|
Post by ladyinred on Mar 3, 2022 16:40:45 GMT 2
През последните 3-4 месеца изгубих интерес към Йоко и единственият влог, който съм гледала, е този от Лисабон, тъй като съм влюбена в града (офф: препоръчвам го на 1000% като дестинация). В Лисабон бяха в началото на декември и тогава показа, че чете “Домът на Gucci” (и покрай книгата Барт ѝ купи чанта Gucci от там, така че съм го запомнила). Не съм гледала последния клип от Бари, но Ladybug_ спомена, че отново показва книгата, която четяла в момента. Е добре де. За 3 месеца не можеш да прочетеш една книга, която да е не повече от 600 стр.??
|
|
|
Post by klaudia on Mar 3, 2022 17:14:00 GMT 2
Гана показвала ли е Дайсъна? Защото аз не съм виждала да го показва. Което ме навежда на мисълта, че тя такъв няма. А тази седмица в любимия ѝ Лидл има някакви уреди за коса, та нищо чудно да е от там. Има тя пари за Дайсън ама друг път. Нали нямаше да обработва косата си преси, маши и сешоари
|
|
|
Post by diamond on Mar 3, 2022 17:30:49 GMT 2
prikachi.net/image/AmvgiЕто я Ганюш малко след като се е накъдрили с Дайсъна. Нищо не е останало 🥲 буквално по-малко от 2 часа разлика. Пак ще има дупене и с*кси погледи Тук косата ѝ изглежда добре, както и веждите ѝ. Като се гримира, прилича повече на човек. А защо ходи на шуутинг дей измита като чиния, никой не може да отговори. Ако наистина има Дайсън, то тези вълни са абсолютно треторазрядни.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 3, 2022 17:34:45 GMT 2
prikachi.net/image/AmvgiЕто я Ганюш малко след като се е накъдрили с Дайсъна. Нищо не е останало 🥲 буквално по-малко от 2 часа разлика. Пак ще има дупене и с*кси погледи Тук косата ѝ изглежда добре, както и веждите ѝ. Като се гримира, прилича повече на човек. А защо ходи на шуутинг дей измита като чиния, никой не може да отговори. Ако наистина има Дайсън, то тези вълни са абсолютно треторазрядни. Първоначално и аз това си помислих, но според мен веждите и' от филтъра изглеждат добре
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 17:44:27 GMT 2
Честит празник! Желая за всички ни мирни времена… ❤️🇧🇬 По повод Гергана - и според мен трябва първо да започне от психическото си здраве, т.е. отвътре навън. Трябва да осъзнае, че има нужда от помощ, а след това всичко ще стане по-лесно за нея. Психическите проблеми вече не са такава тема табу по мои наблюдения. Даже може да е полезна и на малкото си реални последователи по този начин, ама нейсе. Шутинг дейс, Диор и Моет да има. 😒 Малко оффтопик, онзи ден бях с приятели в Джанам (ужасТ!), та не много далеч от мен стояха една тумба младежи, видимо неадекватни. Заглеждайки се, установих, че едното момиче ми е познато. Чак като се прибрах се присетих за името - Славина, снима в тикток, приближена на Емил Конрад. Няма такава излагация. Чекнаха се като пълни *****, надменно отношение към сервитьорите (подочух лично от тях), ходене до тоалетната през 10мин, мазни усмивки на чичаци и прочие. Тотална деградация, а за Джанам като цяло няма и да коментирам. Същата картинка видях на същото място в края на декември, отново с главно действащо лице Славина. Освен, че ходенето до тоалетна беше през 10 минути, беше колективно с минимум трима човека в една тоалетна. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 17:54:08 GMT 2
И на мен влога на лелчето този път не ми хареса. Бари ми се стори най-скучното място. Тя ли така го представи, така ли си е... Самата тя беше някак не много в преповдигнато настроение като друг път. А кои 4 езика знае? На български прави много грешки, във видеото някои думи дори диалектно не мога да кажа, че ги произнесе, бяха откровено грешни. Английски - ок, говори го, белгийски ли е третият, защото не мисля, че го знае. Иначе ми е най-приятна и ненатоварваща към момента, но това не значи, че не виждам как от комплекси прави разни неща, като точно Харвард да избере за курса, не защото това е най-добрия курс. Но все пак браво, че учи, ще вдъхнови и някои свои последователи сигурно да са по-ученолюбиви. Няма белгийски език. В Белгия се говори на немски, френски и нидерландски. Честит празник! Да, извинявам се за грешката, в бързината изобщо не се замислих, че всъщност езикът в Белгия е нидерландски плюс френски, немски и местни диалекти. Идеята ми беше, че не говори нидерландски, това, че се оправя колкото да не умре от глад за мен не означава, че знае език.
|
|
|
Post by patrashkova on Mar 3, 2022 18:16:20 GMT 2
На Гергана двете снимки с Dyson са най-лошата реклама, която съм виждала. На първата нещо като букли, втората вече няма следа от тях, а още не е стигнала до Шутинг Дея. Не разбирам защо хората я харесват тази маша. Някой има ли я? И съм гледала видеа, в които се вижда,че машата на дайсон не прави издръжливи къдрици - многи бързо падат. Mia Maples има такава маша и докато се направи цялата къдриците са изчезнали. Самият уред е безбожно скъп и се скъсват да го рекламират. Аз имах сешоара и струваше 300 паунда - реално не видях никаква разлика в крайния резултат от най-обикновен 30 паундов сешоар и го върнах . Иначе се говореше,че този сешоар е уникален,няма друг,който да постига същия ефект дрън,дрън. Имам чувството,че техните уреди са просто реклама и нищо повече. А има доста близки реплики на външен вид в Алиекспрес и Уиш на Гергана като нищо е оттам 🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 18:16:40 GMT 2
Честит празник , момичета ! 🤍💚❤️
Ако ви е интересно , прочетете ,В името на моя баща ‘ от Патриция Гучи , неговата незаконна дъщеря . Там историята е мнооого по-хубаво написана .
Гергана с тези покупки и шутинг дей не е ли на минус . Никакви партньорства , а само разходи . Беше споменала , че майка ѝ се е скарала че е дала 60лв. За такси , но Гергана го намирала за инвестиция . Каква само тя си знае . Чудя се вече от къде има пари даже и за преживяване ?
Гледала съм дост ревюта на Дайсъна и всички пробвали го казват , че къдриците са нетрайни .
|
|
|
Post by questar on Mar 3, 2022 19:40:18 GMT 2
Потвърждавам, че историята на Патриция Гучи е много интересна и разказва историята на Гучи още от времето на основателя Гучо Гучи.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Mar 3, 2022 19:43:24 GMT 2
Честит празник, момичета!!!
Съвсем случайно попаднах на Цитиридис в ютуб и гост смешното маникюристче. Кога стана нормално да се канят маникюристки с 20 думи речников запас? Първо се дърви на всеки въпрос, отговаря с по една дума, все едно са я заставили с пистолет в тила да е там. Обяснява за разлика между маникюр и педикюр, честно ли? Аз съм потресена, защо я бутат навсякъде, толкова рядко кухо парче…
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 19:47:36 GMT 2
Може би сега е точният момент да кажа, че реплики на Дайсън се продават в Алиекспрес. Възможно е Гането да има такъв. Или да си е дала всички пари за Дайсън оригинален, който да върне в 30 дневен срок. Не бих дала толкова пари за уред, на който ревютата са по-скоро отрицателни. Както каза и Криси, с една маша за 40-50лв. ще си направиш по-добра прическа.
|
|
|
Post by ariel on Mar 3, 2022 20:10:08 GMT 2
Честит празник, момичета!!! Съвсем случайно попаднах на Цитиридис в ютуб и гост смешното маникюристче. Кога стана нормално да се канят маникюристки с 20 думи речников запас? Първо се дърви на всеки въпрос, отговаря с по една дума, все едно са я заставили с пистолет в тила да е там. Обяснява за разлика между маникюр и педикюр, честно ли? Аз съм потресена, защо я бутат навсякъде, толкова рядко кухо парче… Честит празник! Много беше криндж в допълнение със странните игри, които се правят. Аз пак казвам, че я намирам за приятна. Кажете повече за инфлуенсър Теди Цветкова - уж новата на Найден на Джулиана. На мен ми изглежда като телешоп профила й.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 20:22:44 GMT 2
Голяма суша откъм издънки в последни врме .
Само на мен ли снимки с абокат и черни панделки , когато някой почине са ми прекалени . Ми не им е в интернет мястото .
Първото е от видяното днес сутринта от Савини , правила си е операция в Париж . Ми кажи -Хора , правих си операция , Ок съм . Отварям си очите , цъкам набързо инстаграм и баааам- абокат .
Второто е от позната , и друг път съм го виждала с черната панделка и … ми не го разбирам . Разбирам , че някой е починал , но надали ще ми е до фейсбуци , сменяне на снимки и после едтествено всички питат какво е станало и ала бала .
Не знам , явно съм яхнала метлата . Знам , че социалните мрежи не са само за весели моменти и напудрени снимки, но има една хигиена какво и дали да бъде качено .
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 20:26:15 GMT 2
На Гергана веждите са добре от филтъра, тя и да иска не може да си нарисува такива вежди. Инвестиция 60 лв. за такси, за какво, за лайкове от индийчета на безсмислените ѝ снимки? Като споменахте Гучи, днес гледах филма House of Gucci и през цялото време си мислех, че Гергучи май не се е похвалила, че го е гледала още, а сигурно доста би се припознала в Патриция и напъните ѝ да е известна и забележима. Като цяло филма ми е многоооо разтегнат и ме дразни, че не се научиха да правят филми по 1 час и 45 минути, които са интересни и сбити, отколкото по 2+ часа, в които се чудиш каква простотия още да добавиш и колко още безсмислени разговора.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 20:30:35 GMT 2
На Гергана веждите са добре от филтъра, тя и да иска не може да си нарисува такива вежди. Инвестиция 60 лв. за такси, за какво, за лайкове от индийчета на безсмислените ѝ снимки? Като споменахте Гучи, днес гледа филма House of Gucci и през цялото време си мислех, че Гергучи май не се е похвалила, че го е гледала още, а сигурно доста би се припознала в Патриция и напъните ѝ да е извества и забележима. Като цяло филма ми е многоооо разтегнат и ме дразни, че не се научиха да правят филми по 1 час и 45 минути отколкото, които са интересни и сбити, отколкото по 2+ часа, в които се чудиш каква простотия още да добавиш и колко още безсмислени разговора. Взе ми думите от устата Криси . Аз го чаках с нетърпение , защото вече бях чела книгата от Патриция Гучи и бях разочарована . В книгата се разказва историята на Гучи , на отделни роднини и тн. А филмът е създаден имам чувството , че само Лейди Гага да играе някъде актриса . Знам , че естествено не е така , но и нейната игра не ми хареса никак . Ами не , не го харесах .
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 20:36:04 GMT 2
На Гергана веждите са добре от филтъра, тя и да иска не може да си нарисува такива вежди. Инвестиция 60 лв. за такси, за какво, за лайкове от индийчета на безсмислените ѝ снимки? Като споменахте Гучи, днес гледа филма House of Gucci и през цялото време си мислех, че Гергучи май не се е похвалила, че го е гледала още, а сигурно доста би се припознала в Патриция и напъните ѝ да е извества и забележима. Като цяло филма ми е многоооо разтегнат и ме дразни, че не се научиха да правят филми по 1 час и 45 минути отколкото, които са интересни и сбити, отколкото по 2+ часа, в които се чудиш каква простотия още да добавиш и колко още безсмислени разговора. Взе ми думите от устата Криси . Аз го чаках с нетърпение , защото вече бях чела книгата от Патриция Гучи и бях разочарована . В книгата се разказва историята на Гучи , на отделни роднини и тн. А филмът е създаден имам чувството , че само Лейди Гага да играе някъде актриса . Знам , че естествено не е така , но и нейната игра не ми хареса никак . Ами не , не го харесах . Абсолютно, Гага изобщо не ми допадна, не че в Роди се звезда беше нещо кой знай какво, но сега беше супер изкуствена, фалшивия акцент на моменти тотално се губеше, никаква химия с г-н Гучи нямаше, секс сцената беше от дървена, по-дървена..абе ужас, супер съм разочарована и аз, а трейлъра много ми беше харесал. Дори Джаред Лето, който прави уникални роли тоя път ми беше много постен.
|
|
|
Post by questar on Mar 3, 2022 21:10:12 GMT 2
Някой знае ли с какво се препитава това разголено и татуирано момиче tattstoner. Все ми попада, че обикаля някакви дестинации. Много ми е пошла и отблъскваща.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 21:52:16 GMT 2
Да не ме баннат админките, искрено моля!!! Лично мое мнение, но смятам, че се препитава като си продава тялото и/или продава наркотици. Иначе официално прави татуси.
|
|
|
Post by questar on Mar 3, 2022 21:55:44 GMT 2
Много ми е чудно как може в Инстаграм така свободно да си проповядва пушенето на трева, че даже ми се мяркаха преди време и как прави реклама на някакви, които предлагат аксесоари за пушене на трева. И явно не само това.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 22:14:24 GMT 2
Има акаунт в Онлифенс, не е татуистка по професия. Иначе си припечелва само от инфлуенсърство.
|
|
|
Post by questar on Mar 3, 2022 22:36:28 GMT 2
Иначе седнала в парка в Бари Леля да чете книга с онзи нейния хубостник Барт, който гледа като неандерталец и не заради езиковата бариера... Направили за 5 минути видеото и толкова е било с четенето. Прозира ѝ фейк живота. Тя преди време отиде и в библиотеката за 2 минути да чете любимия Шарма.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 22:41:09 GMT 2
През последните 3-4 месеца изгубих интерес към Йоко и единственият влог, който съм гледала, е този от Лисабон, тъй като съм влюбена в града (офф: препоръчвам го на 1000% като дестинация). В Лисабон бяха в началото на декември и тогава показа, че чете “Домът на Gucci” (и покрай книгата Барт ѝ купи чанта Gucci от там, така че съм го запомнила). Не съм гледала последния клип от Бари, но Ladybug_ спомена, че отново показва книгата, която четяла в момента. Е добре де. За 3 месеца не можеш да прочетеш една книга, която да е не повече от 600 стр.?? Ако погледнеш клип ще видиш че не е прочела и половината. Синка в няколко сторита е с очила. Днес без. Кавала ли е нещо, Пепонка за постоянно ? Като проверих на коя страница е ,се оказа,че е някъде към 116-117стр( от 531),а докато стигне до средата има многоо да прочете.Сигурно догодина по това време ще е .Или пък ще използва тази книга само за видеята да се прави ,че я чете ,защото нали е инфуенсърска и повечето инфлуцки я взимат заради самото заглавие,а не защото искат да научат нещо от нея и да се запознаят с историята на бранда.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 23:38:36 GMT 2
Определено е поредното печелещо дете на гърба на родителите си.Направили този клип за нея,защото много от последователите им искали такова видео.А,преди друго твърдяха"не смятаме да я показваме " и прочие.Горкото дете.За мен няма място детето да бъде в клип в ютюб и най-вече да му се прави даже и класация.После да не мрънкат,ако му правят разни профили от техни последователи и използват снимки негови. Иначе бяха казали нещо от сорта на"Не искаме да я показваме,защото може да й правят профили в соц.мрежи,а не искаме.А,ако правят поне да е от наше видео и нещо такова"Хем не искат,хем пък са съгласни,ако са взети кадри на детето да са от тяхно видео.Както и да не са снимки или видеа направени докато се били разхождали по улицата.И каква е разликата дали ще е някой да го снима детето и да позлва кадрите или да ги вземе от тяхно видео или техен профил?Пак всеки може да злоупотреби.Не само за нея,ами за всяко инфлуц дете .За мен тези хора нямат акъл. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1646343202o.png
|
|
|
|
Post by cloudedmind on Mar 3, 2022 23:47:55 GMT 2
Честит празник, момичета!!! Съвсем случайно попаднах на Цитиридис в ютуб и гост смешното маникюристче. Кога стана нормално да се канят маникюристки с 20 думи речников запас? Първо се дърви на всеки въпрос, отговаря с по една дума, все едно са я заставили с пистолет в тила да е там. Обяснява за разлика между маникюр и педикюр, честно ли? Аз съм потресена, защо я бутат навсякъде, толкова рядко кухо парче… Честит празник! Много беше криндж в допълнение със странните игри, които се правят. Аз пак казвам, че я намирам за приятна. Кажете повече за инфлуенсър Теди Цветкова - уж новата на Найден на Джулиана. На мен ми изглежда като телешоп профила й. Аз много я харесвам Теди, но не мисля, че тя иска да се развива особено като инфлуенсър. Има последователи заради "София ден и нощ" и просто си ги монетизира. Работи в сферата на дигиталния маркетинг иначе.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 23:56:14 GMT 2
Ма моля ви се, Йоккото чете всяка сутрин по половин час в БИБЛИОТЕКАТА. Става в 5, пие чай на прах, прави слейбоди чалъндж в зуум, тренира, закусва, после ходи да чете и чак след това ѝ започва деня. Колко съм злобна, сигурно ѝ завиждам.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 4, 2022 1:48:43 GMT 2
Пуснах си видеото с Тото. Честно казано, Ф3 прилича на кисел тинейджър, който майка му го дърпа за ухото вкъщи, а понякога и пред съучениците му, затова почти през цялото време изглежда един такъв на тръни, готов да плясне сарказъм, за да не го нацели някой по болното място. От влогове разбрах, че ми е набор (30). НР мога да си представя аз - жена, да зашлевя някого за такава тъпотия, пък камоли да бях мъж и да плесна шамар на друг човек. Това е някакво тотално дъно. Пепе, чудесен избор. 🤦🏼♀️ Някой има ли линк към оригиналния пост с видеото в туитър, в което Гергана лъже, че е болна? Не знам дали the way back machine индексира видеа. Edit: Намерих го, но не е индексирано. Съдейки по автоматичния репост, има още една камара идиотски видеа, които също са скрити. 🤦🏼♀️ Edit 2: Сега загледах bio-то. Гергана гей ли е? alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1646351790y.jpeg
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2022 2:18:05 GMT 2
😂😂 Аз имам подозрения, че е гей, защото съм я виждала на морето с дама, която беше стопроцентова лесбийка, ама си остават конспирация засега. В Плд съм я виждала сама или в компания с повече от един.
|
|
|
Post by selestepan on Mar 4, 2022 5:27:02 GMT 2
Малко съм разочарована от на Плесен поздравлението за Трети март - очаквах нещо по-така датско и екстравагантно. Но поне не са изневерили на запазената си марка за грешки в текста, пунктуацията и недовършени изречения! Отдъхнах си! prikachi.net/image/A9IjiSent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by smurfina on Mar 4, 2022 9:02:43 GMT 2
😂😂 Аз имам подозрения, че е гей, защото съм я виждала на морето с дама, която беше стопроцентова лесбийка, ама си остават конспирация засега. В Плд съм я виждала сама или в компания с повече от един. Е, и аз съм ходила по женски на море, вие пък сега Може просто да има приятелки лес Иии да кажа защо мисля така - според мен Гергана много се опитва да привлича мъжко внимание основно с клипове. Също така сме я виждали, че се държи доста неадекватно с момчета/мъже по други клипове в други канали и често се вижда, че се "натяга" и търси някакъв контакт. Според мен, ако си пада по момичета няма логика да се притеснява в отношенията си с мъжете и това да води до нейното странно държание. Само си разсъждавам, де, може и да се окажете прави Иначе не виждам нищо лошо да е лес, нека си го покаже, ще и' олектне, вместо да се прави на някой, който не е нонстоп (слято ли се пише? Някой да ме поправи, ако не се пише така )
|
|