|
Post by Deleted on May 2, 2022 11:02:49 GMT 2
Halliwell, можеш ли да прикачиш снимката тук. Руската простакеса си е заключила профила, а нямам намерение да я следвам. Лафът "лоша реклама няма" за пореден път се оказва тотална заблуда. Капитонова е нагледен пример.
едит: Видях снимката в профила на момичето. За първи път виждам тази Ивана, но ме скандализира...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on May 2, 2022 11:07:23 GMT 2
Halliwell, можеш ли да прикачиш снимката тук. Руската простакеса си е заключила профила, а нямам намерение да я следвам. Лафът "лоша реклама няма" за пореден път се оказва тотална заблуда. Капитонова е нагледен пример. едит: Видях снимката в профила на момичето. За първи път виждам тази Ивана, но ме скандализира... От телефона не мога да прикача по някаква причина,но ще оставя Инстаграма на девойката. Който иска да се посмее на поредната доза тъпизъм . @iva.nn.a
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 2, 2022 11:16:17 GMT 2
Асистентката на Капитонова е няма толкова просто парче. Последния ѝ разголен пост същност е на тема "2 вагона книги". Да, между снимките и текста има 0лева връзка и смисъл. РАЗБИРА Се в поста има и правописна грешка. От поста става ясно,че Ивана е поредната ограничена мърла,която е тръгнала да се излага за пиар пратки. Явно при нея и 2та вагона книги не са имали ефект,след като продължава да си е неграмотна. А пък за отворената ѝ уста,която зее като нещо много нелицеприятно, дори не искам да се замислям. Аз много се смях на тази с" 2 вагона книги" 🤦🤣 Два вагона голотия и кифлене по-скоро. Да ходи с Питонова Пекинез под ръчицка ,нали и е "асистентка" и да не се излага така...
|
|
|
Post by Cherry on May 2, 2022 11:37:34 GMT 2
Дъщерята на Бони не е бременна, ако не се лъжа преди 2 г беше абитуриентка. На Деничка колата им не е икономична, а пестелива 😃 Аз също не мога да повярвам, това момиче как продължава да има толкова клиенти, постоянно да се бие в гърдите колко изкарва и колко успяла е, а да се държи така с клиентките си и да ги обсъжда във видеа, ужасно и нагло отношение. Пепа-Нелепа изби рибата с тоя кадър по боСки 😁 А от Николчето съм много погнусена, можеш да си позволиш да караш джип Мерцедес за първа кола, ама една пуста калъфка за възглавница не можем да си вземем. Като си мърлява и ти идва отвътре, бъди си такава, но не е нужно да снимаш и показваш мизериите си. А дъщерята на Бони Миа-Михаела е бременна. Случайно ми излезе пост в инстаграм. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by nomade on May 2, 2022 12:12:27 GMT 2
Деница отново със страшно кухите си и плоски изказвания. Не искала да се сеща, че някога била в това положение, един вид слаба и безпомощна. Било и трудно да говори за миналото си. Сещай се, миналото, в което е нямала кешовица за Карл и Валентино. Среща се с приятелка във влога, която е от Плевен, но вече не живее там и наша Куховица под мустак измрънква “И по-добре, че не живееш тук”. ДА СЕ ЗНАЕ! Сподели, че си поръчала дрехи от АбауТю, обаче не били пак долнища и дънки. Боже, прекръствам се! Не мога да повярвам, че ще си поръча нещо различно от раздърпаните найкове, 2 размера по-големи от нейния. Сигурно тоя път ще е някое горнище. 😀😀😀 Защо изобщо продължават на подобни девойки да им дават кодове и т.н., като тя нито веднъж не е показала нещо различно.
|
|
|
Post by flowerr on May 2, 2022 12:14:49 GMT 2
Гането нали не пиеше алкохол, забелязвам, че в последно време вече не е така 🤣 ….
|
|
|
Post by vivian27 on May 2, 2022 13:01:24 GMT 2
Гането нали не пиеше алкохол, забелязвам, че в последно време вече не е така 🤣 …. И аз това си мислех 😂 Иначе живяла два дни като принцеса и сега бак ту риалити- живот на пепеляшка🤦🏻♀️ Коя беше ти Снимала Шанелите на икейския шкаф пред един бежов тапет принцесата😁 Ганке, кво стана с чорапа? Къде го изгуби?
|
|
|
Post by deny on May 2, 2022 13:12:51 GMT 2
Тая проста*ка, маникюристката, дано никога не се сблъска с това да няма нищо! Ама наистина да няма - пари за хляб, да живее без отопление зимата, да износва стари дрехи и т.н. Много е тъпа милата, дано да не я гледат момичета, които наистина знаят какво е нищета! Куха хралупо, животът не е само парцали и марки! Ама, какво ли очаквам аз от това същество, което има в речника си 10 думи на кръст...
|
|
|
Post by cloudedmind on May 2, 2022 13:41:51 GMT 2
Асистентката на Капитонова е няма толкова просто парче. Последния ѝ разголен пост същност е на тема "2 вагона книги". Да, между снимките и текста има 0лева връзка и смисъл. РАЗБИРА Се в поста има и правописна грешка. От поста става ясно,че Ивана е поредната ограничена мърла,която е тръгнала да се излага за пиар пратки. Явно при нея и 2та вагона книги не са имали ефект,след като продължава да си е неграмотна. А пък за отворената ѝ уста,която зее като нещо много нелицеприятно, дори не искам да се замислям. Аз я отследвах след този пост. Много глупаво изказване, че ако четеш само художествена литература, ще имаш богат речников запас, но няма да научиш нищо ново. Да, ако четеш книжките, които вървят с Космополитан, сигурно няма да се обогатиш достатъчно, но истинската художествена литература може да те развие много повече от евтините книжки за личностно развитие, в които пише едно и също ( не слагам всички под един знаменател).
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 14:15:48 GMT 2
Сиса кърти какви неща дава за ядене на Гого, кекс с овесени ядки, овесено мляко, 1 суперна лъжица чия (на мен от една чаена лъжица ми се подува стомаха, а не ми се мисли за едно бебешко коремче какво е), банан и боровинки и това за закуска.. Да не говорим каква гнусотия е докато яде детето, не мисля че тия кадри биха били нормални за някого и особенно като снимаш 10 минути как смуче някакви парчета храна и направо ми се повдига. Много тъпи влогове почна да прави, едно и също всеки път, само как ядат децата, как Ния оцветява някоя книжка, Сиса как търка дивана, дотъпява. Забележете какво количество ориз със спанак е сипала на Гого.. prikachi.net/image/r2h1BНе мога да разбера защо взема Ния от градина на обяд, преди излъга, че я взима, защото градината била до обяд и нямали персонал, а сега имаше кадри от градината, където е видимо, че всички якета на децата са там и вероятно спят, а Ния си тръгва. По-евтино ли е, ако детето ходи на градина до обяд в Германия? След това отидоха в парка и Сиса реши, че трябва с одеалата и матрачето от количката на Гоги да го сложи на някаква люлка, няма такава мизерия, силно се съмнявам после да ги е изпрала тия неща. Ния пак яде сладоледи, а Гоги вече пие и соковете на Хип, очаквам за Гергьорден да яде и агнешко. Сиса била много изморена, защото Гоги се будел много през ноща, защото се обръщал САМИН по корем и се будел, доста странна работа ама айде ще се направим, че ѝ вярваме. И двете деца били сополиви отново, но какво може да се очаква като няма никаква хигиена в тая къща.
|
|
|
Post by fairy777 on May 2, 2022 14:57:24 GMT 2
Ами яйцето...обелките на масата, яйцето също там се въргаля...няма чиния,няма да го нареже,няма вилица🤢 Тая сисена маса ако можеше да говори...един път не съм я видяла да я бърше,а сигурно и мръсните памперси слага там, няма да се учудя 🤢
|
|
|
Post by mariaflower on May 2, 2022 15:19:52 GMT 2
Не мога да разбера защо взема Ния от градина на обяд, преди излъга, че я взима, защото градината била до обяд и нямали персонал, а сега имаше кадри от градината, където е видимо, че всички якета на децата са там и вероятно спят, а Ния си тръгва. По-евтино ли е, ако детето ходи на градина до обяд в Германия? Ако имат липса на персонал е напълно възможно да са им дали място само до обяд. Деца, които са от повече време в градината с по-стари договори може да си остават до 4-5. При нас е абсолютно същото, навсякъде липсва персонал, независимо дали е частна или държавна градина. Държавните са безплатни на много места (не ги знам къде живеят семейство Сисови), но да - колкото по-малко часове, толкова по-малка такса.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 2, 2022 15:52:50 GMT 2
Сиса кърти какви неща дава за ядене на Гого, кекс с овесени ядки, овесено мляко, 1 суперна лъжица чия (на мен от една чаена лъжица ми се подува стомаха, а не ми се мисли за едно бебешко коремче какво е), банан и боровинки и това за закуска.. Да не говорим каква гнусотия е докато яде детето, не мисля че тия кадри биха били нормални за някого и особенно като снимаш 10 минути как смуче някакви парчета храна и направо ми се повдига. Много тъпи влогове почна да прави, едно и също всеки път, само как ядат децата, как Ния оцветява някоя книжка, Сиса как търка дивана, дотъпява. Забележете какво количество ориз със спанак е сипала на Гого.. prikachi.net/image/r2h1BНе мога да разбера защо взема Ния от градина на обяд, преди излъга, че я взима, защото градината била до обяд и нямали персонал, а сега имаше кадри от градината, където е видимо, че всички якета на децата са там и вероятно спят, а Ния си тръгва. По-евтино ли е, ако детето ходи на градина до обяд в Германия? След това отидоха в парка и Сиса реши, че трябва с одеалата и матрачето от количката на Гоги да го сложи на някаква люлка, няма такава мизерия, силно се съмнявам после да ги е изпрала тия неща. Ния пак яде сладоледи, а Гоги вече пие и соковете на Хип, очаквам за Гергьорден да яде и агнешко. Сиса била много изморена, защото Гоги се будел много през ноща, защото се обръщал САМИН по корем и се будел, доста странна работа ама айде ще се направим, че ѝ вярваме. И двете деца били сополиви отново, но какво може да се очаква като няма никаква хигиена в тая къща. Количеството ориз е колкото за голям човек,ама Сиса нали ,както казах ражда деца и айде сякаш са възрастни вече да се спасяват-хранене,обличане,направо живот на възраствн ,нищо,че е малко бебе.Ама като е мързелива. Без думи съм за храната, колипеството и консистенцията,която дава като захранване ,както и интервала ,в който вкарва разлипните храни.🤦 Сиса е ,ккто малоумна,така и мързелива и безотговорна към децата си.Айде към себе си,ако иска и ккто иска да процедира.Ама децата?Не ѝ ли трепери под лъжичката съвестта?Как си ляга спокойно ?Не я ли гризът мисли ,дори минимални,че съсипва децата си За проговарянето на Ния между другото да отворя темата отново.Между другото знам,че момичетата проговарят по-бързо и по-рано.Моя позната имат момченце,което е вече на 2 годинки и нещо,а попринцип момченцата по-късно и трудно,но то говори сякаш е на 5-6 годинки.Крайно време е Сиса да спре да търка дивана и д обърне внимние на Ния и за третото лице,в което говори.Даже силно казано"говори".Но е крайно време да премахне докато е време "тоз", "ко туй" ,"ко ши идеш" и прочие.Погледнах предпоследнит клип и Ния късаше листи от книжка за оцветяване и Сиса не каза " Отлепили са се листите,затова не ги късай,за да стоят в книжката ",а каза нещо от рода на "Тук не късай туй ,щот е таковата ".🤦🤦Няма начин детето да се научи да говори като цяло с такъв изказ на майката.Никакъв шанс,защото децата попиват много и е жалко,а езикът ни е толкова красив и ще е хубаво децата ѝ -Ния и Гоги да го научат както трябва,а не с тоз,туй, таковата и прочие.И на мен ми се е случвало да използвам "тоз" ,ама нвщо от сорта на "Оф,тоз кажи го,че не мога да се сетя кк му беше името" и то в бързината .Човешко е случва се да се използват някой път,но при Сиса положението си е плачевно Не е нужно Монтесори,гомнесори и прочив,трябва акъл,ама Сиса ѝ липсва.И е адски жалко. Едит:Добре,че са Сисините видеа,че да може повечето да видят и разберат как и какво не се прави.Най-вече грижи за дете/деца от към здраве,хранене
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 15:59:15 GMT 2
|
|
|
Post by niisy on May 2, 2022 16:11:10 GMT 2
Ехеее, и на мен богът на инфлуенсъритр ми се усмихна и се разминах на една пешеходна пътека с кака ви Антоанет. За жалост бях без очила и не можах да видя невероятни подробности за тези 3 секунди, в които се разминавахме, НОО видях най-важното - беше с Фифко. Друго, което ми направи впечатление е, че беше с някакви скандални токове, които ми изглеждаха като за минимум вечерен котильон + се размяташе леко кокетно като кралицата на София. Туй то от мен )
|
|
|
Post by carolinebingley on May 2, 2022 16:43:18 GMT 2
Те повечето инфлуенсърки така малко вървят като, че не стъпват по земята. Камелия от happygreenfamily колко хубава спалня си е направила само със стари мебели, които е пребоядисала и намерени неща от битака, на които е дала втори живот. С истински мерак е правено. Интересно, добре съчетано, малко като от филм по Джейн Остин, като от други времена. Но без да изглежда старо, демоде и грозно. От нищо нещо е направила и се е получило толкова хубаво. Един стар кадифен червен стол, едни кокетни перденца от втората, порцеланови вази, тоалетка състарена с боя втора ръка, много добре е станало. Не като масовите бели бохо домове, стерилни и без никакъв уют, с усет направено, с чар. Много ми допадна.
|
|
|
Post by lama on May 2, 2022 17:06:42 GMT 2
Rali.Q е в Стани богат. Стискам ѝ палци да се представи добре. Излиза ли сме заедно един път покрай обща приятелка и съм с добро впечатление от нея.
Едит: не се представи добре
|
|
|
Post by vivian27 on May 2, 2022 17:06:42 GMT 2
Сиса вече дава пилешки пържоли на Гого🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Верно, че по Гергьовден ще е агнешкото, много сте прави..
А порцията с ориз и на двамата бе огромна. Сиса ако яде такива количества да не чака да отслабне, защото няма да се случи..
|
|
|
Post by carolinebingley on May 2, 2022 17:30:35 GMT 2
100 helit, на стори беше вчера и сега го няма. Каза, че ще сподели снимки като стане готова цялата спалня. Имали да слагат още неща. Много се накефих. Те са единствените, които с нищо не ме дразнят. И верандата им ще стане много красива. Освен това помагат за възстановяване на стара църква и специално са пътували надалече за да участват в ремонта й. Много са ми приятни. Всичко си правят с употребявани неща. А има и големи красоти на страницата й където продава порцеланови сервизи и разни находки от битака, предмети с история. Красота е, но почти всичко е обещано. Поне това, което на мен ми грабна окото. В някой момент ще си купя нещо оттам.
Моите планове остават във времето засега. Корица още ди чакам. Не бързам, междувременно издавам поезия и разказ заедно с още автори в едно издателство. Имам талант, но ми се каза не в прав текст, че трябва да съм готова за публичност, примиери, социални медии и говорене пред аудитория ако ще искам да издам с това издателство. И се съботирам сама, майка ми се ядосва,защото съм си спирала развитието. Но това ми е голям страх и още не съм готова за такава стъпка. Яд ме е на себе си. Купуват бе на Ралица кутиите. И аз не знам кой толкова ги купува, но тя бълва книга след книга и то сериозни тиражи. Явно се търсят. Много пъти дсъм де чудила, поезия много е се чете, но явно има успех щом изкарва толква бройки исе продават и хората ги харесат.
|
|
|
Post by 🙃 on May 2, 2022 17:32:27 GMT 2
Тая Деница...Хубаво изкласила си от мизерията, но няма да отделиш да оправиш на майка ти апартамента да не живее в мизерията, за която говориш, а ще си взимаш поредния парцал от страничка в Инстаграм?! Приоритети майка.
|
|
|
Post by Foxy on May 2, 2022 17:33:19 GMT 2
Не знам дали следите Поли Недкова, но на мен ми прави впечатление следното : от известно време качва почти всеки ден сторита с дъщерята на Юлиян Вергов. Така като ги гледам, ми прилича да са повече от приятелки.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 2, 2022 18:15:16 GMT 2
Сиса вече дава пилешки пържоли на Гого🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Верно, че по Гергьовден ще е агнешкото, много сте прави.. А порцията с ориз и на двамата бе огромна. Сиса ако яде такива количества да не чака да отслабне, защото няма да се случи.. Пилешки пържоли за 8-9 месечно дете?Тая наред ли е?🤦🤦🤦🤐🤐 Скоро ще му даде и суджуци,пържени картофи ,хамбургер и пица .И то преди да е станало на годинка. И този кекс,който му е оставила да бута в устата си сам,как ще се задави горкичкото.Ще направи някоя беля,Сиса паткат.Пуснах д видя набързо и настръхнах докато гледам Гошко как яде кекс.Нправо ми идв да взема от ръчичките му този кекс и д му нправя подходящ хрна за възрастта му.То даже и по този нчин ми се струва,че не само ще се задави (вероятността е много голяма),ами и че нищо няма да яде и ще остне гладно горкото.Нищо,че го кърми. Вбесявам се
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 18:36:18 GMT 2
Поли Недкова преди имаше връзка с едно момче, което има "песни" Gringot или нещо такова. В момента играе като адвокат в сериала "Братя". Но може и да е би, не знам...
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 2, 2022 19:00:08 GMT 2
Сиса ще ги умори тия дечица. Само за и храна си мисли тази селяндурка. Ганюш ме съсипва от смях с последните си сторита. Много out-of-touch ми е. Интересно ми е сега какво ще е развитието с АйТито. Нещо не се плюнчи за него по сторита тия дни. Гане, не ни дръж в напрежение!
|
|
|
Post by mar4eto12 on May 2, 2022 19:07:05 GMT 2
Гането някой да я пита откога пие, че нали уж не била близвала алкохол през живота си. Смешка.
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 19:23:25 GMT 2
Абе на Гергана не ѝ ли е под нивото да се вози в градските автобуси, бива ли шанелите, гучита и ермес в раздрънкан автобус, пълен с потни чичковци и лели? Иначе големите претенции за луксозен живот..
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 20:14:48 GMT 2
Гергана готви ризоту с царевица и грах . Ако я види някой италианец, ще се хване за главата .
В моя роден град забелязвам , че масово по ресторантите нещата са побългарени , обаче със доста вдигнати цени . Пици с царевица и кисели кравставички -щото клиента искал изобилие . Шарена сол на доста ястие . И доооста полуфабрикати боклуци , предложени като специалитети .
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 20:22:42 GMT 2
Гергана готви ризоту с царевица и грах . Ако я види някой италианец, ще се хване за главата . В моя роден град забелязвам , че масово по ресторантите нещата са побългарени , обаче със доста вдигнати цени . Пици с царевица и кисели кравставички -щото клиента искал изобилие . Шарена сол на доста ястие . И доооста полуфабрикати боклуци , предложени като специалитети . Гергана готви готов от микс от Лидл, никакво ризоту не е това.. И аз се дразня, че всички ресторанти вече предлагат едно и също, едни и същи полуфабрикатени пържени хапки, тарама хайвер и всички основни ястия са или с ориз или с картофи ама никакво разнообразие и да е нещо по-здравословно. Иначе да се похваля, че открих морковената торта и много ми хареса.
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2022 20:28:14 GMT 2
Гергана готви ризоту с царевица и грах . Ако я види някой италианец, ще се хване за главата . В моя роден град забелязвам , че масово по ресторантите нещата са побългарени , обаче със доста вдигнати цени . Пици с царевица и кисели кравставички -щото клиента искал изобилие . Шарена сол на доста ястие . И доооста полуфабрикати боклуци , предложени като специалитети . Гергана готви готов от микс от Лидл, никакво ризоту не е това.. И аз се дразня, че всички ресторанти вече предлагат едно и също, едни и същи полуфабрикатени пържени хапки, тарама хайвер и всички основни ястия са или с ориз или с картофи ама никакво разнообразие и да е нещо по-здравословно. Иначе да се похваля, че открих морковената торта и много ми хареса. Ооо Криси , много обичам момрковена . Два пъти съм правила през живота ми . Единия път стана трепач , втория път натрових муж , ама е жив още де … 🤣🤦🏼♀️🙏🏻
|
|
|
Post by okay on May 2, 2022 20:32:39 GMT 2
Гледах видеото на Мики за мебелите от Одрин. Много ми хареса какво голямо разнообразие има там. Супер са си обзавели дома, макар че на мен не ми се връзват тези кичозни полилеи с останалите неща. Важното е на тях да им харесва и са вложили доста усилия да отидат до там, да избират и после да чакат да ги доставят. Подобно нещо не бих направила, защото би ми създало само излишни главоболия, но много се радвам на хора с мерак и желание да изпипат нещата. Аз лично не мисля, че повечето неща са по-евтини отколкото в България. Просто мебелите са по-различни от тук чисто стилово. Банята им на мен ми докара ОКР да гледам тези разминаващи се нишки, както при Попова. Идеята на тези плочки е да са с напасване, но явно на майсторите не им се занимава. Не вярвам Мики, която си е естет човек, да не знае това. Нейните видеа като цяло ми допадат, въпреки че на моменти тя е като пренавита пружина. Има нестандартно мислене и с мъжа ѝ са ми забавни.
|
|