358 posts
|
Post by StellaGemella on Apr 1, 2022 18:41:18 GMT 2
Честит нов месец и честита нова тема! Добре де..кои са тези тъпи фирми,които дават на Пепа да рекламира круизи? Каква точно й е таргет групата на нея? Като гледам са или малки момиченца,или тъжни майки, които са се депресирали докато гледат колко "добре " се справя "супер фемили голса" мамата.
Я дайте та видим на Гането 360-градусовото завъртане. Да не се е завъртяла по време на сън на дивана и този път не е паднала, та го отбелязва като успех?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2022 18:45:27 GMT 2
Почивките, които рекламираше Пепе с бременен корем преди 2 лета пак бяха доста скъпи. Не вярвам, че децата, които иска да им е майка ще убедят родителите си да ги заведат там на почивка или на круиз...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2022 18:48:59 GMT 2
Дори и да е за друго дело, Дани много добре знае какъв интерес и лавина от въпроси ще предизвика с това стори. Единствената причина да го качи, е да се направи на интересен.
Поредният му евтин трик.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2022 18:55:33 GMT 2
Типично по инфлуенсърски, Алекс: “Много хора ме питаха каква е тази кола, че събра толкова много деца” И тагнат поредния спонсор/партньор No one cares, Alex. Знаем, че не е твоя, не се притеснявай 💋
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2022 19:04:30 GMT 2
Благородно завиждам на Пепе за круиза , но честно казано не мога да я свържа с реклама на круиз . Та тя продава такива боклуци , че няма накъде . Същата ми е к Богданска . От тези двете няма как да купя и нещо за 1 лв. Най - достоверена и красиво предложила информацията би била от Daristina или Звезделина .
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 1, 2022 19:22:21 GMT 2
Г-жа Вайбс загатва габровска регистрация, май още си е във филма.
|
|
|
Post by ggl on Apr 1, 2022 19:23:19 GMT 2
Чудя се дали Капитонката ще си наеме фотограф и в Будапеща🤔
За къде е този круиз на Пепе някой знае ли?
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Apr 1, 2022 19:34:12 GMT 2
Еее, разочарована съм, че разкрасяването вчера не е било в чест на срещата с Ф2. Ако не знае човек, че Пепе и Ф3 са заедно на този круиз, няма и да разбере. Кадрите, които качват, ми напомнят на времената, когато тайно пътуваха двамата до Египет. 😀 В същото време Ф2 пък изглежда да се наслаждава на family time с баща ѝ. Като теглим чертата - циркът при това семейство е пълен. 😀
|
|
|
Post by lama on Apr 1, 2022 19:37:07 GMT 2
Корабът е в Евора, това са му спирките: Чивитавекия, Савона, Марсилия, Барселона, Валенсия и Палермо и се въртят. Човек може да се качи от някоя спирка и да слезе на друга т.е. може да е на целия маршрут, а да са я изпратили на тридневен примерно. Ще видим, би трябвало поне от спирките да показва кадри, въпросът е дали са й платили и екскурзиите или ще се бръкне сама.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 1, 2022 19:38:37 GMT 2
Гледах розовата Йоанна докато не каза, че Капитонова е много интелигентна и има достойнство. Ама хайде моля ви се, госпожице Йоанна, не се подмазвайте на колежки, които упражняват древната професия, за да се издържат! Тя,защото Пинко все едно пръска от интелигентност сякаш
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 1, 2022 19:42:36 GMT 2
Хахаах ох, видяхте ли колко е "щастлив" фифи на последното пепино стори? Устата му казва всичко без да говори.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 1, 2022 19:46:29 GMT 2
Хахаах ох, видяхте ли колко е "щастлив" фифи на последното пепино стори? Устата му казва всичко без да говори. Все едно са му опрели пистолет, за да е на тоя круиз. Тежка е инфлуенсърската корона, МакФифи...
|
|
|
Post by patrashkova on Apr 1, 2022 19:52:44 GMT 2
Тя Капитонова на фона на Йонко е професор имам чувството. Поне е завършила американския,което доколкото знам е стабилно училище (може да бъркам) и макар че не е Бг говори по бързо от Йоанна.Аз мисля,че Вика не е глупава,но е хитра и мързелива и търси на хляба мекото.
Пинко като почне да мяука и да ги разтегля тези изречения с многозначителни паузи ... Най-тъжното е,че се има за капацитет и последна инстанция този розов кич. Когато правехме анализ на моят стил беше много нападателна, но сега тя в качеството си на експерт по женски поведение ( и тя като Зори Джи) отново с мненията. Чакам с нетърпение видеото за колата - усещам,че ще е мега криндж.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 1, 2022 19:54:37 GMT 2
Ами не е нормално една снимка и едно стори да нямат заедно. Той гОркия качва сторита на морето,само и само да тагне агенцията и да си изпълни служебния дълг...Супер изнасилено...дори и да не са били пред раздяла,сега насаме без децата ще лъсне всичко и Пепче доста аперол трябва да изпие за да приеме реалността...А Филипчо Чао си живее живота на преговори със старшината. Сиена не се вижда къде е разпределена,да не говорим за другото горкото.Пълен цирк по вода...
|
|
|
Post by Rosemary on Apr 1, 2022 19:54:37 GMT 2
И на мен ми беше тъжно за Филяка, защото знам, че е добряк и малко смотан....,но ЕГАТИ безхарактерния мъж.... Тръгнал да се мъкне с господарката Пепе заради едната реклама. Ако си бяха платили сами круиза и отиваха като семейство щях да им повярвам. ПЕПОНО, кой заблуждаваш, малките момиченца, които те гледат? Много гнусна женичка. Дано да чете за да разбере как изглежда в очите на хората. Никакви лЯйкова за тази простакеса.
|
|
|
Post by lama on Apr 1, 2022 19:54:52 GMT 2
Много е тъжно това, колко хора биха си грабнали куфара веднага и тръгнали на този круиз, те пращат хора, които дори нямат желание да са там.
|
|
|
Post by candygirl on Apr 1, 2022 20:02:05 GMT 2
Тя Капитонова на фона на Йонко е професор имам чувството. Поне е завършила американския,което доколкото знам е стабилно училище (може да бъркам) и макар че не е Бг говори по бързо от Йоанна.Аз мисля,че Вика не е глупава,но е хитра и мързелива и търси на хляба мекото. Пинко като почне да мяука и да ги разтегля тези изречения с многозначителни паузи ... Най-тъжното е,че се има за капацитет и последна инстанция този розов кич. Когато правехме анализ на моят стил беше много нападателна, но сега тя в качеството си на експерт по женски поведение ( и тя като Зори Джи) отново с мненията. Чакам с нетърпение видеото за колата - усещам,че ще е мега криндж. Кaпитоновa има по-богат речник от масата инфлуенсъри.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 1, 2022 20:02:28 GMT 2
А да не говорим,че и двамата са в този "бизнес",тоест не е като да не иска да се снима. Та той е пред камера много преди нея доколкото знам с онзи канал на Типично и тн. Просто за пореден път Пепето си е загърнала всички скруполи в куфара и хич не й дреме дали е Лумене или круиз важното е да има ляйфстяйл.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 1, 2022 20:05:29 GMT 2
Надявам се Фифитко да се е снабдил с достатъчно троянски степчета за круиза - Ракия
|
|
|
Post by tera18 on Apr 1, 2022 20:11:25 GMT 2
Гледах розовата Йоанна докато не каза, че Капитонова е много интелигентна и има достойнство. Ама хайде моля ви се, госпожице Йоанна, не се подмазвайте на колежки, които упражняват древната професия, за да се издържат! Егати интелигентонстта. В един епизод на Ергена, когато развърза горнището на банския на Александра крещеше като селянка “ свалете и гащитее” . 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Малко офтопик, ама само аз ли като чуя рекламата на Yettel се сещам за бургаското Йетйе. 😂😂
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 1, 2022 20:18:38 GMT 2
Аз наистина продължавам да не разбирам Десислава Стоянова защо качва видеа. Последният й влог: - показва разхвърляната си кола (както винаги), ходила в Бургас с 50 торби с дрехи, защото трябвало да снима видеа. И какво като ги наснима тея видеа? Качи 3 видеа със зимни тоалети на първия ден от астрономическата пролет. Адски полезно, мерси. - следващият кадър е от следващия ден отново в мола в любимата й Зара. - после 100 часа ни обяснява как да станем членове на канала й само за 4лв! на месец, понеже контента й е много полезен. - накрая завършва с поредните покупки от мола. Иска й се да хората да я харесват, да я питат за разни неща и тя да е като другите, но в същото време всеки път гледаме мола и Зарата. Неувереността й я е обгърнала жестоко и вместо да дава пари за поредните ненужни парцали, по-добре да потърси професионална помощ.
Стела Иванова дори не знам има ли смисъл да я коментирам. Толкова куха и злобна е. Всеки път като й видя сторитата с филтър и надутите устни изглежда адски сърдита, сякаш всичко й е криво. Не я интересува нищо друго освен парцали и разни нови козметични покупки. Т*па кифла.
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 1, 2022 20:19:44 GMT 2
Не разбирам от круизи, тъй като една седмица на кораб доста се доближава до представата ми за АД, но в момента не е ли доста хладно по Средиземноморието?
|
|
|
Post by emmilie on Apr 1, 2022 20:26:38 GMT 2
По щях да разбера, ако бяха поканили Валери и Мартин на круиза. Нейния канал има насоченост към пътуванията. 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by maybebaby639 on Apr 1, 2022 20:29:41 GMT 2
Виктория Капитонова добре се е ориентирала да се развива като нискотарифна жрица, защото с нейната визия в Русия щеше да е последна дупка на кавала. Тя не може да стъпи на малкия пръст на тамошните красавици..особено на тези с нейната "професия"...инфлуенсърки имам впредвид, хаха. За мен лично, ако не слага 15 филтъра, е средностатистическо момиче..нито е грозна нито е красавица. Относно ритуалите й.... ами докато има глупендери, които й се връзват и й пълнят джоба, момичето ще просперира. Но то като цяло нивото на интелигентност на средния българин е доста ниско, така че е очаквано..
|
|
|
Post by mira on Apr 1, 2022 20:54:55 GMT 2
Нали е четна година, трябва да се ражда! Като нищо може да се вместят 😉 Какъв круиз ? Пепа да не е решила да го дави Фифитко ? 😀😉 Шегувам се. Воаьорите, инфлуцките и слугинажа да не се сърдят. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 1, 2022 20:58:05 GMT 2
Преди няколко дни случайно ми попадна профила на mama_mila_au. Тя е като Севи, само където е на светлинни години от нея. Постоянно качва рийлсове с различни трикове/рецепти за почистване, декорации, начини на сгъване и не снима само котлона и мивката 😅 Много готина и свежа мама.
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 1, 2022 20:58:14 GMT 2
Виктория си е голяма хитруша. Как само омая Виктор. Била много грижовна и постоянно помагала на другите. Сладкo 😁
|
|
|
Post by pilenceto on Apr 1, 2022 21:02:32 GMT 2
Образование и интелект много често са различни неща. Липсата на професионално развитие при Виктория го доказва, а начинът й на живот го затвърждава. Интелигентна млада жена ще потърси начин да се реализира, да бъде независима, да има подобаващо ежедневие. Маникюр, прическа и външен се поддържат и от работещите дами. За ритуалите няма какво да кажа. Жалко за изгубеното време в университет.
|
|
|
Post by lol4e on Apr 1, 2022 21:03:11 GMT 2
Малииии, новите сторита на Гергана са 🔥 😃
|
|
|
Post by mira on Apr 1, 2022 21:23:06 GMT 2
Usit Colours правят подаръка на Пепе и Филяка с подбранда им за круизи - Crusit.bg Досега не знаех, че те работят с инфлуенсъри. Изборът им за такива ми се струва неадекватен. А двете сторита на Филяка са мега зле... хич не му се занимава май.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|