|
Post by imasurvivor on May 3, 2022 11:49:50 GMT 2
Абстрахирам се от гнусната снимка на Гергана... Според мен е започнала да пие по чашка заради приятеля си и да изглежда на ниво пред него, като нищо той да не знае, че тя "никога не близвала алкохол" Ще седна да изгледам видеото на Полина, макар че не очаквам нещо кой знае колко полезно и интересно.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 11:54:28 GMT 2
Здреейте момичита, Изгледах Полина и силикона. Не ми изглежда особено въодушевена, накрая дори си призна че е имала очаквания животът да потръгне само защото е с импланти. Чудя се как се е решила на силикон, бидейки сравнително невротична като човек, и знаейки за рисковете от BII. Споменава как постоянно е във филм дали не й изтича силикона 😅 дорогая, може би жени с толкова силно изразени страхови неврози не са за силикон. Дано спре с тези мисли и просто се наслаждава на новата си фигура. Иначе 400 СС е доста сериозна заявка - ако не се лъжа Ни Ло е с подобни обеми
|
|
|
Post by nomade on May 3, 2022 11:57:59 GMT 2
С тая снимка най-много Гера да привлече социални на майка си и някой друг педофил.
|
|
|
Post by sweet96 on May 3, 2022 12:03:09 GMT 2
Здреейте момичита, Изгледах Полина и силикона. Не ми изглежда особено въодушевена, накрая дори си призна че е имала очаквания животът да потръгне само защото е с импланти. Чудя се как се е решила на силикон, бидейки сравнително невротична като човек, и знаейки за рисковете от BII. Споменава как постоянно е във филм дали не й изтича силикона 😅 дорогая, може би жени с толкова силно изразени страхови неврози не са за силикон. Дано спре с тези мисли и просто се наслаждава на новата си фигура. Иначе 400 СС е доста сериозна заявка - ако не се лъжа Ни Ло е с подобни обеми Как точно очаква да се случи това? Ще си търси нов спонсор или... После защо на всички жени с корекции им се носи определена слава. Имам приятелки със силикон и за корекциите знаят само те и още 1-2 близки, а не си качват циците из интернет.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 12:25:09 GMT 2
Поля не знам, какви очаквание е имала за след операцията, обаче лично аз не мисля, че идеята на бюста е тази, която се е получила при нея и Тъпотейче. Може би само Галя и Петканова ми харесват след интервенциите. Като при Петканова са добре като размери, но са много раздалечени, което не е окей. Един добър бюст би следвало да е така направен, че да не крещи от 100км. "ехоо аз съм изкуствен". В случая на Поля от снимките преди, които беше сложила във видеото изглежда като Пепа в момента. Това си е чиста чашка А, а в момента е Ц. Това си е разлика от 2 размера, което е много и видимо изкуствено. Спряла се е на най-евтината оферта, лекарят не съм го чувала мисля.
|
|
|
Post by nessap99 on May 3, 2022 12:29:37 GMT 2
Ганюш не мисля, че има повече как да стъписа света. Снимката е гнусна най-вече, защото се прави на секси, което не е и никога няма да бъде. Аз сама съм си правила по-яки снимки не че нещо и то е защото просто има някаква енергия и сексапил, при нея е гнусно, защото все едно гледаш малко дете. А коментарите ѝ за филма са дори по-смешни… харесали ѝ “еротичните” сцени… това може да го каже само човек дето хубав секс не е виждал… или секс като цяло. Друг е въпросът, че филмът е супер тъп, а тя дори не го е разбрала. Пише някакви неща, които бяха описани във филма защо са така, сметни, братче, колко трябва да е тъпа, за да не разбере един още по-тъп филм който е 50% песнички и 50% пляк*не.
|
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 12:41:21 GMT 2
Не е ли главната идея на тези корекции да се чувстваш добре в кожата си, образно казано. А не да се молиш някой да ти направи безплатен ЯМР за да видиш дали ти се е спукал силикона…и да трепериш всеки ден, по ягодите… Sent from my iPhone using Tapatalk Съсипа ме с това с цените. Друг довод да избере Вита, освен хилядите спестени евро, не спомена. А после и това с безплатния ЯМР 🤦🏻♀️ Тоест ако трябва да си го платиш, ще си кажеш “Ааа, много скъпо, нищо ми няма, аз съм сигурна, че силикончето си е цяло!” 😅 Между другото, имам близък приятел тиктокър с няколко стотин хиляди последователя (аудиторията му е главно в UK), каза ми как постоянно някакви хора му пишат да му платят за разни неща ей така от нищото - самолетни билети, кино, какво ли не. Не са рекламодатели, а просто последователи. Държа да добавя, че той прави смешки, а не еротично съдържание 😁 Та Полина и тя сигурно чака някоя мама да й се замоли да й плати ямр
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 12:46:54 GMT 2
Гучи, класните дами така ли се снимат? Довчера лекции за голотата, а днес - практикум с Гучилкина
Ne e damsko, както казват в една инста страничка.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 12:47:04 GMT 2
За мен Евелин е твърдо "не", дори няма да й гледам видеото. Помня как с патос и гордост я слушах да фъфли как отказала цигарите и разказа, за да бъде полезна, а след 3 дни съфорумка я хвана да пафка в мола. За операцията същото - уж беше на режим, но още на третия ден се нашиба с кренвиршки в баба си. Изобщо не им хващам вяра на такива - лъгала ли е веднъж,ще лъже още 100 пъти. Искали бебе? Че то за т'ва бебе минимумъте да спреш да пушиш, чак тогава всичко останало. Гергуц е потрес. Още някой да обясни,че е в траур и всеки страда по свой начин? На определени хора не трябва да им се прощава за нищо. Ама то чака бебе, то тя загубила роднина. Това е смекчаващ фактор за нормални хора. Украинската лисичка не знсм дали ще до я причиня. Изгубила себе ди, бола в застой. Ми, хората ходят на някое обогатяващо място, четат литература, пробват ново хоби. Но руският манталитет казва друго. А и без да съм груба щото и аз съм със същия нос, една ринопластика щрше много повече да й се отрази на живота.Ии малка поправка, 450, не 400. Боже , бях забравила че на тази кукувица баща ѝ почина преди по-малко от 40 дни . Гергано, от елементарно уважение към баща си не качвай такива простотии ! Явно майка ти и седтра ти са също толкова прости като теб , щом нищо не да ти казали .Е.. си дъното си !
|
|
|
Post by l4444 on May 3, 2022 12:49:23 GMT 2
ibb.co/TmmSr75Гергана: Качва абсурдна снимка, на която е гола, за да привлича внимание. Казва “не искам да привличам внимание, като качвам провокативни снимки”. Миличка, wtf, бе, ти в час ли си ?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 3, 2022 12:58:16 GMT 2
Някоя от вас пази ли сторитата на Гергуц, как не било дамско да се разголваш Защото аз ги помня, Гане, нали една дама нямало нужда да се снима гола,не било красиво да се разголва, за да привлече внимание?? ГУСЕЕ,изплискала си много жестоко. После ми давай ти съвети за етикет и дамщина. Откачалка Да заминава в профила
|
|
|
Post by fif on May 3, 2022 12:58:50 GMT 2
За тези, които не са видяли тази секси снимка и бам с кръвия, жълт зъб. Обаче Гучи се е преместила и сега много оскъдно снима интериора, явно не отговаря на стандартите на Шанел. Тъжно, тъжно. Никой нямаше да се подиграва и да обръща внимание на такива дреболии, ако преди няколко години не направи видео, в което обясняваше, че си е купила едва ли не апартамент. Направило ми е впечатление, че Гучи винаги се опитва да звучи интелигентно, а ако й събереш всички изказвания ще видиш, че са клише до клише и си противоречи много.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 3, 2022 13:04:03 GMT 2
Гледах видеото на Попова за "Букет в колет", че познавам една от собственичките, а и идеята ми е на сърце и обсъждат с баба й, че в някой от последните влогове някой й писал, че държи котките си само в коридора, без слънчева светлина. Има ли такова нещо, някой знае ли за кое видео става въпрос,че не ми се търси из 10000. Този път видеото ми хареса.Прознавам си.Много мила и готин изглежда жената.А,за коментарът аз такова нещо не съм видяла.Ама ще взема да се разровя,че ми е любопитно .Може да е в някой влог.
|
|
|
Post by Misha. on May 3, 2022 13:04:55 GMT 2
Гледах видеото на Попова за "Букет в колет", че познавам една от собственичките, а и идеята ми е на сърце и обсъждат с баба й, че в някой от последните влогове някой й писал, че държи котките си само в коридора, без слънчева светлина. Има ли такова нещо, някой знае ли за кое видео става въпрос,че не ми се търси из 10000. В някои от последните влогове беше. Ставаше въпрос за това, че котетата спят в коридора нощем, защото тя не иска да са в хола, докато той е празен и с Джош ги няма там, за това ги оставя в коридора за през нощта. Довода ѝ беше, че се катерят навсякъде и ще съсипят всичко в тяхно отсъствие. Това накратко. {ето тук}https://youtu.be/u_vNVxTtAsw
|
|
|
Post by carolinebingley on May 3, 2022 13:07:53 GMT 2
Полина това с безплатния преглед като го изръси направо паднах. Не е истина колко е нагла. Ако някой й предложел да й го плати щяла да ходи редовно. Е бива ли такова нещо да изръсиш? Не била в угледен вид, пак оправдания. Ми, бъди нагласи се. Кокчето, анцунга, ама с цици. Има 12 хиляди лв за силикон, няма за преглед.Тя не е спестила пари, а напротив избрала е офертата за 6 хиляди евро, така каза. А при други двама било по 5, при един 18 хиляди. Не е избрала най-евтиното. Поне аз това разбрах. Видеото беше кратко, не кой знае колко информативно, защото повечето термини, хората даже не ги знаят. Доста кофти е било, боляло я е. Абе, никога няма да си ги причиня. И устните все там гледам. Нямаше никава нужда, ама хайде. Иначе силикона е добре направен, тука спор няма. Не бих си го причинила, първо защото не минсе нрави идеята зза изкуствени неща по мен, второ от страх, операция си е и рискове има серизони. И могат да станат всякакви бели в бъдеще, да се отрази лошо, недай Боже. Беше отбий номер малко това видео. Евелинката послъгва да. Аз на много от тях не им вярвам. Много от нещата ги правят и казват, за да са по-фенси.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 13:14:48 GMT 2
Скоро след кончината на родителя си, бам такива снимки. Халал да му е на този, който ще вземе това куку-руку.
На Попова бабата е много, много готина!
Това ли роди инфлуенсърският напън на Пепа-да рекламира не-мляко по сиси и потник. Бравоо, пръсна панаира направо с тази идея. Може Филяка да взаимства идеята и да рекламира бира по гащЕ.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 13:18:33 GMT 2
Избрала е офертата от 6000лв, не евро. Току що изгледах клипа и аз. След 2 деца и кърмене 2 години, моите гърди изглеждат като нейната снимка. Естествен процес на увисване. Не бих се подложила от страх. Имала е пари, направила си е операция. В техния свят трябва да изглеждаш перфектно и не ме учудва, че си слагат импланти, ботокс, филъри. За жалост много млади жени се сравняват с тях и самочувствието им бива смачкано.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 13:34:02 GMT 2
Точно най-евтината оферта е избрала. На две от местата са й предложили цени 5000-5200 евро, а тя се е спряла на офертата във Вита за 3000 евро. Разликата е в имплантите, които са различна марка от лекарите, които са й предлагали цена от 5К евро. Изреченията й за ЯМР ме наведоха на други мисли. Имам спомен, че в нормалните държави минаваш през преглед при психолог ако се подлагаш на подобна интервенция. Не знам с какъв акъл Поля си го е причинила, след като постоянно мисли, че може силиконът й да се е спукал и тръпне в очакване да отиде на ЯМР...
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 13:44:46 GMT 2
Избрала е офертата от 6000лв, не евро. Току що изгледах клипа и аз. След 2 деца и кърмене 2 години, моите гърди изглеждат като нейната снимка. Естествен процес на увисване. Не бих се подложила от страх. Имала е пари, направила си е операция. В техния свят трябва да изглеждаш перфектно и не ме учудва, че си слагат импланти, ботокс, филъри. За жалост много млади жени се сравняват с тях и самочувствието им бива смачкано. Обикновена майка с две деца и профил в инстаграм, нищо по-специално не виждам, което дори да намеква за нуждата от перфекционизъм. Честно ти казвам, без да преувеличавам - само като я погледна и самочувствието ми се качва, не се смачква. А като я чух как говори за живота след операция и как той бил същият, и как се шашка от спукани импланти - направо ми дожаля за нея. Не е подбрала добър момент за тази интервенция, явно е че психически още не се е събрала след двете деца. Дано се хареса с времето, защото за момента не успя да ме убеди че е доволна.
|
|
|
Post by jeri on May 3, 2022 14:03:38 GMT 2
Ей събудихте ми любопитството за Полина. Ще мога да гледам видеото чак довечера /много задачки, нали знаете/. И аз се бях замислила напоследък, но вчера един пост в група в фб, направо ме отказа. Може да си докараш такива проблеми. Не съм много съгласна, че обикновените жени не показват обновения си външен вид и едва ли не никой не знае. Моите наблюдения върху познати са други. Някак искаш да се изфукаш, знам ли..не ги съдя...
|
|
|
Post by ivkasmile on May 3, 2022 14:09:11 GMT 2
Полина преиграва с тези глупости за ЯМР-а. Един вид да се покаже, че и тя си има своите страхове и ала бала. Айде - айде.На това неоформено тяло, загащила шортите до врата, пък сложила гърди. Както писа една съфорумка ринопластика да беше направила намирам по - голям смисъл.
|
|
|
Post by Qyiana on May 3, 2022 15:11:36 GMT 2
Ох, Галя на последните си сторита съвсем ми прилича на восъчна фигура..Не знам защо не разбират, че всичките тия процедури, филъри, корекции само ги загрозяват. Нищо общо няма с Галя в началото на ютуб "кариерата" си. Адски неестествено изглежда, ама все пак май вече това е нормата и се смята за вървежно..
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on May 3, 2022 15:52:06 GMT 2
Да се допълня :как точно живее в страх Полина, а отива да се подлага на операция спълна упойка, а сега ден след ден ще ги мисли имплантите дали няма да се спускат. Човек като се страхува от нещо, най - често го предизвиква. И на едното място ѝ казали да сложи 245 кубика, а тя сложила 2 пъти повече. Според мен гърдите ѝ са големи. Също така мисля, че след някоя и друга година от страх ще ги махне. Едит:Гергана пуснала "Хайде да си поговорим". Питайте каквото ви душа иска, момичета, да видим на поне една ще отговори ли.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 15:56:07 GMT 2
prikachi.net/image/rVd9cprikachi.net/image/rVJFiИмам два въпроса: 1. Защо на Галя “голямата претенция”веждите ѝ са толкова грозни дори нарисувани с молив и защо за Бога като имаш голямо чело си зализваш така косата? За Джуките е излишно да коментирам.. 2. Баланова вижда ли се на какво мяза с тоя филтър и косата ѝ е потрес също, щяла да си я прави цялата руса, че тя сега каква е? На нея ѝ трябва огромно скъсяване и махане на тоя никаквият цвят дето в обезличава още повече. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by theaxe on May 3, 2022 15:57:49 GMT 2
Хареса ми видеото на Попова с баба ѝ - много сладко и естествено. На Полина циците - всичко сте казали, няма да се повтарям, но за мен тези цици са огромни за нея. Можело е да сложи наполовината кубици и пак да има големи, стегнати и хубави гърди. Ама аз и не харесвам големи цици.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 16:00:35 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2022 16:06:17 GMT 2
Малее, Галя е ужасна. Преди беше наистина готина мацка, но не я виждам след 5-6 години, когато масово мислят, че е миналата 50-така. Явно при нея с годините положението става все по-зле и попълват с все повече филър, а ефектът е ужас. На мен от последната година насам ми изглежда на минимум 45. Да се докараш така и то само с корекции, явно съвсем няма усет за естетика.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 3, 2022 16:42:29 GMT 2
Мислех да видя прослувутата Ганина снимка, но благодаря на съфорумката, която ми спести ровенето и я качи тук. Далече от идеята, която е имала да е секси и провокативна. Тя е по-скоро смешна. И тая грозна чанта.
Галя е ужасна на последната снимка. Тъкмо си мислех кое не ми е наред при нея, а вие сте го казали. Огромно чело и зализана на път коса е голямо не, кожата е изтормозена, в лицето и челото изглежда много изпита, много страна.. Челото е странно, състарява се тя без нужда. А беше много по-симпатична, със свежо,нормално закръглено лице и здрав вид, сега е точно като восъчна фигура, изкривена, с грозни фалшиви вежди. А е хубава жена. Зорлем се окепази. Там ако не е грима положението ще е страшно.
Аз мисля обратното за Полина. Изобщо не са толкова грамадни, изглеждат различно на всяка снимка, тя самата го каза, че се променя размера според позицията и това, какво е облякла. А аз също не харесвам големи гърди. Грозни са ми. Реално обаче е сложила бая голям размер. Естетически на мен добре ми изглежда. За парите нещо съм се объркала, аз разбрах, че 6 хиляди евро е дала.
Щом аз не разбрах, че има силикон, значи е добре направено, това според моите виждания. При Галя също ми допада. При Алекс е зле положението, Тейче също от километри личи, че има. При тях не ми харесва. При Полина не е така. Добре стои. Абе и най-евтиното да е, това са много пари, за такава тъпотия. Това от моя гледна точка. За мен Поля го е направила за модата, да не е по-назад, не толкова заради комплекси. Самата тя не изглежда чак толкова да се кефи, че има, не изглежда да й се е отразило супер на самочувствието. Също така тя си има самочувствие в излишък и отпреди.
Не каза и нищо съществено,за това как се чувства. Каза само, че е доволна. На мен всички ми харесват преди корекциите много повече.
|
|
|
Post by peacock on May 3, 2022 20:26:37 GMT 2
За мен слагането на импланти не е тъпотия. Всеки си знае нуждите. Аз лично имам имплант по медицински причини, но след 2 раждания и кърмения , здравата ми гърда ѝ направих повдигане. Еми, съвсем по друг начин се чувствам и изглеждам. Някои лекари са се оляли с цените си, тв е получила много добра цена. Явно наистина е изключение , защото операцията не боли чак толкова и аз след 4 часа след операцията станах без проблем и можех да се обслужвам все едно не са ме оперирали.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|