжна отвътре с такъв семеен пример и колко ли са я подигравали в училище.
|
|
|
Post by Nicole on Mar 6, 2022 16:51:17 GMT 2
Сладкишите пак почивка с баба и дядо. Вече започвам да си мисля,че тези почивки са на разноските на родителите й. Много странно изглеждаше и сцената в която избират колело на детото , а накарая дядото се отправя с колелото към касата.
|
|
|
Post by Noir on Mar 6, 2022 16:51:50 GMT 2
Видео с квас има. Била го снимала и обработила, обаче смятала, че рецептата й не е съвсем правилна като стъпки и едва ли не, не смее да го качи. Мен ако питате, тя просто не може да приеме критика и я е страх от това, че може някой да й напише коментар от сорта на "Това не се прави така, а се прави еди как си". Сами виждате, колко неуверена е. Но колко пък психически нестабилен трябва да си и неуверен, че подобно нещо да те притеснява. Ани от "Приказна кухня с Ани" постоянно има кликбейт заглавия, които не отговарят на видеото, изглежда доста зле (в моите разбирания), не всички нейни рецепти се получават, но не й пука като гледам. Веганката Анна, която участва в MasterChef, беше пуснала видео за хляб с квас преди известно време. Изядоха я с парцалите в една FB група. Факт, че резултатът й не беше кой знае какво и не беше обяснила правилно повечето етапи. Та на мястото на Ели и аз бих се притеснявала да кача подобно видео. Винаги има какво още да се подобри (особено ако се занимаваш сравнително от скоро) и все ще се намерят кусури.
|
|
|
Post by mimsi on Mar 6, 2022 17:20:03 GMT 2
|
|
|
Post by theaxe on Mar 6, 2022 17:28:50 GMT 2
|
|
|
Post by dilinika on Mar 6, 2022 17:43:42 GMT 2
Ивана милата много се е шашнала и така е забила в рутината, трябват ѝ малко разнообразие и контакти с външния свят.
Честито на Ани и Мо! Тя направо сияе на снимките от Дубай!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 17:52:52 GMT 2
Боже опази! 😱 То рокля, то цепка, то щампа, то чудо!!! Едно време във ФБ имаше една култова страница Селски пръчки и леопардови щампи. Все едно оттам е изваден тоя кадър.
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 6, 2022 18:12:25 GMT 2
Мама Циц има влог. Боже ,Божее🙆😁 Чакаме Криси да разкаже🤩
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 18:26:11 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=viu1646583821m.jpegРадостина май са я емнали за избирателната съпричастност . Предполагам и доста други инфлуенсърки са изяли хейт заради тази си избирателност . Донякъде подкрепям и ми е лицемерничене цялата тази съпричастност било то от българските инфлуенсърки, чуждестрани или истинските холивудски звезди . Пиша го тук , а не в другата тема , защото става въпрос за инфлуенсърки все пак .
|
|
|
Post by scalestone on Mar 6, 2022 18:30:55 GMT 2
А такааааа, доживях и аз да кажа: аз казах ли ви! Ай, мусакаджийки, стискайте палци да ударя джактопа и да раздам без гивалей ваучери по 20 лв. на всяка от вас!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 18:53:30 GMT 2
За Ани се вълнувам, както за приятелка. Следвам я от годините ѝ на студентка в Ню Йорк, толкова е мила, позитивна, обрана в думи, действия и емоции, елегантна. Всеки път като ми е криво и сдухано си пускам нейн клип и някак ми олеква.
|
|
|
Post by ☀ on Mar 6, 2022 18:59:07 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Mar 6, 2022 19:09:17 GMT 2
Нямам спомен някой във форума да е коментирал, но може и да греша.
Аз също много я харесвам. Визия, тяло, стил на обличане. Хареса ми и какво казаха двамата с Мо, че за всичко си има време и че са чакали правилния човек (Пепке, пусни да чуеш и виж как се обявява такава новина). Нямаше и моментът, в който му казва, само разказаха. За мен така се прави!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 19:20:35 GMT 2
Някой следи ли Даяна Ханджиева? Попадна ми нейн пост с куп снимки, на които позира с дечица от Африка, по-конкретно Уганда? От коментарите оставам с впечатление, че нещо е направила за тях, но от описанието под поста, не става ясно. Питам защото забелязвам една доста дразнеща (за мен конкретно) тенденция, като се отиде в някоя африканска държава, задължително да се пускат снимки с местното население и по-конкретно с дечицата, сякаш са някакви експонати. Извинявам се, ама аз като отида на почивка в Париж примерно, не спирам сите парижани, да ги моля да се снимам с тях и да поствам снимки после, та се чудя откъде идва този дренд за снимки с местното население на Африканските държави... Отишла е в Уганда, защото българин, който има фондация и помага на децата там ѝ е приятел и отдавна я кани. Тя седя близо месец там, разказа интересни неща как живеят хората, какво учат децата. Докато е била там е помагала като е учела децата на английски и с някакви други неща във фондацията. Местните пък са я учели да свири на инструменти, да се весели. Като цяло не виждам нищо лошо точно в нейния случай, не го е направила за цирка или лайкове. Всички много са ѝ се радвали, защото е бяла, радвали са се и на снимките.
|
|
|
Post by komkama on Mar 6, 2022 20:19:39 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=viu1646583821m.jpegРадостина май са я емнали за избирателната съпричастност . Предполагам и доста други инфлуенсърки са изяли хейт заради тази си избирателност . Донякъде подкрепям и ми е лицемерничене цялата тази съпричастност било то от българските инфлуенсърки, чуждестрани или истинските холивудски звезди . Пиша го тук , а не в другата тема , защото става въпрос за инфлуенсърки все пак . Аз съм съгласна с нея. Видях и поста на Ванеса, тя по принцип е доста woke уж и все пак това насаждане на вина - защо ви е тъжно за това, а не за другото, за мен не е правилно. Същото важи и кой какви дарителски кампании подкрепя и разгласява - важното е да ни е грижа и важното е да помагаме, и всеки помага според възможностите и разбиранията си. Дали е за кучета, дали е за деца или за екваториалните гори, все тая. Важното е да имаш съзнанието да помогнеш и да си съпричастен. Да, в един идеален свят на всички ще им пука за всичко и ще живеем в мир, но не сме в такъв и нека не си държим сметка за какво даряваме и за кого ни е тъжно. И за да не се сметне за офф: Гледах последното видео на Цуро за книгите. Това е второто от поредицата и ми беше полезно и забавно. Много го харесвам, има страхотно чувтсво за хумор. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 20:57:37 GMT 2
Днес докато споменах Сиса и тя ме чу и качи влог. Щяла да започва след 6-ят месец да захранва Гого, защото вече я гледал как яде и посягал, иначе продължава да държи детето накрая на дивана и дори на Ния ѝ направи впечатление и каза на Сиса, че бебето ще падне и тя супер спокойна ѝ каза, че нямало да падне, защото тя била до него. Според мен вече малкият трябва да се обръща от корем по гръб сам и как не я е страх, че наистина може да тупне някой ден и защо за Бога не го слага навътре и не му слага по една възглавница отстрани да го пази. Сестрата на Сиса изпратили много хубави подаръци на Ния за РД - рокля, клинчета, маратонки, кукла Барби. Нали я знаят Сиса как пазарува само втора употреба, поне те са решили да купят нещо ново за детето и Сиса голямо повтаряне колко са хубави. Ния продължава да тормози детето, взема му играчките от ръцете и ги хвърля, блъска го с глава... Сиса и тя е болна от Корона, мързяло я нощем да става да пие хапчета, защото много я тресяло.. Болна ама иначе плюскането не спира, дояло ѝ се мляко с ориз. След няколко дни вече всички са болни в тях, обаче Сиса един път не каза, че са се обадили на доктор да им каже с какво да се лекуват. Не знам дали изобщо са пили антибиотици, имунустимулатори, винамини и май не го вземат на сериозно, а такива последствия може да има за организма, ако не се лекува правилно, че ще се чуди от къде ѝ е дошло, особенно те както не са ваксинирани. Самолекува децата, дава на Гого от сиропите на Ния, супер безотговорност. Ния повръщала цяло нощ и на сутринта яде круша и мюсли, абе жено ненормална ли си да даваш такова ядене на болно дете.. За капак ѝ даде да яде и сладолед, а малко преди това каза, че Ния я боли гърлото, направо ми идва да ѝ плясна един шамар на Сиса..
|
|
|
Post by dilyanad on Mar 6, 2022 21:01:41 GMT 2
Попова напоследък ми се струва, че говори със снизхождение към хората, които я гледат. Ивана става смешна с безумните оправдания да не качва клипове. Сладкиша много ме дразни с това неправилно говорене и грешно поставени ударения. Бизнесът им е на майка и и баща и, така че и според мен реално разчитат на тях за издръжката си. Уж работят, но не точно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 21:25:00 GMT 2
Мале Пепитка честно ли е заснела сторитата за кампанията на ИнаЕсеншълс в самолета към България? Без маска? Ако бях на един самолет с нея, щях да ѝ се смея през цялото време.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 21:25:20 GMT 2
Днес докато споменах Сиса и тя ме чу и качи влог. Щяла да започва след 6-ят месец да захранва Гого, защото вече я гледал как яде и посягал, иначе продължава да държи детето накрая на дивана и дори на Ния ѝ направи впечатление и каза на Сиса, че бебето ще падне и тя супер спокойна ѝ каза, че нямало да падне, защото тя била до него. Според мен вече малкият трябва да се обръща от корем по гръб сам и как не я е страх, че наистина може да тупне някой ден и защо за Бога не го слага навътре и не му слага по една възглавница отстрани да го пази. Сестрата на Сиса изпратили много хубави подаръци на Ния за РД - рокля, клинчета, маратонки, кукла Барби. Нали я знаят Сиса как пазарува само втора употреба, поне те са решили да купят нещо ново за детето и Сиса голямо повтаряне колко са хубави. Ния продължава да тормози детето, взема му играчките от ръцете и ги хвърля, блъска го с глава... Сиса и тя е болна от Корона, мързяло я нощем да става да пие хапчета, защото много я тресяло.. Болна ама иначе плюскането не спира, дояло ѝ се мляко с ориз. След няколко дни вече всички са болни в тях, обаче Сиса един път не каза, че са се обадили на доктор да им каже с какво да се лекуват. Не знам дали изобщо са пили антибиотици, имунустимулатори, винамини и май не го вземат на сериозно, а такива последствия може да има за организма, ако не се лекува правилно, че ще се чуди от къде ѝ е дошло, особенно те както не са ваксинирани. Самолекува децата, дава на Гого от сиропите на Ния, супер безотговорност. Ния повръщала цяло нощ и на сутринта яде круша и мюсли, абе жено ненормална ли си да даваш такова ядене на болно дете.. За капак ѝ даде да яде и сладолед, а малко преди това каза, че Ния я боли гърлото, направо ми идва да ѝ плясна един шамар на Сиса.. Бозе бозе … на мама Сиси бързо да ѝ пратят Пр пратка Мляко с ориз . Имам чувството ,че само това ядат .
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 21:34:24 GMT 2
Пепеляшке, няма да го хареса, тя го прави по специална рецепта с няколко кондензирани подсладени млека и пляска още 1 кг захар.
|
|
|
Post by ggl on Mar 6, 2022 21:37:41 GMT 2
Annie Jaffrey бременна качили видео каква изненада само…
|
|
|
Post by chereshka on Mar 6, 2022 22:09:06 GMT 2
Джулиана Гани си е правила отново някаква интервенция на носа, има сторита от клиника и с превръзки на носа. Тази жена се направи на нищо, вече е болестно състояние нейното.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 22:12:03 GMT 2
Попова напоследък ми се струва, че говори със снизхождение към хората, които я гледат. Ивана става смешна с безумните оправдания да не качва клипове. Сладкиша много ме дразни с това неправилно говорене и грешно поставени ударения. Бизнесът им е на майка и и баща и, така че и според мен реално разчитат на тях за издръжката си. Уж работят, но не точно. Sent from my iPhone using Tapatalk Сладкиш и мен ме дразни с грешно поставяне на ударенията.Не помня на кое градче/селце наскоро беше казала с грешно ударение,че чак се ядосах . Относно Сиса-нямам думи.Това е безотговорност и безхаберие и живеене на живота ей така без вкарана мисъл,особено за децата.Защо по ягодите ще дава такива храни след повръщане ,вместо бисквити ,вода ,препечени филиийи само с масло и сварени картофи.Поне аз това ям,когато имам разтроен стомах или повръщам(с извинение).Това за мен не е майка.Бутай детето с храни,които не трябва да яде, сякаш здравето му не е на почит.Тя,ако иска да яде каквото иска като толкова не й пука за нищо,но децата малко от малко да бъде майка.Родила вече и айде.Изтръовам всеки път щом сложи малкият н дивана и тръгне да се преобръща ,а тя спокойно си държи камерата и грам не й пука,че детето може да се търкули от дивана и да се нарани.🤐😑За пореден път оставам без думи Гледах Кристина Ян.Била се боядисала русо отново.РУСО? Мен не ми изглежда на русо,а на кестеняво ,ама хайде ...Разказа какво се е случило със сина й.Милото какво е преживяло.Сблъскали са се с тромбоцитопения.Случвало се често при дечица до 4 г възраст.Слаба Богу всичко вече е наред.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 22:24:38 GMT 2
Мали...Пепа дори от самолета рекламира Инаесеншълс.
|
|