|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 12:42:07 GMT 2
, и аз си мисля това Пепе да стане сурогатна майка от много време, обаче тя с всяко раждане все повече дава фира, така че по-добре да ходи да търси себе си. Деа е напълно откачена. По-откачена ми се струва дори от Гането. Гането лъже и съзнава, че лъже, обаче поне не е агресивна, а Деа изглежда, че не просто лъже, а е изперкала.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 12:50:27 GMT 2
prikachi.net/image/AYuSqЕх тази Ганя. Какви с*кси погледи ни раздава. “Обецата” много ми хареса 😂😂😂 Как й стърчи. Абе ей ся ще изтрепе рибата в Пловдив. Мамоооо, да живее филтъра, че никога няма да изглеждаш така, Ганоооо. Тоя Джими Чуууу знак от парфюм по-нелепо не може да изглежда, яко циганийка.
|
|
|
Post by livia on Mar 5, 2022 13:07:01 GMT 2
Гергана писала “колко пари изкарвам на месец знаем само аз и мениджъра ми” Гуси, така ли вече им викаме на психиатрите, бе? Всички знаем - нула (0,00лв.) А кой ѝ е "мениджър"? Май беше тагвала някой реален човек.
пп. Забравих да коментирам покъртителното зеброво костюмче на Пепе - по-голям кич отдавна не бях виждала..
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 13:13:42 GMT 2
Мария Андреева е качила ново видео от поредицата "Твърде лично", отивам да го гледам. Тя е една от малкото, които пускам с голямо желание. Млада, красива, умна и възпитана.
Гала има нов продукт от козметиката си. Но не го показа обаче, каза само, че е готов и в понеделник ще го покажат и пуснат в продажба. Отворих сайта и забелязах, че и тя е вдигнала цените на продуктите.
|
|
|
Post by sweet96 on Mar 5, 2022 13:23:44 GMT 2
Тая Деа наистина има някакво отклонение, да го кажем така по-меко. Поръчала си от безсмислените кутии на Ралица дневник с името "Деа". Вече си праща пратките под името Деа, защото знае, че може да я освободи не с истинско име, а с телефонен номер. Но иначе маникюрчето продължава да е с инициалите от истинското й име. Толкова отчаяно да се опитваш да градиш фалшива самоличност в социалните мрежи ми звучи вече болестно.. Само ми е интересно защо фирмата я регистрира с истинското си име, не им ли обясни на чичковците в администрацията,че в ИГ едни балъци ти викат Деа? Или там номерът не минА? Попо уж 10 мин обяснява как няма да снима навън, сега промото й за следващото видеое 80% в колата... и там не са много на център нещата. Много откачено ако това на маникюра ѝ са нейните имена.
|
|
|
Post by Amber on Mar 5, 2022 13:44:28 GMT 2
Анастасия обяви в реел, че е бременна ! Ето защо се държеше така, когато Гена беше с ковид
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 13:52:58 GMT 2
Честито на Анастасия, само не знам как ще се оправят с мъжа си като той е доста консервативен и преди време се коментираше, че не иска да спазва български традиции. И на нея и на Джой от километри им личеше, че се променят, подпухнали, напълняли. Елица е пак на сватбено изложение и голямо снимане на обувките от Майкъл дето мислеше 2 месеца дали да са черни или бежови и тя в лице е супер подпухнала, но при нея определено не е от бременност.
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 5, 2022 13:56:38 GMT 2
Браво, познахте за Анастасия. Този път и аз се усетих.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 14:50:29 GMT 2
Нджейката пуснах вторият епизод на "Известните -бизнесът".Показа ластиците на Кьосина и се питам :Че тя не е чак толкова известна да е тази категория.Аз под "бизнес на известните " разбирам наистина успяли и наистина известни хора,а не Кьосина ,Пепе и прочие.По-скоро трябва да е "бизнесът на инфлуците".Айде Биляна Йотовска -ок.Даже показа някакъв коплект спортен като горнището -95 лева,което за мен е прекалено много пари😵.А,бюстието и долната част,която е клин по 40 лева (ако не се лъжа).Взимала съм преди доста време спортен коплект от 3 части пак бюстие,клин и спортно горнище,като цената общата си бяха около 50-60 лева и по нищо не отстъпваха на тези по-скъпите.Все още ги нося и са като чисто нови,запазени.Не съм от прекалено спортуеащите хора,но пак поддържам фигурата си с някакви упражнения у дома. Според Ен Джей ,Кьосина била фитнес инструктор,ама аз не помня да е била такава.Или аз това съм го пропуснала като информация.😹🤷
|
|
|
Post by magica on Mar 5, 2022 15:16:00 GMT 2
Тая Дея да не се е вдъхновила от Ана Сорокин 😂😂😂 Богата наследничка, ама друг път. В нейния случай успешна бизнес дама с много висши 😁
|
|
|
Post by umma on Mar 5, 2022 15:40:09 GMT 2
Моля ви, стискайте палци на Пепонджийска този път да не й откраднат куфара със спиралата!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 15:45:08 GMT 2
Любопитно ми е, дали Лелята се е уредила да бъде във Вип-а или поне гост в Хелс Китчън. Забелязвам, че канята всевъзможни шматки, а тя направи рублика за ресторантите и все пак...написа книга.
|
|
|
Post by diamond on Mar 5, 2022 15:57:47 GMT 2
Като бяхте заговорили за етикетите на водите от Култ Амели: Миналата година, скоро след като ДеРая започна да ги лансира, реших да си поръчам една тубичка. Дойде без хартиена опаковка. Едно кафяво стъглено шише, на което имаше бял етикет с надпис Амели, флорална вода от безсмъртниче, 100 мл. Миришеше ужасно, но се свиква. Поръчах втори път - бяха добавили надпис "Произдевено в България". Миришеше ужасно и им писах - казаха, че така си ухае, но всички партиди били произведени скоро и са в срок на годност. Още пазя 1 такова шише. На него няма нито състав, нито дата на производство, срок на годност, адрес за контакт, сертификати - НИ-ЩО! Сега гледам, че опаковката е обновена, сигурно вече ги има тези неща. Самата Дейка за мен е много побъркано, злобно и комплексирано същество. Преди хвалеше едни марки, сега хвали други. Ето, оказа се обвързана с тези... В желанието си да създаде фалшива самоличност в интернет усещам как малко по малко ще започне да прави грешки и истината за нея ще лъсне. (Дейо, сега ще се опиташ да ни убедиш в противното, знаем те).
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 16:03:43 GMT 2
Водите на inaessentials са страхотни и го казвам от опит. Миризмата обаче не означава, че флоралната вода е стара. Особено лавандуловата, която използвам от години, винаги има силно неприятен аромат. Използвам флорални води преди Деа да знае, какво е инстаграм. В случая говори простотии само, защото вижда, че и малкото заблудени души, ще спрат да купуват от боклуците й. Никога не съм купувала продукти, които нямат етикети със съдържание. Това е безумие! По-добре да си купите етерично масло и да го разредите с вода и да използвате (правя го с вода и масло от чаено дърво), отколкото да купувате Бог знае какво. Има толкова много български производители, които се стараят и влагат много усилия в бизнеса си, както и Ина, но не шмекеруват като се катаят. Преди време теглих блок на розовата Йоанна, защото е абсолютно тъпо парче, сега отивам да го направя и с откачалката Деа.
|
|
|
Post by theaxe on Mar 5, 2022 16:10:47 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 16:17:16 GMT 2
В един от старите й постове за Култ Амели, я гледам Деа написала "този продукт е голямото ми откритие за 2020"...
И отдолу я питат някакви неща относно продукта и тн и тя "от бранда ми казаха, че.." 🙄
Всеки се опитва да оцелява и да върви напред, и ако не беше такава агресивна и груба многознайка, щях да й простя, че лъже че тъпата вода е нейна. Но с цялото си поведение ме накара отдавна да спра да я слушам дори по козметичните теми. Гледам й профила само за да злобея на цялата й селяния, тя друго не може да предложи.
Между другото, още се смея като се сетя как понякога пускаше на стори въпроси тип "харесва ли ви новата ми придобивка?" и качваше снимки на златни гривни или на някакви супер селски токчета с камъни и злато, и всеки път 70-80% от отговорите бяха НЕ 🤣 явно се е усетила, че последователите й не споделят любовта към кича и спря да качва такива неща.
Остава и за Миле Китич и другите сръбски звезди да се усети 😁
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Mar 5, 2022 16:41:33 GMT 2
Аз съм със съвсем различно впечатление от Пепе като майка. Загледах я като се роди Сиена, защото децата ни са на подобни възрасти и реших, че ще е интересно да следя български mommy vlogger. Но само няколко влога ми бяха достатъчни да осъзная, че тази жена е пълен въздух под налягане във всяко отношение, включително майчинството. Полина може да е дразнеща на моменти, но по този параграф е на светлинни години от Пепе. Едит: Според мен и преди, и сега си е гола вода Пепе като става дума за занимаване с децата и възпитание, просто преди градеше YT кариера с мами насоченост и качваше такива видеа със супер basic неща и общи приказки без никаква съдържателна стойност. Докато сега се опитва да насочи канала си в друга посока и не снима почти никакво мами съдържание. На същото мнение съм. Антоанета никога не съм я смятала за отдадена майка, както всичко при нея, и това беше поза и фалш. Още със София в Дания се оплакваше, че ѝ е трудно и никой не ѝ помага. При първото реконструиране с Фичката, в едно видео обясняваше как иска да я пуска на ясла, но родителите ѝ не били съгласни, защото е много малка, около годинка, но тя искала да си има време за нея си. После със Сиена всички помним още от бебе как я премятаха всевъзможни субекти и ‘бащи’, докато мама Йете си вее д-то на Градина. За Матейко е излишно да се коментира. Съгласна съм с Аделина с коментара за ‘връзката’ им с Чехляка. Няколко човека напред коментираха, че нямала оправдание да не води децата в Дания. Принципно е така, съгласна съм, обаче, за да ги заведе там не зависи само от нея. Нали трябва и от другата страна да има желание за такова гостуване. Не виждам от Фичко нито да иска, нито да има възможност и условия да ги настани у тях. Надали живее сам, предполагам споделя квартира с още няколко друсалки, няма как децата да останат там. С родителите и сестрите май му не поддържа много отношения., разпръснати са в различни краища на страната и всеки си има неговото семвйство. Та според мен, за да отидат децата в Дания на първо място той е този, който трябва да поема инициативата и да организира подобно гостуване, не Антоанета. А всички сме единодушни, че тя не би отказала покана. 😃 Даже напротив, веднага ще стегне розАвия куфар с възможно най-късите блюзички, поли и пантальонки. 😆
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Mar 5, 2022 16:47:45 GMT 2
Любопитно ми е, дали Лелята се е уредила да бъде във Вип-а или поне гост в Хелс Китчън. Забелязвам, че канята всевъзможни шматки, а тя направи рублика за ресторантите и все пак...написа книга. Те Ванчето и Валери бяха в някой от предните сезони, та не е изключено😁Но мисля,че по-скоро може да покани други инфлуенсъри, които работят с агенция. В новото видео Мъци пак реагира на Ергенът и само пуска бъзици за Наумчо и как щял да се вземе с Виктор😁🤭И в коментарите във фб страницата доста се бъзикат с това.😅
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 5, 2022 17:09:03 GMT 2
Пепе и Фифитко Чао си играят на кой по - голям пубер ще излезе. Снимките в клипа му може би предсказват,че и Пепе скоро ще я видим в роля на пилон и по секси бельо. Тия хора са точно като разгонени тинейджъри, лошото е ,че невинни деца разчитат на техния разум и "отговорност". Защото каквото и да си говорим,колкото и гледачи и помагачи да имат, децата имат нужда от родителите си и следват техния пример...Не че съм очаквала от нея повече,но ако беше заложила на тази линия, която почна с фемили гоалс вол. н-ти, повече щеше да спечели. Сега очаквам да срещне един лондонски ди- джей с който да има луда любов от разстояние ,после и той ще бъде посрещнат с хляб и сол от Джовани и така тинейджърката с неизживяно детство да се чувства сигурна и обичана...Пълен абсурд е живота й.
|
|
|
Post by dilinika on Mar 5, 2022 17:09:17 GMT 2
Имам въпрос към тези, които следят Ели от самото начало и са наясно г/д с цялата история. Винаги ли е била така нерешителна и е отлагала(протакала) във времето? Разбирам, че сватбата е голяма стъпка и за нея се изисква съвместно решение и общо желание на двамата във връзката , но пак ми изглежда все едно тя постоянно се натяга и напомня едва ли не на Майкъл да побърза.
Разбирам и довода за ковид , финансова криза, война и всичко, но за мен те не са стигнали до общо решение след тези близо 2 години?! ( поправете ме, ако греша) годеж. Сега ще кажете - да, тази мусакаджийка завижда и тн. Наблюдавам само пасивно отстрани, но много мои приятелки ( края на 20-те и началото на 30-те) се изпожениха последните няколко години. Повечето от тях дори с много скромен бюджет и без цветни украси тип днешните сторите на Ели, някои от които самата аз намирам за много красиви. Има ли желание се намира и начин.
С най-добри намерения и чувства пожелавам на Ели да е щастлива, но не мисля, че в момента е доволна от начина, по които се стичат обстоятелствата. Дано да греша.
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 5, 2022 17:14:16 GMT 2
Тя Елица е по тия изложения служебно с фирмата за костюми на сем. Бирк. Няма общо със сватбата им. А за отлагането, тя си е такава. Не знае накъде да поеме. Уж казва нещо,после нищо не се случва.После излиза със видеа и/или лайф и говори уж категорично.После се оказва нещо друго. И така до безкрай. Разбира се,че живота е това което се случва докато си правим други планове,но при нея явно предварителното говорене или говорене наизуст не й носят дивиденти.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 17:47:38 GMT 2
Аз там сватба в бъдеще не виждам , уви . Нито подготовка , нито желание от Бърч смятам че има . Едтествено най-вероятно се лъжа , но жена която си показва хляба и чашите , ако се подготвяше за сватба , щеше да ни залива със сторита . Ние се оженихме в пика на пандемия, тоест само подписахме с кумовете за 15 лв. Все още се шегуваме с това . Честно казано не виждам каква им е пречката . Знаем , че обича да размахва пръстена и най -вероятно иска пипната сватба .Така , че има ли желание и се жениш . Никога не съм разбирала това с предлагането на годеж и чакане повече от 2 години . И за да не е само спомената с кофти , ще кажа че има страхотни тяло , много женствено. И майката на Бърчито е голяма свежарка и ми изглежда адски мила и готина жена.
|
|
|
Post by emma on Mar 5, 2022 18:03:15 GMT 2
Днес Еличка се издокарала като копие на мама Бирк. Има нещо нездраво в това нейно желание да копира бъдещата си свекърва. Кой нормален човек съчетава зебров панталон с флорална блуза, лилаво яке и кафява чанта. Чак се чудя какви ли обувки е сложила Пепе на целия този кич.
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 5, 2022 18:28:07 GMT 2
Кой нормален човек съчетава зебров панталон с флорална блуза, лилаво яке и кафява чанта. Чак се чудя какви ли обувки е сложила Пепе на целия този кич. На лов е жената,търси си любовта на живота.Поредната. 🙆 Сори ама това нейното е по-зле и от родилката на 16 години Моника. То е ясно,че родителите подкрепят всичко от децата си,ама това Пепиното край няма...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 5, 2022 18:47:06 GMT 2
Аз така и не се разбрах с флоралните води (вкл. на ИнаЕсеншълс) и донякъде разбирам чуденката на Деа, защото и на мен ми е много странно как хем тия продукти са панацея за всичко, хем много труд и семейни саможертви и качват цените, хем откакто са го направили, всичко е непрекъснато на промоция. Отделен въпрос е, че Деа е тотално куку и всичко казано/написано от нея трябва да се взима with a grain of salt. Като цяло най-добре е човек да си гледа неговата паничка (в случая на Деа пък съвсем с тая нейната нелегитимна вода), другите каквото си искат да правят, стига да не вреди на хората. Иначе аз като видя нещо да бъде рекламирано от инфлуенсъри, почти веднага и автоматично ми пада в очите, та ИнаЕсеншълс имат една черна точка в моя тефтер (не, че е важно де хаха) с тая масова инфлуц кампания (Попова, Полина, Петканова видях засега, сигурно има и още).
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 18:49:00 GMT 2
Според мен искат сватбата им да е изпипана във всеки детайл. И двамата са перфекционисти, обичам красивото и да си угаждат, бачкат здраво. Тя беше казала, че я отлагат за след Ковид, защото искат да им е спокойно, а и в Дания рестрикциите са много по- строги. Но бях видяла под видеа на Ани Джефри, че беше писала с въпроси за организацията на сватбата.
|
|
|
Post by ggl on Mar 5, 2022 19:05:23 GMT 2
Честито на Анастасия, да определено си личеше. Поне не се прави на интересна като Тъподжойче… Еличка милата ми изглежда и тя с доста дебели крачета, а тя е слабичка по принцип, не знам може да е от панталона.
Еличка изглежда много свита и без мнение, но пък щом нещата и се получават е окей. Пепата колкото и Филяци да смени все си е тя и все ще приклюва по един и същ начин докато не се промени да не е толкова вятърничева, според мен е и доста крива като характер…
Какво става с Ивана тя излезна един път навън и това ще е за тази година сигурно я е страх да не излиза заради войната… Валчето е супер неадекватна последно време
|
|
|
Post by haladriel on Mar 5, 2022 19:05:50 GMT 2
Елица е тотално зависима от Майкъл, каквото той каже - това става. Беше написала в някакъв коментар, че не работи, а просто помага във фирмата му. Аз си я представям да стои по цял ден и да чисти, и малко видеа с костюмите на фирмата да снима. Тя не е близка с роднините си, от българките само с Пепе и някакво друго момиче, не виждам и проблем те да отидат до Дания за сватбата. Сватба според мен няма да има. Мои приятели си спретнаха сватба за 7 месеца по време на ковид, те също са перфекционисти и всичко беше страхотно.
Сега видях Деа/Рая в инстаграм, нямам думи положението е почти толкова зле, колкото при Гергана. Огромна комплексарка е, с всички тези висши, апартаменти и знания оплюва бизнеса на другите, за да блесне със своя.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 19:06:18 GMT 2
Днес Еличка се издокарала като копие на мама Бирк. Има нещо нездраво в това нейно желание да копира бъдещата си свекърва. Не, мама Бирк копира Елица. Как може сега така значи да говорите!
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 5, 2022 19:08:38 GMT 2
Отдавна са отпаднали мерките там,мисля че още януари. Няма общо с това. Може да чакат мерките по света да отпаднат като цяло. Заради други гости, ама пак си е тяхна работа и не й прави чест да го оповестява преди да е официално. Гладни за гледане и лайкове ,пък после реват...Еми не става така.
|
|