|
Post by scalestone on Apr 30, 2022 15:29:45 GMT 2
Алекс: "Бягайки от себе си, само губим."
Това го казва жената, която какво ли не си направи, на какви ли не диети се подложи.... Не знам при какъв специалист ходи за психичното си здраве, но май е по-добре да го смени.
|
|
|
Post by l4444 on Apr 30, 2022 15:54:53 GMT 2
Гергана буквално вчера даваше уроци по етикет, в частност - как се държи чаша с бяло вино, и днес качва стори как държи грешно чашата с бяло вино.. 🤣 ibb.co/55qnSvd
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 30, 2022 15:59:19 GMT 2
Аз за една от тях не се сещам, която да се развивива професионално с това, което е учила и да е по-успешна от мъжа си. Не, че е нужно да е така. Ама повечето ако не са мъжете им са гола вода. То и това не е никак малко, да намериш стабилен, добър и переспективен мъж. Едно време наша близка казваше"дипломата на жената е мъжа до нея". Много често се сещам за тези й думи. Та по тоя параграф са успели, да. При Елица наистина много лошо впечатление ми прави това, че идва тук, а никога не си ходи у тях да види роднините си. Майкъл също е с доста пренебрежително отношение към България, и към визитите й тук. Много сме я обсъждали тая тема. Няма обаче да забравя как се обади на баба й заради колаборация с едни кремове с невен, уж да й кажела как се прави мехлем с невен(сякаш ще си го направи) как демонстративно показваше, че й е звъняла. А идва за 4 дни и не отива да я види. Е, не мога това да си го обясня. Може би, защото аз съм много привързана към земя и род и не го разбирам това. Колкото и да си загубил корен, колкото и години да те няма, колкото и да не си близък с роднини, да ходиш няколко пъти в Бг и да не чувстваш нужда да идеш до родния си дом, да видиш близки и роднини. Не я осъждам,не всеки е близък с роднините си, но ми е странно и не го разбирам това наистина. За възрастните ни роднини това е радост. На тях това им е останало. Да ни чакат🙂
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2022 16:07:24 GMT 2
Елица нали беше казала, че мисли да се прибере за сбирката на класа през май месец, а накрая какво стана дойде за далаверките на МК и да походи на готини места, че Майкъл в последно време я води..НИКЪДЕ. Преди поне пътуваха доста, а сега никъде не ходя, я на няколко месеца я води на дейт найт, дето тя снима само него и до там.
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 30, 2022 16:45:22 GMT 2
|
|
|
Post by jeri on Apr 30, 2022 17:19:18 GMT 2
Аз харесвам Алекс и не умаловажавам успехите й. Не става само с красота, трябва и характер, дисциплина и професионализъм. Много пъти хората в тези среди са казвали, че красиви момичета са разглезени, очакват всичко наготово и затова не им се получава. Затова си хващат богат мъж и до там. Ето Саня не е на това ниво, защото си е лигла. Виктория си заслужава cancel, Елица е добра душа. Не разбирам и защо масово тренирано тяло се възприема от другите жени за несекси и женствено, доста мъже се кефят и го оценяват.
|
|
|
Post by yoanat on Apr 30, 2022 17:30:04 GMT 2
И аз попаднах на видеото й в тикток и на коментара към него и съм меко казано шокирана 😂 Тази жена наистина не е добре и не може да прецени кое до колко е уместно да се споделя публично в социалните мрежи и кое е по-добре да си го запази за нея. 🤦♀️
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 30, 2022 17:32:10 GMT 2
Ами на мен много тренирано женско тяло определено не ми харесва. Завиждам обаче за волята им да тренират, защото аз не мога. Саня няма да я забравя как се гримираше само във Фермата и се лигавеше. Сакън да не я видят без грим. Това правеше по цял ден. Едно не разбирам, хубави жени и без грим, очевидно надарени от природата с красота и пак имат комплекси. При нея хайде идва и от това с което се занимава. Но тя си е хубава и без грим.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 30, 2022 18:27:17 GMT 2
Саня за мен е много красива жена, но видимо живеем на различни планети. Във фермата се показа като странен човек, толкова спокойна и бавна, че чак дразнеща, бягаща от работа- във Фермата си все пак.. И сестра и е много красива. Дори и да имат намеси, то са си направени в рамките на нормалното.
За Поля ще кажа, че не съм против силикона. С малки гърди съм, но никога не ми е било комплекс. Вече след две деца какво е било положението там, само тя си знае.. щом се чувства добре със силикона-окей, ама да не мрънка колко трудно и било, щото и тя като Пепа е с арсенал от помагащи..
Сега очаквам Пепа да сложи силикон 😄 ще се комплексира от мамите инфлуенсъри😆
|
|
|
Post by alliessa on Apr 30, 2022 18:27:20 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 30, 2022 18:43:12 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Apr 30, 2022 18:53:24 GMT 2
Тези и двамцата един мозък делят май, а Теа и с Ая още наполовина дели...
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 30, 2022 19:20:19 GMT 2
Из какви храсталаци и сокаци се разхожда Ганка с xmilita? С гаджето какво стана?
|
|
|
Post by alliessa on Apr 30, 2022 19:29:01 GMT 2
ТъпоТейче обаче стеатегически веднага изтрила въпросните сторита...все едно не могат да се свалят от 20 места.Е, кажи, колко точно да си тъп, баце. Нее, там са
|
|
|
Post by alliessa on Apr 30, 2022 19:32:53 GMT 2
ТъпоТейче обаче стеатегически веднага изтрила въпросните сторита...все едно не могат да се свалят от 20 места.Е, кажи, колко точно да си тъп, баце. Нее, там са
|
|
|
Post by Libelle on Apr 30, 2022 19:56:41 GMT 2
Женени са Милена и Мики,без сватба, но са подписали даже мисля ,че в Дубай. Тя беше разказвала в старо видео. Елица доколко съм виждала при едно посещение на бабата, брат ѝ живее също в Дания. Т.е. гостите от България няма да са повече от 5-6 даже, не 10. Лелята,някой баба или дядо от бащина линия, ако има живи и това е май. Не смятам,че това е оправданието. Аха, не знаех, а ми беше наистина интересно. За Елица даже не знаех, че има и брат. Тя с него вижда ли се изобщо? Беше споменала, че имат още роднини, които да там, но нямам спомени какво е що е. Женени са в Швеция. Милена беше бременна и тогава
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 30, 2022 19:56:42 GMT 2
Пускам си някакъв влог на Анито лайф грим фитнес коуч готвачката и тотален потрес. Снимат се как минават границата и пътуват към Одрин. В половината клип детето на задната седалка се кикерчи в столчето си, изправя се, държи се за дръжката и какво ли не. А това е малко им дете, което е на около 3-4 г. Как не им е неудобно просто?! Това със столчетата ме побърква и Петканова редовно си вози Габриел така. Същата Ани качва втора част от Турция в магазин за реплики и казва " Бях казала, че няма да си взимам реплики, но излязох с цели 4 чанти!" Къде си Ганюш 2.0
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 30, 2022 20:03:40 GMT 2
И пише в стори къде предполагаме, че ще пътуват и дала два отговора възможни. Все едно ще ходят кой знае къде, а то в Одрин за манджи, локум, баклваи прахове. Не, че е лошо. И аз много обичам да ходя там. Но защо е тая мистерия и драма.
Много ми е смешно това. Валерито е във Флоренция. Еми завиждам й. Сега щях да съм там, но ни се провалиха плановете. И чак ни става тъпо като гледам стотитата. Много ми се ходи. Голяма късметлийка е, всеки месец ходи някъде. Ето това е нещо, за което наистина им завиждам на някои. Безгрижен живот в пътешествия всеки месец, без да работиш нищо реално, ами кой като тях, добре са си. На Валери снимките са красиви.
|
|
|
Post by sdt on Apr 30, 2022 20:18:38 GMT 2
Ида беше изчезнала за известно време и гледам, че се е завърнала. Пропуснала съм дали е обяснила защо я нямаше, дано всичко й е наред. Тя е сред малкото, които са ми наистина приятни и симпатични.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2022 20:30:39 GMT 2
И пише в стори къде предполагаме, че ще пътуват и дала два отговора възможни. Все едно ще ходят кой знае къде, а то в Одрин за манджи, локум, баклваи прахове. Не, че е лошо. И аз много обичам да ходя там. Но защо е тая мистерия и драма. Много ми е смешно това. Валерито е във Флоренция. Еми завиждам й. Сега щях да съм там, но ни се провалиха плановете. И чак ни става тъпо като гледам стотитата. Много ми се ходи. Голяма късметлийка е, всеки месец ходи някъде. Ето това е нещо, за което наистина им завиждам на някои. Безгрижен живот в пътешествия всеки месец, без да работиш нищо реално, ами кой като тях, добре са си. На Валери снимките са красиви. И аз завиждам благородно на Валери , че може да пътува . Флоренция е един път . Сега ми попаднаха снимки на Бачорски от Рим и ми се къса сърцетооооо . Ах обожавам го този Рим . Както и Радостина е във Венеция -също голяма моя любов. Ето за такива неща аз завиждам благородно, признавам без бой .
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2022 20:56:32 GMT 2
Тази Рене Борисова наистина много красива. И си приличат двете сестри. Аз не я знаех сестра й на Саня. Саня не я хaресвам особено, но много ме е яд за тях с Ники Илиев. Устните са им правени и на двете, но са направени много добре и им отива. Ето това са хубави жени, но те са си естествено красиви, там няма какво да се пипа. Нежни, хубави коси, хубави фигури. Ако видите стари снимки, Саня има много намеси- не са само устни. За Рене не знам. Иска ми се да науча кой е ремонтирал Саня, защото няма абсолютно нищо общо със стари снимки, а изглежда естествено И аз пътувам всеки месец, но не ми поема никой спане за ДС го кача на сторита и не е толкова инстаграмабъл:д аз завиждам благородно например на Богданска като ходи в доминикана и бяха в невероятен хотел. Също на Венелин Кондаков за бора- бора… живот си живеят наистина и затова не ги следя:д Виктория отдавна много я е яд на хора, които не я следят, а гледат и пишат и явно с многото обиди положението стана нетърпимо За нея:д толкова хейт за някого не съм виждала от години в онлайн пространството, очаквах да го приеме различно, а не да затваря профил, но явно и тя си е правила сметки без кръчмаря 😂 Вчера гледах на Евелин видеото защо е спряла да прави маникюри и аз- час и половина изобщо не е дълго време за подръжка- нормално е. Не познавам някой за 40 минути да го правят. Само оправдания от мързел. Разбирам да беше казала нещо по- задълбочено, като например, че от праха може да развие алергия или от неудобната поза по цял ден наведен проблеми с кръста , а то отново нищо и половина
|
|
|
Post by scalestone on Apr 30, 2022 21:01:58 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2022 21:12:37 GMT 2
Да и аз бях чела за това и все не можех да си я представя с жена ,а по-точно с някой шейх да речем . И сторитата доста ѝ гледам ,но доста умело крие половинката или и аз толкова съм гледала де .... Хаха
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Apr 30, 2022 21:15:14 GMT 2
На Бачорски детенцето (момченцето) не им ли е много малко, те постоянно пътуват без него на почивки, не по работа, кой го гледа? Не знам, аз съм с малко бебе и не мога да си представя да го оставям така постоянно. Гучи е много налудничева. Сложила е някаква чанта, която е със златна верижка, сигурно пак е на някой блуанд, ама изглежда толкова евтинджос. i.ibb.co/5rWc79W/9828-D5-AE-A04-B-4203-AEF2-A03-D8-E99-E55-A.png
|
|
|
Post by plam on Apr 30, 2022 21:54:55 GMT 2
На Бачорски детенцето (момченцето) не им ли е много малко, те постоянно пътуват без него на почивки, не по работа, кой го гледа? Не знам, аз съм с малко бебе и не мога да си представя да го оставям така постоянно. Гучи е много налудничева. Сложила е някаква чанта, която е със златна верижка, сигурно пак е на някой блуанд, ама изглежда толкова евтинджос. i.ibb.co/5rWc79W/9828-D5-AE-A04-B-4203-AEF2-A03-D8-E99-E55-A.pngЕгати веригата. Те по-мощните кучета не връзват с такива вериги,наща го турила за аксесоар 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2022 22:53:05 GMT 2
Гана няма никакъв собствен стил или усет. В момента тези цигански вериги са тренд- всеки, който съм гледала в ютюб с видеа за “луксозни” дизайнерски придобивки винаги засяга темата за трендове и защо да не ги следваме и неведнъж са споменавали за някоя придобивка, която е тренд и много са съжалявали за нея и вече повече обмислят. Нашата наслагва каквото сега е популярно и това е. Колкото тази верига е хубава, толкова й отиват тези модели шапки 😂
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 30, 2022 22:56:06 GMT 2
Днес изгледах Попова и влог, хареса ми. Гледах и Наум и Тейче. Стана ми мъчно като засегна темата за баща си. Искрено ми се стори видеото. Пътуващата за Одрин е без коментар !
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2022 23:03:19 GMT 2
Нямам съмнение, че Теа си ръчка айфона през 80% от времето.
Това според мен си е за профила, супер тъпа изцепка.
Иначе нон-стоп повтаряме колко сме загрижени за “аудиторията си”, колко е невероятно това “устройство” (намразих я тази дума вече), как винаги препоръчваме любимите ни неща.
И последният й пост - гивауей с Moroccan oil, явно е поредната подкрепа на малкия бизнес в България.
О, колко велико се чувствам, че бранд с чужда националност в наименованието си, е добавил нашето знаме на опаковката си.
Благодарим за подкрепата, Теа!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 30, 2022 23:07:18 GMT 2
Здравословното хранене на Евелин продължи 3 дни. Тъжно е, когато си безотговорен за собственото си здраве.
|
|
|
Post by notacliche on May 1, 2022 0:04:23 GMT 2
Тея е толкова глупава, че даже не се сеща, че като качва стори и слага емотиконка, си личи, че е от айфон ( емотиконките на Самсунг са различни.) Иначе прави реклами на “невероятния” Самсунг. Последното стори със сърчицето е с айфон. А и друг път съм забелязвала.Тези наглеци правят последователите си на пълни маймуни, просто не знам как има толкова заблудени хора да им вярват🥲Ако съм на Самсунг, ще си искам парите обратно..егати некадърниците🤦🏼♀️
|
|