|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 10:52:49 GMT 2
Честит празник! 🇧🇬
Това с бензиностанциите е пълна малоумщина и са поредните простотии на ГЕРБ, организирано и подтикнато от тях, за да се опитат да съботират по всякакъв начин правителството. И какво ще заредят няколко туби и какво няма да свърши ли? Дори цената да се вдига и какво няма да заредят на по-скъпото ли? Някой хора не мислят с главите си ама грам. А инфлуцките го вземат за голямо събитие явно и го споделят една през друга. За Джой какво да кажа, ми тя пък много акъл има, няма що, видяхме я в последно време ккви простотии само бълва. Я да си гледа там вИждичките дето рисува и кучетата дето за нея е по-важно да се спасяват от хората.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Mar 3, 2022 11:04:33 GMT 2
Да, не е нормално това презапасяване с гориво. Първо, защото все някога ще свърши. Второ- имам си еФтина нафта, но утре като поскъпне хляба-нафта ли ще ям? Цената на горивата със сигурност ще доведе до поскъпване на основните хранителни продукти. До затваряне на бизнеси също. Но ние си имаме нафтичка в гаража. 😒 Да не говорим, че един Господ знае кок ще съхраняват това гориво по мазета и гаражи. 😏Да се молим някой да не се подпали само. Не е само войната проблема и заплахата у нас. За съжаление. 😕
|
|
|
Post by 🌸 on Mar 3, 2022 11:19:39 GMT 2
Ето за това харесвам Мая Пауновска! Много е права в случая! ibb.co/PGPZW1X
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 11:20:13 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 11:21:34 GMT 2
Честит празник!
Деа все едно се подиграва на всички българи какви сме лаици, сякаш сами сме си докарали всичко случило се и само Тя, Всевишната Всичкоразбирачка е можела да го предотврати. Но ние сме много прости и не я слушаме, затова "айде, честито, българи".
От къде го вади това самочувствие, с треторазрядното си образование, посредствена "кариера", и нула лични постижения?
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Mar 3, 2022 12:36:52 GMT 2
Честит празник, дами!
Драмата с "Типично" не ми е много интересна, но и Фифитко не ми е симпатичен. Може и да си втълпявам, отне ми време, но забелязах, че във влоговете периодично пуска едни дребни коментарчета, върти очи, гледа саркастично и прави тънки намеци към Пепе. На пръв поглед това е безобидно поведение, но с времето смъква самочувствието на половинката. И така, имам си едно на ум за него. Като добавим и това, че Пепелджийска си загуби живеца, нищо чудно да търпи фасони и филми. Изглежда ми от онези вечно недоволни човечета и не бих се изненадала да е критикувал Ванката (Димитър) и да се е държал безумно.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 12:46:40 GMT 2
Май наистина Чехляка ще се окаже скрита лимонка. Видимо има подмятания, но най-голямо впечатление ми направи, когато даваше акъл на Филип 2, как да си гледа децата. Ние го нареждаме тук, че е слугинаж, но забелязвам, че Пепе започна да променя стила си и визията си, което до момента не беше така. Това да е блондинка май е точно негово желание. П.С. Извинявам се на модераторите и на съфорумките, че отново коментирах в тази тема войната. Местя се в другата!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 13:12:11 GMT 2
Гането си прави косата с dysonairwrap, беднячки завистливи, и отива НА shooting day. Ще ме накара да си срежа вените от нищета. Къде сме ние, къде е тя.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 13:23:28 GMT 2
Гергуц качила стори с някакви дрехи и написала "shooting day" 🤦🏻♀️ Ало, Наоми Кемпбъл ли е? Това, че ще настройва триногата и самоснимачката в някакъв подлез не е никакъв shooting...
Много се извинявам ако прозвучи твърде злобно и гадно или дори като bullying, но гледам снимките й и наистина се чудя какво може да направи това момиче за да се подобри външно... Разбира се косата - тук визирам някакви инжекции в скалпа, бустери, тежката артилерия за да се справи с проблема. Зъбите са ясни. Но дори без да се усмихва, нещата не са много окей, не е нужно всички да са неземни красавици, но поне да е на нивото на средностатистическата жена.
Филър в устните дали ще балансира малко положението, как мислите? Просто бузките и носът й са супер кръгли и в момента устата й се губи на техния фон. Веждите, примерно да смени формата? Някаква апаратна процедура за "отслабване" в лицето, така че да загуби от бузите? Наистина седя и се чудя.
Edit: не смятам че средностатистическата жена трябва да си прави нещо от тези неща, дано не е прозвучало по този начин. Мразя филъри и техния ефект, в случая просто мисля че това момиче има нужда от всяко човешко изобретение за да се вкара у ред.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 3, 2022 13:35:04 GMT 2
Супер много ме издразни това с "радвам се, че сме на ток"! Тия хора в хралупа ли живеят. Все още са малко хората с такива автомобили и не е защото не искат, а защото не могат да си го позволят. Какво удоволствие изпитват като се изтъкват така не мога да разбера? Б*си малоумните кифли! Заслужават cancel всички. Деа си копае дъното както обикновено. Бележки показва...пф. ама едната бележка удобно е от началото на пандемията, когато всички знаем, че цената драстично падна за известно време. Но това не е била обичайната трайна цена. И тя е една захлупена г*ска. Нищо не постигнала, мама и тати купили апартамент ама на всяка манджа мерудия. Ама от онзи ден си изкарва сама парите.....жена на 30 години. Мисля, че това говори достатъчно колко компетентна е Рая/Деа.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 13:35:04 GMT 2
Бай Ганьо има нужда от нормална усмивка. Да се научи да не си криви устата, когато се усмихва и да си оправи зъбите при зъболекар. Нищо друго няма да я спаси.
|
|
|
Post by diamond on Mar 3, 2022 13:41:55 GMT 2
Гергуц качила стори с някакви дрехи и написала "shooting day" 🤦🏻♀️ Ало, Наоми Кемпбъл ли е? Това, че ще настройва триногата и самоснимачката в някакъв подлез не е никакъв shooting... Много се извинявам ако прозвучи твърде злобно и гадно или дори като bullying, но гледам снимките й и наистина се чудя какво може да направи това момиче за да се подобри външно... Разбира се косата - тук визирам някакви инжекции в скалпа, бустери, тежката артилерия за да се справи с проблема. Зъбите са ясни. Но дори без да се усмихва, нещата не са много окей, не е нужно всички да са неземни красавици, но поне да е на нивото на средностатистическата жена. Филър в устните дали ще балансира малко положението, как мислите? Просто бузките и носът й са супер кръгли и в момента устата й се губи на техния фон. Веждите, примерно да смени формата? Някаква апаратна процедура за "отслабване" в лицето, така че да загуби от бузите? Наистина седя и се чудя. Edit: не смятам че средностатистическата жена трябва да си прави нещо от тези неща, дано не е прозвучало по този начин. Мразя филъри и техния ефект, в случая просто мисля че това момиче има нужда от всяко човешко изобретение за да се вкара у ред. Разибарм те напълно. На мене също ми е минавало през ума какво може да направи тази лъкшъри бизнес дама, за да има по-различен външен вид. Ако имаше наистина парите, с които парадира, както и малко акъл в главата си, отдавна да се беше тунинговала поне малко, та положението да не бъде такова. Между другото, какво стана с лайв срещата със специалист за косата? Или и това е поредната лъжа. Друго, което се сетих - Пепе на кои свои колежки разпрати свещите си? Че нещо се позагуби тази кампания.
|
|
|
Post by 🌸 on Mar 3, 2022 13:47:15 GMT 2
Това е момент преди Гането да започне да си криви устата и изглежда сравнително добре. Малко е размазано, но след това пак си криви по онзи гнусен начин устата. ibb.co/mDTcgy1А вие забелязахте ли кой е тагнала? Кой е този човек? Той дори знае ли, че е тагнат на нейно стори? Да не загатва за ново гадже? Много въпроси, а ми изниква само един отговор.😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 13:50:29 GMT 2
Гергана дали знае какъв празник е днес или за нея шутинг дея е по-важен от всичко. Тия нихилитните къдрички с тоя Дайсън изобщо не ми харесват, аз с обикновенна маша за 40-50 лв. си правя 100 пъти по-хубави, никога не бих вложила пари в нещо такова.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 13:52:42 GMT 2
Според мен Гергана трябва да отиде на ендокринолог и да си изследва хормоните от- до. Има вид на 13-14г дете, някак недоразвита изглежда. И това не го пиша със злоба или нещо подобно, дори ми е жал за нея. Маца се с какво ли не, играе го на супер поддържана жена и пак няма вид на жена, а на дете. Дори и със секси тоалетите пак изглежда нелепо. Отделно, че изглежда много уморена, погледът ѝ е един заспал, самите очи едни празни. Не знам какво работи, но все едно не спи с дни, така ми изглежда.
|
|
|
Post by questar on Mar 3, 2022 14:02:33 GMT 2
За тези курсове, за да се запишеш ти трябва задължително сертификат по английски. Не става само с пари. Бях влизала преди време да ги гледам. Има и други в инстаграм изкарали курсове там, не е голяма работа, колкото и да го изкарва лелята. Лелята какъв сертификат е представила на английски, като нейния английски е на ниво дете 1 клас и едно изречение няма правилно като се опитва да говори? И за какъв четвърти език говори като през цялото време на брака си с първия мъж е мълчала като риба в Белгия, защото е говорила само русйенски. Хайде малко да се усеща и да не прави аудиторията си на тъпаци. Тази е като Гането, ама с пари.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 3, 2022 14:28:12 GMT 2
Гергуц качила стори с някакви дрехи и написала "shooting day" 🤦🏻♀️ Ало, Наоми Кемпбъл ли е? Това, че ще настройва триногата и самоснимачката в някакъв подлез не е никакъв shooting... Много се извинявам ако прозвучи твърде злобно и гадно или дори като bullying, но гледам снимките й и наистина се чудя какво може да направи това момиче за да се подобри външно... Разбира се косата - тук визирам някакви инжекции в скалпа, бустери, тежката артилерия за да се справи с проблема. Зъбите са ясни. Но дори без да се усмихва, нещата не са много окей, не е нужно всички да са неземни красавици, но поне да е на нивото на средностатистическата жена. Филър в устните дали ще балансира малко положението, как мислите? Просто бузките и носът й са супер кръгли и в момента устата й се губи на техния фон. Веждите, примерно да смени формата? Някаква апаратна процедура за "отслабване" в лицето, така че да загуби от бузите? Наистина седя и се чудя. Edit: не смятам че средностатистическата жена трябва да си прави нещо от тези неща, дано не е прозвучало по този начин. Мразя филъри и техния ефект, в случая просто мисля че това момиче има нужда от всяко човешко изобретение за да се вкара у ред. На Гергана това са и най-малките проблеми (изключвам зъбите, те са си проблем). Според мен най-вече трябва да се погрижи за психическото и физическото си здраве. Да стане по-грамотна и да си намери нормална работа. Да увеличи контактите, да се научи как да общува с хора нормално, да си намери нови и обогатяващи хобита. Да се запише някъде на курс за управление на личните финанси ииии чак тогава да мисли за гореизброените неща. Ако първо се ъпгрейдне,но си остане със сегашните знания, възможности и отношение към хората, пак няма да има ефект
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Mar 3, 2022 15:28:25 GMT 2
Честит празник, момичета! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Изгледах и аз Лелята. Чак се изненадах като каза, че приключва влога. Къс и постен. По принцип Бари е град "хъб" по мое скромно мнение. Отправна точка е за обиколка из Пулия, а той самият не е нещо особено. Но можеше да бъде малко по-интересен влогът, де... Лелчето ми е love/hate, и друг път съм го казвала. Нанатоварваща - да, интересно и разнообразно съдържание също. Но лъхаща на простащина и комплексарщина. При нея хубаво е, че комплексите са й катализатор за развитие. Курсове като този, който щяла да започне има под път и над път в много престижни университети. Дори безплатни такива. Плащаш после за сертификата. Т.е. ако не ти трябва тапия, можеш съвсем безплатно да си ги посещаваш. И на мен ми се струва, че го прави за показност. Ако английският й е по-силен от фламандския (с такова убеждение оставам), то тя е далеч от знаене на 3 езика. Поназнайва английски и фламандски,но не и знае. Та евентуално ще поназнайва и италиански ако се хване да го учи (той е доста лесен в началото и хората се лъжат, но като напреднеш, след ниво В1 става... mamma mia!) Но то и правилната самооценка е вид интелигентност. 🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 15:32:44 GMT 2
Честит празник на всички!Нека се гордеем ,че сме българи.Нека помним и ценим историята си,такава каквато е.Нека не само на празници се сещаме какви сме и от къде сме тръгнали.И нека не забравяме нашите прадеди какво са направили .🇧🇬🇧🇬И ще пожелая на всички ви -бъдете здрави и ценете всеки един къс от родината,защото тя е неземно красива🤍💚❤️.И вярвам,че страната ни ще се оправи и я чакат наистина хубави времена. Та,да не е само пожелание включвам се и с влога на леля.Не ми хареса и н мен честно казано.Ходила съм в Бари на екскурзия и беше вълшебно и атмосферата беше много приятна.Тя така представи града,че сякаш е потресаващо и нищо интересно няма.И то,защото къде ходят само да ядат и по улиците.Има ккво да се види там определено.Идва ми в повече лигавенето й оак и хиленето й.Четяла "Гучи" и какво по-хубаво от това докато е в Италия да чете.Усещало се по друг начин.Wtf?!Сериозно?И аз я чета в момента,защото искам да разбера всяка една история на модните брандове и да се запозная детайло с всичко ,но тов й изказване беше странно лично за мен.А,и смятам,че за влога показа,че ще чете.Не вярвам да отиде там и да седне да чете.Другото,което ми направи впечатление-лигавото държание :Бяха в някакъв ресторант и до тях имаше италианско събиране н роднини може би -рожден ден се празнуваше.Йокко не спря да коментира хората и да се шегува.Лично аз се дразня от такива.Ок ,казваш,че до теб празнуват рожден ден и толкова.Няма смисъл от лигавене и хилене и измислен сценарии какво уж си говорят и че чакаш семеен италиански скандал😐🤷
|
|
|
Post by klaudia on Mar 3, 2022 15:38:14 GMT 2
Деница имаше влог, в който показваше някакви лентички за избелване на зъбите. То зъбене, то чудо. Иначе зъбите ѝ изглеждат добре.
Пуснах Лина и Евелин. Лина ме натовари повече, от колкото си мислех. Евелин от скука, но не даде интересни предложения за подарък.
|
|
|
Post by sweet96 on Mar 3, 2022 15:39:28 GMT 2
На Гергана двете снимки с Dyson са най-лошата реклама, която съм виждала. На първата нещо като букли, втората вече няма следа от тях, а още не е стигнала до Шутинг Дея. Не разбирам защо хората я харесват тази маша. Някой има ли я?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 16:02:18 GMT 2
Сори ама деца на Пепе винаги изглеждат супер неугледно, особенно момичетата. Винаги са облечени в едни раздърпани дрехи, с тия мазни тънки косички вечно вързани на ниски опашки. Бе нагласи ги малко тия деца, облечи ги в нормални дрехи, а не каквото ти подарят спонсорите ама нали е важното да има надписче Guess пък пука ѝ, че дрехите не си подхождат.
|
|
|
Post by smurfina on Mar 3, 2022 16:09:26 GMT 2
Дайте 2рата снимка за блокираните ЕДИТ: едитнах се, че нищо не ми се разбираше от коментара, явно мисля за съвсем други неща
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 16:13:56 GMT 2
Галчето има 20 сторита с мрънкане. Честно казано не разбрах и аз каква е цялата драма от обясненията й. Явно на Стойките са казали, че всеки, който има национална носия и трибагреник, днес ще може да кара безплатно по повод празника. На място обаче са отказали да им дадат безплатни карти, а са имали трибагреник и тя казва, че са получили отвратително отношение и имало много разплакани деца. Само за справка, те са си оставили техните деца в София. И не спря да повтаря "срам и позор на връх националния празник"...
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 3, 2022 16:18:27 GMT 2
prikachi.net/image/AmvgiЕто я Ганюш малко след като се е накъдрили с Дайсъна. Нищо не е останало 🥲 буквално по-малко от 2 часа разлика. Пак ще има дупене и с*кси погледи
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 16:18:51 GMT 2
Галя и тя с нейните малоумни сторита край няма, само повтаря, че имало разплакани деца, ядосани родители и как отношението било ужасно и на разбрах каква ѝ е цялата драма на нея. Вчера пак имаше едно злобно стори от нея, спрели на някаква бензиностанция и тя тръгнала да снима колко сняг има и компанията ѝ се пресмиваше отстрани и тя злобно ги гледаше и изкоментира "много смешно, много смешно, все ви е смешно като снимам", ами нормално да им е смешно на хората, ти се излагаш със сторита колко сняг имало на Пампорово, уаууу какво откритие посред зима.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 16:27:29 GMT 2
Определено Галчето не е толкова позитивна, възпитана и усмихната жена. Личи си, че мааалко някой да не й играе по гайдата и хоп показва си рогата. В случая за пореден път доказа, че не е над нещата. Още повече, че самата тя каза, че те имат пари (в което не се съмнявам) да си платят картите. Не вярвам да се е трогнала много за разплаканите деца. Доста злобна женица е тя.
|
|
|
Post by nomade on Mar 3, 2022 16:27:48 GMT 2
Честит празник! Желая за всички ни мирни времена… ❤️🇧🇬
По повод Гергана - и според мен трябва първо да започне от психическото си здраве, т.е. отвътре навън. Трябва да осъзнае, че има нужда от помощ, а след това всичко ще стане по-лесно за нея. Психическите проблеми вече не са такава тема табу по мои наблюдения. Даже може да е полезна и на малкото си реални последователи по този начин, ама нейсе. Шутинг дейс, Диор и Моет да има. 😒
Малко оффтопик, онзи ден бях с приятели в Джанам (ужасТ!), та не много далеч от мен стояха една тумба младежи, видимо неадекватни. Заглеждайки се, установих, че едното момиче ми е познато. Чак като се прибрах се присетих за името - Славина, снима в тикток, приближена на Емил Конрад. Няма такава излагация. Чекнаха се като пълни *****, надменно отношение към сервитьорите (подочух лично от тях), ходене до тоалетната през 10мин, мазни усмивки на чичаци и прочие. Тотална деградация, а за Джанам като цяло няма и да коментирам.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 16:28:56 GMT 2
Галя и тя с нейните малоумни сторита край няма, само повтаря, че имало разплакани деца, ядосани родители и как отношението било ужасно и на разбрах каква ѝ е цялата драма на нея. Вчера пак имаше едно злобно стори от нея, спрели на някаква бензиностанция и тя тръгнала да снима колко сняг има и компанията ѝ се пресмиваше отстрани и тя злобно ги гледаше и изкоментира "много смешно, много смешно, все ви е смешно като снимам", ами нормално да им е смешно на хората, ти се излагаш със сторита колко сняг имало на Пампорово, уаууу какво откритие посред зима. Направо без коментар.Как може да се излага така тази жена 😑🤐
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2022 16:34:57 GMT 2
Тази лелка Галя е най-отблъскващия човек, когото съм срещала в инстаграм. С тази гневна бръчка, този наставнически тон, вечното поучаване. 3 пъти съм я отваряла и трите пъти ме напрегна с негативизъм.
Йокко и на мен ми изглежда пробивно селско парче, тип fake it til you make it. Подозирам, че критерият й за говорене на език е дали отсреща я разбират криво-ляво, дори ръцете да я болят от ръкомахане накрая на разговора.
Познавам няколко човека с нула обективна преценка за себе си, но никой от тях няма нейния хъс и креативност. Сигурно я чакат още успешни начинания, явно е находчива
|
|