|
Post by diamond on Mar 5, 2022 22:43:40 GMT 2
Ок е девойката, но е хубаво да имаш реалистична представа за себе си. Примерно, беше критикувала Дженифър Лоурънс (Дж.Л., хора), че има неподдържана кожа, а нейната била перфектна едва ли не. Перфектна, налье... ibb.co/9htJqHzНа мен пък въобще не ми допада. Дори не ми е и симпатична. Едно съвсем обикновено момиче, което не е неземната красавица, за която ни се представя.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 22:46:46 GMT 2
Да се допълня за Златена. Като обяви, че чака бебе, беше голяма бомба, защото все отричаше до преди това, че с Люси са двойка и упорито казваше, че са приятели. Тогава тези, които изкритикувахме тази "лъжа", бяхме обвинени, че личният живот си е личен и е искала да го пази в тайна. Ок, добре. Обаче от това стори се вижда, че тя продължава да не казва, че са заедно (двойка, партньори, семейство, родители), а че са най-добри приятели. Аз също възприемам ММ за най-добрия ми приятел, но никога не ми е минавало през ума да го представям като такъв, вместо като партньора ми.
Златена винаги ми е била доста плоска и семпла, не знам защо именно такива хора страшно ги влече да се излагат онлайн и да си показват "свръх-интересния" живот.
|
|
|
Post by gabolina91 on Mar 5, 2022 22:49:11 GMT 2
Гергана отново с опит да се прави на голяма съблазнителка. Добре че има филтри този инстаграм, иначе няма да можем да ги познаем. И пак се е изхвърлила в стори как разговаряла с хиляди деца. Тя за психоложка ли се има и с всяко е водила задълбочен разговор за семейството му? С всяко едно от хилядите деца, айде стига... Малко да слезе на Земята с такива изказвания и да си мери приказките. Поне като лъже, да лъже като хората... Точно да дава акъл кой как си гледал децата, не ми се вижда мн адекватно, като и тя самата не е добър пример - единствено я вълнува поредния шутинг дей и какъв нов парцал да си купи. Като почнат да се превземат направо... И какво оставя след себе си - някакви безлични снимки. Тя дори вече видеа в ютуб не прави, че да носи някаква полезност на по-голяма аудитория. Просто мн са ми смешни някои хора как някакви супер обикновени, че дори посредствени неща, ги изкарват дълбокомислени.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:53:06 GMT 2
Деа на тези снимки изглежда прилично, но аз още помня какви ужасни сторита качи преди време как се учи да ходи на токчета. Абсолютно дебитна дейност: обува едни чепици на Филип плейн, слага някакъв дълъг чадър или точилка зад гърба през лактите, и една голяма книга на главата 🤣
И качи стори как се кикендри с всичко това и беше ужасно. Настъпан червей-анорексик. Безбожно кльощава, с едни огромни стави.. Сега може би е качила някакви килограми, защото на снимките в гората с кестенявата метла (последния й пост), не е такава клечка.
|
|
|
Post by lina on Mar 5, 2022 22:59:13 GMT 2
Люси на Златена мислех, че й е най-добър приятел... И на другия бряг 🧐🤭 и аз бях шокирана за бременността, не съм виждала между тях някаква близост на двойка. Помня, че имаше влогове как си търси къща, не е казвала например, че е за двама им и т.н. Странна история.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 5, 2022 23:00:12 GMT 2
Гледам Николчето при Деница и много ме е яд, защото има много хубави черти, има и излъчване (макар и като си отвори устата да отива на вятъра) и изглежда... проскубана. Най-мразя някой зорлем да се загрозява, защото има екстравагантен вкус! Деа много ми напомня на една моя позната като визия и сега се замисля, че и тя се изхвърля и изтъква нонстоп като нея... lina, aз за Стъни (Стани?) на Йоанна мислех, че е на другия бряг, пък то...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 23:12:55 GMT 2
Деа/Рая както ѝ е там името, не бих я нарекла грозна, но е далеч от магнетична красавица. Аз нямам преки наблюдения колко е самовлюбена и как се опитва да се представи, въпреки че не се показва, а чета каквото вие пишете. Косата на последната ѝ снимка е "потрификация", абсолютна метла, която има нужда от поне 10 см отрязване. Сторито, което постна 100helit и аз го видях, и това ако е перфектна кожа, то аз съм трамвай.
Аутфитът на Пепе да го изкоментирам и аз: животински мотив плюс флорален мотив е равно на една мозъчна клетка. Гането щеше по-добре да ги комбинира тия дрехи.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Mar 5, 2022 23:18:31 GMT 2
prikachi.net/image/AwSzhНокти направени от Деница+ погледнете нейните…… ужасно изпълнение. Не заслужават и 10лв. Нокти, направени от колежката ѝ, Симона prikachi.net/image/AwkiXОчевидно разлика. Последно време нищо не ми е интересно. Всичко гледам на заден фон.. скучни, глупави видеа. Елица дебела, със сигурност не е. 😂 Честито на Анастасия. Радостина ще обяви бебето със снимка от раждането! 🤣 Деа е посредствена, грозновата ми е- има причина да се крие, определено! 😅
|
|
|
Post by lol4e on Mar 5, 2022 23:19:48 GMT 2
Кой нормален човек съчетава зебров панталон с флорална блуза, лилаво яке и кафява чанта. Чак се чудя какви ли обувки е сложила Пепе на целия този кич. На лов е жената,търси си любовта на живота.Поредната. 🙆 Сори ама това нейното е по-зле и от родилката на 16 години Моника. То е ясно,че родителите подкрепят всичко от децата си,ама това Пепиното край няма... Коя е Моника? 🙄
|
|
|
Post by grigorova on Mar 5, 2022 23:21:56 GMT 2
От доста време не съм следяла какво постват родните инфлуенсъри и чак днес успях да прегледам набързо. Общо-взето май са започнали да се изтъркват, да се изчерпват откъм идеи и вече се повтаря едно и също - какво ядох, как се гримирах, реклама на едни и същи марки, брандове, продукти и кампании, забременях и претърпях аборт, как родих, рутината на 1,5-годишно дете, сгодих се, развеждам се и т.н. Едни и същи теми се дъвчат от едни и същи хора. Няма нищо ново, иновативно, свежо и интересно. Да не говорим, че се изказват неподготвени по теми, по които не са компетентни. Та това е - скука, скука и пак скука.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 23:22:13 GMT 2
Между другото на Радостина тениската ми харесва 😍😹 Но,пък едно не мога да разбера :Как веднъж не написа,че помага и на някой в нужда човек,а не само животни? Разбира се,радвам се,че така се грижи за животните и те имат душичка,но като мрънка,че на българите не се помага,да нв чака някой друг да го наорави,а да помогне и тя.Не само да мрънка и да прави тъпи изказвания и то в неподходящо време Едит: Тук си личи,че сме познали за нея,че ще има новини.Когато една дама се снима по този начин и не е бременна видимо се очертава бюста,а тук си личи издутината около коремчето.☺️ alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1646510645z.pngЛейди, и аз като видях как стои тениската, също заподозрях, че си е баш бременна. Или да се крие от до (като Стефи), или да не се прави на ощипана мома, супер тъпо е.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 23:22:42 GMT 2
Златена и Люси изобщо двойка ли са? Защото ми се струва, че там нещата и те самите не са си ги изяснили. Как така имаш дете от някого, а не си категоричен, че си във връзка с него?! Доста странен отговор от нейна страна. Явно нещо не е съвсем наред. Пепона и Чехляка се държаха по същия странен начин. Може би и днес някой да ги попита,от кога са заедно и те ще отговарят нещо в този стил...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Mar 5, 2022 23:34:13 GMT 2
Само не мога да разбера Радостина на кой следва примера? Иска да избухне като някоя световна звезда ли? Тя си споделяше майчиното мляко, сега се прави. Поне като се прави на толкова примерна, като го роди, да не стане телешоп. 😂 Да си купува Памперс САМА. Опс, Гошо да ги купува. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 0:11:40 GMT 2
Пепето все едно прави клан като на Кардашиян. Остана да вкара и баба ѝ в реалитито наречено нейн живот и циркът ще е пълен.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 0:14:38 GMT 2
Хахахахаха, Пепка вярва ли си на всичко това дето го избълва? Точно защото взима решения сама, е разведена с три деца от двама мъже и вероятно пред раздяла отново. Баба ѝ е козметичка и я е научила да се грижи за себе си, ама не може да си оправи веждите сама и ходи друг да ѝ ги прави. Толкова неспособен, откровено плосък и бездарен човек как може да има такова самочувствие и висока самооценка, няма да разбера НИ-КО-ГА!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 0:22:20 GMT 2
Съгласна съм с вас момичета, но пък ще кажа, че майката ми харесва и като външност, и като изразяване. Изглежда мила и отговорна жена. Пепона вместо да показва всяка седмица нов уникален крем, който са й набутали като пр пратка, по-полезно ще е да сподели неща, които баба й я е научила. Същата история като с Великден. Дрънка маса простотии 1 час във видеото, а за 10 секунди показа, как баба й е боядисала яйца с естествени материали. Хич не е в час Пепето...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 0:43:34 GMT 2
Прави сте за Дея/Рая. Прилично изглежда, а и снимките са много стари. Съвпада с историите й за Сърбия и тираджийството (упс логистика). Да спре да се крие вече. И аз помня 2 кокили вместо крака с книга на глава, подпирайки се на чадър и с мега късите дънкови гащета (филип плейн и къси гащи).
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 0:46:37 GMT 2
Хора, искам ви покажа тия фейкове, падам 😂😂 Тоя пич не го знам гей ли е, какъв е, обаче всеки път, като се прибирал вкъщи, носил на тая гологъзка цвете или нещо за хапване да я зарадва 😂😂 казано с по-престорен маниер дори и от Пепе. Вазичка си нямат, ама иначе всеки ден китки ѝ носят. Охххх, кви са тия безделници бе, кво става с тоя свят вечееее 😡😡
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 6, 2022 0:57:05 GMT 2
Хора, искам ви покажа тия фейкове, падам 😂😂 Тоя пич не го знам гей ли е, какъв е, обаче всеки път, като се прибирал вкъщи, носил на тая гологъзка цвете или нещо за хапване да я зарадва 😂😂 казано с по-престорен маниер дори и от Пепе. Вазичка си нямат, ама иначе всеки ден китки ѝ носят. Охххх, кви са тия безделници бе, кво става с тоя свят вечееее 😡😡 Още от тъмбнейла ми заприлича на певицата Десита, отворих и - да, това е сестра ѝ Виктория. Тя е много красива иначе. Видеото не ми се гледа
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 0:58:25 GMT 2
Ох, пуснах Златена с видеото за раждането на първите 3 минути се изнервих. Избрала секцио, защото в България можело да се прави това като свободен избор. Това изобщо не е вярно. И двете АГ-та, които ме следяха са ми казвали, че секциото по избор НЕ Е ЗАКОНОВО УРЕДЕНО в България и винаги трябва да има медицинско показание за такова. Златенка да си погледне епикризата. Няма да коментирам темата "секцио по избор", тъй като това си лично мнение и не искам да се налагам на никого, просто Златена как не я е срам да говори такива тъпотии?! Факт е, че масово вече "майката решава" и хората си мислят, че може така, ама всъщност не може. Имам приятелка, която точно така роди и лекарят си ѝ беше казал - "Ще пишем, че е спешно, пък ти ела еди кога си планово." Не ѝ го е казал заради друго, а защото няма как да го опише иначе коректно в епикризата.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 3:52:53 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 8:31:22 GMT 2
Аз не познавам човек от Видин, който да не е луд по сръбската култура, благоевградчанин - по гръцката и пазарджиклия по пловдивската. Деа рине нови дъна... не знаех за кой бранд говори, но щом е за пряка конкуренция, положението е трагично. Добре, че не е назовала бранда, иначе си е нарушение по чл. 30 от ЗЗК Yogurin@ пробвай с imgur.com/uploadАз пък познавам много от Видин, които не са луди и дори ненавиждат сърбите и културата им. Един от тях е публична личност и ФБ профила му е отворен. Отдавна пуска статуси за това какъв тупаник са получили сърбите през войната с нас и колко са смоуверени, без да има за какво. Понеже питахте по-назад - Руски инфлуцки не следя, но следя Антон Лисофф, който е част от LittleBig и Jane Air. Той живее в Санкт Петербург и на 24.02.2022 сложи пост Не на войната. От тогава не е писал, може би е блокиран временно. Следя също балетиста Сергей Полунин - той отдавна е изгонен от Украйна заради подкрепата към Путин (дори има лицето му татуирано върху гърдите си), сега живее в Лондон. Не е публикувал нищо, сигурно в момента се обсъжда дали изобщо да продължи да танцува, имайки превид, че билети са продадени за 2 години напред. Аз имам билети за Разпутин и немога да ги върна, нито да ги препродам.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 6, 2022 10:46:23 GMT 2
А няма какво да се залага! Сега си гледах коментарите, още на 28-ми съм писала, че ми се струва бременна! Ей, един път и аз да позная! Ако е така, първа познала, отивам в първия тото пункт, ако спечеля, може да ви раздам по 20 лв. ваучери за Лидл! Стискайте палци! Гледам Бадурките, много ме е яд на тях, че се бодат с ботокс, а тази година стават на 30. За мен са готини мацки, но мисля, че нямат нужда. Отделно Клаудия каза, че е приключила с Инвизалайн лечението и като си показа резултата.... ми то горната линия изобщо не съвпада с долната линия на предните два зъба.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 6, 2022 10:50:50 GMT 2
Ивана с емоционален пост защо в последните две седмици няма видеа и постове. Прекалено е афектирана от ситуацията в Украйна и затова не можела да качва.
Хем го разбирам донякъде, хем не. Аз също изпитвам състрадание и се ядосвам, че това се случва, но да изпадна в чак такава дупка, не ми е присъщо и не мога да го разбера. Да имаха пряко засегнати близки или някаква връзка със страната, приятели там, да речем, че е нормално такова състояние. По мое мнение, това не е присъщо на човек, който твърди, че си мисли, че е много силен (от видеото с менталните проблеми).
Мнението да ми да НЕ се разбира, че, който е изплашен и тревожен от войната е лабилен, говоря единствено и само за Ивана, за която това идва като удобно оправдание за липсата така или иначе измъченото ѝ съдържание.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 11:01:53 GMT 2
Ивана просто не иска да признае, че е в някаква депресия и има нужда да спре със социалните мрежи. Плюс това всичко, което вече качва е супер изтъркано, тя очевидно не е щастлива с живота си, не знам какво повече иска, има си детенце, има си мъж, живи, здрави.. Толкова анти ми стана откакто роди, че дори не ѝ отварям профила, като има проблем с депресия да вземе мерки, не я знам какво ѝ стана толкова, не стига че стана като телешоп, реклама след реклама, че и сега мрън,мрън чувствала се афектирана от войната, то кой не е, ами дайте и ние да не ходим на работа..лиготии.
|
|
|
Post by ☀ on Mar 6, 2022 11:04:03 GMT 2
Хораа,колко много секс има на тази снимкаааа!!! И това го пиша Пепка да го прочетете и да миряса вече. Бг Кари Брадшоу, ама с катун вкъщи. multi host download service
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2022 11:11:52 GMT 2
Пепа копае дъното с тоя Лондон просто, само седят по барове и ресторанти и се наливат, е**си отчаяните съпруги. Джой вместо да бълва постоянно сторита за спасяване на кучета, да вземе от великата си заплата и да ги дари тия пари, колко са за нея 1000 лв, 3-4 клиентки на вИждИчки, що кара все хората да помагат, а тя само разпродава старите си парцали, реве по инстаграм за кучета, а колко пари реално дари? И колко пари дари на други организации, който не са свързани с кучета, защото има далеч по-важни инициативи.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Mar 6, 2022 11:12:36 GMT 2
prikachi.net/image/AwSzhНокти направени от Деница+ погледнете нейните…… ужасно изпълнение. Не заслужават и 10лв. Нокти, направени от колежката ѝ, Симона prikachi.net/image/AwkiXОчевидно разлика. Последно време нищо не ми е интересно. Всичко гледам на заден фон.. скучни, глупави видеа. Елица дебела, със сигурност не е. 😂 Честито на Анастасия. Радостина ще обяви бебето със снимка от раждането! 🤣 Деа е посредствена, грозновата ми е- има причина да се крие, определено! 😅 Вчера Деница беше тагнала новото момиче, което май ще започва работа при нея. Отворих страничката й за нокти. Първоначално си казвам “брех, явно този път ще е някоя, която наистина разбира какво прави”. Да, но като се загледах в снимките и като зуумнах бързо си промених мнението. Порязани кожички, и то доста зле, непочистен лак, а френския маникюр дори не знам как да го коментирам.. Знам, че е трудно да се намери добър професионалист, който да разбира от това, което прави, но Деница сякаш избира 1 от десет явили се и толкова. instagram.com/nails.by_alina_?utm_medium=copy_link
|
|
|
Post by muffin on Mar 6, 2022 11:15:19 GMT 2
Валери защо продължава да рекламира mobilfox или както там се казва, след като вече е със Самсунг??
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 6, 2022 11:15:50 GMT 2
Гледам Бадурките, много ме е яд на тях, че се бодат с ботокс, а тази година стават на 30. За мен са готини мацки, но мисля, че нямат нужда. Отделно Клаудия каза, че е приключила с Инвизалайн лечението и като си показа резултата.... ми то горната линия изобщо не съвпада с долната линия на предните два зъба. И аз се учудих, явно са под влияние на модата за т.нар. baby botox. Чак ме е яд каквито са красавици да не вземат да прекалят, границата според мен е тънка и Лаура вече я попрескочи с тези устни - хем ѝ отиват, хем си личи, че не са естествени като застане до Клаудия. Много са ми симпатични и двете, макар стилът им на обличане да ми идва твърде разголен понякога. Харесва ми, че винаги са спретнати - никога не съм ги виждала с размъкнати дрехи, мръсна коса, мустаци, олюпен лак и т.н. Аз държа да гледам поддържани жени, не мога да си причиня Мими Сладкиша.
|
|