|
Post by magica on Mar 4, 2022 9:03:35 GMT 2
Йокото си е наистина fake it till you make it. Само дано фондацията ѝ да не е като четенето на книги в библиотеката всеки ден Дейна, ама разпиляна и не довършва нищо. Книгата ѝ е потрес, аз не знам кой би я купил, честно. В Бари съм била три дена и обиколихме доста градчета наоколо, има какво да се види и покаже, ама трябва акъл, не прахчета
|
|
|
Post by MaryPoppins on Mar 4, 2022 9:08:17 GMT 2
Някой беше написал, че с нейната приятелка са се държали да ръце.. за мен си е гей и дори живее с приятелката си/гадже.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 4, 2022 9:09:16 GMT 2
lol4e, за какъв шамар става дума? Нещо не разбрах. Иначе Чехлито ми е неприятен като излъчване. Ама то и баш генералката също, даже мноооого повече.
|
|
|
Post by nomade on Mar 4, 2022 9:10:25 GMT 2
Ако е лес, това донякъде обяснява биполярната и същност. Може би не смее да го разкрие пред никой, някакъв страх и е, комплекс даже и може би това рефлектира и върху всичко останало. Гане, няма нищо страшно! Ако е така, застани като голям човек и си признай. Човек не избира какъв да се роди, а и напоследък това вече не е табуто, което беше преди някоя друга година.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 4, 2022 9:33:08 GMT 2
lol4e, за какъв шамар става дума? Нещо не разбрах. Иначе Чехлито ми е неприятен като излъчване. Ама то и баш генералката също, даже мноооого повече. Има ново интервю с Тото, в което Димитър Кирязов разправя, че Филип го е шамаросал. Иначе, дори би било яко, ако Гергана е гей, да се говори по тая тема. Освен Емил Конрад (който не говори особено много), не мога да се сетя за друг български влогър, който е открит. Но, съдейки по всичко изписано и тенденцията да лъже, може и като е писала bio-то, да е решила пак да събира внимание. 🤷♀️
|
|
|
Post by 🙃 on Mar 4, 2022 9:47:39 GMT 2
Това на Гергана не може да е истински Дайсън. Имам сешоар и преса и просто наистина са Life changer. Косата е мърда на никъде употреба,а моята е адски къдрава попринцип. Не знам не се ли усеща, че и да ги тагва на тия снимки, няма да и обърнат внимание.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 9:51:37 GMT 2
Ако наистина Гучи е гей, това е шансът й да е полезна с нещо някому.. На никой не му пука за тъпите куизове "какво мислиш за този тоалет?", а така може да е в полза на подрастващите гей хора примерно, стига да е искрена а не да си измисля някакви неща само за да се прави на интересна.
Не съм запозната с характера й, съвсем наскоро открих профила й, и по-скоро ми е асексуална от колкото лес.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 4, 2022 9:57:27 GMT 2
Като стана дума за лъкжъри, някой гледал ли е Мария Драганова? Живее в Лондон и в друг форум бяха писали, че вероятно има възрастен спонсор, а голяма част от покупките, които снима във видеата с придобивки, после връща. При нея цялото съдържание е пазаруване в Harrods и отваряне на покупки.
|
|
|
Post by ladyinred on Mar 4, 2022 10:13:34 GMT 2
Като стана дума за лъкжъри, някой гледал ли е Мария Драганова? Живее в Лондон и в друг форум бяха писали, че вероятно има възрастен спонсор, а голяма част от покупките, които снима във видеата с придобивки, после връща. При нея цялото съдържание е пазаруване в Harrods и отваряне на покупки. Следя я сравнително редовно от година насам и според мен не връща голяма част от покупките, които снима, защото чантите ѝ са подредени в скрин и често биват показвани. Още в началото, когато започнах да гледам клиповете ѝ, се бях ровила за такъв, в който обяснява с какво се занимава, но така и не намерих. Тя със сигурност изкарва пари от социалните мрежи - постоянно показва някакви бижута, органайзери и не знам си какво още. Възможно е нейните родители да имат големи възможности (все пак е отишла в Англия, за да учи - нещо с икономика по спомени) + няма да се изненадам, ако има sugar daddy.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 11:17:11 GMT 2
Гучи може да е би. Освен Емил Конрад, Мирела Диско също беше споделила за сексуалността си, както и Хикен Щикен, онзи дето се мъкнеше все със Славина (снимания по пижама), братя на Тони Попова, Славина май е би.
|
|
|
Post by okay on Mar 4, 2022 11:20:48 GMT 2
Не следя Попова, но брат ѝ наистина ли е споделил, че е гей? Той ми е мега противен, както и двете му сестрички. За Гуци - лес или не, тя е пълно куку. Нищо не може да я оправдае.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 4, 2022 11:28:51 GMT 2
Гуцито с бърз урок по родителство в стори. Както винаги компетентна по всички теми и то защото "в първите 4-5 години от кариерата си е общувала" с тия невъзпитани мързеливи деца, които са продукт на лоши, мързеливи родители.
После облечена брутално с къс кожен панталон и плешиво теме, отива на бизнИс мийтинг. Аман.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 4, 2022 11:32:40 GMT 2
Гучи може да е би. Освен Емил Конрад, Мирела Диско също беше споделила за сексуалността си, както и Хикен Щикен, онзи дето се мъкнеше все със Славина (снимания по пижама), братя на Тони Попова, Славина май е би. Хикен Щикен не знам защо, но не го броя изобщо за инфлуенсър.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Mar 4, 2022 11:35:42 GMT 2
Абе все се чудя на Гучито кога ще й направят среща в някоя психиатрия
|
|
|
Post by molivcheto85 on Mar 4, 2022 11:36:25 GMT 2
Като стана дума за лъкжъри, някой гледал ли е Мария Драганова? Живее в Лондон и в друг форум бяха писали, че вероятно има възрастен спонсор, а голяма част от покупките, които снима във видеата с придобивки, после връща. При нея цялото съдържание е пазаруване в Harrods и отваряне на покупки. Следя я сравнително редовно от година насам и според мен не връща голяма част от покупките, които снима, защото чантите ѝ са подредени в скрин и често биват показвани. Още в началото, когато започнах да гледам клиповете ѝ, се бях ровила за такъв, в който обяснява с какво се занимава, но така и не намерих. Тя със сигурност изкарва пари от социалните мрежи - постоянно показва някакви бижута, органайзери и не знам си какво още. Възможно е нейните родители да имат големи възможности (все пак е отишла в Англия, за да учи - нещо с икономика по спомени) + няма да се изненадам, ако има sugar daddy. Мара Лондонска я следя от самото начало на кариерата и в тубата. Според мен има някой,който и плаща за луксозните покупки-гаранция! Тя не връща покупките си,но чат-пат продава в ebay профила си това,което не носи. Не работи нищо в Англия и родителите и не са баровци,които да я издържат…
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 4, 2022 11:46:00 GMT 2
Видях снощи стори, в което е отбелязана Йоана как танцува.Много е дървена,мята се като риба на сухо,а отстрани хората пищят от екстаз.Тези хора слепи ли са,малумни ли са,какви са? Аз дет грам нямам чувство за такт, различавам хубав танц от схванати напъни. Веднъж пак попаднах на нейно стори как обсъжда Сара Панеро(от тук разбрах за нея,божествена е) тя си позволяваше да я критикува,хора!Завиждам и на самочувствието на тази девойка,честно ви казвам. Искам и аз такова,да съм такъв въздух под налягане,а да си мисля,че съм кралицата.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 11:48:37 GMT 2
Мария Драганова изключвам да има помощ от родителите, просто това, което разцъках тук-там ме разубеди на 100%. В същото време профилът е ориентиран много към модата, а обикновено момичета със "спонсори" бързо забравят хобитата си и превръщат профилите си в реклами на своите услуги. И все пак, няколко неща ми правят впечатление:
1. Домът й е супер бейсик. Да не навлизам в подробности, но не се вписва на всичкия Шанел и ермес.
2. Демонстрира лукс само с най- базовите неща, които са първите, които някои жени купуват ако се видят с много пари - процедурки в салони, чанти, ресторанти. Не ходи в мембършип клубове, които в Лондон се посещават от всеки, който има поне 1 нещо на Шанел по себе си. Това са клубове с членски внос или с изискване друг член да те покани.
3. Не изглежда да споделя нищо лично и изобщо нищо освен хай енд чанти. За мен това е малко особено, изглежда сякаш няма странична работа.
Според мен част от нещата й се дават от марките да се снима с тях, а други може да е купила сама с доходи от блогърството. Но това занимание не знам достатъчно ли е да покрива жилищни разходи и такива покупки, без да има странична работа
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 11:56:02 GMT 2
Гуцито с бърз урок по родителство в стори. Както винаги компетентна по всички теми и то защото "в първите 4-5 години от кариерата си е общувала" с тия невъзпитани мързеливи деца, които са продукт на лоши, мързеливи родители. После облечена брутално с къс кожен панталон и плешиво теме, отива на бизнИс мийтинг. Аман. Гуцито, според мен, вместо да дава акъл, кой как да си възпитава децата, да вземе един експресен урок по български език, защото направо ми става неудобно от нея и се чудя кой й е позволил да завърши средно образование, с този правопис?!?! За първи път в живота си, виждам някой да слага тире за степенуване след "по", в случай, в който "по" е изпозлвано като предлог.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 4, 2022 11:58:34 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/images-2021/cqs1646387673s.pngalfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1646387688d.pngalfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1646387703f.pngАма вие какво завждате тука, Гуца отива на "делова среща" !!! Гуци, на къде с тия къси панталонки на 6 градуса? Комуникирала ежедневно тя, като блокираш всичко живо, каква комуникация водиш ти, бизнес дамата на Дупница. Пускам ви и една снимка от новия аЛтфит Пак седи мега крива в лицето.. Абе каквото и да напишем, какъвто и съвет да й дадем, тя няма да го приеме, защото ние сме едни злобарки, мусакаджийки, без живот и работа, а тя е мега преуспялата бг инфлуцка!!! едит: Гуси, претендираш колко си образована, ама можеш ли да напишеш едно изречение без правописна или пунктуационна грешка
|
|
|
Post by molivcheto85 on Mar 4, 2022 11:59:16 GMT 2
Момичета искам да ви попитам дали някоя от вас е поръчвала от Амели- марката ,която се разбра,че е на Деа/Рая? Разглеждах ги в сайта,но освен,че бутилките,в които са опаковани не прочетох никъде самите продукти да имат сертификат за качество. Та се замислям да не си бърка тез отвари в домашни условия😆
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Mar 4, 2022 11:59:31 GMT 2
От къде пък ви дойде това за Гането? Аз лично предпочитам никой да не ме занимава със сексуалността си. Нито ме вълнува, нито се интересувам от темата. Всеки сам да си избира и по възможност предпочитам да не парадира с избора си.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 4, 2022 12:08:36 GMT 2
От къде пък ви дойде това за Гането? Аз лично предпочитам никой да не ме занимава със сексуалността си. Нито ме вълнува, нито се интересувам от темата. Всеки сам да си избира и по възможност предпочитам да не парадира с избора си. Малко по-нагоре има споделен скрийншот от био-то й в Туитър, на което има дъга и емоджи на две момичета със сърце.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 12:15:32 GMT 2
Преди няколко години имаше канал на две момичета (Таня и Ники), които и до днес следвам, макар канала да смени името си само на Таня, те се разделяха, събираха, но мисля, че към момента са заедно. Те са хомосексуални и по-скоро виждах позитивна настройка и отношение към тях. Засягали са много от проблемите, които имат в ежедневието си заради сексуалността си. Не мисля, че като общество сме дорасли да приемем и разберем подобни взаимоотношения, за съжаление. Може би затова Гергана се крие.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Mar 4, 2022 12:19:58 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/images-2021/cqs1646387673s.pngalfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1646387688d.pngalfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1646387703f.pngАма вие какво завждате тука, Гуца отива на "делова среща" !!! Гуци, на къде с тия къси панталонки на 6 градуса? Комуникирала ежедневно тя, като блокираш всичко живо, каква комуникация водиш ти, бизнес дамата на Дупница. Пускам ви и една снимка от новия аЛтфит с кожения панталон Пак седи мега крива в лицето.. Абе каквото и да напишем, какъвто и съвет да й дадем, тя няма да го приеме, защото ние сме едни злобарки, мусакаджийки, без живот и работа, а тя е мега преуспялата бг инфлуцка!!! едит: Гуси, претендираш колко си образована, ама можеш ли да напишеш едно изречение без правописна или пунктуационна грешка Отива тя на бизнес мийтинг с пордавачката в нон стопа под блока за да си купи макарони.Това са дрехите от вчерашният шутийнг дей. Косата ако е правена с Дайсън си хрърлям сешоара,пресата,прахосмукачката и мобилния влагоречиствател-климатик на МАРКАТА.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Mar 4, 2022 12:21:49 GMT 2
Още в началото когато се пръкна Деа и зарекламира тия води поръчах,защото сестра ми има розацея, а водата от безсмъртниче уж помагаше.Взех и за себе си, за мен не струват, мирише на оборски тор, аз получавах пъпки винаги след използване.Сестра ми не знам дали е използвала тогава като я питах все казваше не.Имам още половин шише,а съм я поръчвала сигурно преди повече от една година.На шишето нищо не пише,има принтиран бял етикет само с името Амели и под него вода от безсмъртниче 100 мл,произведено в България.Няма съдържание, няма срок на годност, дата на производство.Като им писах ми отговориха,че било 100 % вода и нямало нужда от състав(не съм запозната може и да е така,но все си мисля,че на предлаганите в магазина води им пише състава),а за срока на годност не помня какво.Писах и на Дейка да и кажа,че на мен ми излизат пъпки тя нищо не отговори. Та нямам никакво намерение повече да поръчвам от този БРАНД и безплатно да ми дават не искам, а като видях цената на маслото ли беше против косопад паднах.
|
|
|
Post by yoooobooo on Mar 4, 2022 12:31:30 GMT 2
Гергана с това био в Туитър си го казва много ясно, че е лесбийка. По-ясно ще е само да излезе и да каже в прав текст.
Но гледам, че тутитърът й не е използван от 2019, така че може да го е написала само защото е било "модерно" тогава.
|
|
|
Post by fif on Mar 4, 2022 12:33:14 GMT 2
На инфуенсър човек не трябва да има вяра. Александра Петканова нали рекламираше алайнерите на др Риахи, защото имаше един леко крив зъб, еми той пак е крив. Възможно е изобщо да не е имало лечение, а само реклама да е било или да е получила рецидив, което пак не говори за завършени лечение. i.ibb.co/W6FjzVB/9-FB04989-5-B57-40-FE-8201-A5-FAB84-AFB6-A.pngТе нейните зъби са много хубави даже, не като на Гуци криви и мръсни. А тая жена каква делова среща я гони и нали беше ограничила постовете покрай размириците Украйна-Русия, един ден и айде пак - делови срещи, нелепи снимки, типично в нейн стил заучени коментари на тема възпитание.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Mar 4, 2022 12:58:29 GMT 2
Още в началото когато се пръкна Деа и зарекламира тия води поръчах,защото сестра ми има розацея, а водата от безсмъртниче уж помагаше.Взех и за себе си, за мен не струват, мирише на оборски тор, аз получавах пъпки винаги след използване.Сестра ми не знам дали е използвала тогава като я питах все казваше не.Имам още половин шише,а съм я поръчвала сигурно преди повече от една година.На шишето нищо не пише,има принтиран бял етикет само с името Амели и под него вода от безсмъртниче 100 мл,произведено в България.Няма съдържание, няма срок на годност, дата на производство.Като им писах ми отговориха,че било 100 % вода и нямало нужда от състав(не съм запозната може и да е така,но все си мисля,че на предлаганите в магазина води им пише състава),а за срока на годност не помня какво.Писах и на Дейка да и кажа,че на мен ми излизат пъпки тя нищо не отговори. Та нямам никакво намерение повече да поръчвам от този БРАНД и безплатно да ми дават не искам, а като видях цената на маслото ли беше против косопад паднах. Доколкото знам независимо какъв продукт се предлага за коса,лице или тяло трябва задължително да се спомене състав,срок на производство и годност. Аз бих те посъветвала да пратиш снимки на защита на потребителите. Деа/Рая определено предлага НЕЛЕГАЛНО своите продукти!!!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 13:15:14 GMT 2
По логиката на Гусито, то какво да съдим за нейните родители като тя се излага, лъже, спекулира нон-стоп. Ех, по-добре за някои неща да си трайкаш. Последното важи не само за Гуса.
|
|
|
Post by ladyinred on Mar 4, 2022 13:32:26 GMT 2
Разгледах по-обстойно профила на Мария Драганова, след като по-горе няколко момичета споделиха, че родителите ѝ нямали възможности. Ами прави сте. Техните са си най-обикновени хора от Казанлък, които нямат възможности, способни да задоволят консуматорството на дъщеря им. Интересното, на което се натъкнах, е нейна снимка от 2012-та или по-рано - изобщо не може да я познае човек дори сравнявайки я с първите ѝ клипове, които са от 2015-та (ако е имало по-стари, то те са изтрити/заключени). Това е Мария от преди 10 или повече години: ibb.co/sWsFh3KРазликата е огромна в сравнение със сега! 🤯 (за справка: така изглежда в момента ibb.co/bLnX6Vk )
|
|