Post by ОригиналенНикнейм on May 24, 2022 10:39:51 GMT 2
Аз на тази раждащата пред децата скоро някъде ѝ гледах профила. Бих си спестила коментара за такива хора, че да няма обидени.. Просто не разбирам как може при толкова напреднала медицина, да искаш да раждаш като на полето... Особено пред децата ти. Аз например и през трупа ми не бих допуснала дори мъжа. Притрябвал ми е там.. То па голямото тайнство хаха
Aбе това е модерно сега, в германия всички тийнки бяха така Да ви кажа, Капитонова не е толкова проста, това с телеграм групата всъщност е гениално. Инфлуенсърите отдавна знаят, че са зависими от МЕТА и затова поддържат форуми на няколко места и мрънкат да ги следваш навсякъде.
Ох,майко.Поредната малоумница вярваща на такива суеверия,че отрежеш си косата и с тях заминава и негативното .А тъпият мозък как не ѝ замина с отрязаната коса?
Абе, Гучи не беше ли тази, която плюеше по кройктие на Зара, а сега се натъкмила с такава рокля, освен това тая зелена рокля само си представям как стои и се кълчи с нея, за да се снима. Ако мина и я видя из Пловдив ще й се изсмея буквално, хем на тоалета, хем на стойките.
Аз на тази раждащата пред децата скоро някъде ѝ гледах профила. Бих си спестила коментара за такива хора, че да няма обидени.. Просто не разбирам как може при толкова напреднала медицина, да искаш да раждаш като на полето... Особено пред децата ти. Аз например и през трупа ми не бих допуснала дори мъжа. Притрябвал ми е там.. То па голямото тайнство хаха
Не разбираш, но на, има и не всички са луди или дзен био хипита ако ти разкажа за практиките в Германия (практики, а не единичните случаи) или Холандия, вероятно ще ги отпишеш от картата на Европа. Не бих ги нарекла по-тъпи, по-болни или с нещо по-лоши от нас - раждат по странни за нас начини, и пак са си окей.
Това, че има медикамент, не означава че е най-правилното. Както и да е, всеки си има мнение, има и предостатъчно информация ако човек желае да види какво друго има по света 🤷🏻♀️
Въпросната инфлуцка, която предизвика дебата не я знам, но до момента много ми напомня на Антоанет със снимките на ражданията си, включително с мненията за клизмата (някой по-рано беше писал за това).
Не разбирам този ексхибиционизъм да споделяш това нещо на целия свят. А като го считаш за нещо тайнствено и върховно, не го ли правиш пошло с тази камера? Нищо лично не си оставиха някои хора.
Ох,майко.Поредната малоумница вярваща на такива суеверия,че отрежеш си косата и с тях заминава и негативното .А тъпият мозък как не ѝ замина с отрязаната коса?
Ми то негативното не израства ли с косата? Тя косата от март месец най-много да е стигнала до ушите, време е да си направи една паница най-добре 😁
Ми то негативното не израства ли с косата? Тя косата от март месец най-много да е стигнала до ушите, време е да си направи една паница най-добре 😁
Точно.Малоумница това е определението за нея .Малоумница с двойна личност. И да не е само така отговор,сега чета статия за Гноум и Тейкаблейка,че Теа била ревнувала Гноумн дори от сестра си.Ама дали е само жълта статиика ,измислица или има доза истина?Не знам.
Честит празник, момичета! Нека има повече грамотни хора като нас тук!
П.С. На инфлуцките им пожелавам да пишат по-правилно, а докато не се научат на това - да са по-смирени.
На мен ми е странно, защо Телешопови постоянно ходят на почивки тримата + майката и сестрата на Тъпотейче.
Това с телефона на мен наистина ми напомня за времена от преди 15 години, в които хората ги носеха така. Дори и модерно изобщо не ми допада.
Не знам инфлуенсърката къде е , не я следя, но така се носят за да не те ограбят. В чужбина айфони се крадат най-много (да се чуди човек защо като нищо не могат с тях да правят след това). След като в един ден аз и две приятелки бяхме ограбени, преди това приятел (на съвсем различни места в същия град и не сме били заедно), вече и аз си купих такова както и чанта само за телефона през врата. Жалко е, че не говорят за това повечето инфлуенсъри, в много популярни градове, като Барселона, Лондон, Мадрид, Париж,Рим и т.н- крадат се сигурно стотици на ден и то не само туристи и не само ако си достатъчно разсеян. По- добре грозна според някои такава чантичка или връв, пред телефон за 2-3 бона откраднат Само ако можеше тая и да сподели защо го носи така и да помогне някой да не бъде ограбен..
Честит празник, дами! Дано дейчето и подобните по повода си купят буквар и някой речник, че да почнат малко по- грамотно да пишат 😄
Абе Мърфи няма ли да се отзоват за една пострижка на принцеса София, “бритона” ѝ вече на нищо не мяза, влиза ѝ в очите. Това дете не ми е грам спретнато, винаги ми изглежда нечистоплътно.
Криси, такова е положението. В това семейство се ходи на фризьор само ако от Мърфи им звъннат. А те сега най-вероятно са заети с абитуриенти и нямат време за семейство Пепе-Йепсон-Стоянови.
Някой гледал ли е на Попова влога, в който разказва, че са били болни? Връщах 4-5 пъти да чуя какво казва и всеки път чувам нещо, което няма връзка с болести - "Температура, главоболие, нос, гърло ....(и тук вече се чудя какво казва)"
Капитона на коя планета живее? Сериозно ли си мисли, че някой ще се занимава с нея и да глобява хора, че са ѝ рапортнали инстаграм? Било подсъдимо, било престъпление… а това да качва снимки на деца и да заплашва хората не е престъпление. Смешна е. Жалка е. Толкова полудява в момента, че не изкарва пари от инстаграм, че се чуди какво да направи и каже. Да се репортва до дупка и този нейн профил. Май забравя, че тук е България, а не Русия и всеки може да си говори и прави каквото си поиска.
Тази още ли се пени в неблокираните си платформи? На нейно място бих отворила джобса, че не се знае и тях докога ще има. Достатъчно пари заработи на гърба на злобните българки, сега малко сама да се потруди.
Александра все повече клони към анорексия, тя постоянно си мисли, че е прекалила с храна и как трябва да тренира, да се детоксикира, за човек 1,85 см. 50 кг. е меко казано смешно, особенно като я види човек колко е изпита. То бива, бива комплекси ама това нейното вече не е добре.
Дамата с лютеницата са взели Ерго бейби метро, черен цвят. Нямаше ли бежова, кафява, мръсно бяла? Как може Кайчето да има нещо различно от бежово-кафяво?
Теа беше споделила преди време, че си е взела нов айфон, ходи с iwatch, Наумче "работи" на мак, самсунг са им предоставени най-много за тест и евентуално реклама, точно от най-комплексарското семейство ли очаквате да не са от глава до пети с apple?! Да няма обидени, и аз съм от години с айфон и не възнамерявам да сменям марката.
Александра все повече клони към анорексия, тя постоянно си мисли, че е прекалила с храна и как трябва да тренира, да се детоксикира, за човек 1,85 см. 50 кг. е меко казано смешно, особенно като я види човек колко е изпита. То бива, бива комплекси ама това нейното вече не е добре.
И на мен това ми направи днес впечатление, чак ходи на масаж за това. При този венци масажите така болят, че плачех през цялото време от болка и даже виках :д да, наистина чувството е уникално след това и за спортисти няма равни, но тя споделя за СЛЕД преяждане на почивка. Според мен има хранително разстройство и не са добре нещата при нея…
Аз да дойда да си похейтя малко. Гана - тя е клиничен случай, според мен има сериозна нужда от психолог, but not my problem. Капитоня - не мога да разбера този интерес към нея, честно, както и към това предаване. Не съм гледала и минута от него и не бих. Всичко е сценарий. Блокнали ѝ профила - голяма работа. Ще си направи нов или ще си намери по-щедър спонсор. Пепонджи - тя си е смях в залата отвсякъде. Книга щяла да издава. Тяне може да върже две приказки, писателка ще става. Ще стане като със свещите, мърча ѝ, бракът ѝ - едно зле маркетирано и кухо нищо. Денина - за тази особа от тук разбрах. Все още не знам коя е, каква е и за какво се бори. Нито се умилявам от детски рождени дни, нито ме интересува кой как си е празнувал първата година на детето. Гледах видеото на Ивана и го коментитах само защото бях сигурна, че се е вкарала сериозно във филма. Да са им живи и здрави децата, но nobody cares. Онзи ден гледах Мики със съветите за пестене при обзавеждане - хареса ми. Не бих си поставила стиропорени первази на тавана, независимо колко добре са боядисани. Тя поне живее малко или много на планетата Земя и знае за какво говори. Използвали са услугите на интериорен дизайнер, което е чудесно. При нея ми харесва, че знае какво иска и прави нещата с мерак без да се големее. Гледах и Даниела - на мен ми действа разтоварващо.
Кучето на Гана съм го виждала около "закупения" апартамент, разхожда го друго момиче. Освен ако Алфа си няма копие.
Жал ми е за това момиче. Толкова ли няма близки, които да им пука поне малко и да вкарат в ред нещата. И майка й, и сестра й имат инстаграм и не може да не виждат какво се вихри. Знсм за поне няколко девойки тук, които са й писали добронамерено, но според мен конят така е ойдел в ряката,че само роднини може да говорят и да постигнат нещо.
Според мен при нея има два варианта- или на никого от близките й не им пука за нея, или просто я виждат, че за нищо друго не става (не че и за това става де) и са я оставили да се спасява, поне малко от малко, ако от някъде влезе някой лев или каквото и да е било там, което става да се издържа. Просто други варианти не виждам- лъжа за апартамента, за кучето, за приятели, за гадже, за абсолютно всичко, то това си е болестно състояние. И прилича на мишка в главата като се сплете на тия две плитки, никакъв лукс не ми вдъхва
Ели е пуснала сторита, че са пуснали оферта за къща и преговарят за цената, но имало много желаещи за същата къща и не знае дали те ще спечелят офертата. Юни ще си идват с Майкъл. Ии според мен е бременна. Не знам такова излъчване има и си мисля че идва на лекар в София, както и наскоро като идва. Дано! Изглежда добре, сложила е екстеншъни докато е снимала грим за рийлс в ИГ.
Попова е със супер неподходяща рокля за нейното тяло на бала на близнаците. Сестра ѝ има хубава рокля, но доста банална и всяка втора баладжийка е с такава, но за спонсорирана рокля толкова.
Нe мисля, че Елица е бременна, а по-скоро е видяла, че тук и двете й приятелки - Пепа и Преслава си живеят живота и се кефят. Навила е Майкъл да дойдат за 3 дни и това ще е цялото идване.
Попова е със супер неподходяща рокля за нейното тяло на бала на близнаците. Сестра ѝ има хубава рокля, но доста банална и всяка втора баладжийка е с такава, но за спонсорирана рокля толкова.
Мама Сиси вече дава пица на Гого. 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Наистина е доста неподходяща.И тя като абитуриентка.Можеше да сложи нещо по-стилно и елегантно. На сестра ѝ роклята ми харесва горе-долу и си права,че е като всяка втора абитуриентка. За Мма Сиса се знаеше,че всеки ден ще дава нова храна със съставки за големи .До края на лятото вече ще е ял всичко ,което съществува.И сладолед и шоколад сигурно ще му даде.Може и от онези млекца (както им викам боклуци) ,които по едно време даваше на Ния .Няма да се очудя да му даде и натурален сок от купените (нитрати и боклуци)
Last Edit: May 24, 2022 19:56:59 GMT 2 by Ladybug_
Евелинчето е като луд с картечница откакто маминка дойде…процедури, молове… От една страна така е намерила, няма лошо, обаче тооолкова е видимо колко силно зависима е от финансите на майка с и, а е на на 25, деца иска и т.н. Да сам им яки гърбовете на Жорката и майка ѝ.