|
Post by Crowdbreaker on Apr 28, 2022 17:19:42 GMT 2
Имам приятелки, които в дълга връзка някак губят идентичността си и желанието да правят нови неща. Някак си губят живеца, точно като Ели. Аз колкото и да се опитвам да мотивирам или да предложа нещо ново за правене и разчупване на ежедневието не става. Затова с времето разбрах, че всеки възрастен е свободен да прави каквито решения иска за живота и връзките си. Та може и Ели да си е променила личността спрямо годеника й, може нещо да й липсва (дано не е това), съмнявам се да разберем истината, честно казано.
|
|
|
Post by okay on Apr 28, 2022 17:32:13 GMT 2
Въййй, добре, че е Елица да дойде НА София, че да ни съобщи, че Мърфи имат приложение...отпреди 3 месеца. Ето заради това кракът ми повече няма да стъпи там. Прическата ѝ и на мен не ми харесва,наистина я състарява. Инсталирах си тикток за 10 минути, специално за да разгледам творенията на Бисера. Непрекъснато говори за своя шугър деди и как живее най-щастливия си живот. Раздава някакви непоискани съвети за мъжете. Няма лошо по принцип, нека си живее момичето, но скъпа, от теб съвет за мъжете могат да вземат само подобни парцалеси. Сори нот сори. Да се държиш и обличаш като парцал и да се гордееш с това е чудесно, но да ръсиш непоискани мъдрости за лоялни и грижовни мъже е просто нелепо и адски смешно. Поне да дава съвети как жените да си хванат шугър дедита, в крайна сметка в това има опит, а да остави мъдростите на психолозите. Казвам на психолозите примерно, защото реално жените в наистина щастливи връзки не изпитват нужда да го афишират непрекъснато, камо ли да влизат в ролята на капацитет и да раздават съвети. Просто е гнусно и кринджаво човек да ѝ гледа тиктоците. Според мен освен че е била жертва на насилие (не знам дали парцалеското ѝ поведение е причина или следствие), има и някакви психични отклонения или взема наркотици. Не казвам, че ако се е държала така преди, това е добър повод някой да я е шамарил и оправдава насилието. Просто откъдето и да я погледне човек, вижда тарифата. Имаше някакво видео, в което показва Андреа, Николета и Сузанита и казва, че защото това бил стандартът за красота, тя не се била чувствала красива. Моля? И това от момичето, което се снима непрекъснато полугола, надула е джуките и е останала без коса от изрусяване във възможно най-отвратителния нюанс на русото. Изключително е смешна. Не знам на колко години е и в какъв филм живее, но поне да си избере коя е и каква е, а не да се опитва да вини плеймейтките, че не била красива.
|
|
|
Post by wintersmile on Apr 28, 2022 17:32:20 GMT 2
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 28, 2022 17:33:25 GMT 2
Всички ли тук мислите, че Елица си е правила нещо на лицето? Аз не мисля. Тя половин година умува дали да смени цвета на косата си с полутон, камо ли да си набоде някой филър. Страхлива и нерешителна е.
|
|
|
Post by brief on Apr 28, 2022 17:34:15 GMT 2
Елица я отследвах отдавна, защото ми омръзна от тази скука и тесто в различни форми. Беше момиче с живец, а се е превърнала в леля, която ако не е с Майкъл е с парцала или KitchenAid-а, който той ѝ подари. Пепе не съм я следвала никога, но я забелязвах покрай нейния профил. Сега видях новата прическа на Елица и … ? Пепе отново с отворена уста като мерлуза. Бих ѝ дала съвет вместо да отваря тази набодена уста да инвестира/измуфти за филър в брадичката, че е точно като г**. 😷
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 28, 2022 17:43:28 GMT 2
Че тя Деси Пеева тук даже е навлечена😂😁 Попринцип си се снима и чекне много по- предизвикателно😁 Пс. Сега погледнах Елица,не знам за прическата ама банския днес си го купи и веднага го е облякла🤢🤢🤢 супер гнус...
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 28, 2022 18:03:49 GMT 2
Плодовият танц 😂😂😂 Умирам 😂😂😂
Пепе има трапчинка на брадичката, не виждам защо да я боде 😄 Колкото по-слабо е лицето, толкова по-явни са трапчинките. Аз също имам, но пък не съм 40 кила като фон Датска🤷♀️
|
|
|
Post by stelsko on Apr 28, 2022 18:08:31 GMT 2
Сега погледнах Елица,не знам за прическата ама банския днес си го купи и веднага го е облякла🤢🤢🤢 супер гнус... Точно това идвах да напиша... голяма мизерница. Пък Пепа с тоя цял бански е като третокласничка. Отзад ѝ е широк,отпред май има подплънки. Чак ми е неудобно да я гледам така,пък тя се е качила и в Инстаграм...боЗе боЗе Edit Поля вярно си е сложила СиСи. Гледах клипчето ѝ от първата година на Амалия,тям няма никакви,а сега направо ще ѝ гръмне деколтето.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 28, 2022 18:27:38 GMT 2
Пепа не я познах с тая толкова руса коса. На Елица прическата й не е нищо особено. Зализана на път като преди, само са й отрязали повече отпред това, което е бретон, тя иначе е без бретон. Промяна няма. Същата си е.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 18:31:20 GMT 2
+1 и от мен за косата на Елица. Прическата я състарява, а цвета още повече. Като цяло изглеждат двете с Пепа страшно изтормозени от живота. Нищо общо с момичетата, които бяха преди 3-4 години. Разбирам Пепе донякъде, все пак има 3 деца, преживя развод, във връзка е с Чехляка. Но при Елица няма абсолютно никаква промяна в живота й за тези няколко години, че да изглежда така изтощена. Колкото при Пепе нещата се случват и променят скорострелно, така при Елица всичко е в застой.
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 28, 2022 18:33:59 GMT 2
Според мен Ели е трябвало да си купи бански last minute, за да отидат с Пепе на това Day Spa. Той и самият бански не е много подходящ за спа.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 28, 2022 18:50:23 GMT 2
Според мен Ели е трябвало да си купи бански last minute, за да отидат с Пепе на това Day Spa. Той и самият бански не е много подходящ за спа. Да,то това е смешното. Като момичета на повикване. Не са подготвени,ама да не изпуснат авантата. И се плацикат като тинейджърки на първи weekend без родителите.🙆 Give me more content, "creators"🤐
|
|
|
Post by jeri on Apr 28, 2022 19:15:05 GMT 2
Поля не вярвам да си е сложила силикон, все пак кога да е успяла? То си има възстановителен период, не трябва да вдига тежко. Странно...мен Пепе и Ели ме забавляват, Пепе пак е скъсала синджира, интересно кой гледа децата. Едит: сега ми излезе рийл на Шопов, много бил горд. Неговите колеги от университета, сигурно са горди от някакви постижения, а той от някакъв рийлс в инстаграм,който даже не ме впечатли.
|
|
|
Post by nomade on Apr 28, 2022 19:17:14 GMT 2
Толкова ми е криндж да гледам Пепа и Елка. Лъхат на лелки от провинцията, дошли НА Софията.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 28, 2022 19:23:21 GMT 2
Няма силикон Поля. Гърдите много видимо й порастнаха след двете бременности, особено с Амалия. Това го забелязах още в началото, защото тя нямаше никакви гърди. При някои жени така става. Явно тя е от тях. И лежерно се била изкъпала😂каквото и да значи това. Пак реклама на дрехи и то по смотан начин.
Пепе и Елица добре, че се събраха малко и Елица да види разнообразие. И всичко на аванта. Но разбира се до Враца няма да ходи. На мен ми е жал. Тя там води изключително самотен живот. Или просто не показва ако излиза, а си показва нейните си неща - манджи, трапези и нокти. Или наистина просто не общува с никой извън семейството на Майкъл и колегите. Сигурно е тежко една приятелка да няма там. Не знам каква е работата.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 19:24:12 GMT 2
И мен ме хваща срам да им гледам сторитата. Като две тийнейджърки са, нахилени и нелепи.
|
|
|
Post by stelsko on Apr 28, 2022 19:30:54 GMT 2
Поля преди ibb.co/qrx0HLWПоля този месец ibb.co/pwXw9hVТия дни беше споделила ,че отсъствала от мрежите,защото се е загубила и търсела старата Полина. Като знаем за бременността как се превзема,че била болна и незнам какво докато просто я криеше,няма да се учудя да ги е сложила през март. Но за мен това не е растеж от бременността.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 19:31:37 GMT 2
Ох момичета , остана ли една читава от българския инфлуенс живот ? Вече и за смях не стават ,защото в повечето случаи ми става неудобно на мен от излагациите им .
ВиК e точно като с изтекло клипче от onlyfans профила ѝ . Между другото на клипчето в тяло е Ок , ама в лице бих казала грозновата и злобна .
Онзи ден попаднах на Петканова рекламираща my protein , нк с белите кецове A. McQueen. Някак си не върви да спортуваш с тях . Изглежда ми е била с тях цял ден , минала е , облякла е рекламнкя екип , заснела е снимките и айде чао .
Еличка се скъсва от сторита когато дойде на София . Тук не снима манджи и порцелана. Ах как си я влече и нея кифленското , ама Бърчито явно не е такъв и не излизат толкова . Но пък ако излязат , всички научаваме за нейния date .
|
|
|
Post by komkama on Apr 28, 2022 19:41:27 GMT 2
Настъпи и моят звезден миг - видях Тонка и Джош. Той е по-дребен от нея видимо, а нейните снимки с огащения клин са пипани със сигурност 🤭
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cupcake on Apr 28, 2022 19:41:44 GMT 2
Поля преди ibb.co/qrx0HLWПоля този месец ibb.co/pwXw9hVТия дни беше споделила ,че отсъствала от мрежите,защото се е загубила и търсела старата Полина. Като знаем за бременността как се превзема,че била болна и незнам какво докато просто я криеше,няма да се учудя да ги е сложила през март. Но за мен това не е растеж от бременността. Помислих си същото като видях днешното ѝ видео, на което си обличаше блузата (изключително ненужно като концепция беше, впрочем ). След няколко месеца да не стане като с устните - “блябля, момичета, вие ме питахте, ама аз не казах, за да не ви направя комплексарки и вие да искате да си слагате по Х милилитра” Не помня какво точно беше казала, но беше тъпо оправдание как не е била искрена, ама за чуждо добро. В интерес на истината, една позната си сложи силикон наскоро и ѝ казаха 3-6 месеца да не тренира, странно ми е да си сложи и да отиде на тренировки една седмица, амаа…
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 28, 2022 20:15:41 GMT 2
Ако това са гърди след 2 деца- да раждам и аз 😂 Има снимка с банския на Петканова и там видимо гърдите и са леко виснали, в смисъл нищо общо с последната показана снимка. Няма нищо лошо да си сложи силикон, ама да търси себе си… 😂 чак ме досмеша😂
В Тикток попаднах на някаква жена, която каза че си поръчала реплика на Дайсън за 55лв- сигурно и на наша Ганка е такъв🤷♀️
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 28, 2022 20:17:01 GMT 2
Главата си залагам, че Полина има силикон. Не са ѝ такива гърдите на видеа отпреди месец-два!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 20:26:30 GMT 2
Ако Поля си сложи силикон, залагам 1 тава мусака, че следващата ще е Пепа.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 28, 2022 20:31:16 GMT 2
Силиконът е някъде от средата на март. Снимката от 1.04 още ми направиха впечатление бомбите. А и сутиена, с който беше днес много прилича на тези, които се носят след операция.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 20:34:21 GMT 2
Според мен приличат на силикон, защото изведнъж станаха вирнати- преди това никога не са били, а даже напротив. Но не ми се връзва с времето- не че не могат да качват стари снимки, де. И сутиенът на снимката е точно като тези за след операция- макар че аз също нося такива, защото са по- удобни, така че не знам и аз със сигурност. Ясно, че от бременност някои мадами качват размер, но не знам при нея това ли е.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 20:40:28 GMT 2
И аз мисля, че Поля има силикон, защото влязох в профила й и определено има много осезаема разлика със снимки от преди 3-4 месеца. Един push-up сутиен трудно ще направи чааак такъв обем. Ако се покаже по бански на плажа вече няма да има, къде да се крие. Очакваше се, че така ще стане. Оправи си зъбите, наду устните, които сега са ужасни, явно при некадърник са слагани. Само не разбирам, защо се облича толкова скандално...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 20:44:13 GMT 2
По време на бременност и кърмене в началото наистина ефектът е впечатляващ, но Полина не е в тази графа. Тя каквото е имала в деколтето през първата бременност, отдавна не съществува вече.
Иначе ми изглеждат доста смешни и твърде напращели за тази фигура и стайлинг 😅 такива цицори (сори, ама нейното направо не са гърди) си представям на супер натренирано тяло с красив корем. Този хибрид между цоцолана и циците на НиЛо не е успешен според мен.
Моя позната е с прилично тегло, просто не е фит мадама, и си сложи силикон при Ильо Стоянов, който горещо я разубеждаваше. Според него нейните кубици били много за килограмите й и нямало да стои добре - искаше тя да намали кубиците или да започне да спортува. Тя не го послуша и май е щастлива с резултата, но си стои смешно. Всичко ти е неоформено, но имаш два кръгли балона отпред 😁
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 20:44:15 GMT 2
Елица и Пепе са супер криндж, Елица облякла нов бански, който е пробван от не се знае колко жени.. и тя веднага го нахлузи..повръщам. Пепе от друга страна е с бански, който носеше докато беше бременна и поне с 10 кг. по-тежка от сега и това че си го е напъхала в з****ка не значи, че не ѝ е голям и не си личи. Нали до онзи ден рекламираше Парамидона, къде са ѝ спонсорираните бански.. И двете изглеждат мега зле, едната като наркоманка, другата като някаква задръстенячка зажадняла някой да я заведе на забавни и готини места и държанието им наистина е като на 12 годишни отишли на зелено училище за първи път.
Полина определено има силикон, тя има поне 3 размера по-големи гърди, сигурно от чашка А е минала на Ц или дори Д. Не знам защо се е напомпала чак така.. можеше спокойно да сложи по-малко кубици...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Apr 28, 2022 20:55:13 GMT 2
Пекинезова се смее на Александра и я нарича луда, че гледа някакви карти, а самата Вила пали свещи за пари... Присмял се хърбел на щърбел.
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 28, 2022 20:59:17 GMT 2
Наистина много странно се държат Ели и Пепе. И аз се радвам, като се видя с приятелки след дълго време, но чак като 12годишни не се държим. Синът ми в Дисниленд беше по-сдържан.
|
|