|
Post by Deleted on May 2, 2022 20:38:06 GMT 2
Кухите Баланови сложили детето върху мръсният кашон на Ебалтю и го возят отгоре... А т***та му майка с лигавия си глас само повтаря "браво мамоооо".. Това дете има същият празен поглед на майка си, не че на баща му е по-различен де..
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on May 2, 2022 21:12:25 GMT 2
Гергана наистина се е преместила в друг апартамент в Пловдив, но интересно защо не казва нищо по темата? Струва ми се, че е в Кючука някъде. Бтв, понеже няма нова тема за месец май, ако админите решат, мога да се включа в създаването на тема за всеки месец . Преди го правех на онова място, но после ни изгониха.. 😀
|
|
|
Post by kalimera on May 2, 2022 21:28:33 GMT 2
Розовата Йоана пуснала стори от залата как танцуват със Стъки. Сори, но за мен това не е никакъв танц. Ако има съфорумки, които са вещи или танцуват латино то нека се изкажат. Смешно ми стана, гледайки почти всички в залата извадили телефончетата и снимат ли снимат 😀 "уникалният танц"
|
|
|
Post by mousehunter33 on May 2, 2022 22:03:14 GMT 2
Освен порцията на Гого с ориза, забелязахте ли как Сиса беше отрязала на Ния 3 дебели филии козунак😆.
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on May 2, 2022 22:42:41 GMT 2
Ама чакайте. Как така се преместила Гергама в нов апартамент. От нейното жилище ли? Или от дивана под наем в апартамента на приятелка, която вече я е изхвърлила? При положение, че Гана пускаше стори след стори от почивката с Чорапа, какво очаква сега, никой нищо да не пита и да се правим, че не забелязваме, че беше всяко чудо за 3 дни или?
|
|
|
Post by morkovelka99 on May 3, 2022 4:21:14 GMT 2
Аз забелязвам,че и healthy_deni и тя захранва нейното детенце по метода на мама Сиси.И тя му дава необичайни храни като за малко дете.И нейното май няма година.
Герганче се пропи, лоша работа,на лошо върви тоя свят да знаете 😆 Някой с много профили да я пита какво се случва с нея 😄.Дали ще започне и да пуши😁 ?
|
|
|
Post by carolinebingley on May 3, 2022 7:35:23 GMT 2
И на мен са ми малко странни танците на Йоана. Нищо не рязбирам, самата аз съм пълни дРъво(както казва ММ), но това тяхното ми е дамо едно рязмятане на крака, ръце и коси, някакви извивания и чупки, чат-пат чупки в ханша, никаква динамика. Мичка вярно е в програма на Хербалайф. Пие шейка и чайовете. Йоана помагала, била много отзивчива. Правят някакво предизвикатвлство.
Коя е тази Мики? Може ли линк към нейния канал? В Одрин всичко е по-евтино и доста качествено, зависи обаче как върви лирата. Аз бих си купила също мебели и пердета, спално бельо оттам, но специално не бих ходила чак. А и не знам как вървят доставките до тука. В темите за пазаруване в Одрин редовно се пита за мебели оттам.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 7:36:48 GMT 2
Пропила се наша Гергана, банката ѝ взела апартамента.. Това гадже, което е хванала не ѝ влияе добре :Д
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 3, 2022 7:37:50 GMT 2
И на мен са ми малко странни танците на Йоана. Нищо не рязбирам, самата аз съм пълни дРъво(както казва ММ), но това тяхното ми е дамо едно рязмятане на крака, ръце и коси, някакви извивания и чупки, чат-пат чупки в ханша, никаква динамика. Мичка вярно е в програма на Хербалайф. Пие шейка и чайовете. Йоана помагала, била много отзивчива. Правят някакво предизвикатвлство. Коя е тази Мики? Може ли линк към нейния канал? В Одрин всичко е по-евтино и доста качествено, зависи обаче как върви лирата. Аз бих си купила също мебели и пердета, спално бельо оттам, но специално не бих ходила чак. А и не знам как вървят доставките до тука. В темите за пазаруване в Одрин редовно се пита за мебели оттам. Това е Мики-Михаела Едит:А,за Пинко-Потресаващо е как танцува.И непрофесионален танцьор ще забележи колко дървено се движи.Според мен ,за да танцува една дама,трябва да им пластичност и така да танцува,сякаш се носи,сякаш има лекота,изящност(не във формите ,а самият танц).Тук това го няма .По-скоро прилича като аматьорско и току-що станала и решила ,че може да танцува ,щракнала с пръсти и отворила школата без да може всъщност. Аз ще съм от тези,които при такава като Пинко никиг не бих се записала на танци ,дори и ей така за хоби ,да се забавлявам и да разпускам,както и да се движа.
|
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on May 3, 2022 10:00:48 GMT 2
Йоанна е абсолютна дропла. Никаква грация и финес. За сметка на нея, бившата жена на ония развратник Благо Джизъса - Есмер Омерова е невероятна. Толкова грациозно се движи, че е истинска наслада за окото.
|
|
|
Post by magica on May 3, 2022 10:22:12 GMT 2
Полина пусна кратко видео във фейсбук и инстаграм за имплантите. После ще го гледам и аз, не знам засяга ли темата за breast implant illness …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on May 3, 2022 10:38:45 GMT 2
Изгледах видеото на Евелин за ендометриозата. Според мен беше наистина полезно. Още по-хубаво ще е да направи видеото и с доктора. Браво от мен, Евелин. Много съобразително от нейна страна, че не спомена името на обезболяващите, които взима, нито на което и да е лекарство. Дано по-малко жени се сблъскват с тази диагноза. Йоанна е наистина много дървена, както и Стъни. Просто си личи как всичките им движения са заучени и абсолютно механични, без грам емоция.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 3, 2022 10:56:00 GMT 2
Полина с видео за силикона. Реших, че наистина ще снимала видео. А то в IGTV. Пак отбий номер, но ще я изгледам да видя какво ще каже. На пръв поглед доста добре изглежда корекцията й, много добре е направена. Поне така ми се вижда.
Каза, че ще говори за най-гилемите негативи накрая на видеот, защото било много важо. Това считам за полезно.
Евелин се улавям, че все по-често я заглеждам. Дали защото е ненатоварваща, дали, защото е нова не знам. Но си я пускам, макар да не гледам всичко. Също смятам, че видеото за ендометриозата й беше полезно, защото е много чест проблем, а и се е лекувала при най-добрия специалист, има опит, разказа подробно и добре направи. Ще има и видео с доктора скоро. Аз адмирирам таива видеа, това са наистина полезни неща и е хубаво за тях да се говори повече.
|
|
|
Post by wintersmile on May 3, 2022 10:56:14 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on May 3, 2022 10:58:39 GMT 2
Позирала е гола пред приятелка фотограф, вместо пред гадже фотограф ? Мхм, логика. Това момиче не стига, че е лудо, ами и травмира останалите.
Представям си как индийчетата лъскат вълшебната лампа пред тази гледка 😂
|
|
|
Post by vilhelmina on May 3, 2022 10:58:50 GMT 2
Шокирана съм от новата снимка на Гергана 🫠 Вече се чуди с какво да е в челните позиции на инфлуенсърите и да е интересна 🤦🏻♀️ Много пошло 🤮
|
|
|
Post by kiki95 on May 3, 2022 10:59:22 GMT 2
Шокирана съм от новата снимка на Гергана 🫠 Хахаха! Точно това влезнах да напиша 😂😂😂
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on May 3, 2022 10:59:58 GMT 2
Е, НЕ! Е*АТИ КЛАСАТА! Е*АТИ СТИЛА. Е*АСИ МАЙКАТА.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 11:02:24 GMT 2
Отново спи на снимка.. ГОЛА 👀
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 11:03:26 GMT 2
Аз си пуснах видеото от любопитство, макар да съм убедена на 100%, че никога няма да легна под ножа заради чифт по-големи гърди. В началото се извинява за вида си, но се чудя, защо изобщо се хаби. Щяла да спортува, а тя реално и наконтена изглежда потресаващо... Много ме развесели изречението "когато се прибрах вкъщи добре, че беше Патрик и баба Ели, детегледачката". Супермама е отишла за нови цици, а баба Ели, детегледачката - съседка е била първа писта да помага. Не ми беше интересно видеото й, гледах такова от Алекс Петканова, Галя и Тъпотейче.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 11:13:42 GMT 2
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 3, 2022 11:15:27 GMT 2
Дъното .Точно по този начин да се пуснвш си е дъното.Нито е секси,нито нищо.Айде да беше истински модел от агенция с хубави форми ок,ама едно средностатистическо девойче-не,не .Пошло и грозно.🤢🤐🤦 Едит:Отивам да видя Поповица видеото ѝ с баба ѝ .То толкова няма вече нищо от инфлуците,че пак се върнх на Попо ей така да има нещо за фон докато чистя или върша някаква друга работа
|
|
|
Post by notacliche on May 3, 2022 11:27:15 GMT 2
Ужас, ослепях!!!🫣🫣Докладвам тази откачалка веднага П.С. Тея тъпото ме блокира, защото ѝ написах да се научи на елементарен правопис.😂😂
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on May 3, 2022 11:29:27 GMT 2
Капацитетът по еротиката - Гана, прави кратко ревю на стори на 365 дни 2. Ганче, НЕ ти отива на шанелите, диорите, класата и стилЪ да гледаш подобни долнопробни продукциЙ.
|
|
|
Post by okay on May 3, 2022 11:29:42 GMT 2
Ганооо, що си гола, мЪ? Това момиче има спешна нужда от помощ. Според мен няма никакъв мУж.
|
|
|
|
Post by jane16 on May 3, 2022 11:39:04 GMT 2
Къде го намерихте видеото на Полина? Може ли линк? Гери да не си търси гадже, та публично качва такава снимка… Sent from my iPhone using Tapatalk www.instagram.com/tv/CdFnvino_m-/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Полина за имплантите Много несигурна ми се вижда в цялата работа, обаче пък суетата е надделяла. Казва цени. Многоо скъпи са станали тези гърдии. Не че съм се интересувала някога от цената им, но явно върват по 10к и нагоре. А онези излияния, че нямала време и иска да избяга т.н. явно са били поза и фалш. Ето, сега избяга. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dknowsitall on May 3, 2022 11:40:37 GMT 2
Днес изгледах цели две видеа на Евелин за ендометриозата, и на Полина за силикона. И двете ми харесаха. Останах приятно изненадана от Евелин, даде доста информация, сподели при кой лекар се следи и как е разбрала за състоянието си. Полина каза какви суми са ѝ предложили различните доктори при които е била на консултация. Избрала е едва ли не най-евтиния вариант. А това недоразумение Гергана ме втрещи. Как може да се пусне гола, определено има някакви психични проблеми. Аз се чудя толкова ли няма някой близък роднина да ѝ каже да си затрие профила и да спре да се излага. Нито е модел, нито търсен от спонсори инфлуенсър, че да пуска такива голи снимки, когато наскоро е загубила двама близки и би трябвало да спазва някакъв траур. Дъно на дъната.
|
|
|