|
Post by Deleted on May 1, 2022 0:18:30 GMT 2
Какво очаквате от Тейче, толкова ѝ е капацитета, важна е рекламата и парички да падат. Смешници са двамата с Наумче и малоумните им реклами за Самсун ама като Айфон не искат да ги спонсорират, те за без пари на никой реклама няма да направят. Чакам с нетърпение да видим и те кой хотел са си изпросили за почивката. Оставете вие Теа, Меа.. мама ви Сиси вече дава на Гоги крема сирене.. правила макарони с сос от броколи, чесън, праз..манджа с грозде на това детенце дето яде от има няма месец и вече крема сирене дето вътре в състава като го прочетеш и ти се доплаква...
|
|
|
Post by tsvetentse on May 1, 2022 7:38:11 GMT 2
Евелин много държи да закара Кая на подстрижка, явно й скубело като я решат. Евелин, купи на животното четка Фурминатор за 100 лв, а не от Пепко за 2,и няма да я боли. Като видя кучета, подстригани до кожа, особено в жегите, всичко ми се обръща, казвам ви...
|
|
|
Post by carolinebingley on May 1, 2022 8:14:41 GMT 2
Ида беше изчезнала за известно време и гледам, че се е завърнала. Пропуснала съм дали е обяснила защо я нямаше, дано всичко й е наред. Тя е сред малкото, които са ми наистина приятни и симпатични. Преживяла е аборт. Мисля, че беше посала по темата в стори. Наскоро се завърна. Тя е много приятна и си й остана хоби снимането. Обясни, че й е трудно и изчезва за малко. А тези дни се е завърнала.
|
|
|
Post by cloudedmind on May 1, 2022 8:53:11 GMT 2
Четох ви малко преди да си легна и сънувах, че се карам с Даниел Петканов защо Александра рекламира Самсунг, а ползва Айфон Наум не е ли правил клип за "Ергенът"? Хората си създадоха и преродиха каналите с него, а той е едно от главните лица и да не се е възползвал... срамота. Иначе видеото му ми беше интересно, но ми се стори кратко. Не знаех, че не са близки с баща му.
|
|
|
Post by vivian27 on May 1, 2022 8:53:48 GMT 2
Снимка на Капитонова от Тик Ток. Сигурно е 15 годишна, но пък нищо общо с филтрираните и снимки в Инстаграм..
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 10:30:54 GMT 2
Снимка на Капитонова от Тик Ток. Сигурно е 15 годишна, но пък нищо общо с филтрираните и снимки в Инстаграм.. Уаууу.. ама злобния поглед не се е променил..
|
|
|
Post by lisca on May 1, 2022 10:38:35 GMT 2
Теа така говори на аудиотрията си, сякаш на аборигени.. Един вид - слушайте ме сега, тук да ви светна набързо как да живеете и какво и как да ползвате, супер пренавита, неестествена и криндж, как ѝ се връзват хората, все едно да вярват на рекламите по телевизията. 🤦🏼♀️ Тя е наясно, че са будали го показва с всяка реклама.. Малко ми напомня на тези от бързите кредити, като видят някой наивен будала, който си мисли, че му правят услуга и са искрени с него. 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by ivkasmile on May 1, 2022 10:39:12 GMT 2
Капитонова си е същата, според мен. Просто тук лицето ѝ по по детски пухкаво. Да,кофти характер, но няма 200 корекции, както се изкарва, една от малкото е с естествена хубост. Полина тия чехли не ги свали от краката си, сега и с бялата рокля. Гергана е качила една снимка уж усмихната, изглежда като да е плакала. Тя къде се натътрузи да спи 2 дни не става ясно.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 1, 2022 10:43:31 GMT 2
Какво очаквате от Тейче, толкова ѝ е капацитета, важна е рекламата и парички да падат. Смешници са двамата с Наумче и малоумните им реклами за Самсун ама като Айфон не искат да ги спонсорират, те за без пари на никой реклама няма да направят. Чакам с нетърпение да видим и те кой хотел са си изпросили за почивката. Оставете вие Теа, Меа.. мама ви Сиси вече дава на Гоги крема сирене.. правила макарони с сос от броколи, чесън, праз..манджа с грозде на това детенце дето яде от има няма месец и вече крема сирене дето вътре в състава като го прочетеш и ти се доплаква... Аз какво ви казах,че скоро и макарони/спагети ще му даде,както тя ги прави за нея ,Ния и Гошко ?Супер безотговорно.И то с чесън,броколи,праз и каквобли още не-бъркоч.Айде броколи само като кашичка или пасирано или на много малки парченца(когато му е времето) ок,ама така вичко + спагети/макарони-🤦🤦Горкото бебе.Стомахчето му ще е ужас.Не се прави така.Много неща,които тя дава,не се дават на малко дете .Трябва поетапно.Ама тя е толкова проста и мързелива ,че имам чувството,че не я интересува за здравето на децата си и от храна, и от към здравословни грижи(лекарски) .Ражда деца и хайде.Нека се спасяват сами-да ядат ,каквото им се сложи, да се обличат.С една дума да правят това,което правят големите ,нищо,че не могат и трябва да им се покаже.Ама защо да го прави Сиса?Като най-лесно е така пляскаш храна на плота и готово.Аман от малоумие.Жалко,че не е само Сиса така,ами има и други такива индивиди като нея за съжаление.Не е въпеосът да родиш дете и да му дадеш любов и айде родител съм.Бясна съм,че и Ния , и Гоги им се съсипва здравето по този начин .Толкова хубави деца.Нищо,че не съм майка все още ,но ми е мъчно и болно като видя някой толкова безрасъдно да се държи със собствените си деца и да да го мързи толкова много.Като имаш деца ще се стегнеш и ще дадеш най-доброто от себе си,ще се стегнеш и ще пратиш по дяволите мързела,защото те трябва да са преди всичко.
|
|
|
Post by dynanamite on May 1, 2022 10:54:19 GMT 2
От на леля новия влог ми харесаха само кадрите от балона. Всичко друго беше потрес. Като започнем от на Александра каубойския аутфит и минем през момента на закуска, в който една от жените се плюнчеше и обясняваше над храната, пеенето в хотела...и за капак пак кифленска фотосесия с рокли пред ретро кола. Алекс ако я гледах за пръв път, щеше да ми направи много лошо впечатление от обличане до поведение...
|
|
|
Post by fif on May 1, 2022 11:15:45 GMT 2
Оставям този спонсориран пост тук
|
|
|
Post by eve44 on May 1, 2022 11:23:24 GMT 2
Здравословното хранене на Евелин продължи 3 дни. Тъжно е, когато си безотговорен за собственото си здраве. Тя и с цигарите така направи, та изобщо не съм учудена. С Деница са един дол дренки - дават заявки, че ще живеят здравословно и не могат да устискат няколко дни. И общата им култура е на едно ниво, и двете не възприемат критика и се ежат в коментарите. Също така не различават калъфка от възглавница Пловдивската маникюристка се оплака, че клиентка е счупила един от столовете и трябва да се бръкне с 300 лв. за нов. Изобщо не се замисли, че самият стол може да е некачествен, щом е издържал по- малко от година и настояваше да вземат същия, защото ѝ отивал на салона. И за други неща ми прави впечатление, че не вкарва никаква мисъл в главата си. Поръчала си къс тесен клин, който свали веднага след рекламните снимки, защото имала комплекси относно краката си. Взела маргарин, въпреки че знаела, че не е много полезно, но се мажел много по-лесно и бързо на филиите. Също така съм забелязала, че копира Никол. Покрай нейния шофьорски курс и колата, Деница се сети, че и тя иска да шофира и купиха още една кола. Макар че, като гледам, пак Георги си я вози навсякъде.
|
|
|
Post by klaudia on May 1, 2022 11:49:31 GMT 2
Стела Иванова в новото видео от отново показва нови придобивки. Купила втора употреба маратонки, които слагаше върху чаршафите, а се виждаше, че са носени и мръсни. Само прави някакви муцуни с огромните джуки и не излиза от мола. Мързелана голяма е и тя, добре, че техните ѝ дават пари, че бързо ще секнат шопинга и процедурките.
Сиса е потресаваща, само дано децата да са добре и да са здрави, че с тия захранвания и манджи не ми се мисли. Та тя в един ден дава по няколко неща, на следващия други, просто да яде нещо детето, пък дали е подходящо за възрастта му няма значение. Важното е да се мъндръсат, правят деца и да има ядене. Това, че зъбите на Ния почти ги няма, не е от значение. Много са безотговорни и мързеливи всички.
|
|
|
Post by haladriel on May 1, 2022 12:12:22 GMT 2
Някой знае ли на колко години е Стела Иванова? Изглежда ми доста състарена на около 30-35.
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 12:47:26 GMT 2
Нова тема ще има ли, честит нов месец!
|
|
|
Post by dilinika on May 1, 2022 13:03:23 GMT 2
Има ли ново видео днес от Ивана, че нещо в youtube или instagram не ми излиза? Вероятно отново творческа криза..
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 13:06:04 GMT 2
Гергана да не си е заключила профила и тя като Капитонова, не ми излизат никакви сторита през сайта за зяпане?
|
|
|
Post by nessap99 on May 1, 2022 13:15:32 GMT 2
!!! Току-що видяхме Ганюш в Парадйс-а. Мъкнеше се сама и беше точно “муха без глава”. Един луд поглед, ужас… за първи път я виждам и тя просто си гледа лудо в 100% от времето. Очевидно дамата, на която е подарила роза я е зарязала, защо иначе ще си е сама?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 1, 2022 13:29:25 GMT 2
Гергана да не си е заключила профила и тя като Капитонова, не ми излизат никакви сторита през сайта за зяпане? Не е, но и аз пробвах със сайта и не се виждат?? Много трафик й носим на тая
|
|
|
Post by theaxe on May 1, 2022 14:00:19 GMT 2
Анастасия Соловей удря дъното откакто е бременна. И на нея ѝ личи руския манталитет вече. То не беше “успокойте се и бебето ще стане”, през mom shaming-a с перфектната ѝ фигура, сега и този безумен нарцистичен пост. Постоянно повтаря колко си обича живота, колко ѝ е прекрасна косата, тялото, мъжа, то няма лошо, ама изглежда все едно го навира в лицата на хората. Аз ще ѝ кажа нещо грозно в нея - пошлото държание и ужасно кривите зъби.
|
|
|
Post by plam on May 1, 2022 14:15:04 GMT 2
Анастасия Соловей удря дъното откакто е бременна. И на нея ѝ личи руския манталитет вече. То не беше “успокойте се и бебето ще стане”, през mom shaming-a с перфектната ѝ фигура, сега и този безумен нарцистичен пост. Постоянно повтаря колко си обича живота, колко ѝ е прекрасна косата, тялото, мъжа, то няма лошо, ама изглежда все едно го навира в лицата на хората. Аз ще ѝ кажа нещо грозно в нея - пошлото държание и ужасно кривите зъби. Знам,че не трябва да се обижда бременна жена,но тази е изключително неприятна в лице. Толкова е крива с тия хлебарки на очите си,че я прави още по-нелицеприятна 🤮
|
|
|
Post by vivian27 on May 1, 2022 14:51:44 GMT 2
Ох, и на мен не ми е лицеприятна и по тази причина не мога да я гледам 🤷♀️ Отделно е до никъде с българския. Каквото и да си говорим Вика е много по-напред в тая част.
Много криндж ми идва позната/приятелка да ми подари роза.. това цвете го свързвам с любовни отношения. Ако искаш да подариш нещо на приятелка вземи лалета, нещо пролетно, кой по ягодите ще дава една роза.. нали уж за смешката с Ергена, ама на мен хич не ми се стори смешно, а повече лесби🤷♀️
|
|
|
Post by carolinebingley on May 1, 2022 16:05:58 GMT 2
На Сладкиша косата е в ужасно състояние. Не мислех, че е толкова зле. Сега като я показа отблизо пусната се видя колко много е изтощена. Искам добронамерено да й пиша със съвети, но не знам как ще се приеме. Купила си най-добрите витамини, но не ги пие,а те са супер ефикасни. Връзва я и опъва нон стоп,станала е като захарен памук, по цялата дължина е поразена, изгоряла. Имала букли като стои на кок и затова не я решела. Букли нарича рошавото и начупеното от стоенето на кок. Майко мила! Нарича фитнес мазе с два уреда и сложила там грамадния стар диван да й заема още повече място и да мухлясва. Ще видим колко ще изкара на режима и тя. Забелязах обаче, че има чаша на точки, в която пие кафе(като на Милена, но с картинки) и снима по същия начин как си прави кафе сутрин.
|
|
|
Post by tedi on May 1, 2022 16:08:41 GMT 2
Оставям този спонсориран пост тук УМРЯ ЦИГАНКАТА ДЕТО Я ХВАЛЕШЕ 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by okay on May 1, 2022 16:21:21 GMT 2
Евелин написала в заглавието на влога си "време за мен". Че всеки неин ден си е изцяло за нея, да не би да е заета с нещо, освен с чистене? Кученцето ѝ е много сладко. Толкова ли не може да прочете в интернет как трябва да св грижи за козината му? Много смешно в хубавия смисъл ми стана като каза, че ѝ връзва" моцки". За нездравословното хранене - не мисля, че дълго време ще се придържа към режима си, но сега все пак е при баба си. Рекламата на салона за красота дори я скипнах, защото беше много криндж. Не желаем да гледаме как ѝ чистят порите. Не искала да казва цените на процедурите, защото никъде не ги пишело. Аз пък никога няма да отида в салон, в който не знам за кое колко ще ми искат. Наистина конкуренцията в София е голяма и затова не може да се разчита на някакви общи описания по сайтовете. Обикновената рсботеща жена, когато иска да отиде в даден салон за първи път, го прави заради препоръка на приятелка, заради цените и заради локацията. Каквото досега съм пробвала по препоръка на "големите" инфлуцки, в 90 % от случаите е било пълно разочарование и в 10 % нищо особено. За бакембардите - доколкото знам, когато имаш бенки в дадена зона, ги покриват, за да ги предпазят, така че не би трябвало да има проблеми. Въпреки че не харесвам Евелин, малко ме инфлуенсна за парфюма с дървото "чедър" и може да си го поръчам от нотиното.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 1, 2022 16:24:22 GMT 2
Ахаааа кедрово дърво демек😂и мен ме заинтригува, любима нотка ми е, но аз искам всеки парфюм😃
|
|
|
Post by vivian27 on May 1, 2022 16:50:02 GMT 2
Armani Si Intense е мега якото попадение. В уиш листа ми е, обаче имам поне 10 за изхразходване и съм си ударила вето 🤷♀️
Това за шофирането и аз съм си го мислела за други хора. Сякаш като са бавни, флегматични и прости, и имам чувството, че не са способни на нищо в тоя живот🤣
Инфлуенсърския живот на Гергана се изразява в това да яде торта, да отиде на кино, и да си го снима и постне 😄 Логикааааа… НЯМА 🤷♀️🤣🤣🤣
|
|
|
Post by carolinebingley on May 1, 2022 17:34:45 GMT 2
Не а Армани, каза, че е арабски парфюм.
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 18:18:36 GMT 2
Във Варна не всеки салон има сайт или фейсбук страница, което е много глупаво. По този начин директно ме губят като клиент, защото нямам намерение да отида в салона и да не знам, колко пари трябва да дам. А в момента сменят цените, заради инфлацията и не го обявяват. На препоръчано от инфлуенсърки не се доверявам вече, особено за процедури. Зорница се кълнеше в един фризьор, а после нещо стана и спря да посещава салона му. Като си харесам някоя фризьорка започвам да ходя само при нея, дори да смени салона. От години посещавам един салон във Варна, но смениха фризьорката, при която ходех и новата ме напрегна при 2 посещения и се отказах да ходя вече там. Разбрах от позната, къде се е преместило момичето, при което ходех и макар да е по-скъпо започнах да ходя там. Рекламата на салона за красота дори я скипнах, защото беше много криндж. Не желаем да гледаме как ѝ чистят порите. Не искала да казва цените на процедурите, защото никъде не ги пишело. Аз пък никога няма да отида в салон, в който не знам за кое колко ще ми искат. Наистина конкуренцията в София е голяма и затова не може да се разчита на някакви общи описания по сайтовете. Обикновената рсботеща жена, когато иска да отиде в даден салон за първи път, го прави заради препоръка на приятелка, заради цените и заради локацията. Каквото досега съм пробвала по препоръка на "големите" инфлуцки, в 90 % от случаите е било пълно разочарование и в 10 % нищо особено. За бакембардите - доколкото знам, когато имаш бенки в дадена зона, ги покриват, за да ги предпазят, така че не би трябвало да има проблеми.
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2022 18:36:45 GMT 2
Последните сторита с ремонта на Деа са много смешни. Все едно Гучи ги е писала..
Двете май имат много общи черти. Все им било трудно и тежко, все работили здраво и вярвали само в себе си… да не се окаже само, че Райчето има три самоличности 😅
|
|