|
Post by okay on Mar 4, 2022 13:55:38 GMT 2
Тази Мария никога не съм я гледала, даже доста рядко я обсъждаме тук. Щом я кефят чантурляци и дрешляци за четирицифрени суми, няма лошо. Явно и това ѝ помага да си изкарва хляба. Аз не виждам някаква фрапантна разлика между двете снимки. На първата е почти без грим и без джуки, на втората е с много грим и хиалурон. Добре изглежда и преди, и след според моите разбирания. Дали има шугър деди - не мисля, че ако има, не го казва, защото се притеснява от този факт. В САЩ и ОК това даже е доста разпространено в някои социални кръгове. Даже хората са горди от този факт по незнайни за мен причини, но не е като да е от вчера подобна практика. Така съдя според това, което виждам в масмедиите, не че съм ходила там, за да кажа от първо лице. Ако някоя от вас е по-запозната, нека ме поправи.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 13:59:09 GMT 2
Чантите на Мара са масово на стойност петцифрени суми, дори не четири.. И за мен е абсурдно на тази възраст (изглежда със сигурност 30+, да не кажа 35+), да те вълнуват до такава степен. Тъжен живот
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Mar 4, 2022 14:12:20 GMT 2
В шок съм. Егати преобразяването. Колко процедури ли са това?! Мария е много т&по и ограничено парче. С Ганка могат да са първи приятелки. И двете са големи снобарки. Как може в живота ти да има само чантички и дрешки!? Ако съм на нейно място ритуално ще се самоубия. Едит: Много съм лоша днес. Тук според мен определението дори не е снобизъм защото и двете не претендират с аристократичните си маниери, изтънченост и вкус, а само с табели на марки. Тази Мария ми напомня на Ана Бей. Последната имаше видео, в което усмива сама себе си когато е била по-млада и доста прилича на Мария в ранните си години с разликата,че за да стане известна е участвала в предаване подобно на “Ергенът”.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 4, 2022 14:14:59 GMT 2
Абе и аз си мисля,че трябва да са обозначени тези неща,но уви нямаше ги тогава.Поръчката съм я направила на Коледа 2020,може сега да ги пишат тези неща не знам.След като ги получих и ги видях,писах на Деа да ги посъветва да ги слагат тези неща, защото могат да имат проблем,а тя ми отговори, че водата е 100 % чиста и нямала състав.Водите със състав не били получени при дестилат.
|
|
|
Post by veereto on Mar 4, 2022 14:39:23 GMT 2
На абсолютно всичко трябва да има упоменат състава, той е задължителна част от надписите според наредбата. При тези води трябва да си пише 100% едиси какво получено при дестилация. Ако в самия състав има и други неща тогава наиситина не е чиста водата. Преди време бях търсила информация как да разпознаем хубавите води. Едит: май не съм се разразила много добре, но се надявам да е ясно.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 14:45:20 GMT 2
Това на Гергана не може да е истински Дайсън. Имам сешоар и преса и просто наистина са Life changer. Косата е мърда на никъде употреба,а моята е адски къдрава попринцип. Не знам не се ли усеща, че и да ги тагва на тия снимки, няма да и обърнат внимание. Аз имах сешоара за подарък- изобщо не ми суши косата по-бързо. Ползвам един на Ровента с повече успех- сама си правя къдрици с кръгла четка. Пробрах няколко пъти това новото със сменяемите части- държи ми под час, единият път беше в магазин на марката в голям европейски град и ми я направи момиче, работещо за Дайсън, а аз имах и лак (с който ми е бетон) - те имат като шоуруми. Не е за всяка коса- моята е дебела, гъста, обемна, твърда и като цяло изисква над 220 градуса за да хване форма Гергана според мен има някакви пари, не знам от какво, но ги дава за неща за фукане в инстаграм. Олиото на Жизу което има е към 80-90 лв за 50 мл, 180 някъде за 100. Дрехите й или фалшиви, или за снимка и връща. Никаква финансова култура.. виждаме ти скалпа, ама даваш 200 лв за олио вместо лекар и изследвания. А на новите снимки е все така крива. Кога ще почне да прави съдържание, а не тъпи видеа и сторита с това харесва ли ви не знам.. И аз бях поръчвала това на деа и няма състав. Други розови води, които имам, имат. Задължително е и да пише хидролат или какво е. А био сертификат не е лесен за изкарване и би трябвало да имат след нейните глупости- Алтея са първите с такъв и сега гледам точно една тяхна вода. За жалост съм хвърлила кутоята, почти съм сигурна, че е имала състав. А на етикета на тази вода пише hydrolat concentrate, certified organic+USDA organic. Отдолу има и срок на годност…за същите пари се взимат води с доказан произход от световно използван бранд. Попадала съм на много видеа на азиатци и американци с води Алтея.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 15:31:47 GMT 2
Тази за пореден път говори пълни глупости... Това изобщо не е вярно. Всеки продукт задължително трябва да има обозначен състав. Купувам си редовно флорални води от български производители и на всяка има състав. Не си поръчвай от нея, кой знае, какво продава. Пробвай Alteya organics, Zoya goes pretty, Wooden spoon или Inna essential. Също са български производители, но не са шмекерии, а легални и проверени продукти. Абе и аз си мисля,че трябва да са обозначени тези неща,но уви нямаше ги тогава.Поръчката съм я направила на Коледа 2020,може сега да ги пишат тези неща не знам.След като ги получих и ги видях,писах на Деа да ги посъветва да ги слагат тези неща, защото могат да имат проблем,а тя ми отговори, че водата е 100 % чиста и нямала състав.Водите със състав не били получени при дестилат.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 15:48:57 GMT 2
За мен е мистерия Гергана при кой живее. От сторита неведнъж се е виждало, че тя всъщност спи на дивана в хола. Освен да живее сама и апартаментът да е едностаен. Нямам спомен да е снимала нещо от друга стая като спалня например. За мен тя е най-голямата лъжкиня и човекът с най-нереалистична представа за себе си. Ако инвестира малко в зъби, английски, здраве (психическо и физическо) със сигурност ще почнат да ѝ се получават нещата. Но това парадиране с марки ментета и в същото време да не си обръщаш внимание на здравето е безумно. Проблемът със зъбите не е естетически само, от него ще ѝ се оправи и кривенето на устата и съответно на окото и т.н. Ама за какво да обяснявам, тя и хиляда човека да ѝ го кажат няма да се вслуша. Освен наистина просто да няма финансова възможност, знам ли.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 4, 2022 15:54:49 GMT 2
И аз преди бях писала за зъба на Алекс, че май на едно стори ми се видя крив и то след лечението. Но ако не й е сложен постоянен ретейнър или не си носи постоянно снемаемия, нормално да се върне зъбът в първоначална позиция. При мен ми каза ортодонтката още като ми изготви плана на лечение, че и на двете челюсти ще съм с постоянни. Аз и без това така щях да искам, де. Че от човек пак да вампирясам, не, мерси!
Понеже и някой по-назад писа, че Йоко и зъби си е коригирала, при нея е наложително. Няколко пъти каза, че ако е било само естетичен проблем, не би го коригирала. Даже си намира за чаровно разстоянието между зъбите. Аз за мен си мога да кажа, че яма да си простя, че не съм отишла преди години да си коригирам естетичния проблем, за да разбера за истинския такъв...
|
|
|
Post by molivcheto85 on Mar 4, 2022 16:23:29 GMT 2
Тази за пореден път говори пълни глупости... Това изобщо не е вярно. Всеки продукт задължително трябва да има обозначен състав. Купувам си редовно флорални води от български производители и на всяка има състав. Не си поръчвай от нея, кой знае, какво продава. Пробвай Alteya organics, Zoya goes pretty, Wooden spoon или Inna essential. Също са български производители, но не са шмекерии, а легални и проверени продукти. Абе и аз си мисля,че трябва да са обозначени тези неща,но уви нямаше ги тогава.Поръчката съм я направила на Коледа 2020,може сега да ги пишат тези неща не знам.След като ги получих и ги видях,писах на Деа да ги посъветва да ги слагат тези неща, защото могат да имат проблем,а тя ми отговори, че водата е 100 % чиста и нямала състав.Водите със състав не били получени при дестилат. Така без състав и срок или дата на производство/годност някой замисля ли какво може да си причини на кожата. Дайте по тази логика всеки да си произвежда флорални водички и да ги продава по инстаграм за луди пари Мен ме съмнява и въобще,че се правят в някоя фабрика. Според мен не случайно тази хитруша Деа/Рая не се показва. И понеже чете тук: Де/Райче ,чакаме отговор в някое стори!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 16:28:37 GMT 2
Пепето да не е отишла в любимата Дания с децата, да се вози в българскоро БДЖ според мен ѝ е под нивото, а и тези гари не ми изглеждат като в БГ.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Mar 4, 2022 16:34:02 GMT 2
Това със сигурност не е България. Нито гарата изглежда на Българска, нито най-новите ни влакове от типа на Омуртаг имат оранжеви врати и определено не са толкова лъснати. Или ако е, значи за по малко от година БДЖ много са вдигнали качеството, което силно ме съмнява.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 17:02:24 GMT 2
Джой и тя със спонсорство от Абоут Ю, че след разпродажбата трябвала да си попълни летния гардероб. Божеее, ти си разпродаде парцалите от преди 10 години дето си ги носила преди Гошо, няма такава пр***а пръчка като нея.. Ще чакам с нетърпение да видим ще има ли дефиле, в което силно се съмням при условие, че толкова се крие от няколко месеца.
|
|
|
Post by yanniehh on Mar 4, 2022 17:40:48 GMT 2
Инстаграм профила на Гергана бил най-голямата и' мечта..Да ви имам плоските мечти. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 17:45:24 GMT 2
Гледам тази седмица Флора в "Пресечна точка". Мярнах я и в "На кафе" днес. Боже! Защо това младо момиче се облича като бабичка. Просто ужасно изглежда... Изключително невротична и притеснена е. За втори път участва в "Пресечна точка", но не спира да кърши пръсти и да подскача.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 18:34:25 GMT 2
Бре Пепсън го удари на живот и едтествено пак сама . Жената която е тагнала има повече сторита , но не ми е познато мястото . Хайде следователки ,разконспирирайте мястото . Не че до час няма да се тагне де 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 18:44:26 GMT 2
Прилича на Лондон 😂
|
|
|
Post by plam on Mar 4, 2022 18:48:26 GMT 2
Гледам тази седмица Флора в "Пресечна точка". Мярнах я и в "На кафе" днес. Боже! Защо това младо момиче се облича като бабичка. Просто ужасно изглежда... Изключително невротична и притеснена е. За втори път участва в "Пресечна точка", но не спира да кърши пръсти и да подскача. ММ ме попита за Флора това мъж ли било? Каква била тази леличка 😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 18:52:04 GMT 2
Ако е на същата локация приятелката дето е тагнала си е точно в Лондон Пепона. Интересно какво дирят там и защо примерно Елица не се е присъединила за женски уикенд. И ако наистина Пепе е решила да си прави женски уикенд в Лондон, то вече нищо не я оправдава, че не води децата в Дания.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 18:58:09 GMT 2
На Лондон ми прилича и на мен. И аз не виждам оправдание да не води децата в Дания.
|
|
|
Post by vivian27 on Mar 4, 2022 18:59:18 GMT 2
Пепона е в Лондон. Приятелката има стори с Лондонското око. Така, че очаквайте уикенд вайбс от лондонските барчера тая вечер😄
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 19:03:02 GMT 2
Тя 2 години се съдра да обикаля с децата по морето, къде на аванта, къде не, а не намери за нужно да ги заведе в Дания. Изобщо не съм изненадана от това, че сега е в Лондон и пак е разхвърляла децата по детегледачите. Определено куца нещо при нея в личен план, а тази нейна приятелка, която се има за отракана мацка е идеалния човек да обикалят напред-назад.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 4, 2022 19:10:13 GMT 2
Значи съвсем не ѝ е чиста работата на Деа. То не, че някой толкова я рекламира де. Innah.k и няколко момичета от сторита, които не е много сигурно колко са доволни, нали. Не знам потребителката, но аз след такъв отговор щях да взема мерки и да видим докъде щеше да стигне дейчето с продуктите си. До себе си имам точно три водички от Ина есеншълс. На абсолютно всяко шише има подробна информация са състав, начин на ползване и всичко, което по принцип трябва да има на един продукт (попо вайбс). Аз съм на мнение, че наистина трябва да се вземе под внимание, че не предоставя информация да продукта и да се вземат мерки. Иначе и аз идвам от сторито на Радостина. Смях в залата, била си разпродала гардероба. А онези дрешки от Русия, когато "счупи паричката" къде са бе, Радке? Разпродаде абсолютни парцали, но се прави на интересна. Ще кажеш, че без нищо е останала. Дано поне парите да са стигнали до нуждаещите се, на това се надявам!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 19:13:12 GMT 2
Ама моля ви се, Пепона нали е учила в Англия, Лондон е нейният втори дом, сега ще има сторита колко ми липсваше това място, колко спомени имам. Само едно не ми е ясно, няма лошо да пътува тук там, но къде е Чехлито, нали са двойка, влюбени, не би ли трябвало да споделят излизания и пътувания заедно? Ако не, то какво правят заедно тогава? Според мен Пепон е решила, че това е начина да си реши проблемите, като бяга от децата, мъжа, задълженията и затова всеки уикенд избухва някъде, но това не виждам как би се харесало на един мъж на място.
|
|
|
Post by ladybird on Mar 4, 2022 19:32:05 GMT 2
Аз познавам много двойки с дългогодишен брак и големи деца, които по отделно са си излизали и не са се развели. Не виждам проблем ако единият е домошар ,а другия е с различен характер и са се разбрали помежду си. Приемат се такива каквито са и са щастливи вместо да се разделят.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 19:41:08 GMT 2
Хайде сега тая миризлива вода и рани на главата на котета лекувала. Няма срам тая проста жена да го изтопоса и на стори
|
|
|
Post by coffee on Mar 4, 2022 19:51:16 GMT 2
Гледам Ергенът сега малко за разпускане след работния ден. Вика като ученичка се държи и как било хубаво, че Виктор я държал за ръка... 😂 Обаче добре ѝ се получава да разговаря и наистина да направи хубаво впечатление. Сякаш от всичките срещи до сега, тази най-леко и добре мина. Вие гледахте ли, как ви се стори? Че от всички чудеса дето са събрали да се борят за сърцето на ергена, Вика най-нормална ми се вижда и си мисля Ника да проверя да не съм нещо започнала да полудявам? 😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 20:09:44 GMT 2
Ама моля ви се, Пепона нали е учила в Англия, Лондон е нейният втори дом, сега ще има сторита колко ми липсваше това място, колко спомени имам. Само едно не ми е ясно, няма лошо да пътува тук там, но къде е Чехлито, нали са двойка, влюбени, не би ли трябвало да споделят излизания и пътувания заедно? Ако не, то какво правят заедно тогава? Според мен Пепон е решила, че това е начина да си реши проблемите, като бяга от децата, мъжа, задълженията и затова всеки уикенд избухва някъде, но това не виждам как би се харесало на един мъж на място. И аз това си помислих . Млада двойка са , има на кого да остави децата , не им ли се иска да идат някъде само двамата с Филяка романтично , не е като да не разполагат с пари за едно по-бюджетно бягство . Но като се замисля въобще никаква химия няма между тези двамата , каква ти романтика , какво ти чудо .
|
|
|
Post by supernova on Mar 4, 2022 20:15:58 GMT 2
Аз познавам много двойки с дългогодишен брак и големи деца, които по отделно са си излизали и не са се развели. Не виждам проблем ако единият е домошар ,а другия е с различен характер и са се разбрали помежду си. Приемат се такива каквито са и са щастливи вместо да се разделят. Абсолютно съм съгласна - ние с моя мъж сме така. Аз съм доста по-социална от него, обичам да излизам с момичетата, той обича домашния уют, НО тук при Пепа е друго.. Тази всеки Божи ден е на някъде с някого, но не и със семейството си. Особено за жена с три, ТРИ малки деца не го намирам изобщо за ок.. Моите родители също доста ми помагат, но на мен лично ми е супер неудобно да ги ангажирам повече от веднъж месечно с детето, докато пишман датчанчетата ги гледат повече бабите, отколкото майка им. Определено има проблеми в Рая..
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 4, 2022 20:40:08 GMT 2
Горкото коте, дано нищо не му стане от тези води. Кой толкова се връзва да ги купува, при положение, че няма състав? Трябва да е някой тотално незаинтересован и да му е все тая какво слага на кожата си.
|
|