|
Post by carolinebingley on May 3, 2022 20:58:45 GMT 2
Аз не съм против, казвам, че за мен е глупост. И аз за себе си не бих го направила и не бих де положила на такова нещо. Иначе съм абсолютно за ако жената иска, ще се чувства добре така и има своите си причини да го направи.
|
|
|
Post by kalimera on May 3, 2022 22:15:06 GMT 2
Ужас, ослепях!!!🫣🫣Докладвам тази откачалка веднага П.С. Тея тъпото ме блокира, защото ѝ написах да се научи на елементарен правопис.😂😂 Като не им изнася освен да блокират нещо друго знаят ли Шапшалки!
|
|
|
Post by carolinebingley on May 4, 2022 7:27:50 GMT 2
Каква е идеята на Полина да си мие зъбите на стори? Попова хич не е толкова слаба, колкото изглежда на някои снимки, но за мен си е добре. Харесва ми,сега гледах снимките от екскурзията, съвсем нирмална фигура, но закгръглена и по-пищна, но не може всички да са кльощи. Ивана споделя пак едни и същи неща. Дрехите от HandM вече колко време ги гледаме, само че този път в пост и малко по-различни снимки. От вчера споделя малко нерекламно съдържание - тоалетите от някакъви награди. Какви са тези награди? Навсякъде из групите ми изскачат снимки на половината ми любимци от сериалите. От всичката цигания, която Ивана е споделила ми харесаха роклите на само две актриси. Блейк Лайвли и Ким Кардашиан бяха потрес. Мъжете - по-хубави от жените. 🙂
|
|
|
Post by yara on May 4, 2022 8:05:07 GMT 2
Каква е идеята на Полина да си мие зъбите на стори? Попова хич не е толкова слаба, колкото изглежда на някои снимки, но за мен си е добре. Харесва ми,сега гледах снимките от екскурзията, съвсем нирмална фигура, но закгръглена и по-пищна, но не може всички да са кльощи. Ивана споделя пак едни и същи неща. Дрехите от HandM вече колко време ги гледаме, само че този път в пост и малко по-различни снимки. От вчера споделя малко нерекламно съдържание - тоалетите от някакъви награди. Какви са тези награди? Навсякъде из групите ми изскачат снимки на половината ми любимци от сериалите. От всичката цигания, която Ивана е споделила ми харесаха роклите на само две актриси. Блейк Лайвли и Ким Кардашиан бяха потрес. Мъжете - по-хубави от жените. 🙂 Роклите са от МЕТ Галата тази година. Всяка година има различна тематика. Роклята на Ким Кардашиян е оригинална рокля на Мерилин Монро и е разкошна. Блейк Лайвли е с рокля на Версаче която абсолютно отговаряше на зададената тематика и беше рокля която се " разкрива", според мен и тя изглеждаше великолепно. Идеята на тези тоалети не е за всекидневна употреба или официални поводи. Идеята на МЕТ галата е да покаже модата като изкуство.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 4, 2022 8:19:23 GMT 2
Не знаех, че е такава идеята. Интересно звучи. За Ким разбрах, че пресъздава визията на Мерилин Монро, цялата визия там не ми хареса, роклята не е лоша. Но Ким е като циганска с това гадно русо. Блейк ми е любимка, но роклята й не ми допада. Аз от изкуство не разбирам, но изглежда идеята е да са интересни,оригинални, авангардни,дори шокиращи, пресъздаващи определена визия и носейки поселение. Аз харесах само двойката от Бриджъртън. Въпреки концепцията и идеята повечето ми бяха ужасни. Сега ще прочета повече за това събитие, че ми стана интересно.
|
|
|
Post by Ахинора on May 4, 2022 8:32:30 GMT 2
Met Gala е сред най-престижните модни събития в света, от инфлуенсърите само топ имената имат покана - видях, че Киара Ферани е присъствала, не съм впечатлена от нейния тоалет. За мен най-култовият тоалет е "мократа рокля" на Thierry Mugler от 2019 <3 Очаквах Гергана да коментира визиите, все пак са само на емблематични дизайнери, но явно се въздържа Новата ѝ снимка ме остави безмълвна, не знам може ли да падне по-ниско това момиче. Възмутена съм от словоблудството на Евелин с парфюмните термини - за да коментираш аромати следва да имаш много добри познания относно нотки, композиции, химия и богат речников запас, ако не правиш разлика между чедър и кедър, то по-добре си мълчи.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 4, 2022 8:50:16 GMT 2
Много ми харесва идеята на това събитие. Аз хич не ги следя и не знаех. Определено е готино и интересно. Прочетох сега повече. Уби ме обаче сравнението на кожен панталон с корсет и огромна пелерина тип шушляково яке(ще ме прощават модните експерти и дизайнери) с епохата на Хенри VIII и стилът на обличане на жените му. Това за мен е обида като човек години наред занимаващ се с изучаване на истотията. Безумно сравнение и некоректно. Надявам се е недомислица на някой журналист, а не истинската идея на този тоалет. Няма почти нищо общо, дори и като го погледнеш като опит за оригинална интерпретация и пресъздаване на историческата мода в съвременен прочит. Тия хора дето пишат тия статии мислят ли с главите си и изобщо знаят ли какво се е носило в тази епоха? Това, че един тоалет има корсет и яка тип Шекспир, не значи, че автоматично го причисляваме към Тюдорите. За тоалета на Джиджи Хадид говоря. Ето го. Повече прилича на дяволица на Хелоуин. Само отделни елементи се връзват-корсетът(който дори не е в стил "Тюдор" и яката (такива яки даже не са де носили много по времето на Тюдорите) и обемната перелина с огромни ръкави каквито е носил кралят, за да демонстрира чрез обемните и огромни дрехи великолепието, властта и могъществото си на владетел.
|
|