|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 11:33:21 GMT 2
Пепитка горката толкова не е наясно със себе си, как не вижда тия сторита и изобщо поведението ѝ е пълен криндж... Съгласна съм с Ади, че майка ѝ изглежда интелигентна, възпитана и обрана. Джовани също дава вид на интелигентен човек. Да се чудиш къде са сбъркали, че щерка им е такава каквато е. Ако това беше моята дъщеря, щях много сериозно да съм поговорила с нея много отдавна, не е нормално на 30 да си толкова неадекватен.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 6, 2022 11:36:59 GMT 2
Гледам Бадурките, много ме е яд на тях, че се бодат с ботокс, а тази година стават на 30. За мен са готини мацки, но мисля, че нямат нужда. Отделно Клаудия каза, че е приключила с Инвизалайн лечението и като си показа резултата.... ми то горната линия изобщо не съвпада с долната линия на предните два зъба. И аз се учудих, явно са под влияние на модата за т.нар. baby botox. Чак ме е яд каквито са красавици да не вземат да прекалят, границата според мен е тънка и Лаура вече я попрескочи с тези устни - хем ѝ отиват, хем си личи, че не са естествени като застане до Клаудия. Много са ми симпатични и двете, макар стилът им на обличане да ми идва твърде разголен понякога. Харесва ми, че винаги са спретнати - никога не съм ги виждала с размъкнати дрехи, мръсна коса, мустаци, олюпен лак и т.н. Аз държа да гледам поддържани жени, не мога да си причиня Мими Сладкиша. Специално за устните при тях, Клаудия каза, че са си нейни, но май засега. Лаура даже в повечето моменти ми харесва повече, но и двете са много хубави за мен, със страхотни тела и коси. При Лаура съм й изгледала всичките снимки (на Клаудия също, но какво да правя като на работа понякога нямам работа) и не виодам разлика в устните й. Те като цяло по форма не са еднакви. Също Лаура на снимки е често усмихната, докато Клаудия е все сериозна. Но за зъбите бях в шок, че има такава рязка граница. Ще видим при Лаура как ще е. Относно външния им вид, аз може би и затова ги харесвам и гледам. Нагласени винаги от до. А и ми е правило впечатление, че някои неща и сами си правят. Нокти, мигли, режат по 5 мм. от косата (ахаха), една по време на карантината стеснява дрехи на другата на шевна машина. Май Лаура беше. Показват и рецепти. По-добрата Валчена версия са ми в много отношения. Пепе, моля ти се, гръмни се, бе жена! Бива ли такива глупости да говориш като собствените ти клипове говорят точно обратното? Майка й, жената.... не знам. Симпатична ми е, но Пепе е точно като Маминото детенце, където се питаха родителите къде са сбъркали.
|
|
|
Post by okay on Mar 6, 2022 11:43:11 GMT 2
И според мен Ивана е в депресия и войната в Украйна ѝ е поредното оправдание да не качва. Всичко започна преди 1 седмица, а тя не е качвала от две. Не виждам особена логика. Дайте всички да спрем да ходим на работа и да кесим дома, където не сме заети с нищо и имаме възможността да мислим прекалено много и да си слагаме в главите какви ли не страхове и ужаси. В случая на Ивана мисля, че е следродилна депресия, която се дължи на хормонални промени. Работата ѝ от вкъщи хич не ѝ помага.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 11:46:41 GMT 2
Деа дали знае, че е разкрита коя е? И че вече на всички е ясно, че сама си рекламира бранда, за което няма нищо лошо, ако не го криеше
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 11:54:07 GMT 2
Джовани го следвам и винаги като качи го гледам. Не ми изглеждат на хора, които не говорят с дъщеря си, кое как и защо. Просто те явно са от родителите, които винаги подкрепят детето си и му помагат. Дори сега съм убедена, че те гледат част от децата й, докато тя си вее зебровото костюмче в Лондон. Съответно, как Пепона да осъзнае, че ако те един ден и кажат "Антоанета, ние не можем повече да ти помагаме" тя ще е в абсолютен срив. Тя е откърмена със съзнанието, че цялото й семейство ще й помогне и е до нея винаги.
Ивана е в доста кофти състояние, но то е от поне няколко месеца. Дори ми се струва, че точно от книгите, които чете и практиките е в такова състояние. Бях споделила една статия в другата тема за депресията и правя някакъв паралел между Ивана, която не спира да чете подобна литература и състоянието й. Влоговете й са абсолютно еднотипни и безполезни. Сигурна съм, че мамите тук ще потвърдят, че с видеата си не им помага с никаква информация. А ежедневието, което тя показва, надали представлява интерес. За тези, които нямаме деца е безинтересно, а за тези, които имат също, защото това им е ежедневието и на тях. Войната е просто поредното оправдание. Днес е това, утре ще е друго. По пътя на нейната логика, тя няма да качва видеа, докато войната не приключи. А както знаем - това може да продължи с години.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 12:17:12 GMT 2
Хораа,колко много секс има на тази снимкаааа!!! И това го пиша Пепка да го прочетете и да миряса вече. Бг Кари Брадшоу, ама с катун вкъщи. multi host download serviceТази снимка на Пепа на едно ми лъха" Търся си Ф4,"нямам деца",свободна жена съм,необвързана и мога да си ширя задните части като 15-16 годишна,а не като улегнала жена(майка на три деца)." Пепа ми е толкова Анти и с такова държание,което не отива на никоя жена вече имаща и деца и минала 20-те.Както и облеклото ,което не й подхожда.Някои дрехи,които носи ще отиват на 20-25 годишна девойка,а не на 30+(Даже не съм сигурно точно на колко е ).Хубаво,че се забавлява и отделя време и за себе си,няма да е само домакиня и да гледа децата,ама малко да се държи на ниво.Не й приляга. Ивана не я следя вече,но от това,което последно тук чета от вас,според мен също има нужда да спре с видеата изцяло и с инстаграм постове.Да се погрижи за себе си,защото си личи,че не е добре психически и им нужда да се съвземе.Войната не в оправдание за нейното състояние.Уж много "чете" такава литература ,свързана с ментално здраве и прочие,ама само от четене няма полза. Личи си колко е измъчена напоследък.Да спира с"инфлуцвоти" и да открие нвщо,което да я накара да живне.Да се върне към живота и да се усмихва ,да се върне дтарата Ивана.Разбрахме колко е страдала докато не се случи чудото -тяхното детенце,но и това няма нужда да го дъвче до навършване сигурно до 20 му година.Всеки ще я подкрепи и разбере,ако каже"Не се чувствам добре,затова спирам с видеата известно време(не знам колко ,но .),за да намеря себе си и къде е проблема за състоянието си на депресия и т.н) ."По-добре по-скоро да се вземе в ръце,за да може и тя самата да се почувства по-добре Krisinka14- Същото си задавам и аз Джойката.Много плямпа ,ама чака друг да го направи.Всеки път щом отворя да видя какво е качила като стори и все кучета и да помогнем само на тях.Обичам животните.Радвам се,че и на тях се помага,но честно ми е писнало от на Джой призива само за тях да се помага,сякаш няма хора,които се нуждаят от помощ.Сякаш хората също не заслужават някаква упора финансово или дори един топъл обяд, някакви дрехи да им се дадат. И ми била някаква Мис Вселена /Мис България или какво там.С такава титла не трябва да се избира една единствена кауза.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 12:39:53 GMT 2
Аз нямам против облеклата на Пепон и дали й подхождат като майка на три деца. Една жена не е длъжна да си съобразява стила (в случая на Пепон е страшен "стил" 🤣) с брачния статус и децата. За мъж не съм чула някой да каже "леле ама той има три деца, защо се е облякъл така" Тя е с младежко излъчване (тяло, лице), може да мине за всякаква възраст и й отиват кроп топовете.
Докато на Полина Билоконна трябва да й бъдат забранени такива дрехи, защото с всичко успява да се издокара на лелка.
Но още съм в потрес как празнуваш втория рожден ден на детето си, вече бременна от друг мъж... Наистина мисъл нула. Тези деца ги има за плюшени играчки - декор в розовия й балон...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 12:42:49 GMT 2
И остовен приток на доходи.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Mar 6, 2022 12:54:51 GMT 2
Ивана, много притеснена, но натагвала сгушени и ОЩЕ 10 БРАНДА на снимката. Филмарка.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 12:57:22 GMT 2
Ивана, много притеснена, но натагвала сгушени и ОЩЕ 10 БРАНДА на снимката. Филмарка. Която снимка е напълно еднаква с другите 2. Дъно.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 6, 2022 13:09:59 GMT 2
От известно време съм леко запалена да пазарувам дрехи втора употреба. Гледам сега Евелин. Това момиче има страхотни находки от там. Толкова хубави блейзери, а на нея така да й отиват. Много хубави неща е показвала във видеа.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 13:10:35 GMT 2
Мога да ѝ предложа да отиде при Деница да ѝ наръби всички кожички, но за правописа не съм сигурна дали ще се справи и тя.
Коментара под статията е точно в десятката.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 13:20:26 GMT 2
Gal Ivanova пак е яхнала метлата, не знам защо я следвам тази жена. Преди ми беше много интересно и полезно. В последно време е само мрънкане и драма- защо хората не я следват, защо я отследват, кой какви колаборации има, а тя не, защо няма лайкове. Чак ми идва да я отследвам. Уж социалните мрежи са за разпускане и комуникация, а реално само те товарят.
|
|
|
Post by KittY on Mar 6, 2022 13:21:54 GMT 2
ibb.co/Tq8F21sibb.co/c3zC5HZwww.facebook.com/profile.php?id=100001169570061П.С Не знам за Гал Иванова, хора. Смисъл според мен наистина знае много за козметиката, състави, кое за кого би било подходящо и вече само заради това я следвам, но много, ама много ме напрягат тези чатове, които качва и ако не й хареса какво са й написали, отговори с 108386391 изречения и накрая “не искам да говоря с тази дама, айде чао”. Ми не го възприемам това. После защо брандовете избирали еди-кои си некомпетентни инфлуенсъри с филтри да им рекламират гримовете. Не казвам, че е ОК, ама кой да изберат? Сърдита назидателна леля ли? Естествено, че ще изберат лъчезарни хора, каквато тя изобщо не е (че повечето си нямат хал-хабер от козметика и грим и се мажат с каквото им падне съм съгласна). И като цяло това съдене на хората кой помагал, кой не и тези призиви са ми много в повече, ако някой иска да помогне, ще и без 100 сторита, свързани с кампании и чатове с последователи, в които се изтъкваме какъв добър човек сме и колко помагаме. Всеки избира какво да качва, ама нападайки хората няма да има повече последователи и пак никой няма да работи с нея - логично, нали?
|
|
|
Post by Yo666 on Mar 6, 2022 13:39:04 GMT 2
Здравейте, до сега само четях, но не издържам вече 😄 Надежда на Калоян качи видео "Защо родих секцио" така и не разбрахме, а само защото така искала. Искаше ми се да чуя няколко причини, може пък така да ми помогне да се реша на трето раждане. Сега и в Инстаграм има пост, но и от там нищо. Вече не я следвам 👎 никакво развитие при нея. Какво им става на всички, нищо интересно през последните две години. Между другото селото на Калоян е и мое село 😉🤫 През ученическите години редовно се засичахме по автобуси и влакове, съвсем обикновенно и тихо момче, със слушалките в ушите. Не го познавам лично.
|
|
|
Post by nomade on Mar 6, 2022 13:53:38 GMT 2
Гал Иванова я обявявам за подгласничка на Николче по нечистоплътност, просто като я видя и ми замирисва на пот и спарени чорапи. Може би злобното и изражение, постоянните полемики и снимането с ликьосани дрехи допринася за мнението ми. Имам чувството, че тая жена е вечно в обяснителни режими.
|
|
|
Post by stelsko on Mar 6, 2022 13:59:17 GMT 2
За пореден път се потвърждава мнението на съфорумките, че Пепон няма стил и мнение, а се влияе от обкражението си. Започна да комуникира с Галя и рязко смени стила на обличане, изруси се, наду устните, почна да ходи по женски насам - натам, но разликата е от небето до земята. Най-малкото Галя има 1 дете,вече пораснало и от един мъж...
Гледах новото видео на Адриана, за рождения ден на детето им. Направи ми впечатление, че изглежда доста по-добре емоционално, сякаш малко наедряла, но и съпругът и присъстваше, явно не са разделени или поне са в добро отношение.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 6, 2022 14:14:26 GMT 2
Деа/Рая си е съвсем обикновено момиче. Не е грозна, но и не е тази неземна красавица, за която се представя. Косата и няма нищо общо със здрава. Изпуснах нейното плюене по водите на Ина есеншълс, но аз си заставам зад думите. Водата е добра, моята кожа е мазна и това я регулира и успокоява много добре. Малко се разочаровах обаче, когато видях сторито на Полина. Харесваше ми марката именно защото не ползват за реклама инфлуенсърки. Жалко, че опряха до тях.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 14:14:45 GMT 2
Елица не се представила в никоя от роклите на изложението, ми как да се представи като тя е толкова безхарактерна и за нищо не знае какво иска. Мама Бирк, ако ѝ избере рокля сигурно ще се съгласи веднага.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 14:58:06 GMT 2
Като отворихме пак темата за Елица. Завалийката й се счупил днес буркана за квас. Вие представяте ли си?
|
|
|
Post by scalestone on Mar 6, 2022 15:14:14 GMT 2
Елица не се представила в никоя от роклите на изложението, ми как да се представи като тя е толкова безхарактерна и за нищо не знае какво иска. Мама Бирк, ако ѝ избере рокля сигурно ще се съгласи веднага. Аз по-скоро мисля, че няма на нея да й отиват. Красиви са, но огромни, а тя е доста ниска Казвала е, че е под 160 см. В такава рокля ще се загуби. Гледах лелята с влога за подаръка за рождения й ден. Хареса ми, но си личеше, че показва акценти,не както предните влогове. Относно книгата за Гучи, че я чете отдавна, мен поне не ми прави лошо впечатление, защото началото на януари или там, когато и излезе книгата сама каза, че не е имала никакво време да си види семейството и децата вкъщи, пък камо ли за четене. И във влога си личеше, че е доста изморена от ходенето по ТВ и радиата.
|
|
|
Post by klaudia on Mar 6, 2022 15:14:19 GMT 2
Гана благодари на майка си за този младолик ген. Та тя прилича едновременно на 70г. баба и на 12г. момиче. Взела се е за неземна красавица, ох припадам Пуснах сълза за буркана на Елица. Ами ако няма друг буркан? Видео за хляба с квас ще видим, ама друг път. Деа не успя да се скрие много добре. Та тя един път си показва устните, друг очите и веждите. Не мисли ли, че ако съберем всички снимки ще видим коя е 🤔 Ивана е най-добре да си вземе почивка от социалните мрежи. Но и да спре с рекламите. Да вземе да води детето навън, защото ако го правеше със сигурност щеше да е показано в сторита и снимки.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 15:24:25 GMT 2
Като отворихме пак темата за Елица. Завалийката й се счупил днес буркана за квас. Вие представяте ли си? Ох ще падна … Пепе четвърто ще роди , докато Елица започне приговления и намери рокля 🤣
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 15:26:05 GMT 2
Гането е толкова смешна, тука коментираме как има детско излъчване, нашта говори за младолик ген. Ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали. Бил е навънка Усмивчо, 3 снимки еднакви има. Как не се усеща и тя, две седмици била скована от страх и тревожност, нищо, че войната почна преди една, а тя отпреди това не качва нищо и то без обяснения. It is beyond me за колко тъпа си имат аудиторията. Може би толкова тъпа колкото са те самите?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 15:26:18 GMT 2
Пепе ми изглежда, че иска да дразни Ф2, а той горкия сигурно изобщо не му пука за нейния сексапил като го гледам с какви се въргаля.
Валери ми се стори погрозняла и отново все едно с мустак в последното си видео.
Ивана много се е филмирала. Не знам как преди не ме дразнеше изобщо, а в един момент си пролича каква е в действителност.
Сестрата на Десита, която споделихте...как може да се показва с тези панталонки, които и една педя не са. Много пошло.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 6, 2022 15:30:09 GMT 2
Ивана - много грозно от нейна страна. Да използва ситуацията за оправдание, че няма да качва нищо?! Иначе реално и аз мисля, че нещата при нея изобщо не са добре и трябва спешно да потърси проф. помощ Сладкиша Те изобщо ходят ли някъде на почивка без "баба и дядо"? Нищо чудно, че няма никакви познати/приятели, ако си е лепната за техните от малка. Елица - все по-скучна става. Жал ми е за нея Пепа - яко сексйе, думи нямам. По-нелепа от Гергана е Деа/ Рая - нищо особено. Нормална жена си е, изглежда си на годините (30/30 и няколко), не е грозна, но не е и хубава. днен съм зла
|
|
|
Post by okay on Mar 6, 2022 15:43:46 GMT 2
Ъъ, и аз не се виждам в роклите на изложението, където е била Елица. Та с тези гигантски торти с какво ще се придвижват тез ми ти булки? С автовози ли? Някой коментира за секциото на Златена. Не съм раждала и по това, което съм гледала в ЮТ, съм останала с впечатление, че в България наистина "можеш да си избираш", а то какво било. Явно заблуждаващата информация ни залива. Влоговете на Златена за ремонта ми бяха интересни, харесва ми как им се е получила кухнята. Само не знам дали е добра идея да направиш детска стая в помещение, което е било предназначено за кухня от гледна точка на влагата. Тя самата каза, че избивала на стената, където е изхода за мивката. За отношенията им с Люси - за нас като странични хора е странно, защото тя не беше обявявала, че са двойка, докато не забременя. Като гледам са си заедно, щом си ремонтират жилището, нищо чак толкова шашкащо няма за мен лично.
|
|
|
Post by Nicole on Mar 6, 2022 15:45:31 GMT 2
Рая/Деа си е нормално момиче,без нещо отличително. Не е невижаната хубавица която се изкарва и затова се крие и няма да се покаже. Най-вероятно нейния любим,знаете безчувствения ултра красив милионер е плод на въображението й (Хай,Гане). Чалга-селския манталитет който беше леко загатнат вече си е излязал в пълния блясък… Дейче, спи си една ракия и Миле Китич на макс.Пък може и стори да качиш,вече си те знаем.😉
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 15:50:02 GMT 2
Гергана била младолика..хахахах Божеее, мили Господи (Сисе върни се вече), та тя без грим е като бабичка, това че като плясне някой филтър и ѝ се изглажда кожата, не значи, че изглежда млада.
|
|
|
Post by magica on Mar 6, 2022 15:52:37 GMT 2
Като отворихме пак темата за Елица. Завалийката й се счупил днес буркана за квас. Вие представяте ли си? Ох ще падна … Пепе четвърто ще роди , докато Елица започне приговления и намери рокля 🤣 Неее, докато снима видеото за хляб с квас 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|