|
Post by Deleted on May 24, 2022 20:47:16 GMT 2
Александра е споменавала, че се е подлагала на какви ли не диети като тийн. Личи си, че има проблеми с храната.
Според мен няма как да си излекуваш хранителното разстройство докато животът ти е в инстаграм, било то за хоби или като професия.
Дано си оправи психичните проблеми с външния вид.
Полина е все така смешна с начина си на обличане. Толкова ги бута тези сиси, изглежда ми престорено всичко това колко е щастлива със силиконовите възглавници.
|
|
|
Post by sunny on May 24, 2022 20:55:45 GMT 2
Някой знае ли къде е третото куче - Тифани, на Йоанна Петрова? Вярно че не го показва, не искам и да си помисля , че го е върнала там от където го беше взела Александра от Ергенът ми беше почти до края на предаването най симпатична . Сега обаче ми е отвратителна. Нищо по различно от другите кифли, как говори, шушука , сторита с реклами постоянно, изказ няма , но рекламки да. Не знам защо, Ива съпругата ми изглежда винаги нечистоплътно. Този задник с банския наврен на вътре , снимки заден кадар , не знам. Как говори чорапки, панталонки, зъбките, зъбчето … От една страна още като дете, от друга като някаква лелка , не мога да я определя . А от видеото на Анна , останах и аз изумена . Клизми, тапи, напъни… защо всеки влиза толкова в детайли? Тази малката Моника дето има бебе, едно видео пуснах да гледам почва: станах, испишках се, измих си зъбите …. Без думи.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 24, 2022 20:58:04 GMT 2
Видях снимката от бала на сестрата на Попова. Погледнах от любопитство, вомаги ми е интереано какво се облича по баловете, но в последните години са много банални и една не ме кзненада с хубава и по - привличаща вниманието рокля. Та и тук така-рокля като на всяка друга абитуриентка. Вярно, че както отбелязахте са все такива в последните години. Роклята не Тонката на мен ми харесва много, просто на нея някак странно й стои. Иначе е много хубава.
|
|
|
Post by l4444 on May 24, 2022 20:59:51 GMT 2
На мен ми харесва на Попова роклята, не я намирам за неподходяща за фигурата ѝ, даже напротив - тя си има талия, има си дупе и тази рокля ги подчертава, което според мен е секси всъщност, аз се възприемем като да имам сходна на нейната фигура и постоянно нося такива рокли и си мисля, че са ОК, но сега като прочетох, че са неподходящи, се замислям дали не бъркам.. 😃😀😀
|
|
|
Post by milamila on May 24, 2022 21:03:28 GMT 2
На мен ми харесва на Попова роклята, не я намирам за неподходяща за фигурата ѝ, даже напротив - тя си има талия, има си дупе и тази рокля ги подчертава, което според мен е секси всъщност, аз се възприемем като да имам сходна на нейната фигура и постоянно нося такива рокли и си мисля, че са ОК, но сега като прочетох, че са неподходящи, се замислям дали не бъркам.. 😃😀😀 И на мен много ми харесва, не си сама. Секси е по един не съвсем популярен в бг начин Роклята на сестра ѝ също е хубава - всички абитуриентки винаги са еднакви няма как. Аз минавам да кажа, че Розмарито на Жечев адски ме дразни.
|
|
|
Post by addie on May 24, 2022 21:17:17 GMT 2
Айде и "елховската пръчка", както тя се определя 🤣 с подкаст... Много ми е чудно какви ще ги бръщолеви, като според мен тя нито има дар слово, мИека като говори и дори не знае къде се слагат ударенията на някои думи. Дори лично аз не намирам гласа и за приятен и не бих си я пуснала. Тя ЕнДжейката като цяло е много непостоянна в начинанията си. То не бяха фотостудиа, парти агенции, бижута, пижами и какво ли още не. Забелязала съм, че много заимства и подражава на Йокото, иска ѝ се да бъде интересна, да изглежда, че е пълна с идеи и не се спира, макар и с две деца, но въобще не и се получава, не виждам този живец в нея като при лелята. В началото ми беше симпатична, но сега ми е едно голямо НЕ. ibb.co/RjjvvxZSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by supernova on May 24, 2022 21:24:16 GMT 2
Ох, Гергана е трагедия! Излязла от зоната си на комфорт и минала по еко пътека, хораа!!.. въпреки че мислила, че няма да се справи 🙄
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on May 24, 2022 21:37:56 GMT 2
Елвира от "Ергенът" също си е отворила Ютуб канал и дава заявка -
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2022 21:43:17 GMT 2
На мен не ми допада роклята на Попова или поне не по начина, по който стои на нея. Такъв тип рокли носи Ева Лонгория много често и да, там наистина се подчертава дупето. В случая обаче мисля, че не е подходяща за Попова и има обратен ефект. Също така прасците й на снимката изглеждат доста големи, заради кройката и дължината на роклята. Не, че има лошо, но един елегантен панталон с хубава риза би стоял по-добре за нейното тяло. Колкото до близнаците - те са много постни и обикновени. Предполагам, че са си дама и кавалер, можеха да направят много готино съчетание от дрехите си, с някаква добавка от цветя.
|
|
|
Post by okay on May 24, 2022 21:53:16 GMT 2
Роклята на Попова е много яка и ѝ стои много добре според мен. Панталон и риза не мисля, че са подходящи за нейната възраст. Тя е младо момиче, което просто има проблем да си приеме извивките. Това не е никак лесна работа, след като цял живот е била 50 кила с напикани гащи на нейния ръст. Стои свежо и не мисля въобще, че прилича на абитуриентка. Де да се обличаха така абитуриентките. То не са торти, не са букли, мигли и всякакви състарящи ги гримове, прически, финтифлюшки и простотии.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2022 21:55:23 GMT 2
Само като чета противоположните мнения за Попова, ми стана много интересно и надникнах 😁
Един вот от мен за роклята и за Попо, мисля че е добра комбинация.
Прасецът й изглежда кофти - еми това дал Господ, това ще се покаже под роклята. В тези жеги не ми се вижда удобно да тръгне с панталон само защото няма слаби крака.
И аз нямам сиси, пък нося деколтета 🤣
Едит: абитуриентката до нея с този тъмносин тюл си е избрала възможно най-заспалата рокля: и като кройка, и като цвят, и като материя.
|
|
|
Post by zahir on May 24, 2022 21:56:09 GMT 2
Гергуца е безумна. Като човек, който ходи по планини, бръщолевенето ѝ и двете плитки ми докарват пристъп на ярост. Направо ме вбесява как може да е толкова тъпа. Това момиче има изключително самотен живот и всяко малко нещо, което ѝ се случи бива снимано, анализирано и преживявано като нещо уау. Излязла била от зоната си на комфорт. Потреееес. Освен това е ужасно клише, дрънка някакви мъдрости в стил Пауло Коельо и не зная дали сама си вярва.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 24, 2022 22:04:08 GMT 2
Роклята на сестрата на Попова ми допада и на мен, не ми евтинее като на повечето абитуриентки, които видях тази година. На Попова роклята нито е моя цвят, нито моя модел, но очаквах нещо в пъти по-ужасно предвид вкуса ѝ
|
|
|
Post by Crowdbreaker on May 24, 2022 22:17:28 GMT 2
Елица ще идва в България. Чудела се дали да снима влог, защото пътуването е по-вълнуващо от ежедневието. Били дали първа оферта на къща, не били сигурни дали ще се получат нещата. Еми, доста повехнала ми се вижда, дано намери живец в нещо. Гримът, , който за нея е озаряващ, не ми стои добре на камера.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2022 22:22:03 GMT 2
Такива рокли са точно за жени с тела като на Попова. Изглежда чудесно, просто фатобията си е сериозна в България и се очаква да носи широки дрехи да не би да засегне някого с това, че не е дъска. Тя е далеч от дебела или дори едра. Според мен лицето и гласът й са проблем, не ми харесват, но това има- това се вижда и на снимки и видеа Аз самата нямам такъв тип тяло и не нося такива. Цветът според мен само не е идеалният за нея, но пък е младежки и сияен нюанс Евелин пак разгражда като майка й е с нея и има кой да плати. Едва ли е случайност…. Голям паразит.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2022 22:33:38 GMT 2
Отдавна не съм писала, но чета форума. Да си дам и аз моите пет стотинки по последните теми 😀
Денима Мартин и класа са две несъвместими неща. При нея няма класа, а сериозен комплекс на тема произход. С мъжа ѝ са вманиачени да се показват като перфектното Инстаграм семейство, че чак става жалко на моменти. Казва се Руслан, но му казват Рон 🙄 дори не знам що за инфлуенсъри са, по- скоро са красиви, имат визия точно като за реклами по билбордове и затова ги търсят. Роклите ѝ се купуват основно от други инфлуенсъри.
За гърдите на Полина- не ми харесват, но няма значение. Важното е тя да се харесва. Обаче не разбирам защо снимката ѝ отнесе толкова хейт, при все че не е най- разголената. Да не говорим, че е на среща с годеника си. Нищо лошо няма да поддържат искрата. Николета Лозанова и Моника Валериева, едни от най- елитните ни платени компаньонки, си качват циците и задника нон- стоп и никой не им пише такива злобни коментари, както при Полина. Може да е всякаква, но поне работи и има някакви доходи без да се унижава и да си губи достойнството, за разлика от Моника, която в Катар си я подмятаха от хотел на хотел. Потресаващо е, че жените можем да сме толкова злобни една с друга и непрекъснато да леем хейт върху всичко, което не ни харесва. Като не ти харесват циците на Полина- Ами натисни unfollow и толкова. Не е трудно. Всеки си има своите битки и понякога един такъв коментар, било то и от непознат може да срине човек. Още повече, че Полина е от малкото майки инфлуенсърки, които казват нещата, такива каквито са. Само тя признава, че ѝ е трудно и не се справя и не се срамува да каже, че има помощ в отглеждането на децата. За друга не се сещам. И според мен при нея тази преумора идва точно от големите очаквания на последователите. Ивана я изяждате с парцалите, че не излиза. Пепе, че излиза. Полина е на златната среда. Децата ѝ са винаги добре облечени,личи си, че се занимава с тях, търси информация, чете, не се е пуснала по течението и каквото стане от тези деца, стане. Много пъти съм засичала Макси я на театър, я на площадката. Идеята ми е, че на моменти прекаляваме с хейта, а не е нужно.
Писала съм за Полина, че ме дразни как мрънка нон- стоп, но я разбирам. На последното ходене на детски театър Макси беше с баба си и имаше поне десетина майки, които супер грозно обсъждаха детето, само защото е дете на майка си. Грозно е.
И понеже стана много дълго си пускам и двете питания: - Коя бг инфлуенсърка е раждала в присъствието на детето си? - Какъв е случаят с Гергана Боева и Пирина? Първата- имаше драма с Надя от " Ние с мама" и как била поредната, която ѝ е окрала труда. А с Пирина- винаги ли е била такова wannabe, с такова високо самочувствие
|
|
|
Post by okay on May 24, 2022 23:00:21 GMT 2
Фреди, за хейта съм съгласна, че понякога е необоснован и че може да срине човек, ако е в труден момент. Не следвам никъде обсъжданите тук и всъщност от форума се информирам. На повечето дори не отварям профилите. Гледам нещо само ако преценя, че има някакъв смисъл. Това е конкретно моят случай. Въпросът ми е следният - не за рязгърдените снимки на Полина, а за детето ми стана мъчно. Тя е тази, която си показва децата, и както ти написа този и онзи ги обсъжда грозно, защото са деца на инфлуцки. Ами, това е изцяло вина на Полина в случая. Никой не я кара да навира детето в ИГ, а накрая то обира негативите косвено или директно. Себе си да показват колкото искат и да си поемат негативите сами. Въпросът е, че изпошзват децата за правене на пачки, а после всичко рефлвктира върху тях. Това за мен е ужасно неморално. Да, покажи си новите цици, няма лошо. Колкото и да е просташко, е по-приемливо от това да гърбиш децата с реклами и с излагане в социалните мрежи, поставяйки ги в риск. Това, че някой е обсъждал детето, е най-малкият проблем. В момента расте първото поколение на деца, растящи в социалните мрежи заради комплексите и простотията на родителите си. Такива деца или ще станат отвратително нагли, защото се мислят за известни, или ако са по-чувствителни, ще са лесна мишена за какви ли не прояви на човешката злоба, необоснована агресия и нездраво любопитство. Въобще не жаля нито една от обсъжданите тук, защото пет пари не струваш, ако използваш детето си за пари под каквато и да е форма. Пък после да си проветряват устата колкото искат с призиви против хейта и всякакъв род приказки сякаш са стожери на морала. Това важи за всички Иванки, Пепета, Полини и прочие персони, които са се взели супер на сериозно.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2022 23:04:11 GMT 2
Негативните коментари за Поля са съвсем основателни, според мен. Относно "бизнеса й" от Алиекспрес - казвала съм го многократно, че в моите очи е нагла да слага такава надценка, но вината си е изцяло в хората, които са склонни да дадат тези пари, вместо да си ги вземат за 1/10 от цената.
Относно гърдите й - коментарите са, че не са съразмерни с тялото й. Освен това точно, когато си е слагала гърди, ръсеше стори след стори, че й е много трудно с двете деца. Не спомена обаче, че си слага нови гърди, което не е никак лека операция, от която да си в топ форма след 4-5 дни. А най-смешното тук беше, когато в един лайф обеща да даде пари на този, който успее да намери конкретен чифт обеци в интернет. Така и не ги даде. Също се прави, че стоката й не е от Алиекспрес, което допринася за негативното мнение.
За децата - да, видимо е, че се опитва да се информира и да дава всичко от себе си. Нека мамите в темата да кажат, дали инфото, което тя дава е полезно. Казва, че й е тежко, но просто на фона на семейства, които си гледат децата сами, това е смешно. Тя има съседка за чистене, съседка за готвене и съседка, която да гледа децата. Това не е трудно. Трудно е, когато сте семейство от двама човека, нямате баби и дядовци под ръка, нямате опция за наемане на хора за всичко и въпреки това се оправяте и детето расте пълноценно.
Сравнението между Николета Лозанова/Моника Валериева и Поля ми е...абсурдно. Тези двете са буквално бръмчалки, а Поля е жена, която е семейна. Лично на мен сладурските семейни фотосесии, които тя качва не ми се връзват с пльоснатите й гърди в това боди на вечеря.
Коментирането на Макси е отвратително. Но както каза и Окей, Палина сама си ги показва. Няма да се изненадам да й се налага да трие и грозни коментари за децата си в инстаграм, каквито има Пепе. При Зорница такива проблеми няма и го намирам за много по-адекватно решението й да не ги показва. А до момента май тя дава най-полезната информация относно отглеждането на деца.
|
|
|
Post by emmilie on May 25, 2022 0:04:17 GMT 2
Зорница, като цяло дава най-адекватни мнения за почти всичко. Мисля, че тя си живее съвсем нормален начин на живот, без претенции, пози, гледа си семейството. И най-важното- има истинска работа/ работно място. Смятам, че това може да е само в нейн плюс. Освен нея, май за никоя друга не мога да се сетя, да ходи на работа.. вижда се, че при нея не всичко е на всяка цена, снима си видеата в нейната си линия и интереси, прави реклами, но много адекватни и подбрани, общо взето далеч от досадните, бълващи реклами на килограм инфлуенсъри.
|
|
|
Post by lama on May 25, 2022 0:10:54 GMT 2
На мен ми хареса много и Попова, и сестра ѝ. Роклята на Попова е свеж цвят и е с дължина, която предполага, че не е тя абитуриентката. Не засенчва сестра си. Абитуриентката е с по-класическа рокля, но това не е лошо, мен хич не ми харесва като се бият коя да е с по-оригинална рокля, в по-ярък цвят и по-натруфена като на циганска сватба. Нейната е стилна и с ясното съзнание, че не е на състезание и е на бал с още 40 момичета от випуска.
На Ерика Думбова роклята за бала на Джош също ми хареса.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 25, 2022 0:42:40 GMT 2
Радостина беше казала, че е снимала видео за премеждията с бременността и само трябва да го редактира. 2 месеца по-късно видео няма. За сметка на това обачее, има видео, което е прясно заснето с това, какви продукти ползва и разбира се предполагам (ама самооо предполагам), че е спонсорирано от дългогодишнити и партньори от Нивеа. Друго си е да имаш финансов стимул.
|
|
|
Post by patrashkova on May 25, 2022 0:48:40 GMT 2
Според мен роклята на Попова е ок за повода - свеж цвят, както се написа тук тя обикновено се облича ужасно и очаквах доста по-малко от нея. Аз нея в каквото и да я облечена не я харесвам,защото не мога да я понасям, така че не мога да коментирам как й седи 🤣 роклята на сестра й също ми харесва, да има доста такива последните години като кройка,но тя е искала да е в крак с модата нормално е за момиче 12 клас. Цветът е много интересен според мен.
|
|
|
Post by The Judge on May 25, 2022 1:40:08 GMT 2
Попова откога пие бира? Що за тъпотия?! Винаги е било вино, това просто е супер тъпо, дори за реклама.
Роклята не ми харесва поради 2 причини-цветът е със заявка за нещо различно и свежо, но дължината е за 30+. На мен ми дава цялостното усещане за роклята на майката, но с глава на 26-27 годишна. Отделно това е модел за дълги и фини крака, но тя си я беше харесала още на спонсорирания клип. Неоновите цветова са адски капризни. На дупето не ѝ седи зле. Хубаво е, че е избрала нещо цветно. Сестра ѝ, от друга страна, на мен ми допада. Да, не е "различна", каквото и да значи това, като има предвид изобилието по баловете, но не е прекалила, не е пошла и прическата +тоалета минава за safe стилно. Цветът е малко скучен, но бих я причислила към елегантната категория,поне по моите критерии. Иван изглежда супер. Издържано, няма кецове, няма голи кокалчета и сака стил дамаска през 78-ма.
Като цяло която и жена да ми се спретне по корсет отпред с лъснали млекоцентрали, ще я задраскам, пък ако ще Кейт Мидълтън да е. Толкова са обсебени от манията да ги забелязват, да пропагандират новите "морални устои" лайв коучинг шитни и изкривени тъпотии, че не се виждат на какво приличат. Отдавна вече мярка няма, през 2 поста са някви траверси, обезобразени на по 25 и почти голи и каквото и да си говорим, това стана заради соц мрежи, инфлуенсърите и цялата тая пародия на съвремието. Полина до утре да се убеждава как living her best life, си остава една куха лейка с адски претенции, вирнат нос и свръхамбиции, която ремонтира всичко, след като стана партньорка на Патрик. Преди това беше просто поредното уонаби. Човек, който е ок със себе си на такова ниво уж, не ремонтира наред. И след това вече "вижте ме, колко съм секси". Само че сексапилът не идва от 2 бомби отпред, а от несмахмузена и уверена натура със силна индивидуалност и присъствие. Това важи за всички тях. Или по-скоро - не важи.
|
|
|
Post by l4444 on May 25, 2022 6:31:16 GMT 2
Ох, боже, тая забилата (Гергана) си снимала имейла със спама и написала work in progress...мхм, 100 % имаш служебни 35к имейла ти, по които трябва да работиш, точно толкова си търсена и ангажирана, всички сме сигурни 😀😀😀 Щото и аз имам толкова (без да съм Forbes top 1 Bulgarian luxury lifestyle influencer) и едиснтвената работа, която може да излезе от тях, е тази по изтриването им. Много заетата, тя... филмарка. ibb.co/pPnTbLf
|
|
|
Post by zahir on May 25, 2022 7:16:21 GMT 2
Аз пък не мисля, че това, което се излива е точно хейт. Проблемът е, че всички инфлуенсърки искат да си живеят във въображаемите розови животи и другите да цъкат и да им се възхищават. Полина беше скромно и мило момиче в началото, което претърпя грандиозна метаморфоза в грозно облечена майка с пластмасови цици. И не там е проблемът, отново. Но тя самата доста дълго и доста завоалирано си позволяваше да натяква на другите майки как не са съвсем перфектни, пък вижте я нея. Представяше живота като песен, в която тя нон стоп е в Коко за хубаво маникюрче, поддържа се и с лекота гледа детето, мъжа ѝ приятен, абе въобще рай. И в момента, в който се появи "момичето" палачинката се обърна и тя всъщност започна да обяснява колко е трудно. Някак избирателно спестява информацията колко лелки и съседки са впрегнати с нейните деца.. Въобще при нея фалша е на едно доста високо ниво. Освен това тя преди поне за мен имаше приятен стил и изказ. В момента се е вживяла яко и говори с назидателен тон стил Ирина Тенчева, като последна инстанция, а начина ѝ на обличане е просто скандално лелински. И на фона на всичко това тия пластмасови сиси.. 🙄 Няма нищо лошо да идеш с годеника си (от когото междувременно имаш вече 2 деца) на вечеря, да. Но това тоалетче е адски пошло и крещи, вижте гии. Има толкова красиви дрехи, които една жена с хубав бюст може да сложи и да изглежда класно.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 7:21:53 GMT 2
Момичета , чета чинно и съм съгласна със абсолютно всичко казано , няма и аз какво да дъвча допълнително .
Видях , че сте забелязали шанелката на Радостина (тя все пак затова и я снима де) .
Убива ме колко заспала и пренавита е тази наша Банда . В 21 век да си забравиш билета 🤦🏼♀️. Не знам какво е споделила в “на кафе” не го гледам , но от сторитат ѝ видяхме само ядене и пиене . И днес пак закъснява , ама има време за стори .
Пепе и тя започна да показва пак Филипе , тоест явно са заедно , но въпреки това аз там химия не виждам . Повече химия има между мен и домашните ми чехли .
Честно ви казвам , завиждам на Валерката ,че пътува . Колкото и леко уж куха да е , си държи една линия и това е .
Не мога да повярвам , че Сиса е дала пица на бебебто , е..си ккухата лейка.
Леля преди не рекламираше май така агресивно Хербалайф , последните дни почти всяко стори е яко реклама .
Залагам , че Елица като дойде на София ще се счупи от сторита- коктейли , секси мъжа , градинки , тоалети … чудо ще е . Ще забрави за масите на мама Бърчи и втасалия хляб 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Pushy66 on May 25, 2022 7:21:55 GMT 2
Попова като показваше рокли за бала на близнаците, не ми хареса как й стояха. Тя няма лоша фигура, но не подбира добре дрехите си. Мисля, че повече ще й отива рокля, която е тясна в талията и надолу леко се разкроява. Иначе за деколте като това или някаква асиметричност - напълно съм за. На снимката от бала обаче ми харесва, свежа е. Почти е избягала от визията на лелка. По принцип няма никакъв вкус, така че е приятна изненада това. Сестра й също ми харесва - обикновена абитуриентка, без нищо фрапантно, както си трябва, според мен.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 25, 2022 7:28:37 GMT 2
На мен много ми харесва роклята на Попова и как ѝ седи. И цветът е супер свеж и готин. На сестра ѝ също много ми харесва. Стилна и елегантна е, без значение колко такива рокли има на пазара.
|
|
|
Post by carolinebingley on May 25, 2022 7:38:01 GMT 2
Зорница - тя имаше видеа за двете си бременности, седмица по седмица. Беше много свежа и много приятна с хаотичните видеа и тези за бременността си. Имаше видеа за приучване на гърне, за шарка, за захранване мисля, за бебеносене, за по-лесно проговаряне и други. Разказа за ражданията си, имаше видеа за бременността, полезни и вредни храни, изобщо много неща имаше. Информативно, стегнато, подредено, полезно, без да е раждала в ефир😊 И до ден днешен не изневери на себе си. Въпреки, че и при нея промяна имаше. Никога не се оправда защо не качва ако си е взела почивка, както правят всички останали. Има си една ниша и си я следва. Има корекции, но с мярка и за тях направи видеа по темата-дълги, обяснителни, супер информативни, за да може ако някой обмисля да му е от полза (нали това е целта). Написа дипломната си работа(тогава не качваше много, но имаше истинска и важна причина), купиха жилище сами, обзаведоха. И за купуването и за ремонтите разказа и там беше полезна. Освен това работи истинска работа. Не приема партньорства на всяка цена. Всичко, което съм пробвала по нейна препоръка се оказва топ покупка. И ползвам дълго време. Тя е просто класа над останалите. Спря да показва децата. Въпреки, че може би много от последователите й са любопитни и искат да ги водят. И ще скрият шапката дъщерите й, защото са руси и със светли очи(Пепе) и са полурускинчета и сигурно са красавици. Та, със сигурност тя щеше да спечели много от показването им и досега да е затрупана с пратки. Не показва и Гена, не е изкарва семейството си на показ, и като начин да изкарва пари от това, и в драма и цирк. Жената обаче има акъл и си има принципи.
Поля-не бих я съдила, че си е направила цици като същевременно гледа две деца и твърди, че й е трудно и, че е избрала точно този момент да го направи. Мисля, чак за това да не се хващам, защото няма много общо. Какво като си е направила и заедно с това мрънка, че трудно се гледат децата? За мен това не е съществен проблем, дреболия е. Възстановяваето да е отнело седмица-две, решила-направила. При нея по-скоро дразни новият образ, който създаде. Това, че излъга за обеците, изцепката с националния празник, говоренето за ресурси (ама ресурси, които се появиха след Патрик😉нали), това, че лицемерничи и е голяма лисица. Аз преди много я харесвах. Имаше нежна, романтична визия, влоговете й бяха приятни, не беше такава надувка. Тези подобрения изобщо не съответстват на образа, който тя имаше и който представя. Не са и особено естетични. Важното е да си като всички, да даваш ресурс за цици, зъби и устни, пълна комплексарщина и най-якото е, че е тунингована отвсякъде, но се облича потресаващо. И да говори възвишено и филосовски как трябвало да сме се приемали. Визията й е на клошарка с цици 😃ще ме прощавате за израза. А беше нежна, романтична, по-интересна, една идея скромна и земна, а сега се показа в целия си блясък, руско-украинската й природа и същност излезе наяве. Инфото, което дава за децата е полезно като цяло, но не забравям, че често е свързано с партньорства. Не мога да отрека, че се старае. И въпреки всичко останало е като чели най-адвкватната майка от инфлуенсърките(след Зори). И все пак предоставя някакво съдържание по мами темата. Съдържание, което "най-известната майка на датчанчета" в нета не предоставя. Иначе, както казах и преди, нищо против нямам корекциите. Да ви кажа по-скоро ми е жал за тези момичета и жени, които се обезобразяват така. Съвсем наскоро една тукашната абитуриентка, момиче красиво като картинка сложи цици и устни за бала и заприлича на нищо, толкова е грозно. И непрекъснато го виждаме това. За мен е много жалко, дори някак изкривено, защото това са хубави момичета и жени,нямат нужда от това. Те искат да се харесат, да влязат в стереотипа, да са като другите. Нещо дълбоко сбъркано има в това. И тук не говорим да имаш истинска нужда от тези корекции, за друго идва реч. Всички станаха изкуствени. И това се прави, защото е стандарт, за да се покажем, за да сме като другите.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2022 7:45:37 GMT 2
Не мога да преценя дали ми харесва как ѝ стои тоалета на Попова.Роклята е хубава, хубав цвят, може би до кръста е ок. Тонка има права стойка с изящни рамене, които са акцентирани, интересен е и акцентът от роклята на бюста(да речем, че придава симетричност между бюст/ханш, а не е като круша) , от кръста надолу пак не е нещо фрапиращо, леко очертава корема ѝ, но дължината и кройката някак правят краката и да изглеждт смалени и по-дебели, като добавиш сандали, които са цветни и каишките им минават през глезена, това допълнително "отрязва" краката. Ако бяха с петичка, каишка минаваща зад или друг цвят, щяха да се издължат и да изглежда по-добре.
Едит:Близнаците ми харесват. Никол спец. е семпла и елегантна,гримът, прическата е като за абитуриентка 12-клас,не като за чалга дива, което съм наблюдавала по балове масово. Иван си е стандарт. Ще кача една снимка на брата на певицата Лидия, която откровено ме разсмя.
|
|