|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 19:10:37 GMT 2
Според мен точно по такива изложения Елица съвсем се сдухва, защото те така и не са направили сватба вече година и нещо. Сори нот сори, но всички "оправдания" са смешни. Както каза Пепеляшка, те са се оженили в пика на пандемията, но все пак са. За последната година масово гледам във фейсбук снимки на познати, които са сключили брак без сватба, а само подписване с доста семпли рокли, кецове или ботуши. Изненадвах се и аз до скоро на такива снимки, но вече масово правят подобни бракосъчетания.
ИнаЕсеншълс не знаех, че ги рекламират инфлуцки. На мен ми беше излязла реклама във фейсбук от тяхната страница. Последната половин година и повече купувам само на zoya goes pretty, защото в Ремедиум има опаковка от 400мл. на изгодна цена. Ползвам само за лице и видимо помага за регенерирането на кожата. Имахме практика от университета преди няколко години за 3 дни. Понеже бях в ПМС бях в пъпки и белези, защото ги стисках. ММ ме изпрати сутринта като тръгвахме, пръсках се с лавандулова вода по няколко пъти на ден и се върнах с отлично състояние на лицето. За акнетична кожа обаче не знам до колко са добри и биха помогнали. Особено ако проблемът е в хормони и състояние на тялото отвътре.
|
|
|
Post by okay on Mar 5, 2022 19:12:05 GMT 2
Честито на Анастасия. Пожелавам им здраво бебе и много семейно щастие. Всичко познавате вие, ей начи! За Елица - не мисля, че копира мама Бирк. Все пак това е изложение, на което си представят собствената марка, няма да са облечени У Алеса. За сватбата им - така, както си я представя тя (а предполагам и той), бая соленичко ще излезе, още повече са в Дания. Може би все още са пред дилема, защото може и да мислят, че ако пък я направят по-скромно, няма да отива на имиджа на Майкъл. Това е напълно разбираемо, защото човекът върти собствен бизнес, но същевременно може да не му е в момента до такива разходи.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 19:16:48 GMT 2
Коя е Анастасия?🙄 Тази, която коментирате от Ергенът ли?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 19:44:46 GMT 2
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 19:54:26 GMT 2
Да, точно това рекламират в момента инфлуцките, явно е доста голяма кампания.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 19:59:57 GMT 2
Не знаех. До сега не съм попадала на инфлуцка, която да ги рекламира. И аз съм изненадана, че в криза раздават толкова много... От тях съм поръчвала 2 пъти и двата пъти имаше подобри оферти. Единият път ми дадоха лавандулово масло, а втория 200мл. вода от борови иглички.
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 5, 2022 20:03:02 GMT 2
Явно Елица си има здравословни проблеми,затова беше и до България напоследък. Просто тя трябваше да си заключи профила отдавна и да е само личен акаунт. Хората искат хляб и зрелища,тя не може да предложи нищо от това освен готвене и мяу мяу.Уж големите заявки, а после с месеци тишина. Не става тя за инфлуенсър и това си е. Въпреки всички фотографски и дизайнерски решения и обработки на видеа. Или показваш всичко,дори и мизерията и лишенията ,или нищо. Вече публиката иска да вижда всичко в реално време. Не да се говори с години за къщи и сватби и накрая дори и видео за квас да няма...
|
|
|
Post by yoooobooo on Mar 5, 2022 20:22:33 GMT 2
Ох, ина есеншълс 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐 Създателят им ми е съученик, произвеждат се в моя роден град.
Най-досадните реклами във ФБ. Аз съм ги блокирала от всякъде, а създателят на бранда съм го мютнала, защото ми писна да гледам как бил започнал от нулата семейния бизнес, а всъщност всичко е на майка му и баща му. За мен е абсурдно да се рекламира флорална вода, която да е панацея за всички кожни проблеми. Може да има благоприятно действие, но да лекува изцяло акне...
Плюс това голяма част от положителните ревюта в коментарите им се пишат от съграждани, така че си правете изводите. 😁
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 20:40:51 GMT 2
Елица на всичкото ядене на главно въглехидрати си изглежда даже доста добре, аз не я виждам дебела в краката, а и сивото винаги разширява доста. Иначе и аз смятам, че на такива събития се сдухва, защото тя иска пищна сватба точно като от инстаграм и пинтерест, а Майкъл иска скромна и съответно ще има скромна, защото Елица е килимче и няма много право на глас. Тя беше казала, че иска и сватба в Италия, но не мисля че и това ще се случи и накрая ако има сватба то тя ще е в двора на Бирк и то с много малко хора.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 20:57:53 GMT 2
Ох, ина есеншълс 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐 Създателят им ми е съученик, произвеждат се в моя роден град. Най-досадните реклами във ФБ. Аз съм ги блокирала от всякъде, а създателят на бранда съм го мютнала, защото ми писна да гледам как бил започнал от нулата семейния бизнес, а всъщност всичко е на майка му и баща му. За мен е абсурдно да се рекламира флорална вода, която да е панацея за всички кожни проблеми. Може да има благоприятно действие, но да лекува изцяло акне... Плюс това голяма част от положителните ревюта в коментарите им се пишат от съграждани, така че си правете изводите. 😁 Хубава работа... ама българска. Имах аз усещането, че нещо не е в ред, пък то какво се оказа.
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 5, 2022 21:06:13 GMT 2
С риск да не съм за тази тема,но понеже не следя никакви руски инфлуенсърки,та ми е интересно ако следвате такива какво казват/показват на фона на цензурата там. Доколкото разбрах, фейсбук им е спрян,но Инстаграм остава активен...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Mar 5, 2022 21:15:17 GMT 2
Понеже с две бебета в апогея на коликите ми е трудно да пиша, та вкратце:
- Дея (Рая) е отдавна разкрита. Няма какво да се вълнувате толкова от тайнствената й персоналност. Прилича на типична селска пръчка от началото на 2000-ната година. Чалгата си я влече, да, и неслучайно сръбската линия...по обясними причини (шефчето й е сърбин, татето и той прави курсове до западната ни съседка).
Warning alert! Моля, всички лондонски Филиповци да стоят у дома до първо нареждане, защото Пепе кръжи наоколо.
Аутфитът със зебровия панталон и тотално несъвместимата блуза - ме оставиха без дъх, но какво разбирам аз от мода.
P.S. Дайте читав хостинг сайт и ще ви кача Дея.
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 5, 2022 21:35:13 GMT 2
Аз не познавам човек от Видин, който да не е луд по сръбската култура, благоевградчанин - по гръцката и пазарджиклия по пловдивската. Деа рине нови дъна... не знаех за кой бранд говори, но щом е за пряка конкуренция, положението е трагично. Добре, че не е назовала бранда, иначе си е нарушение по чл. 30 от ЗЗК Yogurin@ пробвай с imgur.com/upload
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Mar 5, 2022 21:44:00 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 21:45:50 GMT 2
На Тейче последното стори за нас ли е или някъде има негативни коментари за участието им при Силвена?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 21:52:03 GMT 2
Лелее! Йо, това ли е Деа?! Мале, мале. Не очаквах, че е чак такава ...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Mar 5, 2022 21:56:54 GMT 2
Лелее! Йо, това ли е Деа?! Мале, мале. Не очаквах, че е чак такава селска пръчка... Това е абсолютно проверената истина и....да, това е Деа Вайбс.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 21:58:31 GMT 2
Аууууу, голяма краставица е тази Деа 🙂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:00:03 GMT 2
Да се чуди човек, на какво отгоре са тези претенции, които има. Кожата й от снимките не изглежда зле, но косата й е потрес!
|
|
|
Post by diamond on Mar 5, 2022 22:01:10 GMT 2
Иииии очаквайте моментално профилът на този господин да стане частен, а Дейка да избухне в Инстаграм.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:04:11 GMT 2
Да, както стана с профила на Галя, когато показах снимки от профила й Хич ги няма тези кифли...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:07:37 GMT 2
Между другото на Радостина тениската ми харесва 😍😹 Но,пък едно не мога да разбера :Как веднъж не написа,че помага и на някой в нужда човек,а не само животни? Разбира се,радвам се,че така се грижи за животните и те имат душичка,но като мрънка,че на българите не се помага,да нв чака някой друг да го наорави,а да помогне и тя.Не само да мрънка и да прави тъпи изказвания и то в неподходящо време Едит: Тук си личи,че сме познали за нея,че ще има новини.Когато една дама се снима по този начин и не е бременна видимо се очертава бюста,а тук си личи издутината около коремчето.☺️ alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1646510645z.png
|
|
|
Post by nomade on Mar 5, 2022 22:09:19 GMT 2
Деа милата и аз да бях на нея щях да си крия самоличността. От вида и крещи “чалга и рИкия”, ама иначе сме много претенциозни. 🤣 Да усилва Миле Китич и да бЕга!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:17:47 GMT 2
Хубаво е момичето, нормално изглежда, а някой знае ли на колко години е? Все ми се струваше, заради гласа ѝ, че е Дечко на 18-19г
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:18:17 GMT 2
Да, както стана с профила на Галя, когато показах снимки от профила й Хич ги няма тези кифли... Каква е била драмата с Галя?
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Mar 5, 2022 22:22:10 GMT 2
Умирам от интерес да видя как ще представи дрехите от колаборацията с АбауЧу!
|
|
|
Post by yoooobooo on Mar 5, 2022 22:29:30 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 22:30:08 GMT 2
Имаше едно видео на Галя, в което разказваше, какви интервенции си е правила. Понеже много от тук я знаем като водеща на телевизионната играта "Банкноти по ноти", коменитрахме, че преди интервенциите е изглеждала по-добре. Влязох във фейсбук профила й и прикачих снимки тук, които бяха нейни преди корекциите, на които изглеждаше 100 пъти по-добре. След няма и 30 минути тя заключи целия си профил. Качи стори, че има някакъв проблем и едва ли не се опитват да й хакнат профила и взимала мерки. Някакви подобни глупости, което изобщо не беше така. Просто отворих снимките, защото бяха общодостъпни. Да, както стана с профила на Галя, когато показах снимки от профила й Хич ги няма тези кифли... Каква е била драмата с Галя?
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 5, 2022 22:31:28 GMT 2
Хубаво е момичето, нормално изглежда, а някой знае ли на колко години е? Все ми се струваше, заради гласа ѝ, че е Дечко на 18-19г На 30 (набор 92).
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 22:33:46 GMT 2
Аз го разбирам, че са станали friends with benefits без изобщо да мислят в перспектива или да гледат сериозно на взаимоотношението. (: Реакцията и на двамата при научаването, че Златена е бременна е показателна за нивото и на двамата.
|
|