|
Post by emmilie on Mar 4, 2022 20:59:07 GMT 2
Аз да я запитам Гергана, какво пък толкова мисли, че ще остави след себе си, в някаква си платформа (не се знае до кога), както е писала в стори? Някакви си снимки, които по никакъв начин не оставят впечатление и лично аз не мога дори да ги запомня. Колко пък да ме обогати или да остави следа в мен един шуутинг дей? Това се отнася и за останалите. Така като започнат да се превъзнасят, какво си мислят? Нямат кауза, нямат цел (нищо, че упорито твърдят, че имат), нямат идеи, всичко живо се снима, обработва, щастливее си фалшиво и в същото време “ама да знаете, че и ние имаме проблеми”, мхм, последно в розов балон ли си или имаш проблеми? Всички са станали адски досадни. Нищо, важно е да има Реклами на килограм🤦🏼♀️
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 4, 2022 21:08:28 GMT 2
Аз повече от тези няма да поръчам нищо,но много ми е чудно всички тези коментари от доволни клиенти.Къде го виждат тоя ефект? Те , а и самата Деа я изкарват едва ли не чудотворна.Аз нямам проблемна кожа, а тази вода ми докарваше пъпки всеки път след използването и.Докато се чукна мина време. Радост я рекламираше тогава,сега виждам,че и тази Маджурова май така беше(сестрата на бившото гадже на Йоана) е започнала. Тази Ина, инфлуенсърка ли е и тя? КАКВА Е? Скоро и разглеждах профила,има малко последователи, но в профила и се показва всичко което се рекламира от известните.Или се напъва сама като Герганчето, за да я забележат и да започнат и на нея да разпращат.И тя фен и лочи детокс чайчета.
|
|
|
Post by plam on Mar 4, 2022 21:43:21 GMT 2
Горките мИчета. Гледам Ергенът и така се хиля на Белиденс танца.. Вика и тя милата как се гърчи като червей. Толкова е дребна и слабичка,че ще се счупи. Нищо секси няма в нея. Само една,две момичета долу горе биват.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 21:44:25 GMT 2
Според мен е повече от ясно, че Филяка и Пепе са се разлюбили. И честно казано въобще не мисля, че е изненадващо, дори очаквано. Дано не ражда на първия месец от следващия Пепона, че кой ще ги гледа тия сто деца. Още малко ще направят ексклузивен баскетболен смесен отбор. Рударци да го кръстят. Джовани ще ги тренира.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 4, 2022 22:10:58 GMT 2
Тези дни гледах Мика Стоичкова беше гост на Мон Дьо в това интервю каза,че е била в тежка следродилната депресия.Може и Пепе да е в някакъв такъв период.Три деца с много малка разлика са си изпитание,развод,може да си има и други терзания и всичко това да и се е отразило на психиката и затова да е необичайното и поведение напоследък. Дано е добре.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 22:20:06 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 22:26:15 GMT 2
Йетйе по света и у Дания...
|
|
|
Post by edelweiss on Mar 4, 2022 22:31:30 GMT 2
Гана пак се е вкарала яко във филма обаче. Не знам що се мисли за няква супер велика и успешна, че чак и да оставя нещо след себе си. А преди да съди кой как си възпитава децата нека да се сети, че нейната майка я е възпитала по начин, според който е абсолютно в реда на нещата да споделя баща и къде и кога свършвал.
Пепе съвсем издиша. Аз се чудя това нейното дете Матиас дали изобщо познава майка си? Та то не я вижда с дни, ако не и със седмици. Няма лошо жената да излиза сама, но тя Пепе не се спря. А и има три деца, не е нормално да отсъства от вкъщи нон стоп. Видно е, че нещата никак не са розови при тях, да видим кога ще обявят публично раздялата.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 22:40:37 GMT 2
Гана пак се е вкарала яко във филма обаче. Не знам що се мисли за няква супер велика и успешна, че чак и да оставя нещо след себе си. А преди да съди кой как си възпитава децата нека да се сети, че нейната майка я е възпитала по начин, според който е абсолютно в реда на нещата да споделя баща и къде и кога свършвал. Пепе съвсем издиша. Аз се чудя това нейното дете Матиас дали изобщо познава майка си? Та то не я вижда с дни, ако не и със седмици. Няма лошо жената да излиза сама, но тя Пепе не се спря. А и има три деца, не е нормално да отсъства от вкъщи нон стоп. Видно е, че нещата никак не са розови при тях, да видим кога ще обявят публично раздялата. Аз й написах едно мнооооооого дълго съобщение, в което съвсем нагледно й обясних какво точно в нея дразни аудиторията, естествено бях блокирана. Бях решила да кача цялата кореспонденция тук, после си казах "хайде, няма да съм дребнава". Въпреки това, блок последва. Все пак знаем, че чете тук, очаквах, да ме блокирала след като евентуално кача тук разговора ни тук, тъй като бях доста премерена в тона си и не мислех, че той би бил нещото, което да я накара да ми сложи хикса. Е явно, не съм била права. Може би "са й дошли гостите", както обича да казва тя самата и е малко по-раздразнителна.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 4, 2022 22:47:38 GMT 2
Ейгатйе! Аз съм наборка на Пепонджи, нямам ни едно дете (знам, знам, в ада ще горя, ама там ще ми хареса!) и не съм си вяла д-то толкова като нея никогиш сякаш! Ама да, аз съм затворена на края на Варна в офис от 08:30 до 17:00 ч. като пътя до там отиване и връщане с автобуса ми е 1 час общо.
Тез двамцата, ако и да са разделени, а според мен са, хич няма да ми е кофти. Виж, за Петканови честно казано съжалявам, защото ги харесвам като семейство и двойка.
Само не знам защо се очаква и Ели да е с Пепоната? Двете са тотално различни във всичко! А и честно казано като съм гледала видеа на Ели, тя супер много се е вълнувала да се видят, докато Йетьету май не съвсем.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 22:48:19 GMT 2
Покъртително грозно е облечена и позата е 🤢 Мен ми е чудно какви са тия приятелки дето никога не сме чували и виждали, да не говорим, че приличат на застаряващи лелки.
|
|
|
Post by nomade on Mar 4, 2022 22:50:17 GMT 2
Като се сетя за какви хора се говори, че са оставили нещо зад себе си - големи имена, които и най-големия лаик знае и помни… и наша Гана, която си мисли, че би могла да остави нещо зад себе си?!?! 🤣 Голям смях, голяма патка. Гуцеееее, нямаш оправия!
|
|
|
Post by jeri on Mar 4, 2022 22:55:27 GMT 2
Няма лошо Пепе да си вее... Ама има намесени деца. Вярно, не е интроверт и не е нужно да е залепена за децата си, обаче това започна отскоро. Все пак това са три малки деца, които имат нужда от внимание. Някак си носиш отговорност и трябва малко да пренебрегнеш егоизма си. Да изчака още 2-3 години да пораснат още,Матиас е на година и малко. Най-лицемерно ми е, че твърдеше че ги гледат сами и някак внушаваше на другите майки вина, че не успяват да се справят. Звучеше ми невероятно да има още една раздяла и спукване на розовия барон, но вече не толкова. Все се надявам да е само ПР ход за книгата и децата да не останат без човека, към който са се привързали толкова.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 4, 2022 23:32:05 GMT 2
Пепе е вредна. Мъчно ми е за всички жени, които ѝ симпатизират. Може би са майки, и в момента се чувстват зле, защото имат истински живот и грижи, може би ги тревожи бъдещето на децата им и едновременно ги заливат от всички посоки: да си майка, да си жена, да си любовница, да си съпруга, да си бизнесдама, да си в топ форма, да пиеш 184737 литра вода на ден, да готвиш и да се храниш здравословно по рецепти на Биляна Йотовска и версията ѝ за бедни (лелята), да си незнамсикво. За 24 часа в денонощоето. Аз бих гръмнала, ако не си ограничавах силно контента и общуването с тоя и оня.
Без да бодишеймвам, но ми прилича на глист, и е явно, че се кефи да го подчертава. Изглежда ужасно, мегафейк и не се изненадвам, че напоследък рекламира само абалчю, овърпрайсд хепи, лидъл и тъпите си свещи. Нормален бизнес с концепция за имидж не би имал взаимоотношения с такъв образ.
Прави ми впечатление, че напоследък Шопов и Антоанет Попова имат един много специфичен, флегматичен и стакат изказ. Да не е пуснал някой курс за сценично поведение за безработни с амбиции?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 23:45:09 GMT 2
На мен ми се струва, че и малкото жени, които я следват и я имат за пример (майки са и имат деца) вече са наясно, че говорим за жена с провален брак, видимо неправилен избор за следващ мъж до себе си и една камара народ, който гледа децата й. По-скоро са благодарни, че имат стабилни семейства, дори да им е трудно.
Не мисля, че са разделени с Чехляка. По-скоро просто са осъзнали, макар да не го признават пред самите себе си, че връзката им не е била правилно решение и са избързали. Тя е била наранена и самотна, с две деца и мъж, който е в друга държава. Той е приключил отношенията си с партьорите му от Типично, в семейната му среда брат му отдавна вече има деца и е явно сериозен. Намерили са се в точния момент, но не са осъзнали, че не си пасват и са стигнали твърде далеч, докато си играят на къща. Опитваше се тя да го прекрои, той нея също, но уви няма резултат. Заедно са, но просто не мисля, че са интимни, всеки гледа да не се пречка на другия, стиковали са се кой какви задачи да има и това е.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 4, 2022 23:47:49 GMT 2
Тя преди не беше ли гъста и с Полина? Много рязко смени компанията май.
|
|
|
Post by Amber on Mar 5, 2022 1:56:00 GMT 2
Хммм.. а дали Пепе няма да си чукне някоя среща с Филип 1 в Англия
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 7:58:48 GMT 2
Пепе го раздава Sex and the city. Джоввани дано отгледа и възпита нейните деца добре, защото очевидно при нея е имало сериозни пропуски.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 8:13:11 GMT 2
Като бях бременна и гледах доста видеа на Пепе когато момичетата бяха малки и ми направи впечатление колко много се занимава с тях. Кърмеше ги до късно (това е подвиг, който каквото иска да казва), научи ги да пият от чаши съвсем малки, въобще ми изглеждаше че се справя добре за толкова млада майка с две деца. Но вече не виждам нищо от това да се случва с Матиасчо, разбирам че има две по-големи деца с по-належащи нужди (балет, училище..), но просто прави впечатление промяната й като майка
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 5, 2022 8:38:59 GMT 2
Въпреки, че ми е много далечна идеята за деца, и аз гледах Пепе и виждах същото - две добре гледани дечица, занимаваше се с тях. Не искам да звучи грубо и не тая никакви лоши чувства, но като видя снимка на ети и Матиас и честно казано все едно не ѝ е дете. Момичетата бяха(и всъщност все още са) постоянно навирани в камерата, снимки, видеа, и малкият някакси остава в сянката им в момента. Вярно, че е още малък, но например тя отиде с двете деца+Ели на море. С Матиас сама не виждам да излиза. Май наистина милият е поверен на баби. Малко ми е мъчно за него. Преди не вярвах, но наистина се вижда едно разделяне на децата.
|
|
|
Post by mariaflower on Mar 5, 2022 9:00:48 GMT 2
Аз съм със съвсем различно впечатление от Пепе като майка. Загледах я като се роди Сиена, защото децата ни са на подобни възрасти и реших, че ще е интересно да следя български mommy vlogger. Но само няколко влога ми бяха достатъчни да осъзная, че тази жена е пълен въздух под налягане във всяко отношение, включително майчинството. Полина може да е дразнеща на моменти, но по този параграф е на светлинни години от Пепе.
Едит: Според мен и преди, и сега си е гола вода Пепе като става дума за занимаване с децата и възпитание, просто преди градеше YT кариера с мами насоченост и качваше такива видеа със супер basic неща и общи приказки без никаква съдържателна стойност. Докато сега се опитва да насочи канала си в друга посока и не снима почти никакво мами съдържание.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 9:27:09 GMT 2
Аз съм със съвсем различно впечатление от Пепе като майка. Загледах я като се роди Сиена, защото децата ни са на подобни възрасти и реших, че ще е интересно да следя български mommy vlogger. Но само няколко влога ми бяха достатъчни да осъзная, че тази жена е пълен въздух под налягане във всяко отношение, включително майчинството. Полина може да е дразнеща на моменти, но по този параграф е на светлинни години от Пепе. Едит: Според мен и преди, и сега си е гола вода Пепе като става дума за занимаване с децата и възпитание, просто преди градеше YT кариера с мами насоченост и качваше такива видеа със супер basic неща и общи приказки без никаква съдържателна стойност. Докато сега се опитва да насочи канала си в друга посока и не снима почти никакво мами съдържание. Не се бях замисляла, но факт: от както родих преди 2 години, никога не съм отваряла нейния профил или канал с идеята да науча нещо свързано с децата. Полина в това отношение е полезна, редом с много други инфлуци. Не разбирам също как "натресе" толкова огромна житейска промяна - нов мъж, трето дете - на момичетата. Като жена ми е смешна за това че така бързо роди дете от непознат, при положение че вече е преживяла един развод, но като майка направо ме натъжава това решение. Не казвам, че не заслужава личен живот и любов само защото е майка, но някои неща трябва д асе съобразяват с факта, че децата да малки и всичко им влияе на психиката
|
|
|
Post by livia on Mar 5, 2022 9:58:36 GMT 2
...Някак си носиш отговорност и трябва малко да пренебрегнеш егоизма си... Ей това ѝ е проблемът според мен на Пепе - дори и с три деца, тя си е на първо място, страшен егоцентрик. Дали се е замислила поне за малко как ще се отрази цялата каша на момичетата, докато е забременявала от поредния срещнат?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 10:18:00 GMT 2
При нея следродилната депресия се появява, когато спре да кърми. Когато е бременна, ражда и кърми изглежда супер енергична, свежа и жизненна. След това все едно изпада в летаргия. Изглежда тъжна, вяла, изтормозена. Така беше след всяко дете. Следя я, докато още не беше родила София и влоговете й бяха от Дания. След като се премести тук и спря да кърми София, имаше един период на повяхване до момента, в който забременя със Сиена и сияеше. Същото беше и докато забременя с Матиас. Тези дни гледах Мика Стоичкова беше гост на Мон Дьо в това интервю каза,че е била в тежка следродилната депресия.Може и Пепе да е в някакъв такъв период.Три деца с много малка разлика са си изпитание,развод,може да си има и други терзания и всичко това да и се е отразило на психиката и затова да е необичайното и поведение напоследък. Дано е добре.
|
|
|
Post by pchelica on Mar 5, 2022 11:01:44 GMT 2
Гергана писала “колко пари изкарвам на месец знаем само аз и мениджъра ми” Гуси, така ли вече им викаме на психиатрите, бе?
|
|
|
Post by okay on Mar 5, 2022 11:11:04 GMT 2
Охх, няма какво да се гледа вече. От немай къде си пуснях Хилял с някакъв постен влог от преди месец. Тя е толкова красиво момиче. Откакто я помня, преди 5-6 години, все е на диета, а никога не съм видяла да е отслабнала, а даже напротив. Според мен проблемът ѝ е хормонален. Преди време имаше видео за това как в някаква болница във Варна ѝ махнали единия яйчник. Докато гледах видеото преживях ужасен ужас какви некадърници има по болниците. Звучи ужасно, че коментирам теглото ѝ, простете ми за това, но просто ме е яд, че изглежда сякаш не се грижи за себе си, което не мисля, че е така.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 5, 2022 11:39:08 GMT 2
prikachi.net/image/AYuSqЕх тази Ганя. Какви с*кси погледи ни раздава. “Обецата” много ми хареса 😂😂😂 Как й стърчи. Абе ей ся ще изтрепе рибата в Пловдив.
|
|
|
Post by klaudia on Mar 5, 2022 11:48:49 GMT 2
Ей това "секси" Гане няма късмет. Съквартирантката май почива само събота и неделя, а то навън вали. Сега шутинг дея сигурно отпада или Гането ще жертва прическата с Дайсън за няколко снимки.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 5, 2022 11:52:45 GMT 2
Гледах новия влог на Попова.
Еми, май няма да се гледаме повече. Преди си я пусках, хич не ме дразнеше, но сега много ме напряга.
Вчера скролнах инста и под една снимка на Теа имаше коментар как реално над половината от съдържанието е спонсорирано, дразнещо е как ползват хората, които искрено им се кефят, за да осребрят 100% от тях в партньорства. Естествено, поста беше с поредния повярвал си бг бранд с полиестерни парцали за 200+лв. Не знам къде е логиката, че ако някой ще извади 250лв за рокля, няма да си вземе нещо качествено, примерно коприна.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2022 11:59:59 GMT 2
Хахаха
"Преди няколко дни в Инстаграм съвсем случайно ви споделих, че съм изпекла кекс. И се оказа, че много от хората, които ме следват, са напълно начинаещи готвачи."
Хахахаха, ВалериЕто ме сгъна. С толкова сериозен тон го каза, все едно не знаем, че само деца я следват. Напълно начинаещите готвачи ДЕЦА 😂😂 окееей
|
|