|
Post by plam on May 26, 2022 12:44:55 GMT 2
Офф сега ще гледаме от всички едно и също Милано-Италия... не стига,че ппц нищо ново не измислят ами сега и това сигурно 2 месеца ще го дъвчат със сторита и снимки.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 12:55:45 GMT 2
Всички “модерни” кифли скоро по плажовете. prikachi.net/image/LEG2ziЕдит: Клоуна Пепе и тя в Милано, косата ѝ е потресаващо зле, да беше мазнала една боя на тоя грозен цвят.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ladyinred on May 26, 2022 13:21:45 GMT 2
Само аз ли чувам, че Надежда Баланова казва “желато” в сторито, в което обяснява, че я е страх от гълъби??
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 26, 2022 14:07:17 GMT 2
Аз идвам с една новина.Не е официално още май,но от приятели научих,че май са махнали филтрите в инстаграм.(Тези,които ти променят лицето до неузнаваемост).Усещам как сега ще са съкрушени скъпите ни инфлуцки .Не,че не могат да ползват програма за снимките,за да ги променят до неузнаваемост.Ще ми бъде кеф,ако направят настройка в инстаграм,която качиш ли обработена снимка(изкл промяна на цветове на снимката,контраст и такива съвсем леки и нормални редакции) да има съобщение"Снимката не може да бъде качена,защото са използвани филтри,обработка". Ей тогава Питонез и други ще цъфнат,та ще вържат като им се видят истинските личица и така без обработка и,че не са съвършени ,както си мислят самите те. "Нови влогове в youtube ще има от юни. Пропуснах 2 пътувания този месец, за съжаление – до Ница и до Милано. Мога да покажа закупени билети, които изгоряха. Но нищо.” Ау ,Горкият Питон,изгорели и два билета.И тя до Милано(не се учудвам ). www.actualno.com/curious/kapitonova-razkri-intimni-podrobnosti-za-viktor-stojanov-news_1758754.html © Actualno.com
|
|
|
Post by welt on May 26, 2022 14:09:27 GMT 2
Точно както трябва е нарязала гроздето за детето Сиси. И аз мисля да опитам ЗВБ, въпреки че става голяма цапаница.
И на мен Деница ми е нечистоплътна... тия черги за мигли и ужасни торбести дрехи загрозяват иначе симпатичното момиче. Пък като я чуя как се храни, направо лошо ми става. Но и на мен ми харесва, че не е мързелива, а здраво работи! Май е единствена сред всичките влогърки освен Зорница, която не слага цял ден единия крак въз другия и обратно.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 14:19:36 GMT 2
Какво се случва? Всичко живо е в Милано от Абаучю?! Пепа, близначките Алекс и Влати, Фабмама, momaroundtheworld, Ая, Денина Мартин, Биляна Йотовска, Дани Петканов, Баланови, Палина, Галя, Лили...
|
|
|
Post by grigorova on May 26, 2022 14:21:59 GMT 2
Надка Баланова я е страх от гълъби и отива да яде желато. 😀😀😀 Чакам им с нетърпение сторитата от Милано и от събитието на “Ебалт Ю”, защото те двамата с Балан са големи селтаци. 😀
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 14:24:05 GMT 2
Аз разбрах,че филтрите са баннати в Тексас. Имайки предвид колко фундаментални мормони има там (онези полигамисти с над 50 деца, с майки по на 13-14 години, забранено да ползват лекарства, гледат тв, четат вестници, комуникират с хора извън сектата, без никакви средства срещу деца, а какво остава аборт, секс само през овулация, водат се пред закона самотно майки и живеят на помощи и т.н) , те имат много хора във високи кръгове и общо взето положението е много зле и всякакви там неща са забранени. Аз се надявам да не банват филтри, в крайна сметка свобода на интернета. На корици на списания са фотошопирани до неузнаваемост също, филтрите поне се виждат и името даже се чете. Сравнение с нашето поколение, израснало с фалшиви корици… Има и по- сериозни проблеми като детско п*рно, детска агресия, която снимат и качват децата, видеа за опасни неща и деца споделящи информация с непознати, за това да мислят ограничения.. Спри че пак това споменавам, ама не ми се мисли децата на това поколение не само как ще пораснат с тези социални мрежи и всичко ттам; ами и отрочета на инфлуенсъри колко ще ходят на терапия като пораснат за всички действия на родителите си за онлайн слава. Една магистратура “справяне с последиците на онлайн детство” към катедра психология (ако има такава) в УНСС или НБУ и ще избият рибата 😂 на сиса и пепе…
|
|
|
Post by brief on May 26, 2022 14:31:42 GMT 2
Шок и ужас! Дрогерии Лили са блокирали леля Галл в инстаграм след нейна критика и сега се задъхва, и пъхти в сторита възмутително. 💩
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 14:32:38 GMT 2
Аз вчера викам за Деница, че ѝ е важно да се снима с някоя катронена чанта на скъпарска марка, а уж голямата богаташка Галя Симеонова е същата селска пръчка. Тя явно още живее в 2004, когато беше модерно да имаш нещо марково и да трябва да се покажеш. Галчееее, на богатите дами не им пука за картонените чанти на Луи Витон и не го изтъкват като теб постоянно, то те и не носят дрехи, обувки и чанти с надписи ама ти нали си селска пръчка номер едно и чалгата никога няма да излезе от теб от къде да ги знаеш тия неща. 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 14:48:02 GMT 2
Ама момичета, дайте и ние да идем на Миланото бре 🤣🤣🤣 бас хващам , че 100 пъти по-добре бихме си изкарали от тия кифли. Верно всичко е на Милано и всякак се опитва да прецака другата с по-яко стори . Представяте ли си ги как изглеждат - бай Ганьо на Милано и сигурно wizz air са им пуснали един чартър само за българските селебрита. Честно казано се чудя как ебаут ю плащат толкова много парк на тези простакеси уж да им рекламират боклуците .
Деница също ми е адски нечистоплътна -мигли , коса и торбести дрехи .
Ми госпожица ЕбаутЮ защо не е на Милано ? Неми кинЧи ли какво ?
Полина е един път с този ансамбъл - това е жената която говореше как сме трябвало да се поддържаме и тн. Като създадем семейство и родим .
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on May 26, 2022 14:51:33 GMT 2
Полина я оправдавам на 100%… И аз си нося Биркените с бели чорапи, когато е студено… хаха
|
|
|
Post by ☀ on May 26, 2022 15:08:49 GMT 2
Е тази марка чехлички са удобни, но не са красиви по нашите ширини, защото ги свързваме с друг тип чехли, които всички ползваме или сме ползвали в един момент. Поля отдавна няма адекватна връзка с модата. Пепе пак изглежда надрусана/пияна/напушена на сторита и продължава да снима прозорци, стени, сгради и чинии. Мале какъв криейтър, мале какъв контент. Авъъййй, всичкотУ инфлуенц на Милануту, па наше Гане тц? Заради личната карта ще да е, не за друго..
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 15:17:56 GMT 2
Леля Галя и останалата пасмина обикалят битаците и си правят снимки с покупки. Много нелепо. Аз си мислех, че са там по пакана на Абаучю... По-лош подбор на кадри не са успели да намерят, гарантирам! Най-жалкото е, че не показаха един музей, галерия, емблематична сграда, площад или статуя... В същото време се съдраха да снимат яденето на аванта, сторита от баните в хотела, който е пак на аванта и торби от магазини, които НЕ рекламират.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 15:32:18 GMT 2
Честно казано само на Валерката показаното ми харесва , някак е по-пипнато, по-естетически , пък нека си е кифла .
Ако не знаех , нямаше да разбера , че са по-покана на ЕбалтЮ , никой нищо не казва . Да се самосезират ! Най-лошо похарчвните им пари . Да бяха пуснали едни яки намаления , а не да пращат една пасмина от мързеливи кифли в Милано .
|
|
|
Post by peacock on May 26, 2022 15:56:39 GMT 2
Какво събитие има в Милано, че половината ми ИГ профили, които следя са там ?
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Kikona on May 26, 2022 15:58:50 GMT 2
Какво събитие има в Милано, че половината ми ИГ профили, които следя са там ? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Aboutyou awards(награди)
|
|
|
Post by ☀ on May 26, 2022 16:14:16 GMT 2
На мен ми допада какво споделя Поли Недкова от Милано. Театри, галерия и някакси е потопена в атмосферата на града,докато другите муат на авантата.
|
|
|
Post by welt on May 26, 2022 16:18:01 GMT 2
При американските инфлуенсъри тези пътувания отдавна бяха на мода, а в послествие и остро критикувани, при нас чак сега ли дойдоха? Гледали сме вече такива, че и много по-лъскави, да пробват да измислят нещо оригинално.
|
|
|
Post by lina on May 26, 2022 16:36:38 GMT 2
Деница вече качи снимка с торба от Диор.. Каква изненада 🤭 голям комплекс я тресе горката
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on May 26, 2022 16:39:26 GMT 2
Този Диор ще види само пътя от тях до салона.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 16:56:01 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on May 26, 2022 17:01:53 GMT 2
Всички са, като изтървани 🤣 бай ГанЬовци само Валери си е в свои води, тя толкова пътува, че сигурно не ѝ прави впечатление, че е някъде в чужбина 😀
|
|
|
Post by m12d on May 26, 2022 17:13:25 GMT 2
Лудото Гане и фитнес, и бокс, тя ще се свърши скоро Някой може ли да обясни защо Пепон в със слънчеви очила в ресторант....
|
|
|
Post by ☀ on May 26, 2022 17:26:10 GMT 2
Някой да ми обясни защо хората се тъпчат като наденички в по-малки дрехи, за да изглеждат във форма? Аз се затрудних да дишам, само докато я гледах. Не е нужно просто...
|
|
|
Post by plam on May 26, 2022 17:28:52 GMT 2
Лудото Гане и фитнес, и бокс, тя ще се свърши скоро Някой може ли да обясни защо Пепон в със слънчеви очила в ресторант.... Щото е на някакви субстанции пак я алкохол я дрогичка 🤣
|
|
|
Post by m12d on May 26, 2022 17:29:56 GMT 2
Някой да ми обясни защо хората се тъпчат като наденички в по-малки дрехи, за да изглеждат във форма? Аз се затрудних да дишам, само докато я гледах. Не е нужно просто... Харесвам лелята, но напоследък нещо ме дразни в нея и това, че не разбира от хранене и тренировки, а същевременно е треньор или там както се води. Тялото ѝ не е нищо особено, простояде умерено и това е, иначе е доста отпусната. Да не говорим за момичетата в екипа ѝ, от които не само една е пълна, а е треньор.
|
|
|
Post by lama on May 26, 2022 17:32:59 GMT 2
Странна компания са се събрали. Има някои, които не съм ги чувала, може и да са придружители, де.
Видях също, че са там EнДжей, Гери Петкова, Дени антилопата, Теодора зъболекарката, Стан (ужасна снимка), Красимира от Фермата, тя поне е използваме хаштагове и обяснява къде и какво ще прави.
Най-много ми харесаха Валери и Поли Недкова.
|
|
|
Post by lina on May 26, 2022 17:35:55 GMT 2
Лелята май е сложила някакъв стягащ колан.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 18:00:45 GMT 2
|
|