|
Post by okay on May 1, 2022 18:52:53 GMT 2
www.notino.bg/afnan/mirsaal-of-trust-parfjumna-voda-za-mzhe/Това е парфюмът на Евчето. Преди два дни беше наличен, вече е изчерпан в Нотино. Нищо чудно последователките ѝ да са се инфлуенснали, защото 90 % от хората надали са чували за тази марка, включително аз. Убедена съм, че до дни ще я налазят маркетинговите компании на кой ли не сайт, защото определено Евелин има всички данни да е инфлуцка - добра външност, огромно самочувствие, беден речник, говорен дефект, финансов гръб и цялото време на света да си прави, каквото иска. Аз лично виждам светло инфлуенсърско бъдеще за нея. Не го казвам с ирония, даже ѝ го пожелавам, защото очевидно към това се стреми.
|
|
|
Post by jane16 on May 1, 2022 20:09:11 GMT 2
Wtf?? Част от новия рийлс. Тссссссссс Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on May 1, 2022 20:15:41 GMT 2
Аь също мисля, че Евелинката ще се развие. Набрала е енерция качва много често, повече от всички останали. Нищо, че две приказки на кръст не може да каже. То и не се изисква това от рекламодателите. Важното е стоката да се продаде. Казваш там две приказки, колко е чудесен, прекрасен, страхотен продукта(стил Галчето Симеонова) и това е. Капацитет и дар слово не се изискват. Евелинче е приказлива,нищо, че е тъпичка и елементарни неща и изрази не знае Виждаме нивото какво е. Ивана не е качвала ново видео, някоя лт вас питаше. Тя вече очевидно няма да е редовна изобщо във видеата. Ще е на две седмици едно, стана й навик вече. Оправдания също не липсват. Много от тях минават през такъв етап на неснимане, почти винаги когато забременеят и след като родят. Другата причина е, творческа криза, нямат вдъхновение, нямат реклами, нямат идеи,нямат какво да снимат,изчерпват се, не им се занимава. Тая Анастасия ми е безлична. Обаче не й липсва самочувствие, пък не е нищо кой знае какво по нито един параграф. Хора постигнали наистина много в живота нямат такова самочувствие и са далеч по-скромни. Тия наште, хеанали там по един мъжда ги издържа, ни професия ни нищо, ама с егати мнението за себе си. Това ме изумява. Евала!
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 20:21:33 GMT 2
Новият рийл на Пепе е потрес. А днес цял ден е заляла инстаграм със сторита с Матейко. Явно са й го довели за уикенда и давай да валят снимките. Детето я гледа като непозната.
|
|
|
Post by stelsko on May 1, 2022 20:28:42 GMT 2
Еййй тая Пепа е от нелепа , по-нелепа. Има ли огледало у тях или НА офиса? Как може да се пуснеш с тоя потник и с тия смешни сиси. Аман да е сексе...
|
|
|
Post by fairy777 on May 1, 2022 20:32:51 GMT 2
Пепе вече като я видя и ми изниква определението наркоманка 😁😂 сори нот сори😁 А от тия непрестанни сторита по кафенета и ресторанти човек ще си помисли,че е бездомна 🙆 Колкото Попова и Мама Циц изтъркаха диваните, толкова Пепе изтърка н-брой чифта обувки по тия заведения.🤡
|
|
|
Post by MaryPoppins on May 1, 2022 20:40:49 GMT 2
Валерѝ и Шопови заедно ли са на почивка?
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 1, 2022 21:00:50 GMT 2
Wtf?? Част от новия рийлс. Тссссссссс Sent from my iPhone using Tapatalk По ягодите.🤦Да беше сложила един сутиен,а не така по зърна
|
|
|
Post by imasurvivor on May 1, 2022 21:01:47 GMT 2
Не знам за Полина, но като нищо и Пепе да легне под ножа, че положението е майко мила, особено с тоя потник Надявах се аз, че след като родя ще напълня малко дрехите, но не ми се получи и въпреки това никога не бих се облякла така, без сутиен, да гледат хората как изтъквам липсите си... Нелпици..
|
|
|
Post by deny on May 1, 2022 21:08:07 GMT 2
Някои мъже обичат малки сиси, точно такъв тип. Явно Пепа гони тоя таргет - йога, био, веган, обичащи натуралното Съвсем изтрещя тази жена
|
|
|
Post by rachelgreeb on May 1, 2022 21:49:49 GMT 2
Гането от 10 години пламенно мечтае да..... се качи на Копитото... Не знам даже какво да коментирам
|
|
|
Post by plam on May 1, 2022 22:08:59 GMT 2
Дори и да имах големи гърди,не бих се пуснаала без сЮтиен. Е голем криииииинджж....
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 22:17:43 GMT 2
Wtf?? Част от новия рийлс. Тссссссссс Sent from my iPhone using Tapatalk По ягодите.🤦Да беше сложила един сутиен,а не така по зърна Поне вече знаем коя ѝ е по-голяма … Сори за тъпия коментар , ама за мен си има някои табута при и снимане и показване в интернет и това с циците и зърната е едното.
|
|
|
Post by lisca on May 1, 2022 22:33:15 GMT 2
Гането от 10 години пламенно мечтае да..... се качи на Копитото... Не знам даже какво да коментирам Стоооооо процента бях сигурна, даже мислех да напиша, но реших, че прекалявам с коментарите за Гането.. Даже си мислех одеве, как за 10 години, не можеш да стигнеш до Копитото, ние до Европата я пращаме…
|
|
|
Post by dilyanad on May 1, 2022 22:36:18 GMT 2
Днес много ми хареса влога на Моника, майка и е много забавна и свежа. Ани и Сладкиша са пишман режимни, струва ми се.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 22:36:47 GMT 2
Ееее задръстени стее и завиждате, че вие няма на кого да си покажете цоцките .. Пепа иска да е новата Дженифър Анистън, само че има една огромна разлика, на Дженито боцките бяха далеееч по-хубави и оформени, нищо че и тогава ми идваше в повече как постоянно е без сутиен в Приятели. Пепе просто не в следродилна депресия, ами е в дълбока житейска депресия,според мен и се чуди защо не е живяла, когато ѝ е било времето, а е народила 3 деца едно след друго и сега се чуди на кого да ги остави да гледат. А сторитата с Матиас днес бяха не позьорски ами не знам какви, нямам думи. Цял ден го снима, защото явно доста хора я питат защо снима главно момичетата.
|
|
|
Post by nomade on May 1, 2022 23:07:07 GMT 2
Стилът на Пепе е по-потресаващ и от сиските и! 😂
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 1, 2022 23:33:38 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on May 2, 2022 2:15:26 GMT 2
Пепе отдавна според мен не е вървежна. Загуби нишата, вече няма фемилиголс. Така като ги гледам са си разделени, или ако не са-съквартирантите са с повече химия. Все по-отблъскваща става, с неизживяните хипстърски пориви и тъпите снимки. Нито тяло има хубаво, нито стил, само една гола претенция. Децата ѝ не знам кой ги гледа, но до един момент беше файн да си вземе малко глътка въздух, сега е просто жалко и нелепо. Като разюздана тийнейджърка, само че минала 30така с 3 хлапета зад гърба. Мн, мн pathetic. По мое мнение жена без сутиен е гнусна и отблъскваща гледка, та дори и прословутата Дж Анистън. Просто не излизаш така, защото е грозно. Никога не съм схващала какво демонстрират-че не им пука, че нямат големи бюстове, или че ходят 5 за 4 въпреки, че визуално няма какво да покажат. Голямата еманципация.
Тази Анастасия е биг фет ноу. Дори да беше търпима за гледане, тоя абсурден език... Като не го знаеш, ТУРИ едни субс отдолу, какво е това лингвистично изчадие, което излиза. Не я знам от колко време е тук, но аз грам не го намирам за сладко, а за абсурдно. То 2 изречения няма съгласувани. Не е нужно да се опитваш, практикувай си го, прави си канала на руски и не се излагай. Дружката ѝ е пълен социопат за мен,човек без нищо човешко.Видях, че пак с Паломата се сравнява, как онази била женена в Дубай. И? Като бивша на повикване не зн с какво е по-различна. Еднакво дъно без морален компас са и двете,било то и в Дубай.
Полина не изглежда зле. Има форми вече, не знам дали е прекалила, нейна си работа. Не е отблъскващо, поне каквото видях.
Този Афнан, марката, били реплики и имитации на известни аромати. Аз като цяло парфюм без проба никога не взимам. В това отношение-никакво доверие. За мен например Si на Armani е ултимейт гадорията, не мога да го понасям и единственият път, когато ми е ставало зле от парфюм беше при пробата му. Арабските са специфични, наскори ми дадоха от Arabian secret листче, беше доста лек и приятен.
Не проумявам като си знаеш слабата воля, какво се пениш пред 10000 човека как променяш нз си какво. Всипки знаем, че резки промени на половината ти живот са доста редки, защо въобще са тия високопарни глупости...
Днес се видях с една фр, чието дете е на година и половина. Храни се с вилица в чиния. Супер му се зарадвах. Е, не му е слагала храната като на прасето на таблата на стола никога, та явно все пак има значение 😉 не е изненада неразвитостта и липсата на всякакви навици при момата германка и дечурлигата. Повтарят каквото виждат.
Евелин ще дръпне, вече е на 20 к почти, щом онова розовото се разви толкова с инфантилните джуфки, тази, качвайки вс ден, има големи шансове. Честно казано за фон е ненатоварваща, ако не търсиш нищо в дълбочина. Кая наистина е сладко кученце. Нищо, че е дребно, 1000 пъти по - готино от онези 2та плъха. Държа да кажа, че по-дебилно нещо от това да си обличаш кучето в блуза, палто и гащеризон, не съм виждала. За мен е абсолютен терор над животното и големи дефицити за стопанина. Втф изобщо?! Това да не е някаква плюшена там играчка, какви са тия идиотии... Генерално някой не е излезнал от детската градина, когато е било ок да облича пластмасови барбита... А тъпотията под клипа как видиш ли кучето "можело да я остави цял ден да го облича", Йоаната май няма идея, че кучетата се подчиняват по навик, защото тя му е алфа и това, че търпи мъченията ѝ, грам не означава, че му харесва, или го прави щастливо. Ненормалница пълна! br]Говорейки за нея, наистина се чудя тази жена кога ще реши каква иска да е - сладката приятелка, глемъръс холивудката, секси танцьорката или Блеър от "Клюкарката". Никаква кохерентност. А последната реклама с тия метли за мигли... грам не ѝ отиват на лицето и очите, защо се oбезобразяват млади момичета така. С тия пелени изглеждат като мъпети, fake & loathe. Впрочем тя според мен е една от госпойците, които ползват най-много филтри. Направо до неузнаваемост са пипани снимките, по качеството си личи.
|
|
|
Post by MaryPoppins on May 2, 2022 2:54:07 GMT 2
Никол наистина е мн гнусна. Вижте само на какво НЕЩО спи: prikachi.net/image/rw7jwКазва, че туко що се е събудила.. била чистила много често, просто с толкова животни няма как да е нон-стоп чисто. Апартамена май не е на родителите ѝ, каза, че искат да си купят къща в края на лятото. Тя и с Андон? искаше да си купува апартамент… Чичо Дидо, на кака Вики, много женски цигарки пуши.. prikachi.net/image/rwXfhДеница тъпото, много ме изнерви, в последният си влог. Била имала много трудно детство, била нямала нищо, снима си стаята в апартамента на майка ѝ. Стая в стара панелка, нищо кой знае колко фрапиращо, НО ТЯ се жалва, как няма да трупа последователи на фона на тъжното си минало и как нямала нищо?!?! Не се ли замисля как злепоставя майка си? Новата им кола има блутут, хорааааа, блутут, с който може да си говориш по телефона?!? То май всяка кола след 2000 година има, тая кола била мечтата на Гошо, поредни… Тази пикла, имала покрив над главата си, видимо не малка стая, видяла се в някой лев, направо не знам как съществува. Аз имам чувството, че ако остане сама, ще се блъска в 4 стени и няма да намери вратата. Оплаква се, че е навътре с 300лв. за стол и едва ли не били неоправдани, а блузата на Карл за 500лв е страааашно оправдана покупка? Не искам да повярвам, че аз и тя, живеем на една планета. Каза, че въпросното момиче, счупило стола е сядало и на другия стол, слава богу, той бил здрав. Намекна, че момичето е дебело. Не знам КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА ХОДИ НА МАНИКЮР ПРИ ТАЗи, след като видимо ТЯ обича да обсъжда клиентите си, повече от другите.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 2, 2022 7:46:27 GMT 2
Това е и неуважение към тези, с които работи. Рекламира мляко с потниче и гащи, зърната се виждат. Стайлинга е ужасен. Ама иначе очилата със сърца са на лице. Прави силно впечатление липсата на Филяка в инстаграма й. Няма го на нито една снимка. От месеци няма нищо с него качено. Всичко е кекерчене и манекенстване. Въобще не съм съгласна обаче, че детето я гледало като непозната. То изобщо не я гледаше на сториатата. Такова нещо аз не видях. Детето си гледаше нанякъде, тя го снимала там на един диван Но такова нещо аз не виждам. Няма снимки повече за да си направиш такъв извод. Всичките й снимки са нелепи напъни за манекенстване, кекерчене и чекнене и винаги е сама. Раздава го секси манекенка, супер мама, ходеща по партита и все едно е сама, без мъж, без деца. Това е типично поведние на жена избързала със задомяването и децата и после я тресне депресията и решава, че й се живее. Имам такава приятелка. В момента прави същото. Заживя с един мъж след училище, веднага забременя, 10 години разлика с него, детето им е вече голямо. Разделиха се изведнъж. Хвана си багажа и детето и сега е само по дискотеки и скитосва като невиждала.
Та, и наша Пепа така.
|
|
|
Post by mariaflower on May 2, 2022 8:35:59 GMT 2
Реално снимка със зърна си пасва перфектно с реклама на мляко, какво ли разбирате и вие от маркетинг. Само дето млякото е овесено май? Но шегата настрана, честно казано не мисля, че е big deal, че и се виждали зърната.
|
|
|
Post by livia on May 2, 2022 8:41:29 GMT 2
Пепе не би ли трябвало да си ги е изживяла тези години през студентстването преди да срещне Ф2? Пък и не е като да е била между печката и памперсите 10 год. и преди излизаше и имаше социален живот. Нещо друго има - може би показва, че пак е на пазара, както някой предположи. Или е промо за книгата, все пак нищо не продава по-добре от чифт цици, макар и скромни.
пп. аз нямам чак такъв проблем с ходенето без сутиен, но така изплякани и то в реклама на мляко?! Все давам Бибонс за пример, но и тя често показва плът, но супер премерено и не-пошло.
А Филяка даже забравих, че съществува, добре че тук го споменавате от време на време.
|
|
|
Post by addie on May 2, 2022 8:55:28 GMT 2
На Деничка колата им не е икономична, а пестелива 😃 Аз също не мога да повярвам, това момиче как продължава да има толкова клиенти, постоянно да се бие в гърдите колко изкарва и колко успяла е, а да се държи така с клиентките си и да ги обсъжда във видеа, ужасно и нагло отношение.
Пепа-Нелепа изби рибата с тоя кадър по боСки 😁
А от Николчето съм много погнусена, можеш да си позволиш да караш джип Мерцедес за първа кола, ама една пуста калъфка за възглавница не можем да си вземем. Като си мърлява и ти идва отвътре, бъди си такава, но не е нужно да снимаш и показваш мизериите си.
А дъщерята на Бони Миа-Михаела е бременна. Случайно ми излезе пост в инстаграм.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 9:49:55 GMT 2
Аз не мога да повярвам, че Попова е излязла извън София, дори извън страната, тя да не се е объркала нещо да отиде на почивка в Будапеща, направо трябва да си го отбележела на календара. Аз нея освен на море в Лозенец и на някое спа в Банско на други почивки не съм я видала да ходят.
|
|
|
Post by yoo on May 2, 2022 10:35:30 GMT 2
|
|
|
Post by okay on May 2, 2022 10:39:17 GMT 2
Не е ли, че кучето на Бони и щерка ѝ е родило? Тя ми е една от най-противните и нереализираните фолкаджийки, но с ебати самочувствието. Гане, няма нужда да идваш по-често в София, не те искаме, благодаря. Добре, че е отишла сега, когато е затворено помещението със зеещите шахти и дупки, до където някога е стигал лифта, че бих се притеснила за здравето на тази крехка дама.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 2, 2022 10:42:22 GMT 2
Снощи нещо се присетих за Хилял.Тази жена май пак се изгуби или аз поне скоро не съм отваряла каналът ѝ.Ама даде заявка пак ,че ще е редовна и пак нищо.Като всички-Иванини и други.Хайде с малко дете не е лесно и ,ако е започнала и работа(Хилял),ама поне да не заявяваш,че този път"ще си редовна с видеата.Вижда. се,че вече не е така и няма време или не ѝ се занимава -ами кажи"Съжалявям ,но няма да съм редовна.Извинете ме"
|
|
|
Post by lyra on May 2, 2022 10:44:50 GMT 2
Ай, сакън Гане, нема нужда да идваш често. Почерпете се една мусака, тия дни станах една година по-млада и по-хубава.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on May 2, 2022 10:59:30 GMT 2
Асистентката на Капитонова е няма толкова просто парче. Последния ѝ разголен пост същност е на тема "2 вагона книги". Да, между снимките и текста има 0лева връзка и смисъл. РАЗБИРА Се в поста има и правописна грешка. От поста става ясно,че Ивана е поредната ограничена мърла,която е тръгнала да се излага за пиар пратки. Явно при нея и 2та вагона книги не са имали ефект,след като продължава да си е неграмотна. А пък за отворената ѝ уста,която зее като нещо много нелицеприятно, дори не искам да се замислям.
|
|