|
Post by m12d on May 26, 2022 18:04:50 GMT 2
Странна компания са се събрали. Има някои, които не съм ги чувала, може и да са придружители, де. Видях също, че са там EнДжей, Гери Петкова, Дени антилопата, Теодора зъболекарката, Стан (ужасна снимка), Красимира от Фермата, тя поне е използваме хаштагове и обяснява къде и какво ще прави. Най-много ми харесаха Валери и Поли Недкова. Да, Валери няма нищо общо с останалите глупаци, облечени в анцузите в Милано Обикновено не се дразня на инфлуенсърите, когато ходят по различни места по покана на различни брандове, но този път нямаше как да не се издразни при положение, че всяко тъпо парче е там (здравей, николетке). Единствено на Валери не мога да ѝ се подразня, защото те винаги си организират сами почивките и си плащат за тях, може и на по-ниски цени да са, заради работата на Мартин, но все пак си плащат,а не ходят наляво и надясно само на аванта по покана на някого.
|
|
|
Post by lama on May 26, 2022 18:30:34 GMT 2
На мен ми харесва и роклята ѝ с прибрана коса за събитието. Ще ги видим и другите какво официално са сложили за самата вечер, но определено изглежда много добре.
На мен ми прави впечатление, че тя винаги се отнася професионално към ангажиментите си. Затова и я канят вече и големи компании за реклами. Редовно е даже по-рано, приготвена, гримиране, когато ѝ искат. Отделя доста време да е както трябва. Да, кифла си е, не е сериозна работа това, но тя има наистина интерес към козметика, при нея не е само, за да получава безплатни пратки, защото редовно купува от чужбина скъпи продукти. Има желание да се занимава с това, а не е само за келепира. Брандовете едва ли много ги интересуват инфантилните писъци по сторита, за тях е важно, че към тях е сериозна. Държи се различно като е с хора, с които работи.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 18:43:11 GMT 2
+1 и от мен за отношението на Валери към работните ангажименти. Може би единствената до момента, която е адекватна към ситуацията. На мястото на Абаутчю ще спра да работя с останалия сбирток.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 18:44:20 GMT 2
Ha въпpoc oт cвoитe пocлeдoвaтeли зaщo c Bиĸтop пoнe нe ca oпитaли дa бъдaт зaeднo, Kaпитoнoвa oтгoвapя: „Имaxмe cи пpичини тaĸa дa нaпpaвим“, ĸaтo нe yтoчнявa ĸaĸви ca. Heйнитe пocлeдoвaтeли oбaчe дaдoxa няĸoи пpeдпoлoжeния: „Зaщoтo нямa пapи зa Poлeĸc“, „Зaщoтo нe e дъpт чичĸa ĸaтo нacтoящия ти“, „Зaщoтo нямa пapи“. Пикиии, кажи си го, ти отиде там, за да ставаш известна, а не да търсиш любов.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 18:56:21 GMT 2
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 26, 2022 19:21:59 GMT 2
Николета и тя с тези филтри е като плашило.Мега плашеща в лицето,като плашило. Селската пръчка в Милано.Ехх,да бяха взели и Гергушка.
|
|
|
Post by 🙃 on May 26, 2022 19:27:11 GMT 2
Пепе все едно е със сукманите, които се слагаха под роклите едно време 🤣
|
|
|
Post by kiki95 on May 26, 2022 19:29:58 GMT 2
Бай Ганьо и Надка пътуват в Европа.. толкова добре описва Балан и Надежда. Аванта ли е, там са.. гнусна история
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 19:44:06 GMT 2
Нашите са потрес, та накратко: Галя Симеонова е с ежедневна рокля на официално събитие и с голяма чанта, което е супер грозно, ако ще да е и не знам каква марка, на такова събитие се ходи с клъч и можеше да облече нещо по-официално, тия рокли ги носи и в мола на разходка. Иначе сме с големите претенции, че разбираме от мода и се правим на гурО! Пепа е тръгнала по нощница и да престане да си бетонира лицето, че вече ѝ е трудно да се усмихва дори. Полина изглежда пошло с тия цици навън като фолк певица. Надка и Калоян са облечени като цигани, на Надка роклята ѝ е лелченска, материята изглежда много гадна и дължината не е окей за нейното телосложение. Калоян е като сгоден циганин, ризата е потрес. Валери от към грим и прическа е много добре, роклята става, но тия висящи паетки не са моите. Има страхотни крака, но в талията никаква я няма. Лиляна Клюкарката ми е най-грозно облечената в момента с тоя колан на кръста и като я знам каква е тлъстичка ще е уникална гледка като седне. NJ и тя с тия къси и набити крака не е за къса рокля особенно. Като цяло няма една дето да ме изкефи как се е нагласила, може би ако Александра беше отишла щеше да ги убие с тоалет, тя поне има и тяло и вкус за официални събития, за разлика от пишман инфлуенсърките от кол и въже.
|
|
|
Post by lama on May 26, 2022 20:03:01 GMT 2
Все пак Алекс е модел, не може другите да се мерят с нея и няма нужда, даже за мен е безсмислено. Идеята на инфлуенсърите е да се види как нормалните хора могат да изглеждат прилично въпреки недостатъците си, лоша кожа, липса на гърди или повечко килограми. Аз затова и тези само с инстаграм филтрите или които са по цял ден на процедури, не ги броя. Те не показват реално мнение. Иначе Алекс за мен е много красива и с новия нос ми харесва. Днес обаче малко пошло се е облякла за бала на брат си, все пак е дама на брат си. Красива е, но все едно е по гащи: ibb.co/znBGYcT
|
|
|
Post by mimsi on May 26, 2022 20:10:14 GMT 2
Венета още от ученичка заработва и честно казано не го е и крила, но пък не пречи на никого в крайна сметка. Всеки сам решава как да живее и си носи кръста.
Винаги се държи изключително любезно и възпитано.
Ния-Косара от "Ергенът" работи за нея.
|
|
|
Post by muffin on May 26, 2022 20:19:33 GMT 2
Дори АйдеБг са на това събитие. Вярно от АбаутЮ са поканили всичко живо. Интересно защо Теа не е там. За питона е ясно, че са я резнали.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 20:24:08 GMT 2
Ще ме извинявате , ама точно Александра ако не е за събитие се облича като папагал . Разбирам са ѝ безплатни дрехите и ги рекламира , но стил йок . Ето , че и слаб човек може да се облича потресаващо .
Лилана с тоя колан е като наденица .
Мъриту на Гала и тя в там .
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 20:32:31 GMT 2
Направо ще ме е срам ако ги видя някъде по света, мега мазните селяци. Сиамските близнаци защо не са на този ивент? Всеки месец Теа бълва парцал след парцал “слагамлинквстори” и все се били разпродали боклуците. Полина като снима сторита вече директно центрира цицорите в кадъра, да се знае къде да гледаме. Инвестирала е няколко хиляди в тях, можеше да ги увие в нещо, на което да не му стърчи хастара навън. Само като й видя евтиния тоалет и ми е ясно, че е спонсориран от ебалтю.
|
|
|
Post by fairy777 on May 26, 2022 20:49:50 GMT 2
Александра е мн зле в това тоалетче. Той и брат й се е барнал като селски келнер🙈 Хареса ми Попова на бала на близнаците,погледнах я като я обсъждахте тук. Наистина е интересно защо Теа не е там и тя отваря торби на този бранд. Капитонова също не е там? Или просто няма профил чрез които да разберем? Верно само Валери изглежда адекватна. Всичко друго е смях под масата...
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 20:56:03 GMT 2
Тейчеви нали ходиха в Италия спонсорирано вече, сигурно на Наумче не му се е искало да пътува пак до там, а и те бяха в Германия при сестра му сигурно това им е оправданието.
|
|
|
Post by Ladybug_ on May 26, 2022 20:56:16 GMT 2
Мен ми е интересно как Попо не са я поканили.То кой ли не е там,цялата паплач инфлуенсърска. Стефи изобшо не ми харесва роклята ѝ На Пепка обаче ми харесва.Валери ми изглежда доста добре.ама Селската пръчка Елховска ужас и Надежда с тая рокля още по-ниска и набита изглежда.Като детенце с тази рокля Надежда(Не,че аз не изглеждам и аз с някои дрехи и по лице като детенце,ама тая Надежда ужас)
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 20:58:25 GMT 2
Е те тая Тъпотеа вече … не мога. Изписала си писалото да дава съвети за полет с малко дете.
Мила, какъв полет са тези два часа до Германия 😂 За 2 часа ти докато си седнал и изгледал стюардесата да ръкомаха за аварийните изходи, е станало време за кацане.
Второ, с таблет и филмчета - уау, какъв нечуван трик! Изключително полезна информация!
Преди време бях гледала един мами-профил с хайлайтс от поне 50 сторита с игри за бебешори в самолет. И нито една не беше с екран, ама не казвайте на Тейче, че й замина ценното съдържание.
“Пътуващото семейство” имали били тайна… абе вие вчера разбрахте, че wizzair прави полети до други дестинации освен Варна и много отворени станахте.
|
|
|
Post by fairy777 on May 26, 2022 21:01:33 GMT 2
Николета Nj е като модел от Али експрес. Сигурно ще й е скучно тази вечер като няма маанета. 😁
|
|
|
Post by lama on May 26, 2022 21:03:10 GMT 2
|
|
|
Post by foxie on May 26, 2022 21:03:56 GMT 2
Качете снимка на Полина от събитието, че мен ме е блокирала 😁
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 21:11:48 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on May 26, 2022 21:12:31 GMT 2
Адриана Лима е бременна.
|
|
|
Post by lama on May 26, 2022 21:13:06 GMT 2
Качете снимка на Полина от събитието, че мен ме е блокирала 😁 Полина е по бомби. 😁 Със старите гърди щеше да ѝ стои по-добре роклята. ibb.co/RgfxNNsИ с Пепе, в цял ръст е ок ibb.co/869bcTc
|
|
|
Post by fairy777 on May 26, 2022 21:14:27 GMT 2
Тя май е бременна. Не че това я оправдава за избора на тоалет...
|
|
|
Post by carolinebingley on May 26, 2022 21:16:58 GMT 2
При американските инфлуенсъри тези пътувания отдавна бяха на мода, а в послествие и остро критикувани, при нас чак сега ли дойдоха? Гледали сме вече такива, че и много по-лъскави, да пробват да измислят нещо оригинално. То при нас всичко идва със закъснение, всякакви моди. Оригиналност няма,снимат се само храни, питиета и чанти с покупки. За катедралата се казва колко е величествена или красива и толкоз. Мен започна да ме хваща яд, пътуват си на аванта и си разхождат тоалетите. Николета е потресаваща, филтрите са на макс при нея. Циркаджии пълни са. Кога стана толкова известна Николета, кога почнаха толквоа пратки да й пращат и на нея, че е и тя там? Попото повече залужава сякаш, малко ми е странно, че Николета е там. Марито - на всяка манджа мерудия.
|
|
|
Post by pdimitrova on May 26, 2022 21:20:49 GMT 2
Мале няма ли кой да каже на Надка Баланова, че наистина мяза на някоя циганка от гетото... Разбирам, че не е в най-добрата си форма и иска да прикрие някои несъвършенства, ама в този тоалет грам стил не виждам.
|
|
|
Post by fairy777 on May 26, 2022 21:21:31 GMT 2
Иска ми се да съм гълъб в Милано 😂 Да ги нацвъкам подобаващо😁😂
|
|
|
Post by carolinebingley on May 26, 2022 21:23:16 GMT 2
За Валери исках да кажа-най-красивите кадри, макар и да си е кифла. В свои води е наистина. Пепа май е най-добре облечена, не мога да повярвам, че го казвам. Полина е добре, можеше и много по-зле да е. Чакам да видя другите как ще се накипрят.
|
|
|
Post by sofi on May 26, 2022 21:26:01 GMT 2
Случайно видях и Бачорски с Атанаска на събитието в Милано. Балан ми харесва как е облечен, Валери е перфектна. Палинчик много си харесва новите цорки, все са и навън.
|
|